مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان ایا میشه دو کارت evga gtx 550 ti fpb 1GB رو با evga gtx 460 fpb 1GB باهم SLI کرد؟
خیر امکانش نیست ، تو SLI (یا نوع دیگه ش) کارت ها باید از یه سری و مدل باشن !
سلام
چرا کارتهای گرافیک fire pro یا quattron برای بازی مناسب نیستن؟
مگه قویتر نیستن؟
چون دلیل ساختشون چیز دیگه ای هستش ، این سری کارتا برای نرمافزارای رندرینگ و کلا بر پایه Open GL طراحی شدن (بازیها بر اساس DX) البته از DX هم پشتیبانی میکنن ولی قدرت اصلی شون بر پایه Open GL هستش به همین دلیل بدرد بازی نمیخورن بهتر بخوام بگم سریه Geforce یا Radeon بطور مثال GTX460 با GTX560Ti یا HD6850 با HD6950 تو نرمافزارای رندرینگ تفاوت کارایی محسوسی ندارن در صورتیکه تو بازی یا بهتر بگم تو DX تفاوت کاراییشون زیاده حالا این قضیه تو سری کارتای Quadro یا FirePro هم به این صورته !

آخرین ویرایش:
واسه یادآوری نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره ، اما اینکه مین از چه تعداد کارت گرافیک پشتیبانی میکنه بستگی به مدلش داره ! (DDR2 بودن یا نبودنش هم باز ربطی به تعداد کارت گرافیک ساپورتی نداره)

7970 بین 1.300 تا 1.500 و 7870 هم من یدونه بیشتر ندیدم اونم تو پاساژ ایران بود طرف میگفت 980.
والا بعید میدونم به این زودیا بخواد وارد شه داستانای ارز و مشکلات شدید گمرک رو فاکتور بگیریم چون همرده اش GTX550Ti میشه چه کارایی (البته 550 تو اکثر موارد سریعتر عمل میکنه) و چه قیمت با توجه به رو دور افتادن 550 (تا رنج 250 فعلا داره خوب جیب ملتو خالی میکنه) بعیده کسی بخواد سمت 7750 بره تو بازار ما !

سلام بچه ها من یه tv 50inch 1080p خریدم که میخوام یه کارت گرافیک 450 تومنی که راحت این رزلویشن رو واسه گیم و فیلم جواب بده خریداری کنم.. یه راهنمایی کنید ممنون تا فردا می خوام سیستم بگیرم لطف کنید سریع جواب بدید ممنونم

شما تا 450 میتونی GTX560Ti با برد EVGA رو در نظر بگیری با فیلم که کاری نداریم ولی برای بازی تو اون Res به مشکل میخوره و کارت قویتری مثل GTX570 نیازه.
در کل تو Resـه 1600x1200 اکثر بازیها رو با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا میکنه !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یکی از اقوامم میخواد یه کارت گرافیک بخره میگه میخواد alan wake و بتل3 و بازیهای جدید با تنظیمات متوسط بیان براش
حدود 150 میخواد خرج کنه.من اطلاعات نداشتم گفتم بیام اینجا راهنمایی بگیرم براش
اگه میشه چندتا اسم بدین با قیمت بهش بگم;)

شما تا 450 میتونی GTX560Ti با برد EVGA رو در نظر بگیری با فیلم که کاری نداریم ولی برای بازی تو اون Res به مشکل میخوره و کارت قویتری مثل GTX570 نیازه.
در کل تو Resـه 1280x1024 اکثر بازیها رو با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا میکنه !

رامین جان دیگه اونقدرا هم بدبخت نیست این کارت :d
به جز 5-6 تا بازی ، همه ی بازیها رو با رزولوشن 1080*1920 با تنظیمات بالا و 60 فریم اجرا میکنه .
اون 5-6 بازی هم با 30 فریم به بالا اجرا میکنه که خب اگه توی اونا هم 60 فریم لازم باشه باید بریم سراغ 570-580 !
البته من با این فرض گفتم که CPU ـشون به طور کامل از قدرت کارت استفاده کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or