مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دیگه واقعا تمام توانایی مالیم در حد همون 270 ه ... :(

رزولوشن هم 1600*900 ه و مانیتورم فول اچ دی نیست که بخوام بهش فکر کنم...قصد تعویض مانیتور رو هم ندارم.

من کمی گیج شدم ، شما میگی 535 ه گرین واسش کافیه ... تو پست بعدی یه دوست دیگه گفته که کافی نیست و باید 660 وات بخرم . بالاخره چکار کنم ؟

خیالت راحت 535 گرین کافیه اگه مدل های دیگه برداری که کمترشونم جواب می ده خودم قبلا داشتم می دونم

سلام
دوستان لطفا یه کارت گرافیک به همراه پاور با قیمت حداکثر 260-270 معرفی کنید که به درد بازی بخوره.
ماکزیمم رزولوشن 1600*900 هست و میخوام بتونم با تنظیمات High بازی ها رو تا سال دیگه به راحتی اجرا کنم.
البته اینکه روی یکی دو بازی مثل مترو یا کرایسیس فریم زیادی نگیرم واسم مهم نیست و میتونم اون یکی دو بازی رو بیخیال شم . بازی های Sport خیلی واسم مهمتره .
دیگه سقف پولم همینه حتی نمیتونم 10 تومن هم اضافه کنم لطفا به صرفه ترین انتخاب رو با این پول به بنده معرفی کنید.
و اینکه لطفا نام برندهای معتبر رو با قیمت حدودی بنویسید .
سی پی یو هم E5700 هست که تا 3.8 GHZ اور کلاک شده و 4 گیگابایت هم رم DDR3 داره (Dual Channel) .
پیشنهاد من zotac gtx460 768mb+green gp535a هستش gp535 هم بدون مشکل از پس gtx460 و همینطور سیستم شما بر میاد.
سپاس بی پایان ... همین ها رو میخرم.
فقط با 270 میشه این دوتا روخرید یا باید بیشتر هزینه کنم ؟
خواهش
خوب 460 مدل 768mbش بین 218 تا 230 تومن متغیره (بسته به انصاف فروشنده) و gp535a هم بین 64 تا 73 74 تومن.

آخرین ویرایش:
البته اطلاعات کامل سیستمت رو نداریم. میزان پاور مورد نیازت بستگی به کلیه قطعاتت و همچنین زلم زیمبو (:blink:) هایی که به کامپیوترت وصله از قبیل تعداد هارد و درایو نوری هم داره.

اینجا و اینجا می تونی مقدار پاور مورد نیاز برای کیست رو حساب کنی.

ببین عزیزم 600 ماکزیممشه یعنی برا زمانی که شما همه ی قطعات را اور کنی ولی من فک میکنم 530 براتون کافیه از برند green هم نمیخواد برداری چون گرونتره از همون برند پاسکال بردار
دوست من ، پاسکال برند قابل اطمینان و استانداردی نیست که به جای گرین پیشنهاد میدید
هیچوقت هم توسط با تجربه های سایت مثل آقا فرشید و آقا رامین توصیه نشده
اینطور راهنمایی ها باعث گیج شدن کسی میشه که قصد خرید داره

دوست من ، پاسکال برند قابل اطمینان و استانداردی نیست که به جای گرین پیشنهاد میدید
هیچوقت هم توسط با تجربه های سایت مثل آقا فرشید و آقا رامین توصیه نشده
اینطور راهنمایی ها باعث گیج شدن کسی میشه که قصد خرید داره

درسته green هم یه برندی هست که معمولا گرونتره ایشونم بودجش محدوده بس باید یه چیز ارزونتر
معرفی کرد که توانایی خریدشا داشته باشه برای همم ایه نازل نشده که به برین گرین بخرین من خودم 5 ساله پاوره پاسکال دارم وهیچ مشکلیم باهاش ندارم ولی اینم میدونم که green کیفیت ساخت بالایی داره و پاسکال در مقابلش سوسکه ولی باید همونجور که گفتم شرایط را سنجید

آخرین ویرایش:
البته اطلاعات کامل سیستمت رو نداریم. میزان پاور مورد نیازت بستگی به کلیه قطعاتت و همچنین زلم زیمبو (:blink:) هایی که به کامپیوترت وصله از قبیل تعداد هارد و درایو نوری هم داره.

اینجا و اینجا می تونی مقدار پاور مورد نیاز برای کیست رو حساب کنی.

زلم زیمبوهای خاصی به کامپیوتر وصل نیست ... یه هارد ساتا ی معمولی 500 بهش وصله . اتفاقا درایوهم ندارم ... فقط یدونه دی وی دی رایتر اکسترنال دارم که موقع استفاده به کامپیوتر وصل میشه.

230 هزینه کارتت میشه

70 تومن هم پاور

دوست عزیز من با رم 1 گیگابایت رو نمیتونم بخرم ... همون 768 مگابایتی رو میخرم که قیمتش200-220 تومنه.

درسته green هم یه برندی هست که معمولا گرونتره ایشونم بودجش محدوده بس باید یه چیز ارزونتر
معرفی کرد که توانایی خریدشا داشته باشه برای همم ایه نازل نشده که به برین گرین بخرین من خودم 5 ساله پاوره پاسکال دارم وهیچ مشکلیم باهاش ندارم ولی اینم میدونم که green کیفیت ساخت بالایی داره و پاسکال در مقابلش سوسکه ولی باید همونجور که گفتم شرایط را سنجید

واسه 15-20 تومن برند با کیفیت تر پیشنهاد بشه بهتره

زلم زیمبوهای خاصی به کامپیوتر وصل نیست ... یه هارد ساتا ی معمولی 500 بهش وصله . اتفاقا درایوهم ندارم ... فقط یدونه دی وی دی رایتر اکسترنال دارم که موقع استفاده به کامپیوتر وصل میشه.
دوست عزیز من با رم 1 گیگابایت رو نمیتونم بخرم ... همون 768 مگابایتی رو میخرم که قیمتش 200 تومنه.

پس همون پاور 530 بگیر و بودجت هم همون 270 کافیه

asus m5a87
phenom ii 965

مگه سری پنج ایسوس اومد توی بازار چند وقته نرفتم بی خبرم حیف این سری cf 4x هست

اگه بودجت می رسه سری 9 چیپست amd بگیر که به تازگی پشتیبانی sli بهش اضافه شده البته هزینت زیادتر می شه اما اگه توی فکر sli هستی برای اینده انتخاب درست همینه

مگه سری پنج ایسوس اومد توی بازار چند وقته نرفتم بی خبرم حیف این سری cf 4x هست

اگه بودجت می رسه سری 9 چیپست amd بگیر که به تازگی پشتیبانی sli بهش اضافه شده البته هزینت زیادتر می شه اما اگه توی فکر sli هستی برای اینده انتخاب درست همینه

هم خر میخوای هم خرما؟:d

این بردی که من پیشنهاد دادم فقط 130 تومنه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or