مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نه اقا فرشید واقعا میخوام این رو بخرم که تا 3 -4 سال خیالم راحت باشه چرا فکر میکنید اومدم اسکول کنم و چرت وپرت الکی سوال کنم من اطلاعات خوبی ندارم و واسه همین تا دلت بخواد سوال دارم همین.قیمت کل این قطعات رو لطف کنید بزارید همراه با خنک کنده عالی.

البته به نظر من کارت گرافیک انقدر گرون خیلی خرید جالبی نیست، چون با گذشت دو سه نسل از کارت های گرافیک، این کارت براتون به مرور هم قدرتش نسبتا پایین میاد و هم ممکنه تکنولوژیش پایین تر باشه. خودتون حساب کنید یه کارت 4890 یا X2 4870 که زمانی غولی برای خودش بوده الان چقدر جالبه آدم داشته باشه؟

به نظرم یه کارت کمی پایین تر مثل AMD RADEON HD 6950 یا GTX 560 بگیرید و بعد نسل بعدی گرافیک که اومد بفروشیدش و یه کارت دیگه همین قیمتی به جاش بگیرید، و هر نسل به همین ترتیب. هر کدوم از این آپگرید ها براتون 150-100 تومن در میاد و خود کارت هم 330-320 تومن. هزینه نهایی تون هم کمتر در میاد. ولی اگر بخواید همین 590 رو سال دیگه بفروشید 500 تومن هم بر نمی دارند ازتون.

حالا دیگه هر جور خودتون صلاح می دونید. :)

البته به نظر من کارت گرافیک انقدر گرون خیلی خرید جالبی نیست، چون با گذشت دو سه نسل از کارت های گرافیک، این کارت براتون به مرور هم قدرتش نسبتا پایین میاد و هم ممکنه تکنولوژیش پایین تر باشه. خودتون حساب کنید یه کارت 4890 یا X2 4870 که زمانی غولی برای خودش بوده الان چقدر جالبه آدم داشته باشه؟

به نظرم یه کارت کمی پایین تر مثل AMD RADEON HD 6950 یا GTX 560 بگیرید و بعد نسل بعدی گرافیک که اومد بفروشیدش و یه کارت دیگه همین قیمتی به جاش بگیرید، و هر نسل به همین ترتیب. هر کدوم از این آپگرید ها براتون 150-100 تومن در میاد و خود کارت هم 330-320 تومن. هزینه نهایی تون هم کمتر در میاد. ولی اگر بخواید همین 590 رو سال دیگه بفروشید 500 تومن هم بر نمی دارند ازتون.

حالا دیگه هر جور خودتون صلاح می دونید. :)
مثلا به نظر شما تا نسل جدید کارت گرافیک بیاد یک gtx 580 بگیرم با این سیستم برای اجرای بازی در بهترین حالت کافی؟چون اگر این گرافیک رو بگیرم بعد 3 سال میتونم یک gtx 590 دیگه بگیرم و دوباره با یک قدرت فوق العاده بازی ها رو انجام بدم تا 3 سال دیگه این سیستم عال جواب میده؟

مثلا به نظر شما تا نسل جدید کارت گرافیک بیاد یک gtx 580 بگیرم با این سیستم برای اجرای بازی در بهترین حالت کافی؟چون اگر این گرافیک رو بگیرم بعد 3 سال میتونم یک gtx 590 دیگه بگیرم و دوباره با یک قدرت فوق العاده بازی ها رو انجام بدم تا 3 سال دیگه این سیستم عال جواب میده؟

ببین هیچکس نمیدونه تا 2.3 سال دیگه جی میشه یکوقت اصلا نسل کارتهای گرافیکی دگرگون بشه شما با همین 580 و اور کلاک کردنش بازیی نیست که از پسش بر نیاد منم با mahiموافقم چون
خرید همجین سیستمی به صرفه نیست خودمم تجربشا دارم 5 سال پیش کلی پول بالای یه سیستم دادم سال بهعد یه نسل رو به جلو رفت و اون pc دو سال بیشتر به کارم نیومد بازم با خودته;)

