مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان لطفا یه کارت بین 80 تا 130 هزار تومان معرفی بفرمایید که بشه حداقل بازی ها رو روی MID بدون مشکل اجرا کرد.با همون رزولوشن 1024(مخصوصا pes)
در حال حاضر یه 5200 روی این سیستم هست ولی اکثر بازی های روز رو حتی رو low یا اجرا نمیکنه یا با fps زیر 12 میاره
سیستم پنتیوم 4 با cpu 3.2Ghz تک هسته+2 گیگ رم DDR2 و PCI Express و پاور 300w
میدونم که کلا سیستم ضعیفه و به درد بازی نمیخوره ولی خب بودجه برای ارتقا موجود نیست(واسه یه پسر بچه 15 ساله ست) پس لطفا بهترین گزینه و کارامد ترین رو پیشنهاد بدین
سپاس

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا یه کارت بین 80 تا 130 هزار تومان معرفی بفرمایید که بشه حداقل بازی ها رو روی MID بدون مشکل اجرا کرد.با همون رزولوشن 1024(مخصوصا pes)
در حال حاضر یه 5200 روی این سیستم هست ولی اکثر بازی های روز رو حتی رو low یا اجرا نمیکنه یا با fps زیر 12 میاره
میدونم که کلا سیستم ضعیفه و به درد بازی نمیخوره ولی خب بودجه برای ارتقا موجود نیست(واسه یه پسر بچه 15 ساله ست) پس لطفا بهترین گزینه و کارامد ترین رو پیشنهاد بدین
سپاس

GT430 2G قیمتش هم 110 تومنه ...

سپاس

با اين قيمت ميتوني يه ٥٦٧٠ اكبند بگيري
دست دوم هم ٥٧٥٠ گيرت بياد بهتر و قويتره

GT430 2G قیمتش هم 110 تومنه ...

با اين قيمت ميتوني يه ٥٦٧٠ اكبند بگيري
دست دوم هم ٥٧٥٠ گيرت بياد بهتر و قويتره
با تشکر از دو دوست گرامی
در سایت tomshardware بنچ مارک ها رو نگاه کردم دیدم مثل اینکه 5670 یکم سر تره از 430
چندتا سوال

1)تفاوت کارایی و قیمت دو مدل 5670(رم 1 گیگ ddr5 و رو 1 گیگ ddr3)چقدر هست و کدام به صرفه تره؟(البته 512 ddr5 هم داره)

2)برای 5670 و 430 مشکلی از لحاظ کمبود توان پاور وجود نداره؟

3)با توجه به اطلاعات سیستم و قدرت cpu آیا این کارت میتونه به طور 100% کارامد باشه یا ممکنه بخشی از قدرت این کارت به خاطر کم بودن رم و cpu استفاده نشه؟

4)کلا با ارتقا کارت گرافیکی(با توجه به ram,cpu) امیدی به اجرای بازی های روز با کیفیت خیلی معمولی هست یا خیر

آخرین ویرایش:
با تشکر از دو دوست گرامی
در سایت tomshardware بنچ مارک ها رو نگاه کردم دیدم مثل اینکه 5670 یکم سر تره از 430
چندتا سوال

1)تفاوت کارایی و قیمت دو مدل 5670(رم 1 گیگ ddr5 و رو 1 گیگ ddr3)چقدر هست و کدام به صرفه تره؟(البته 512 ddr5 هم داره)

2)برای 5670 و 430 مشکلی از لحاظ کمبود توان پاور وجود نداره؟

3)با توجه به اطلاعات سیستم و قدرت cpu آیا این کارت میتونه به طور 100% کارامد باشه یا ممکنه بخشی از قدرت این کارت به خاطر کم بودن رم و cpu استفاده نشه؟

