مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

تو یه سایت ایرانی { تبلیغ میشه برای همین آدرس نمیگم } قیمت Gtx 560 Ti رو زده 410 تومن :| البته برندش هم Evga هست { به فرض Gtx560 برند Evga الان تو بازرا چنده ؟}. اگه 570 خیلی قویتر از 560 باشه که ارزش داره 50 تومن دیگه روش بزارم اگه نه که هیچ.
ممنون از راهنماییتون @};-

خوب دیگه سایته راه هوا میزنند شما باید بگردی و تو بازاز پیدا کنی تا قیمت مناسب گیرت بیاد
بله ارزششو داره 50 تومن بیشترر پول بدی 570 بگیری به نظر من;)

سلام
این قیمت های سایتو بی خیال شید
من خودم asus gtx 560 ti dr cuII top خریدم 375000 تومن اونقت معمولیش 400 تومن باشه
حتما تو بازار زیر 340000 هست

تو یه سایت ایرانی { تبلیغ میشه برای همین آدرس نمیگم } قیمت Gtx 560 Ti رو زده 410 تومن :| البته برندش هم Evga هست { به فرض Gtx560 برند Evga الان تو بازرا چنده ؟}. اگه 570 خیلی قویتر از 560 باشه که ارزش داره 50 تومن دیگه روش بزارم اگه نه که هیچ.
ممنون از راهنماییتون @};-
خوب منظور منم دقیقا همین بود دیگه ! :d که شما بیشتر از 330 340 پای 560ti هزینه نکنی.
560 از evga هم بین 300 تا 380 تومن متغیره.
410 که چیزی نیست بطور مثال الان gtx465 با برد giga تو بازار بین 420 تا 440 تومن معامله میشه ملت هم رو حساب giga و همینطور آواژنگ بودنش میخرن ، به به و.... میکنن ! :d

سلام
دوستان لطفا یه کارت گرافیک به همراه پاور با قیمت حداکثر 260-270 معرفی کنید که به درد بازی بخوره.
ماکزیمم رزولوشن 1600*900 هست و میخوام بتونم با تنظیمات High بازی ها رو تا سال دیگه به راحتی اجرا کنم.
البته اینکه روی یکی دو بازی مثل مترو یا کرایسیس فریم زیادی نگیرم واسم مهم نیست و میتونم اون یکی دو بازی رو بیخیال شم . بازی های Sport خیلی واسم مهمتره .
دیگه سقف پولم همینه حتی نمیتونم 10 تومن هم اضافه کنم لطفا به صرفه ترین انتخاب رو با این پول به بنده معرفی کنید.
و اینکه لطفا نام برندهای معتبر رو با قیمت حدودی بنویسید .
سی پی یو هم E5700 هست که تا 3.8 GHZ اور کلاک شده و 4 گیگابایت هم رم DDR3 داره (Dual Channel) .

شما میتونی کارت گرافیکتو 9800gt از برند asus برداری به قیمت حدود200پاو هم یه Pascal 430W جوابگوت هست به قیمت40 تومن

9800 GT رو بهتر از 5770 یا GTS 450 میدونید ؟!
یا مثلا یه کارت 460 با رم 768 مگابایتی که 190 تومنه بهتر از 9800 نیست ؟!
من یه جورایی بین این 3 انتخاب موندم ... فرشید جان قرار بود توی پیغام خصوصی راهنمایی کنه چون فعلا تشریف نداشتند و من هم عجله داشتم سوالم رو اینجا مطرح کردم ...ولی اصلا فکر نمکیردم 9800 پیشنهاد شه ... یعنی واقعا انتخاب بهتری نیست ؟ :(
در ضمن من زیاد اهل فن و فن بازی نیستم ... ATI هم باشه مشکلی ندارم ... و فیزیک هم خیلی واسم اهمیت نداره.

Last edited by a moderator:
9800 GT رو بهتر از 5770 یا GTS 450 میدونید ؟!
یا مثلا یه کارت 460 با رم 768 مگابایتی که 190 تومنه بهتر از 9800 نیست ؟!
من یه جورایی بین این 3 انتخاب موندم ... فرشید جان قرار بود توی پیغام خصوصی راهنمایی کنه چون فعلا تشریف نداشتند و من هم عجله داشتم سوالم رو اینجا مطرح کردم ...ولی اصلا فکر نمکیردم 9800 پیشنهاد شه ... یعنی واقعا انتخاب بهتری نیست ؟ :(
در ضمن من زیاد اهل فن و فن بازی نیستم ... ATI هم باشه مشکلی ندارم ... و فیزیک هم خیلی واسم اهمیت نداره.

ویرایش: درسته gtx460 قیمتش شده 200 ندیده بودم همین خیلی مناسبه اگه هم به فیزیک اهمیت نمیدی 5770 هم مناسبه و مصرف برق کمتری داره

آخرین ویرایش:
5770 و 9800 تقریبا تو یه مایه هستنن 5770 ارزونتره به هر حال 5770 هم مناسبه
طبق اخرین قیمت 460 190 تومن نیست شما مطمئنی ؟ کجا دیدی؟ شاید ارزون شده:-/

از یکی از دوستای خودم قیمت دارم گفت 190-200 ه ... و گفت که یه پاور 535 گرین هم کفایت میکنه واسه برقش ... حالا نظر آخرتون چی هست ؟
این پاور برای 460 مناسب هست ؟ خریدش توصیه میشه ؟
آخه بنچمارک ها رو که میبینم خیلی این کارت بهتر از 5770 ه و واقعا حیفه که بخاطر 20 تومن یه کارتی بگیرم که خیلی ضعیف تره..
شما 460 رو چند قیمت داری ؟

از یکی از دوستای خودم قیمت دارم گفت 190-200 ه ... و گفت که یه پاور 535 گرین هم کفایت میکنه واسه برقش ... حالا نظر آخرتون چی هست ؟
آخه بنچمارک ها رو که میبینم خیلی این کارت بهتر از 5770 ه و واقعا حیفه که بخاطر 20 تومن یه کارتی بگیرم که خیلی ضعیف تره..

