مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من میخوام GTS 450 1gb بگیرم، فقط موندمه EVGA بگیرم یا ZOTAC؟ کدوم بهتره؟ گارانتی کدوم یکی خدمات خوبی میده؟

از لحاظ گارانتی که اینجا EVGA هیچ پشتیبانی معتبری نداره،اما کارت ZOTAC رو می تونی با گارانتی آواژنگ بخری
ZOTAC الان یکی از معتبرترین Partner های Nvidia هست،بنابراین از لحاظ کیفی جای تردید نداره.

• Like
Reactions: msbazicenter
برد های sli ساپورت تقریبا همه گرونن

رم هاتو هم عوض کن و ddr3 بنداز
قیمتشون تفاوتی نمیکنه انچنان(حدود 15 -20 تومن)

بهترین گزینه M4N98TD EVO asusهست به نظرم که قیمتش هم مناسبه (205 تومنه)

خب پس باید تقریبا قید SLI رو بزنی!
چون فقط مادربردای با تراشه ی NVIDIA هستن که واسه CPU های AMD پشتیبانی SLI رو فراهم می کنن و Nvidia هم مدتیه که فعالیتش توی ساخت چیپ ست مادربرد کم شده.

فقط می تونی مدلهایی مثل ASUS M4N98TD EVO رو انتخاب کنی که حدود 200 تومن قیمت داره.
در کل چون باید رم سیستم رو هم عوض کنی بنظر من ارزش نداره فقط واسه SLI کردن این خرجا رو بکنی،چون Phenom II ها خیلی هم زورشون به کارتای SLI نمیرسه(نسبت به Core i5 ها)
ممنون از مشاورتون 955 cpu را که باید نگه دارم چون خیلی ازش راضی هستم
باید همو ن ایسوز بگیرم فکر کنم ممنون :d

سلام
من 400 هزار تومن بودجه دارم براي VGA و بردم هم Asus M4G79T Delux هست با 4 تا PCi Ex و ساپورت Cros FireX تا 4 تا كارت با بهينه ترين سرعت 8x 8x 8x 8x و PSU هم گرين مدل 685B هست. 4 گيگ رم DDR3 Corsair 1600 و Phenom ii x4 965 .
مي خواستم بدون بهترين اوپشن واسه من با اين 400 تومن اعم از Cross Fire يا كارت تك و غيره چي هست؟
ممنون

سلام
من 400 هزار تومن بودجه دارم براي VGA و بردم هم Asus M4G79T Delux هست با 4 تا PCi Ex و ساپورت Cros FireX تا 4 تا كارت با بهينه ترين سرعت 8x 8x 8x 8x و PSU هم گرين مدل 685B هست. 4 گيگ رم DDR3 Corsair 1600 و Phenom ii x4 965 .
مي خواستم بدون بهترين اوپشن واسه من با اين 400 تومن اعم از Cross Fire يا كارت تك و غيره چي هست؟
ممنون
برای کراس فایر من پیشنهاد خاصی ندارم(هر چند که دوتا 5770 کاندید خوبی برای CF هست)، با درایورهای جدید یه سری ایرادات سازگاری هم گزارش شده،اگه مادربردت SLI بود خب میشد دو تا کارت پیشنهاد داد

اما کارت تکی رو پیشنهاد میدم :
اولین انتخاب کارت SAPPHIRE HD5870 1GB GDDR5 با قیمت حدود 450 تومن
انتخاب بعد هم کارت GTX 470 هست که اونم از 450 به بالاست،از برندایی مثل GALAXY و ZOTAC

برای کراس فایر من پیشنهاد خاصی ندارم(هر چند که دوتا 5770 کاندید خوبی برای CF هست)، با درایورهای جدید یه سری ایرادات سازگاری هم گزارش شده،اگه مادربردت SLI بود خب میشد دو تا کارت پیشنهاد داد

اما کارت تکی رو پیشنهاد میدم :
اولین انتخاب کارت SAPPHIRE HD5870 1GB GDDR5 با قیمت حدود 450 تومن
انتخاب بعد هم کارت GTX 470 هست که اونم از 450 به بالاست،از برندایی مثل GALAXY و ZOTAC

قيمت 5770 رو مي تونيد بگين؟
راجب 6870 چي؟ ارزش داره با حدود 100 تومن كمتر بجاي 5870 يه 6870 بگيرم؟

قيمت 5770 رو مي تونيد بگين؟
راجب 6870 چي؟ ارزش داره با حدود 100 تومن كمتر بجاي 5870 يه 6870 بگيرم؟
کارتای 5770 قیمتی حدود 220 تا 240 تومن دارن.
کارت 6870 هم از 5870 ضعیفتره ،هر چند که قیمتش هم خیلی مناسبتره،ولی فک نکنم که 100 تومن ارزونتر باشه.