4)کلا با ارتقا کارت گرافیکی(با توجه به ram,cpu) امیدی به اجرای بازی های روز با کیفیت خیلی معمولی هست یا خیر
درود
در جواب 2 تا سوال آخرت باید یگم که من خودم تا همین قبل از عید از همین cpu یعنی pentium 4 3.4 ghz که فک کنم مدل 650 محسوب بشه استفاده میکردم.
در کنارش یه کارت 5770 هم داشتم.
همه جور بازیی رو باهاش امتحان نکردم ولی یه مشخصه ی عمده ای رو که بهش رسیدم این بود که بدلیل پایین بودن cpu هیچ وقت سرعت فریمت تثبیت شده نیست و بالا پایین شدن خیلی خیلی زیادی داره مثلا فریمت از 50 یهو میاد رو 5 . یا از 30 میاد رو 10 و همیشه درحال بالا پایین شدن شدید هست.
و چون این مشکل بخاطر گلوگاه بودن cpu هست، با پایین آودن تنظیمات گرافیکی بازی حتی روی پایینترین حالتش هم تغییر خاصی رو نمیبینی و کماکان همون فریم ریت رو میگیری.
خلاصه در کل فریم روونی رو نمیگیری . بدون داشتن یه فریم ریت روون هم بازی کردن=عذاب کشیدن.

سلام دوستان من یه گرافیکی میخوام که بتل 3 رو خیلی راحت حداقل روی high بشه اجرا کرد.
قیمت هم حدود 200-250
بعد به نظر شما ATI بهتره یا NVIDIA ؟ نظر خودم روی جیفورسه ولی گرونه
بین ati 6870 و geforce gtx460 کدوم بهتره به نظرتون
خیلی ممنون میشم جواب بدید
همین روزا میخوام یه سیستم core i5 ببندم
اگر کسی قیمت به روز رو داره بگه لطفا

سلام دوستان من یه گرافیکی میخوام که بتل 3 رو خیلی راحت حداقل روی high بشه اجرا کرد.
قیمت هم حدود 200-250
بعد به نظر شما ATI بهتره یا NVIDIA ؟ نظر خودم روی جیفورسه ولی گرونه
بین ati 6870 و geforce gtx460 کدوم بهتره به نظرتون
خیلی ممنون میشم جواب بدید
همین روزا میخوام یه سیستم core i5 ببندم
اگر کسی قیمت به روز رو داره بگه لطفا
تا 250 (با 15 20 تومن بالاتر) میتونی GTX550Ti با برد EVGA یا ZOTAC رو در نظر بگیری.
ATI بهتره یا nVidia هم سالهاس که به رحمت خدا رفته ، اینجور نظریه ها فقط واسه یه سری بازاریا بوده (اطلاعات چندانی در مورد قطعات نداشتن) و خواهد بود کاریش هم نمیشه کرد !
460 خودش 4 مدل مختلف داره با بالاترین مدلش هم بخوایم مقایسه کنیم بدون شک 6870 سریعتره !

سلام
تا 300 تومان یکمی اینور اونور میخوا کارت ببندم ترجیحا ati چون ارزونتره یکمی
سیستم از نظر cpu و main و power خیلی قویه این سه قطعه 1 تومان تموم شد برام ولی کارت نداره و میخوام تا این حد بخرم بعدا ایشالله کروزفایرش کنم با داداشش یا نوه هاش
دوستان 2 تا نکته هست برام اهمیت داره یکی برند کارته که چیشو بخرم مثلا ایسوز یا سافایر یا ...
یکی هم اینکه اگه دست دو چیزی بود بگین نترسین
------------------------------
یکی 6870 رو پیشنهاد کرد این کارت چجوریاس خوبه؟ چنده الان

چنده اونوقت و اگر لینکی سراغ دارین و قطعا همین کارت بهترینه برگ سبزو بدین من برم بخرم

---------- نوشته در 09:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------

6870 اگر واقعا سرتره اونو بگیرم میخوا همه جوره کم نیاره تو بازیای فعلی و فردا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or