مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نه sli ساپورت نمیکنه دارم عوضش می کنم چی پیشنهاد میکنید
در ضمن پاور 650 به نظرم خیلی کم باشه :d

عزیز دل باید اول باید مدل CPU و RAM رو بگی خب تا من بگم چه مادربردی بخری
هزینت رو بگو،میشه از 100 تومن خرید تا 400 تومن

سلام فرشید جان.

خبری از GTX 580 نشد ؟ اومد تو ایران ؟ اگه آره قیمتش رو بگو لطفا.

بعد الان GTX 480 من رو که بیشتر از یک ماه هست خریدم چقدر میخرن ؟

نه عزیز کلا 2 تا دونه توی بازار اومده بود که با قیمت دوبله فروختن! هنوز عمده وارد نشده که قیمت بدم بهت

کارت قبلیت هم باید با توجه به قیمت کارت جدید قیمت گذاری بشه،اتفاقا یکی از دوستای دیگه همین جا سراغ کارتت رو می گیره.

ممنون وحید از بابت بنچمارک ها
راستی برا تو توی مترو کمترین فرمت چقدر هست !!!!:-/ یعنی زیر 30 هم میاد تو حالت sli 460
مادربورد چی پیشنهاد میکنی زیاد گرون هم نباشه ولی خوب باشه !!!

اگه با 4x aa و 1080p بازی کنی زیر 30 نمیاد(به cpu هم بستگی داره)

مدل cpu -رم و بودجه رو بگو بهتر میشه پیشنهاد داد
پاور هم بالای 700 وات بگیر;)
--------------------------
gtx 580 از برند evga امروز توی بازار دیدم
770 تومن

• Like
Reactions: Horror
سلام
ارزون ترین کارت گرافیک که فیلم 1080p رو خیلی خوب اجرا کنه و خروجی HDMI داشته باشه برای انتقال صدا لطفا بهم معرفی کنید
CPU 5400+ athlon 2800 Mhz
ram 2 gig
برای بازی نمیخام

سلام
ارزون ترین کارت گرافیک که فیلم 1080p رو خیلی خوب اجرا کنه و خروجی HDMI داشته باشه برای انتقال صدا لطفا بهم معرفی کنید
ram 2 gig
برای بازی نمیخام
خوب فیلمای 1080p معمولا cpu و ram خوبی میخوان تا gpu خوب ولی خوب اگه دنبال اجرای اینجور فیلما بوسیله gpu هستی بهتره از سری کارتای nvidia و cuda ساپورتش رو در نظر بگیری (که دیگه الان همشون cuda ساپورت هستن :d) پیشنهاد من 9400gt هستش تو مایه های 57 58 تومن در میاد ، با یه نرمافزار مثل core player و یه تنظیم ساده میتونی اینجور فیلما رو با gpu (بخش اعظم ماجرا میفته رو دوش gpu) اجرا کنی (البته بیشتر منظورمون رو h264ها هستش) واسه بقیه شون بیشتر رو cpu متمرکز میشه.

آخرین ویرایش:
شرمنده حواسم نبود :d
cpu فنوم 955 رم 4 gباس 800
یک مداربرد معمولی که زیاد هم گرون نباشه

برد های sli ساپورت تقریبا همه گرونن

رم هاتو هم عوض کن و ddr3 بنداز
قیمتشون تفاوتی نمیکنه انچنان(حدود 15 -20 تومن)

بهترین گزینه M4N98TD EVO asusهست به نظرم که قیمتش هم مناسبه (205 تومنه)

سلام
ram 2 gig
برای بازی نمیخام

خب اگه بتونی یه کارت گرافیک خوب با Video Acceleration قوی بخری،حتی برای ویدیوهای HD 1080 هم درصد استفاده از CPU ی ضعیف شما هم بالاتر از 50 نخواهد رفت

کارتای ارزون قیمت هم معمولا یا این شتابدهنده ها رو ندارن یا خروجی HDMI ندارن،اگرم داشته باشن بعضی وقتا نمی تونن صدا رو هم از همون پورتHDMI منتقل کنن،بعضی وقتا هم با یه تبدیل از DVI خروجی HDMI می دن که بازم صدا نداره
در واقع خیلی از کارتای 9400 و 9500GT یا HDMI ندارن و یا اگرم دارن صداشون کار نمی کنه

پیشنهاد من اول کارت SAPPHIRE HD 5570 1GB DDR3 با قیمت حدود 105 تومن و بعد کارت SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 با قیمت حدود 85 تومن هست

بعد هم کارتای Geforce GTS 240 با حدود 120 تومن و بعد GTS 220 با حدود 90 تومن رو پیشنهاد می دم.