سلام
ممنون

میتونی gtx470 بگیری از برند گاینوارد 350 تومن که برند معتبر و از زیر مجموععه پالیت هست;)

Gainward-GeForce-GTX-470-GS-Factory-Overclocked-Graphics-Card-1.jpg

سلام.
لطفا یه کارت گرافیک خوب تا قیمت 140 هزار تومان بهم معرفی کنید که بازی ها دیگه مشکل نداشته باشن!!!
خب واسه کارت گرافیک بودجه ی زیادی نیست،
اما می تونی کارت ATI 5750 1GB DDR5 و بعد هم کارت 9800GT 1GB DDR3 رو در نظر بگیری.

دوستان سلام.

من میخوام یه کارت بخرم. دور و بر 70- 80 تومن.

فقط میخوام بتونم بازی های جدید رو با گرافیک بالا اجرا کنم.یعنی مثلا اگه گزینه extra داره ...بذارم روش تیک نزنه...برام رزلوشن مهم نیست زیاد..رو همون 1024 در 768 هم بازی میکنم فقط بشه تنظیمات گرافیکی رو روی آخر گذاشت!
انویدیا و ATI بودنش زیاد مهم نیست.

cpu م: دوهسته ایه 2180 -1 مگ کش هست...میدونم بالا نیست ولی فعلا نمیتونم عوض کنم

رم هم 3 گیگ DDR2 800 هست که چون مادربوردم 3 ساپورت نمیکنه همینو باید نگه دارم فعلا.

فقط یه چیزی میخوام بتونم با رزلوشن پایین ولی با تنظیمات گرافیکی بالا بازی های جدید رو اجرا کنم. همین!

ولی خب شنیدم ATI نسبت به قیمت بهتر از انویدیا هست...یعنی مثلا من میتونم 80 تومن کارایی بهتری از ATI داشته باشم تا با 80 تومنیه انویدیا..درسته؟

به هر حال راهنماییم کنید...

لطفا اگه چیزی پیشنهاد میدید. برندش رو هم بگید...که مال کدوم برند رو بگیرم بهتره..

بعد من یه 7600 GS XFX با حافظه 256 دارم. میخوام بفروشمش. چند بخرن ازم خوبه؟ میخوام تو همین نت بفروشم.نه مغازه.چند قیمت بذارم ؟

مرسی

آخرین ویرایش:
دوستان سلام.

من میخوام یه کارت بخرم. دور و بر 70- 80 تومن.

فقط میخوام بتونم بازی های جدید رو با گرافیک بالا اجرا کنم.یعنی مثلا اگه گزینه extra داره ...بذارم روش تیک نزنه...برام رزلوشن مهم نیست زیاد..رو همون 1024 در 768 هم بازی میکنم فقط بشه تنظیمات گرافیکی رو روی آخر گذاشت!
انویدیا و ATI بودنش زیاد مهم نیست.

cpu م: دوهسته ایه 2180 -1 مگ کش هست...میدونم بالا نیست ولی فعلا نمیتونم عوض کنم

رم هم 3 گیگ DDR2 800 هست که چون مادربوردم 3 ساپورت نمیکنه همینو باید نگه دارم فعلا.

فقط یه چیزی میخوام بتونم با رزلوشن پایین ولی با تنظیمات گرافیکی بالا بازی های جدید رو اجرا کنم. همین!

ولی خب شنیدم ATI نسبت به قیمت بهتر از انویدیا هست...یعنی مثلا من میتونم 80 تومن کارایی بهتری از ATI داشته باشم تا با 80 تومنیه انویدیا..درسته؟

به هر حال راهنماییم کنید...

لطفا اگه چیزی پیشنهاد میدید. برندش رو هم بگید...که مال کدوم برند رو بگیرم بهتره..

