مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یه سوال:::کارگ گرافیک GTX 580 SLI تو بازار ایران هست؟مخصوصا اصفهان
قیمتش چنده؟

بله هر چیزی تهران بیاد بلافاصله اصفهانم میاد اما گرونتر و کمیاب تر . ولی من خوددم سراغشو گرفتم بود البته قیمتشو نگرفتم

مگه برندها چه تفاوتی باهم دارند؟

تیو مدلهای رفرنس میشه گفت تقریبا هیچ تفاوتی ندارن اما مدل های غیر رفرنس فرق دارن
مثلا ممکنه یه برند از کولر بهتری استفاده کرده باشه و کاتش خنک تر باشه
یا قابلیت اورش بیشتر باشه
یا حتی تغذیه برقش بهتر باشه و...

Last edited by a moderator:
بله هر چیزی تهران بیاد بلافاصله اصفهانم میاد اما گرونتر و کمیاب تر . ولی من خوددم سراغشو گرفتم بود البته قیمتشو نگرفتم
یه سوال دیگه:توی اصفهان از کجا و از کی یه سیستم کمیاب بگیرم که فروشگاهشم معتبر باشه؟
آدرسشم اگه میشه لطف کنید توی قسمت پیام های من بفرستید.ممنون>:d<

ممکنه یه برند از کولر بهتری استفاده کرده باشه و کاتش خنک تر باشه
یا قابلیت اورش بیشتر باشه
یا حتی تغذیه برقش بهتر باشه و...
ای ول خوب که اینو گفتی.حالا کدوم برند کولرش و اور کردنش بهتره؟((EVGA/asus/ZOTAC))

ای ول خوب که اینو گفتی.حالا کدوم برند کولرش و اور کردنش بهتره؟((EVGA/asus/ZOTAC))

اونم بستگی داره به مدلش
چون برندها کارتهای متفاوتی رو با اسمای متفاوتی تولید میکنن

مثلاaus کارتهای سری directcu و matrix اش خیلی عالیه هم از لحاظ کولر و هم اور

دور zotac رو هم من کلا خط میکشم چون هیچ حرفی دربرابر برند هایی مثل asus -msi -evga نداره
سری hawk - lightning - 2 frozr از برند msi هم خیلی عالی هستن
سری classfield هم از برند evga عالین

شما بگو قصد داری چقدر هزینه کنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد

مگه برندها چه تفاوتی باهم دارند؟

خیلی تفاوت دارند از جمله این که سرعت و Performance شون با هم فرق داره، کیفیت ساخت شون و قطعات استفاده شده بالا و پایین که خیلی هم مهمه، حرارت و کولینگ کارت، میزان خرابی اش و گارانتی اش در ایران.

کارتی که برندش خوب نباشه اگر قوی ترین کارت هم باشه ارزش نداره، چون خراب میشه یا اذیت می کنه...

سرعت و Performance شون با هم فرق داره

کارتهای رفرنس برندهای مختلف مثل :

evga- msi - zotac- asus - gigabyte سرعت و پروفرمنسشون هیچ تفاوتی باهم نداره /:)

سلام
ماشالا چقد فعالیت بچه ها اینجا بالا است
این کارت گرافیکایی که معرفی کردید کاراییشون از XboX بهتره؟
چون میخوام XboXo بفروشم و سیستم جمع کنم

سلام
اره اون gtx 460 se که معرفی کردن دوستان کات خوبی هست
و میتونی بازیها رو با کیفیت تر از xbox اجرا کنی

اونم بستگی داره به مدلش
چون برندها کارتهای متفاوتی رو با اسمای متفاوتی تولید میکنن

مثلاaus کارتهای سری directcu و matrix اش خیلی عالیه هم از لحاظ کولر و هم اور

دور zotac رو هم من کلا خط میکشم چون هیچ حرفی دربرابر برند هایی مثل asus -msi -evga نداره
سری hawk - lightning - 2 frozr از برند msi هم خیلی عالی هستن
سری classfield هم از برند evga عالین

شما بگو قصد داری چقدر هزینه کنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد
آق وحید من میخواستم یه GTX580 معمولی بگیرم.ولی الان میبینم که GTX580SLI خوب خودشو نشون داده.تازه یه جاهایی هم از GTX590 جلو زده.کل هزینه ای که میخوام برای کارت گرافیک بزارم 715 تومنه.از این بیشتر هم خرج نمیکنم.بابا چه خبره.اینجا ایرانه.همین 715 تومنم خیلی زیاده ولی داداش یکاریش بکن یه چیزی بگو بخرم که پشیمون نشم.دست به شلوارت یه کاریش بکن:d

آق وحید من میخواستم یه GTX580 معمولی بگیرم.ولی الان میبینم که GTX580SLI خوب خودشو نشون داده.تازه یه جاهایی هم از GTX590 جلو زده.کل هزینه ای که میخوام برای کارت گرافیک بزارم 715 تومنه.از این بیشتر هم خرج نمیکنم.بابا چه خبره.اینجا ایرانه.همین 715 تومنم خیلی زیاده ولی داداش یکاریش بکن یه چیزی بگو بخرم که پشیمون نشم.دست به شلوارت یه کاریش بکن:d