پست قبلیم ویرایش شد قیمتا را اشتباه کرده بودم

سلام
دوستان لطفا یه کارت گرافیک به همراه پاور با قیمت حداکثر 260-270 معرفی کنید که به درد بازی بخوره.
ماکزیمم رزولوشن 1600*900 هست و میخوام بتونم با تنظیمات High بازی ها رو تا سال دیگه به راحتی اجرا کنم.
البته اینکه روی یکی دو بازی مثل مترو یا کرایسیس فریم زیادی نگیرم واسم مهم نیست و میتونم اون یکی دو بازی رو بیخیال شم . بازی های Sport خیلی واسم مهمتره .
دیگه سقف پولم همینه حتی نمیتونم 10 تومن هم اضافه کنم لطفا به صرفه ترین انتخاب رو با این پول به بنده معرفی کنید.
و اینکه لطفا نام برندهای معتبر رو با قیمت حدودی بنویسید .
سی پی یو هم E5700 هست که تا 3.8 GHZ اور کلاک شده و 4 گیگابایت هم رم DDR3 داره (Dual Channel) .

پست تون یه کم مفهوم نیست، دو تاش رو هم 270 تومن؟

در هر صورت من نظر خودم رو میگم:

- پاور رو نگفتید برای چه قطعاتی می خواید، ولی کلا شاید AcBel 660W با قیمت حدود 100-90 تومن خوب باشه.

- کارت گرافیک هم به نظرم تو مایه های 170 تومن Sapphire 5770 توصیه میشه.

موفق باشی. :)

پ.ن: همونطور که خودت هم گفتی GTX 460 خیلی قوی تره. اگر مبلغت رو 30 تومن بیشتر کنی و اون رو بگیری خیلی بهتره. :)

پست قبلیم ویرایش شد قیمتا را اشتباه کرده بودم

پاور رو نفرمودید ... چه پاوری برای 460 پیشنهاد میکنید ؟

پست تون یه کم مفهوم نیست، دو تاش رو هم 270 تومن؟

در هر صورت من نظر خودم رو میگم:

- پاور رو نگفتید برای چه قطعاتی می خواید، ولی کلا شاید AcBel 660W با قیمت حدود 100-90 تومن خوب باشه.

- کارت گرافیک هم به نظرم تو مایه های 170 تومن Sapphire 5770 توصیه میشه.

موفق باشی. :)

پ.ن: همونطور که خودت هم گفتی GTX 460 خیلی قوی تره. اگر مبلغت رو 30 تومن بیشتر کنی و اون رو بگیری خیلی بهتره. :)

بله منظور من مجموع پول پاور و گرافیک با هم بود ...
پس پاور 535 جوابگوی 460 نیست ؟!! چون اگه اینطور باشه دیگه نمیتونم هزینه ی اضافی کنم و مجبور به خرید همون 5770 میشم

مسلما 460 بهتره اگه فول اچ دی هم بازی می کنی ترجیحا مدل 1 گیگشو بگیر دیگه حالا که داری هزینه می کنی کمی بالا و پایین ارزشش رو داره

پاورت هم کاملا براش کافیه مگه بخوای کل سیستمت رو اور کنی یا بعد از یه مدت پاورت ضعیف بشه که نکشه

مسلما 460 بهتره اگه فول اچ دی هم بازی می کنی ترجیحا مدل 1 گیگشو بگیر دیگه حالا که داری هزینه می کنی کمی بالا و پایین ارزشش رو داره

پاورت هم کاملا براش کافیه مگه بخوای کل سیستمت رو اور کنی یا بعد از یه مدت پاورت ضعیف بشه که نکشه

دیگه واقعا تمام توانایی مالیم در حد همون 270 ه ... :(

رزولوشن هم 1600*900 ه و مانیتورم فول اچ دی نیست که بخوام بهش فکر کنم...قصد تعویض مانیتور رو هم ندارم.

من کمی گیج شدم ، شما میگی 535 ه گرین واسش کافیه ... تو پست بعدی یه دوست دیگه گفته که کافی نیست و باید 660 وات بخرم . بالاخره چکار کنم ؟

دیگه واقعا تمام توانایی مالیم در حد همون 270 ه ... :(

رزولوشن هم 1600*900 ه و مانیتورم فول اچ دی نیست که بخوام بهش فکر کنم...قصد تعویض مانیتور رو هم ندارم.

من کمی گیج شدم ، شما میگی 535 ه گرین واسش کافیه ... تو پست بعدی یه دوست دیگه گفته که کافی نیست و باید 660 وات بخرم . بالاخره چکار کنم ؟

ببین عزیزم 600 ماکزیممشه یعنی برا زمانی که شما همه ی قطعات را اور کنی ولی من فک میکنم 530 براتون کافیه از برند green هم نمیخواد برداری چون گرونتره از همون برند پاسکال بردار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or