یه سوال:::کارگ گرافیک GTX 580 SLI تو بازار ایران هست؟مخصوصا اصفهان
قیمتش چنده؟
بله هر چیزی تهران بیاد بلافاصله اصفهانم میاد اما گرونتر و کمیاب تر . ولی من خوددم سراغشو گرفتم بود البته قیمتشو نگرفتم
یه سوال:::کارگ گرافیک GTX 580 SLI تو بازار ایران هست؟مخصوصا اصفهان
قیمتش چنده؟
مگه برندها چه تفاوتی باهم دارند؟
یه سوال دیگه:توی اصفهان از کجا و از کی یه سیستم کمیاب بگیرم که فروشگاهشم معتبر باشه؟بله هر چیزی تهران بیاد بلافاصله اصفهانم میاد اما گرونتر و کمیاب تر . ولی من خوددم سراغشو گرفتم بود البته قیمتشو نگرفتم
ای ول خوب که اینو گفتی.حالا کدوم برند کولرش و اور کردنش بهتره؟((EVGA/asus/ZOTAC))ممکنه یه برند از کولر بهتری استفاده کرده باشه و کاتش خنک تر باشه
یا قابلیت اورش بیشتر باشه
یا حتی تغذیه برقش بهتر باشه و...
ای ول خوب که اینو گفتی.حالا کدوم برند کولرش و اور کردنش بهتره؟((EVGA/asus/ZOTAC))
مگه برندها چه تفاوتی باهم دارند؟
سرعت و Performance شون با هم فرق داره
سلام
ماشالا چقد فعالیت بچه ها اینجا بالا است
این کارت گرافیکایی که معرفی کردید کاراییشون از XboX بهتره؟
چون میخوام XboXo بفروشم و سیستم جمع کنم
آق وحید من میخواستم یه GTX580 معمولی بگیرم.ولی الان میبینم که GTX580SLI خوب خودشو نشون داده.تازه یه جاهایی هم از GTX590 جلو زده.کل هزینه ای که میخوام برای کارت گرافیک بزارم 715 تومنه.از این بیشتر هم خرج نمیکنم.بابا چه خبره.اینجا ایرانه.همین 715 تومنم خیلی زیاده ولی داداش یکاریش بکن یه چیزی بگو بخرم که پشیمون نشم.دست به شلوارت یه کاریش بکن:dاونم بستگی داره به مدلش
چون برندها کارتهای متفاوتی رو با اسمای متفاوتی تولید میکنن
مثلاaus کارتهای سری directcu و matrix اش خیلی عالیه هم از لحاظ کولر و هم اور
دور zotac رو هم من کلا خط میکشم چون هیچ حرفی دربرابر برند هایی مثل asus -msi -evga نداره
سری hawk - lightning - 2 frozr از برند msi هم خیلی عالی هستن
سری classfield هم از برند evga عالین
شما بگو قصد داری چقدر هزینه کنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد
آق وحید من میخواستم یه GTX580 معمولی بگیرم.ولی الان میبینم که GTX580SLI خوب خودشو نشون داده.تازه یه جاهایی هم از GTX590 جلو زده.کل هزینه ای که میخوام برای کارت گرافیک بزارم 715 تومنه.از این بیشتر هم خرج نمیکنم.بابا چه خبره.اینجا ایرانه.همین 715 تومنم خیلی زیاده ولی داداش یکاریش بکن یه چیزی بگو بخرم که پشیمون نشم.دست به شلوارت یه کاریش بکن:d
آره بابا اینو که خودم میدونستم(حالا خودت 3 شو بگیر):dعزیزم gtx580sli مدل نیست !
بلکه sli به معنی این هست که دو تا کارت gtx580 بخری و با یک کابل رابط از قدرت 2 تاشون استفاده کنی
آره بابا اینو که خودم میدونستم(حالا خودت 3 شو بگیر):d
فکر میکنی برای بازی های open-world هم تا 3 سال دیگه جواب میده؟مثلا GTA V یا LA.Noire
سلام دوستان من یک مدت زیادی اطلاعتمو راجب گرافیک بروز نکردم الان چند صفحه اینجارو خوندم یکم گیج شدم الان سری بندی گرافیکهای جدید nvidia چه جوری شده به ترتیب و کدام سری جدید تر قوی تر هست؟
******* حالا این gtx 580 directcu فقط برند Asus تولید میکنه یا برندای دیگه هم دارن؟اره
با توجه به تجربیات از نسل فعلی جوابگو هست
la noire هم که با کنسول زاغارتی اجرا شده دیگه 580 که جای خود داره
مدل اختصاصی ASUS هست، بجز خودش کی باید تولید کنه؟؟!******* حالا این gtx 580 directcu فقط برند Asus تولید میکنه یا برندای دیگه هم دارن؟
من که گشتم دیدم فقط ASuS داره.
directcu ضاهرش کمی با مدل اصلی فرق میکنه(خودت که بهتر میدونی اون مدل که انویدیا داده بود بیرون یه طوری ساخته بودنش که گرما رو سریع خارج کنه و زود خنک بشه و ...) این کارت از نظر خنک کنندگی و اون امکاناتی که روی نوع اصلیش گذاشتن تضادی نداره؟یه توضیحی اگه میشه بدید
راستی کدوم برند اورکلاکش بیشتره و قدرت این کارت گرافیکو بالاتر برده؟