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B: Asus P8Z68 Deluxe
VGA: EVGA GeForce GTX 590 Classified Hydro Copper
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER: 1200W GREEN
CASE:ANTEC 1200
Logitech - G9 Laser Mouse
Logitech - Gaming Keyboard G510
Speaker: Logitech - Z313
[FONT=&quot][/FONT]
SAMSUNG - 23" - PX23720 Plus – LED
من به این سیستم چی اضافه کنم تا دمای این غول گرافیکی رو کم تر کنم؟یا این که خوبه مشکلی نداره

اگه واقعا عاشق گیم هستی و اصلا پولش برات مهم نیست این سیستم رو جمع کن اما برای اینکه بخوای واقعا از بازی لذت ببری این تغییرات لازمه

پاورت به جای گرین کورسایر یا کولر مستر بگیر مذل سایلنت

یه کارت صدای کریتیو سری گیم لازم داری

یه سینمای خانواده 5.1

کارت گرافیکت به یک خنک کننده ی مایع احتیاج داره اگه نمی خوای مدل فن دارشو می تونی بگیری

برای cpu هم یک v8 کولر مستر کافیه اگه بیشتر می خوای v10 هست که عالیه

اون 3-4 سال هم هیچ تضمینی بهش نیست ممکنه دوام بیاره ممکنه نه اما اگر نظرمو می خوای نهایتا تا 2.5 سال دیگه جایگاه خوبی داشته باشه

آخرین ویرایش:
نه اقا فرشید واقعا میخوام این رو بخرم که تا 3 -4 سال خیالم راحت باشه چرا فکر میکنید اومدم اسکول کنم و چرت وپرت الکی سوال کنم من اطلاعات خوبی ندارم و واسه همین تا دلت بخواد سوال دارم همین.قیمت کل این قطعات رو لطف کنید بزارید همراه با خنک کنده عالی.

آقا من این حرفا رو نزدم اصلا ، از کجا آوردی؟
شما هر چی سوال داری بپرس جواب می دیم، کسی حرفی نداره

خرید یه 580 معمولی فکر خوبیه، اما 560 نه، بعدم تا 3 سال دیگه کارت 590 کجا بود که می خوای بعدا بخری؟ تا اون موقع 2 نسل کارت جدیدتر اومده.

ببین من نمی دونم چقدر تجربه گیم بازی کردن با PC رو داری، ولی پایین آوردن 3-2 تا از گزینه هایی که به طرز فجیعی از کارت گرافیک زور می کشند، مثل Antialias و Shadow به میزان یکی دو درجه، خیلی به گرافیک بازی لطمه ای نمی زنه، ولی اگر بخوای همون ها رو تا ته بالا ببری ممکنه لازم باشه 400 هزار تومن بیشتر پول گرافیک بدی.

کارت GTX 580 قیمتش حدود 700-650 تومن و GTX 590 حدود 1 میلیون هستش. اگر این کارت ها رو بگیری تنها فایده اش اینه که حداکثر حدود یک سال گیم ها رو روی بالاترین تنظیمات اجرا می کنی. یک سال دیگه نسل جدید گرافیک ها میان که قدرت بیشتر و تکنولوژی گرافیک بالاتر دارند، و دیگه این کارت بهت نمی چسبه، ولی کارت 700 تومنی ات رو دست دومش رو ازت 400-300 تومن بر می دارند که این یعنی 400-300 ضرر در عرض یک سال که اصلا نمی ارزه.

ولی اگه GTX 560 برداری قیمتش حدود 330-320 هستش و یک سال با تنظیمات 5 درصد مونده به آخر (که اصلا خیلی قابل تشخیص هم نیست) گیم ها رو بازی می کنی، سال دیگه 250-200 می فروشیش و یه کارت توی همین رنج قیمت می خری و همین جور الی آخر). این یعنی سالی 100 تومن پول گرافیک. ما 12 ساله که همین جوری PC Gamer هستیم.

