مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دست هر دوتون درد نکنه، میرم واسه خرید ATI HD5770 از برندHIS، فقط میشه مشخصات دقیقشو هم بگید(رم-بیت و...) ممنون میشم عزیزان:) راستی پاورم Green430W هست، مشکلی که پیش نمیاد؟

پ.ن: در مورد سازگاری این کارت هم یه توضیحی لطفا بدید، گفتم چون ATI هست ممکنه با بعضی بازیا ناسازگار باشه:-/ هنوز این مسئله واسم روشن نیست;;)
یه مدل بیشتر نیست،مشخصات ریزتر نداره، رمش هم که 1GB DDR5 هست،

مشکل سازگاری هم بندرت پیش میاد،درایورای ATI همیشه باید سریعتر بروز بشن تا با بازیها بهتر کار کنن.مخصوصا بازیهایی که تازه منتشر میشن.

فرشید جان ممنون عزیز.
پس همون 9600 رو میگیرم! امروز عصر میرم ازش تحویل میگیرم.
من نمیخوام حالا بازیم HD باشه! من کلا قانع هستم به اینجور چیزا! :d

فرشید جان ممنون عزیز.
پس همون 9600 رو میگیرم! امروز عصر میرم ازش تحویل میگیرم.
من نمیخوام حالا بازیم HD باشه! من کلا قانع هستم به اینجور چیزا! :d
فقط حواست باشه:

کارت 9600GT و نه 9600GSO !!
اونم مدل DDR3 و نه DDR2
از یه برند معتبر و نه بی نام ونشون.

چون در اون صورت سرعتش خیلی کمتر از اونیه که باید باشه!
با این کارت خیلی هم نمی تونی فکر بازی روی رزولوشن HD باشی!

Last edited by a moderator:
واسه قیمت روز شون باید تا شنبه صبر کنی ، آخرین قیمتا اینا بودن :
gtx460 1gb با برد gainward بین 275 تا 280 تومن ، hd5850 1gb با برد sapphire بین 350 تا 370 تومن ، hd5870 1gbش هم بین 460 تا 470 تومن.

درود
دوستان کار گرافیکهای 6850 و 6870 در بازار کشورمون موجوده؟ اگر هست و قیمتش رو دارید بگید لطفا .
هر دو تا موجودن،
کارت 6850 از 300 تا 350 تومن داره،اما کارت 6870 از 400 تومن به بالاست.

آقا من یادم رفته بود که چیپست مینبوردم از نوع PCI-E 1ه، کلا این 5770 رو کنسل کردم، حالا آخرین و قویترین کارت هم از GFORCE و هم از ATI که به چیپست مینبوردم میخوره رو بهم همراه قیمت معرفی کنید، در ضمن قیمت کارتهای GFORCE 8800 GTX ULTRA و GFORCE 8800 GTX رو هم از برند ZOTAC میخوام، لطفا;;)

در ضمن در مورد DDR مینبورد هم توضیح بدید(این که مینبوردم DDR2 هست و با نصب یه کارت DDR5 از تمام کارایی این نوع کارت استفاده میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟)

آقا من یادم رفته بود که چیپست مینبوردم از نوع PCI-E 1ه، کلا این 5770 رو کنسل کردم، حالا آخرین و قویترین کارت هم از GFORCE و هم از ATI که به چیپست مینبوردم میخوره رو بهم همراه قیمت معرفی کنید، در ضمن قیمت کارتهای GFORCE 8800 GTX ULTRA و GFORCE 8800 GTX رو هم از برند ZOTAC میخوام، لطفا;;)

در ضمن در مورد DDR مینبورد هم توضیح بدید(این که مینبوردم DDR2 هست و با نصب یه کارت DDR5 از تمام کارایی این نوع کارت استفاده میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟)
واسه چی کنسل کردی؟؟
کارتای PCI-E 2.0 به مادربردای 1.0 هم می خورن و هیچ مشکلی توی سرعت هم ندارن،کلا نوع کارت ربطی به چیپ ست مادربرد نداره،البته تا وقتی که خیلی قدیمی یا AGP نباشه

کارتای GFORCE 8800 GTX ULTRA و GFORCE 8800 GTX هم خیلی وقتی منقرض شدن،جسدشون هم پوسیده،شما کجا بودی این چن وقت؟؟!

