خودت میگی nVidia پس ربطی به AMD نداره ، یه زمانی میشد در کنار کارت اصلی (AMD) از یه کارت nVidia به عنوان Physx استفاده کرد اونم تو یه سری درایور خاص ولی الان دیگه نه البته امکانش هست ولی دردسر زیاد داره.کارتهای گرافیک amd میتونن فیزیکس انویدیا رو اجرا کنن؟
چند سال سال پیش تو سایتهای خارجی نوشته بودن فیزیکس برای سری رادئون هم اومده (مثل 4670) نمیدونم واقعیت داشت یا نه
همونطور که خودت گفتی مشکلاتی که ایجاد میشه >> افت فریم شدید ، ریست شدن یا هنگ کردن سیستم تو اجرای برنامه ها و کلا ناپایدار بودن سیستم ، و در موارد خاص سوختن کارت.درود
آقا اگه ما بخوایم کارت گرافیک بالا بگیریم ولی پاورمون 500 باشه چه اتفاقی میوفته ؟! :d ممکنه به کارت گرافیک یا واسه بقیه قطعات مشکل ایجاد بشه ؟! مثلاً بسوزه یا نیم سوز یا ... ؟! یا فقط بازده، کارایی و قدرت سیستمو کم میکنه ؟!میشه کمی توضیح بدین ؟!
ممنون ....![]()
مطمئنی 480ـه ؟!درود
ببخشید میخواستم بدونم الان کارت آکبند msi gtx 480 با قیمت 380تومن میرزه واسه خرید؟ با این پول کارت قویتری هم میشه گرفت؟
چه پاوری نیاز داره؟
سولاتون منتقل شد به این تاپیک ، لینک آخرین درایور ارائه شده هم برای Win 7 تو صفحه آخر قرار گرفته !سلام
دوستان
من میخواستم آخرین درایور کارت گرافیک رو از NVIDIA دانلود کنم نذاشت
شما راه حلی ندارید؟
خودت میگی nVidia پس ربطی به AMD نداره ، یه زمانی میشد در کنار کارت اصلی (AMD) از یه کارت nVidia به عنوان Physx استفاده کرد اونم تو یه سری درایور خاص ولی الان دیگه نه البته امکانش هست ولی دردسر زیاد داره.
ارزش که داره بدون شک ، اینجا یه 560Ti رو در کمترین حالت باید 430 440 تومن پول بدید دیگه مدلای بالاتر بماند !دوستان یه مشورتی می خواستم ... من می خواستم یه کارته 300 تومنی بگیرم اما با این وضعه بازار چیزی پیدا نمیشه ... حالا می ارزه که به اشنایی این پولو بدم با دلاره مسافرتیش برام یه کارتی مثله 560 ti بیاره ؟... به خاطره احتماله مشکل دار بودنش یا پیش اومدنش میگم ...
راستی هنوز حدود قیمت کارت هایی مثله 660 مشخص نشده ؟؟؟
اینجور پیشنهادات بیشتر ضرر میرسونه تا منفعت هر کارتی رو تو یه رنج قیمتی گذاشتن قرار باشه یه کارت 200 تومنی تمام مشکلات رو حل کنه پس مدلای دیگه به چه دلیل ساخته شدن ؟!به نظر من کارت گرافیک gts 450 بگیرین بهتره قیمتش 200 یا پایین تره و پاور بالا هم نمیخواد با پاور 330 گرین هم جواب میده
و با رزلوشن 1920*1080 هم عالی جواب میده خودم بازی bf3 , nfs the run , crysis 2 و چیز های دیگه با گرافیک بالا بازی کردم بدون یک گیر از همه چیز عالی پیشنهاد عالی![]()
و خنک کننده خوبی داره
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم
من یه سیستم با مشخصات زیر دارم :
M.B : Gigabyte G41 MTs2
CPU : 3.0 GHZ dual core E5700
Ram : 4GB DDR3 1333
تو این مدت از گرافیک آنبرد استفاده میکردم
قصد دارم یک کارت گرافیک خریداری کنم و زیاد نمیخوام هزینه کنم ، حدود 130-140 هزار تومن
زیاد اهل بازی هم نیستم اما بدم نمیاد با رزولوشن و تنظیمات متوسط بازی هارو تجربه کنم
چه برندی و چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
ممنون...
من میگم یه gt 240 بگیر ... خودمم یکی دارم .... نسبت به قیمتش کاراییش خوبه ... مثلا الان باهاش کرایسیس 2 و سیندیکید و دیرته 3 رو روی 1080p و تنظیماته متوسط به بالا راحت بازی میکنم تازه رم و سی پی یوی ماله تو بالاتر از ماله منم هست.سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم
من یه سیستم با مشخصات زیر دارم :
M.B : Gigabyte G41 MTs2
CPU : 3.0 GHZ dual core E5700
Ram : 4GB DDR3 1333
تو این مدت از گرافیک آنبرد استفاده میکردم
قصد دارم یک کارت گرافیک خریداری کنم و زیاد نمیخوام هزینه کنم ، حدود 130-140 هزار تومن
زیاد اهل بازی هم نیستم اما بدم نمیاد با رزولوشن و تنظیمات متوسط بازی هارو تجربه کنم
چه برندی و چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
ممنون...
راستشو بخوای من برای گیم میخوام.اون مارک Sapphire که لینکشو گزاشتم مدل معمولی کارت هستش ولی اون مارک powercolor نسخه اورکلاک شدش.اصلا این مارک powercolor راحت توی بازار پیدا میشه؟بهتر یا بدتر که نداریم ، تو مدلای Ref کارایی در یه حد هستش تو مدلای خاص هم که باز تفاوت مشخصه (نسبت به مدل) بستگی داره چی مد نظر باشه !در کل بین اینا من SAPPHIRE رو پیشنهاد میدم.