مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان این کارت گرافیک من هست میخواستم ببینم در چه حدی هست؟
ATI Radeon 5400 HD 1GB
share کردم شده: 1/792GB
نیاز داره بهترش رو بگیرم یعنی میگم بازی هایی که الان تو بازار هستند با این کار گرافیک میان؟

ATI Radeon 5400 HD 1GB
نیاز داره بهترش رو بگیرم یعنی میگم بازی هایی که الان تو بازار هستند با این کار گرافیک میان؟

گرافیک شما برای اجرای بازی های امروزی بسیار ضعیف هست توصیه میکنم حداقل یک گرافیک 440gt gainward 1gig gddr5 بگیرید 117

ATI Radeon 5400 HD 1GB

درسته برای اجرای بازیهای روز مناسب نیست به نظر من میخوای مناسب خرج کنی یه5850 بگیر به قیمت حدود 300 اگه هم میخوای بیشتر این میخوای بدی بگو

این کارتهایی که mahi58 گفت تا یه سال دیگه هم به زور جواب میدن چه برسه به 3 سال یا بیشتر!/:)

تا حدودی شما درست میگی ولی با همین gtx460 با اور کلاک کردن . بازیها رو تنظیمات مناسب میاد بالا تا 2 سال دیگه همه بازیها که گرافیکشون در سطح bf3 یا crysis نیست که;)

Last edited by a moderator:
درسته برای اجرای بازیهای روز مناسب نیست به نظر من میخوای مناسب خرج کنی یه5850 بگیر به قیمت حدود 300 اگه هم میخوای بیشتر این میخوای بدی بگو

عزیز 5850 از تسلیشن پایینی برخوردار هست
عملکرد ضعیفی در دایتریکس 11 داره و...

فکر کنم 6870 توی این رنج بسیار مناسب تر هست بخاطر داشتن تسلیشن 2 برابر نسیت به نسل 5000 و پشتیبانی بهتر از دایتریکس 11

در کل اگه 320 هزینه کنند 560 ti از همه گزینه ها بهتر هست

موفق باشید

یه 580 که بگیری کارتو راه میندازه

قیمت نو و دست دومش چقده ؟؟

پاور چقدر میخواد

sli 2 تا 560 ti با هم هم ارزونتر میشه و هم قوی تر از 580 میشه الان 560 گینوارد 320 قیمت داره
اینطوری خرج میره بالا تر یه MB هم میخوام اونوقت

اشپز که ده تا بشه...........

کارت 440 اصلا به درد نمی خوره سری 4 فقط 450 به بالا که نسبت به قیمتش می ارزه

5850 فقط دست دومش ارزش خرید داره در غیر این صورت سری 6

دو تا 560ti هم قیمت 580 هست اما عملکردش واقعا بالاتر هست مخصوصا در حالت اور شده

پچ dx11 کرایسیس هنوز معلوم نیست در چه حد سنگینه اما ظاهرا خیلی سنگین تر می شه

برای کرایسیس در حالت 60 فریم دو تا 460 sli در حالت اور شده کاملا کافیه

اصلا معلوم نیست که کارتی که می خرید تا کی جوابتون رو بده یا چقدر اگر قرار باشه نسل بعدی سال دیگه معرفی بشه مسلما عمرش خیلی کوتاه تر خواهد شد

اینطوری خرج میره بالا تر یه MB هم میخوام اونوقت

برای یه سیستم خوب یه مادربرد خوب هم لازمه که همه ی مادربرد های خوب تقریبا sli ساپورت هستن چیپست 980 nvidia یا بعد از اون intel x58 گزینه ی بسیار مناسبی برای sli هستن

• Like
Reactions: CriRo7
اصلا معلوم نیست که کارتی که می خرید تا کی جوابتون رو بده یا چقدر اگر قرار باشه نسل بعدی سال دیگه معرفی بشه مسلما عمرش خیلی کوتاه تر خواهد شد
قابل حدس زدن هست، شما نمی تونید پیش بینی کنید.

البته این زمان تقریبی هستش برای این که ایشون یه حدسی در مورد کارت شون داشته باشند، ولی کلا کارت هایی مثل 6850 و یا GTX 460 قطعا تا سال 2014-2013 بازی ها رو با قدرت کافی اجرا خواهند کرد و اصلا نمیشه مجسم کرد گیمی که در سال 2013 میاد Minimum Requirement اون بالاتر از 6850 باشه!! البته اجرا با بالاترین تنظیمات که اصلا یه حساب دیگه ایه...
از میان کارت های کدوم برای بازی قویه؟
connect 3d 4870 512 mb ddr5
ZOTAC GTS 250 1GB DDR3
4890 SAPPHIRE
Force3D HD5770 مدل FORCE3D F5770P-G5-340-FS
از لحاظ قدرت و فریم ریت 4890 بهترین شونه، ولی تکنولوژیش پایینه، بهترین گزینه بین اینها 5770 هستش، ولی اون هم از برند دیگه ای غیر از Force 3D، چون اون زیاد جالب نیستش و خرابی زیاد داره...

ATI Radeon 5400 HD 1GB

اصلا بدرد بازی نمی خوره،Share هم که بدتر از بد برای گرافیک

گرافیک شما برای اجرای بازی های امروزی بسیار ضعیف هست توصیه میکنم حداقل یک گرافیک 440gt gainward 1gig gddr5 بگیرید 117

توی این تاپیک 1 دفه هم نشده که کسی 440 رو پیشنهاد بده،اون بدرد بازی نمی خوره، فقط 450 به بالا توصیه میشه

از میان کارت های کدوم برای بازی قویه؟
connect 3d 4870 512 mb ddr5
ZOTAC GTS 250 1GB DDR3
4890 SAPPHIRE
Force3D HD5770 مدل FORCE3D F5770P-G5-340-FS

سرعت خام 4890 بیشتره، اما بعدش 5770 قرار داره و DX 11 هم ساپورت می کنه، مصرف و حرارت کمتری هم داره، ولی اون برند مجهول Force 3D توصیه نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or