نوع رم گرافیک هم باز هیچ ربطی به رم مادربرد نداره.

هر دو تا موجودن،
کارت 6850 از 300 تا 350 تومن داره،اما کارت 6870 از 400 تومن به بالاست.

فرشاد این قیمت ها رو از کجا میاری؟

6870 قیمتش 320 تومنه از برند xfx با گارانتیه سازگار

3 روز پیش واسه یکی از دوستان گرفتم/:)
---------------------

قیمت gts 450 هم از برند گاینوارد 160 تومنه دوستان

آخرین ویرایش:
6870 قیمتش 320 تومنه از برند xfx با گارانتیه سازگار

3 روز پیش واسه یکی از دوستان گرفتم/:)
اتفاقا منم 6870 رو از برند xfx همون 320 تومانی که شما میگی قیمت داشتم دقیقا برای همین اومدم اینجا از بچه ها قیمت بپرسم که مطمئن بشم! ولی با این چیزی که آقا فرشید فرمودن کلا گرخیدم!:دی

سلام دوستان
من می خوام VGA عوض کنم . کارت فعلیم هم 4850 هست الان موندم بین سری 6000 و GTX 4xx
بعضی جاها شنیدم که vga های ati در یک سری از feature های dx11 مثل tessellation ضعف دارند. ولی هر چی benchmark از بازی های dx11 مثل bad company 2 دیدم ati بهتر از مشابه nvidia جواب داده !!
الان داستان چیه؟؟ من بیشتر برای badcompany 2 و crysis 2 می خوام کارتمو عوض کنم .
الان این قیمتی هم که دوستان از 6870 دادن واقعا" وسوسه کنندس .من gtx 460 از EVGA رو 270تومن قیمت دارم که قطعا" قابل قیاس با 6870 نیست . لطفا" راهنمایی کنید

سلام دوستان
من می خوام VGA عوض کنم . کارت فعلیم هم 4850 هست الان موندم بین سری 6000 و GTX 4xx
بعضی جاها شنیدم که vga های ati در یک سری از feature های dx11 مثل tessellation ضعف دارند. ولی هر چی benchmark از بازی های dx11 مثل bad company 2 دیدم ati بهتر از مشابه nvidia جواب داده !!
الان داستان چیه؟؟ من بیشتر برای badcompany 2 و crysis 2 می خوام کارتمو عوض کنم .
الان این قیمتی هم که دوستان از 6870 دادن واقعا" وسوسه کنندس .من gtx 460 از EVGA رو 270تومن قیمت دارم که قطعا" قابل قیاس با 6870 نیست . لطفا" راهنمایی کنید

اون 460 که شما از evga قیمت داری مدل یک گیگ نیس عزیز
مدل یک گیگش 325 تومنه!

کلا nvidia واسه دایرکس 11 بهتره اون تست هایی هم که شما دیدی قطعا بازی در حالت دایرکس 11 نبوده

در کل 6870 قدرتش بالاتر از 460 هست و من 6870 رو پیشنهاد میدم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
کارتای ATI سری 5000 توی Tessellation سرعتشون تقریبا نصف کارتای سری 400 از Nvidia بود که در سری 6000 این مشکل هم برطرف شد و بمقدار زیادی به کارتای Nvidia از لحاظ راندمان نزدیک شدن،

بعدم Tessellation فقط یکی از فاکتورهای سرعت در بازیهایی هست که از اون قابلیت استفاده کرده باشن،یکیش هم همون قسمت Multi از بازی BC2 هست،Crysis که موتور کاملا متفاوتی داره و هنوز معلوم نیست که در Crysis 2 اصلا از DX11 بخواد استفاده کنه(چون ایندفه بازی قراره واسه کنسولهای عتیقه هم منتشر بشه)

کلا بدون توجه به این قضایا شما باید راندمان کلی رو در نظر بگیری؛
کارت 6870 همسرعت کارت GTX 470 هست و کارت GTX 460 هم خیلی جاها به 5850 نزدیکه.

اما قیمت 6870 با قیمت 460 فاصله ی زیادی دارن،چطوری می خوای بین این دوتا انتخاب کنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or