خرید بالای 400-300 تومن در کارت گرافیک خیلی معقول نیست، مگر پولت از پارو بالا بره و اصلا برات مهم نباشه. ;)

سلام.کارت gtx 560ti بازیها رو در چه حد اجرا میکنه؟قیمتش؟و اینکه چه مادربردی براش پیشنهاد میکنین؟با قیمت حدود 150تومن

قیمتش حدود 320 هست با اور کردنش بازی ها در حد معقول اجرا میشه شما cpu ت چی هست؟
تا بگم چه بردی میخوای

سلام دوستان .. سیستم ذغالی من اینه :

CPU : AMD Athlon (tm) II X2 240
MotherBoard : M2N68-AM PLUS
Ram : KingStone 2 * 2 GB

متأسفانه کارت گرافیکم همین چند لحظه پیش به ملکوت اعلی پیوست !! بهترین کارت گرافیکی که میتونم برای این سیستم پیر بگیرم چیه ؟ اگه CPU هم خیلی مشکل داشت یه CPU هم بگید که به این مادربورد بخوره !

سلام تاخیر در بازی کردن آنلاین اگه حتم داشته باشیم از اینترنت نیست از مادربرد میتونه باشه یا گرافیک یا مانیتور ؟
کدوم رو ارتقا بدم ؟

مرسی.من میخوام سی پی یو و مادربورد با هم بگیرم.حدود 300تومن.چی پیشنهاد میکنین؟سی پی یو اینتل و مادربورد

CPU:Core i3 2100
M/B:P8H61-M
حدود 320 هزار تومن میشه و انتخاب خوبیه، بشرط اینکه رم DDR3 هم داشته باشی.

سلام دوستان .. سیستم ذغالی من اینه :

CPU : AMD Athlon (tm) II X2 240
MotherBoard : M2N68-AM PLUS
Ram : KingStone 2 * 2 GB

متأسفانه کارت گرافیکم همین چند لحظه پیش به ملکوت اعلی پیوست !! بهترین کارت گرافیکی که میتونم برای این سیستم پیر بگیرم چیه ؟ اگه CPU هم خیلی مشکل داشت یه CPU هم بگید که به این مادربورد بخوره !
هر چب بخوای می تونی روش بزاری، بسته به بودجه ی شما داره، اما چیزی که با سیستم همخوانی قدرتی داشته باشه چیزی بین GTS 240 و آخرش GTX 460 هست.

سلام تاخیر در بازی کردن آنلاین اگه حتم داشته باشیم از اینترنت نیست از مادربرد میتونه باشه یا گرافیک یا مانیتور ؟
کدوم رو ارتقا بدم ؟

از اینترنت نباشه از چیه خب؟ بعیده فقط در حالت آنلاین مورد دیگه ای بجز Ping بالای سرویس اینترنت اثرگذار باشه، مگر اینکه کارت گرافیک خیلی کند باشه.

با 40 50 تومن بالاتر gtx570 پیشنهاد میشه ، در غیر اینصورت gtx560ti رو میتونی در نظر بگیری البته 560ti هم تا 330 340 ارزش خرید داره بالاتر دیگه نه.(منظور تو برندای خاص که قیمتای فضایی دارن)

با 40 50 تومن بالاتر gtx570 پیشنهاد میشه ، در غیر اینصورت gtx560ti رو میتونی در نظر بگیری البته 560ti هم تا 330 340 ارزش خرید داره بالاتر دیگه نه.(منظور تو برندای خاص که قیمتای فضایی دارن)

تو یه سایت ایرانی { تبلیغ میشه برای همین آدرس نمیگم } قیمت Gtx 560 Ti رو زده 410 تومن :| البته برندش هم Evga هست { به فرض Gtx560 برند Evga الان تو بازرا چنده ؟}. اگه 570 خیلی قویتر از 560 باشه که ارزش داره 50 تومن دیگه روش بزارم اگه نه که هیچ.
ممنون از راهنماییتون @};-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or