مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

******* حالا این gtx 580 directcu فقط برند Asus تولید میکنه یا برندای دیگه هم دارن؟
من که گشتم دیدم فقط ASuS داره.
directcu ضاهرش کمی با مدل اصلی فرق میکنه(خودت که بهتر میدونی اون مدل که انویدیا داده بود بیرون یه طوری ساخته بودنش که گرما رو سریع خارج کنه و زود خنک بشه و ...) این کارت از نظر خنک کنندگی و اون امکاناتی که روی نوع اصلیش گذاشتن تضادی نداره؟یه توضیحی اگه میشه بدید
راستی کدوم برند اورکلاکش بیشتره و قدرت این کارت گرافیکو بالاتر برده؟:-/

با فرشید موافقم
وسواس به خرج نده
بهترین مدل 580 رو بهت معرفی کردن دوستان
در ضمن از مدل اصلی خود انویدیا هم خیلی بهتره و خنک تر
قابلیت اورش هم عالیه پس دیگه فکر نکنم سوالی مونده باشه

سلام

یه مقایسه بین 2 کارت گرافیک 540m gt و 6770 redon ati میخواستم که ببینم کدومشون واسه گیم خوبه. البته این دو گرافیک ر.ی لپ تاپ هستن.

هر دو لپتاب هم رم 8 گیگ و cpu i7 دارن. فقط میخوام ببینم کدوم واسه گیم بهتره و کدومو پیشنهاد میکنید.
ممنون

سلام

یه مقایسه بین 2 کارت گرافیک 540m gt و 6770 redon ati میخواستم که ببینم کدومشون واسه گیم خوبه. البته این دو گرافیک ر.ی لپ تاپ هستن.

هر دو لپتاب هم رم 8 گیگ و cpu i7 دارن. فقط میخوام ببینم کدوم واسه گیم بهتره و کدومو پیشنهاد میکنید.
ممنون

6770 قویتره

اونم بستگی داره به مدلش
چون برندها کارتهای متفاوتی رو با اسمای متفاوتی تولید میکنن

مثلاaus کارتهای سری directcu و matrix اش خیلی عالیه هم از لحاظ کولر و هم اور

دور zotac رو هم من کلا خط میکشم چون هیچ حرفی دربرابر برند هایی مثل asus -msi -evga نداره
سری hawk - lightning - 2 frozr از برند msi هم خیلی عالی هستن
سری classfield هم از برند evga عالین

شما بگو قصد داری چقدر هزینه کنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد

آقا کسی برا اور میخواد asus DC2 نگیره!! EVGA یا MSI بهترن برای اور کردن!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز میتونین یکم توزیح بدین به چه دلیل بدرد اور نمیخوره :-/

برای اینکه اون قطعات مربوط به برقش که روی برد هستند(اسمشنو یادم نمیاد:biggrin1:) مقاومت بالایی ندارن!! حالا چه اتفاقی میوفته؟! باعث میشه وقتی کلاک رو میبری بالا به نسبت بیشتری ولتاژ رو بالا تر ببری تا کارتت stable بمونه!! در نتیجه وقتی به ولتاژ 1.1 (حداکثر واتاژ برای 570) میرسی کلاکت مثلا 870-880 ه!! ولی روی EVGA مثلا با این ولتاژ به 940-950 هم میرسی!! من خودم 570 DC2 دارم! تقریبا پشیمونم به خاطر این!! یکی هم اینکه بعدا خواستم SLI ببندم به مشکل بر میخورم به خاطر 3 اسلاته بودنش!

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B: Asus P8Z68 Deluxe
VGA: EVGA GeForce GTX 590 Classified Hydro Copper
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER: 1200W GREEN
CASE:ANTEC 1200
Logitech - G9 Laser Mouse
Logitech - Gaming Keyboard G510
Speaker: Logitech - Z313
[FONT=&quot][/FONT]
SAMSUNG - 23" - PX23720 Plus – LED
من به این سیستم چی اضافه کنم تا دمای این غول گرافیکی رو کم تر کنم؟یا این که خوبه مشکلی نداره

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B: Asus P8Z68 Deluxe
VGA: EVGA GeForce GTX 590 Classified Hydro Copper
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER: 1200W GREEN
CASE:ANTEC 1200
Logitech - G9 Laser Mouse
Logitech - Gaming Keyboard G510
Speaker: Logitech - Z313
[FONT=&quot][/FONT]
SAMSUNG - 23" - PX23720 Plus – LED
من به این سیستم چی اضافه کنم تا دمای این غول گرافیکی رو کم تر کنم؟یا این که خوبه مشکلی نداره
داری لیست تخیلی درست می کنی یا می خوای بخری؟!
کارتت که همون غول گرافیکی هست باید با یه Liquid Cooler خنک بشه دیگه، حالا هر خنک کننده ی مایع معتبری که توی بازار هست.

داری لیست تخیلی درست می کنی یا می خوای بخری؟!
کارتت که همون غول گرافیکی هست باید با یه Liquid Cooler خنک بشه دیگه، حالا هر خنک کننده ی مایع معتبری که توی بازار هست.
نه اقا فرشید واقعا میخوام این رو بخرم که تا 3 -4 سال خیالم راحت باشه چرا فکر میکنید اومدم اسکول کنم و چرت وپرت الکی سوال کنم من اطلاعات خوبی ندارم و واسه همین تا دلت بخواد سوال دارم همین.قیمت کل این قطعات رو لطف کنید بزارید همراه با خنک کنده عالی.

نه اقا فرشید واقعا میخوام این رو بخرم که تا 3 -4 سال خیالم راحت باشه چرا فکر میکنید اومدم اسکول کنم و چرت وپرت الکی سوال کنم من اطلاعات خوبی ندارم و واسه همین تا دلت بخواد سوال دارم همین.قیمت کل این قطعات رو لطف کنید بزارید همراه با خنک کنده عالی.

همچین چیزی یه 2 میلیونو 500 هزار تومنی در میاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or