شرمنده هواسم نبود :d
cpu فنوم 955 رم 4 gباس 800
یک مداربرد معمولی که زیاد هم گرون نباشه

خب پس باید تقریبا قید SLI رو بزنی!
چون فقط مادربردای با تراشه ی NVIDIA هستن که واسه CPU های AMD پشتیبانی SLI رو فراهم می کنن و Nvidia هم مدتیه که فعالیتش توی ساخت چیپ ست مادربرد کم شده.

فقط می تونی مدلهایی مثل ASUS M4N98TD EVO رو انتخاب کنی که حدود 200 تومن قیمت داره.
در کل چون باید رم سیستم رو هم عوض کنی بنظر من ارزش نداره فقط واسه SLI کردن این خرجا رو بکنی،چون Phenom II ها خیلی هم زورشون به کارتای SLI نمیرسه(نسبت به Core i5 ها)

آخرین ویرایش:
خوب فیلمای 1080p معمولا cpu و ram خوبی میخوان تا gpu خوب ولی خوب اگه دنبال اجرای اینجور فیلما بوسیله gpu هستی بهتره از سری کارتای nvidia و cuda ساپورتش رو در نظر بگیری (که دیگه الان همشون cuda ساپورت هستن :d) پیشنهاد من 9400gt هستش تو مایه های 57 58 تومن در میاد ، با یه نرمافزار مثل core player و یه تنظیم ساده میتونی اینجور فیلما رو با gpu (بخش اعظم ماجرا میفته رو دوش gpu) اجرا کنی (البته بیشتر منظورمون رو h264ها هستش) واسه بقیه شون بیشتر رو cpu متمرکز میشه.

خب اگه بتونی یه کارت گرافیک خوب با Video Acceleration قوی بخری،حتی برای ویدیوهای HD 1080 هم درصد استفاده از CPU ی ضعیف شما هم بالاتر از 50 نخواهد رفت

کارتای ارزون قیمت هم معمولا یا این شتابدهنده ها رو ندارن یا خروجی HDMI ندارن،اگرم داشته باشن بعضی وقتا نمی تونن صدا رو هم از همون پورتHDMI منتقل کنن،بعضی وقتا هم با یه تبدیل از DVI خروجی HDMI می دن که بازم صدا نداره
در واقع خیلی از کارتای 9400 و 9500GT یا HDMI ندارن و یا اگرم دارن صداشون کار نمی کنه

پیشنهاد من اول کارت SAPPHIRE HD 5570 1GB DDR3 با قیمت حدود 105 تومن و بعد کارت SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 با قیمت حدود 85 تومن هست

بعد هم کارتای Geforce GTS 240 با حدود 120 تومن و بعد GTS 220 با حدود 90 تومن رو پیشنهاد می دم.
یعنی باید رم و cpu هم عوض کنم ؟
یا با این گرافیک هایی که معرفی کردین مشکلم حل میشه ؟
الان یه 8600 دارم ولی تصویر تیکه تیکه پخش میشه و اگر فیلمو جلو عقب کنی صدا با تصویر نمیخونه

الان یه 8600 دارم ولی تصویر تیکه تیکه پخش میشه و اگر فیلمو جلو عقب کنی صدا با تصویر نمیخونه
نخیر ،فقط برای پخش فیلمای HD لزومی به ارتقای CPU و RAM نیست،اما برای کاربردای دیگه مثل برنامه های اداری و بازی حتما باید اینکارو بکنی
شرطش اینه که یکی از اون کارتایی رو که معرفی کردم بخری و از Player هایی که از GPU کار می کشن استفاده کنی.

قیمت sapphire HD5770 چنده؟
ممنون.
حدود 220 تومن هست

خوب به سلامتی فرقی که نداره ولی پیشنهاد من zotac هستش گارانتی هم تو ایران خدا بیامرزه زیاد خودتو تو نوعش اذیت نکن.
خوب در موردش کامل گفتم فشار اصلی معمولا روی cpu و در کنارش ram هستش ، اما اگه کارتی که میگیری از سریه nvidia و cuda ساپورت مثل 9400gt باشه با یه نرمافزار ساده میتونی بخش اعظم قضیه رو بندازی رو دوش gpu.
با یه همچین کارتی مشکل تیکه تیکه شدن برطرف میشه ولی اگه بخوای عقب جلو کنی بسته به نوع cpu و قطعات دیگه ت با تاخیر این جلو عقب شدن انجام میشه ، شما با سریعترین سیستم ها هم این مشکل جا موندن تصویر یا صدا (بهتر بگم sync نبودنشون) تو عقب یا جلو کردن فیلم رو خواهی داشت بدلیل حجم زیاد این نوع فیلم ها.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MOSTAFA VI

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or