عزیزم gtx580sli مدل نیست !
بلکه sli به معنی این هست که دو تا کارت gtx580 بخری و با یک کابل رابط از قدرت 2 تاشون استفاده کنی
ببین مثل این عکس:
AMD%20radeon%20HD%206990%20vs%20geForce%20GTX%20580sli%2002.jpg

یه جورایی میشه ترکیب کردن دو کارت 580 که قیمتش واسه شما حدود یک و 200 درمیاد

با بودجه شما هم بهترین کارت gtx 580 directcu هست و تا 3 سال دیگه از پس همه بازیها با تنظیمات بالا برمیاد;)

عزیزم gtx580sli مدل نیست !
بلکه sli به معنی این هست که دو تا کارت gtx580 بخری و با یک کابل رابط از قدرت 2 تاشون استفاده کنی
آره بابا اینو که خودم میدونستم(حالا خودت 3 شو بگیر):d
فکر میکنی برای بازی های open-world هم تا 3 سال دیگه جواب میده؟مثلا GTA V یا LA.Noire :-/

آره بابا اینو که خودم میدونستم(حالا خودت 3 شو بگیر):d
فکر میکنی برای بازی های open-world هم تا 3 سال دیگه جواب میده؟مثلا GTA V یا LA.Noire :-/

اره
با توجه به تجربیات از نسل فعلی جوابگو هست;)

la noire هم که با کنسول زاغارتی اجرا شده دیگه 580 که جای خود داره

سلام دوستان من یک مدت زیادی اطلاعتمو راجب گرافیک بروز نکردم الان چند صفحه اینجارو خوندم یکم گیج شدم الان سری بندی گرافیکهای جدید nvidia چه جوری شده به ترتیب و کدام سری جدید تر قوی تر هست؟

سلام دوستان من یک مدت زیادی اطلاعتمو راجب گرافیک بروز نکردم الان چند صفحه اینجارو خوندم یکم گیج شدم الان سری بندی گرافیکهای جدید nvidia چه جوری شده به ترتیب و کدام سری جدید تر قوی تر هست؟

جدیدترین سری کارتهای nvidia در حال حاضر سری 5 هست
که اینجوری نامگذاری میشه
gtx 550
gtx 560
gtx 560 ti
gtx570
gtx 580
gtx 590
و جدیدترین کارتهای amd هم سری 6 هست
سری گیمینگش اینا رو شامل میشه به ترتیب قدرت
6990
6970
6950
6870
6850
که قویترینشون 6990 هست;)

آخرین ویرایش:
اره
با توجه به تجربیات از نسل فعلی جوابگو هست;)

la noire هم که با کنسول زاغارتی اجرا شده دیگه 580 که جای خود داره
******* حالا این gtx 580 directcu فقط برند Asus تولید میکنه یا برندای دیگه هم دارن؟
من که گشتم دیدم فقط ASuS داره.
directcu ضاهرش کمی با مدل اصلی فرق میکنه(خودت که بهتر میدونی اون مدل که انویدیا داده بود بیرون یه طوری ساخته بودنش که گرما رو سریع خارج کنه و زود خنک بشه و ...) این کارت از نظر خنک کنندگی و اون امکاناتی که روی نوع اصلیش گذاشتن تضادی نداره؟یه توضیحی اگه میشه بدید
راستی کدوم برند اورکلاکش بیشتره و قدرت این کارت گرافیکو بالاتر برده؟:-/

آخرین ویرایش:
******* حالا این gtx 580 directcu فقط برند Asus تولید میکنه یا برندای دیگه هم دارن؟
من که گشتم دیدم فقط ASuS داره.
directcu ضاهرش کمی با مدل اصلی فرق میکنه(خودت که بهتر میدونی اون مدل که انویدیا داده بود بیرون یه طوری ساخته بودنش که گرما رو سریع خارج کنه و زود خنک بشه و ...) این کارت از نظر خنک کنندگی و اون امکاناتی که روی نوع اصلیش گذاشتن تضادی نداره؟یه توضیحی اگه میشه بدید
راستی کدوم برند اورکلاکش بیشتره و قدرت این کارت گرافیکو بالاتر برده؟:-/
مدل اختصاصی ASUS هست، بجز خودش کی باید تولید کنه؟؟!

بقیه ی برندها هم مدلای اورکلاک دارن با اسمای دیگه، اینقد وسواس نکن سر این کارتا، اونی رو که خوب بوده معرفی کردن دیگه مشکل چیه خب؟
این مدلا آخرش 10 یا 15 درصد از مدل اصلی سریعتر باشن، انتخابش اونقد سخت نیست که شما داری سخت می گیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• sms12
  • A.Pato7
  • HK0
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or