بعد من یه 7600 GS XFX با حافظه 256 دارم. میخوام بفروشمش. چند بخرن ازم خوبه؟ میخوام تو همین نت بفروشم.نه مغازه.چند قیمت بذارم ؟

مرسی

شما با اون cpu و گرافیک 70 تومانی نمیتونی بازیهای امروزی رو رو بالاترین تنظیمات اجرا کنی
حتی اگه رزلوشن پایین باشه
-------------------

در کل با 80 تومن به زور میشه یه کارت 4670 از amd تهیه کرد!

یعنی چی نمیشه؟

من الان با کارت 7600 gs که فقط 256 تا حافظه داره دارمCOD جدید رو با تنظیمات نرمال راحت اجرا میکنم. یعنی الان یه کارت 80 تومنی بخرم رو تنظیم extra راحت اجرا نمیشه؟!!!!

چند تا فریم در ثانیه و اینا برای من مهم نیست..فقط تیک نزنه بازی!
منظورم از این که با بالاترین تنطیمات اجرا کنم...100% تنظیمات نیست...حالا 80% هم شد کافیه..فقط از بازی لذت 90% رو بتونم ببرم!
حالا تا 90 تومن هم شد اشکال نداره..

حالا شما یه کارت پیشنهاد بدید که کاراییش چند برابر 7600 باشه! اونش با خودم!

آخرین ویرایش:
یعنی چی نمیشه؟

من الان با کارت 7600 gs که فقط 256 تا حافظه داره دارمCOD جدید رو با تنظیمات نرمال راحت اجرا میکنم. یعنی الان یه کارت 80 تومنی بخرم رو تنظیم extra راحت اجرا نمیشه؟!!!!

چند تا فریم در ثانیه و اینا برای من مهم نیست..فقط تیک نزنه بازی!
منظورم از این که با بالاترین تنطیمات اجرا کنم...100% تنظیمات نیست...حالا 80% هم شد کافیه..فقط از بازی لذت 90% رو بتونم ببرم!
حالا تا 90 تومن هم شد اشکال نداره..

حالا شما یه کارت پیشنهاد بدید که کاراییش چند برابر 7600 باشه! اونش با خودم!

امکان نداره شما با 7600-- cod جدید رو روی اخرین تنظیمات بازی کرده باشی !
قضیه اون دوستمون شده که با 8600 کرایسیس رو روی High بازی میکرد!
که اخرشم معلوم شد اشتباه میکرده و تنظیمات روی low بودن!
---------------

به هر حال با اون بودجه شما میتونی کارت 4670 رو بخری
و با 100 تومن هم میتونی یه 9600gt بگیری که یه خورده از 4670 قویتره و البته به یه پاور 450 وات هم نیاز داره

امکان نداره شما با 7600-- cod جدید رو روی اخرین تنظیمات بازی کرده باشی !
قضیه اون دوستمون شده که با 8600 کرایسیس رو روی High بازی میکرد!
که اخرشم معلوم شد اشتباه میکرده و تنظیمات روی low بودن!
---------------

به هر حال با اون بودجه شما میتونی کارت 4670 رو بخری
و با 100 تومن هم میتونی یه 9600gt بگیری که یه خورده از 4670 قویتره و البته به یه پاور 450 وات هم نیاز داره

داداش من! اینقدر ها هم پرت نیستم!

پست منو یه بار دیکه نگاه کن!

من نوشتم با 7600 روی نرمال راحت بازی کردم! بعد از نرمال ...high و بعدش extra هست!
حالا از کجا شما نرمال رو اخرین تنظیمات فرض کردی من موندم!

خب الان 4670 ی که شما میگی..کدومش رو بخرم بهتره..چون مسلما با DDR های مختلف موجود هست...1 گیگ هست دیگه؟
کدوم برند پیشنهاد میشه؟
با فن بهتره یا با سینک؟
پاورم زیاد قوی نیست.300 هست
باید عوض کنم؟

داداش من! اینقدر ها هم پرت نیستم!

پست منو یه بار دیکه نگاه کن!

من نوشتم با 7600 روی نرمال راحت بازی کردم! بعد از نرمال ...high و بعدش extra هست!
حالا از کجا شما نرمال رو اخرین تنظیمات فرض کردی من موندم!

خب الان 4670 ی که شما میگی..کدومش رو بخرم بهتره..چون مسلما با DDR های مختلف موجود هست...1 گیگ هست دیگه؟
کدوم برند پیشنهاد میشه؟
با فن بهتره یا با سینک؟
پاورم زیاد قوی نیست.300 هست
باید عوض کنم؟

شرمنده شما اینقدر از high حرف زدی که من قاطی کردم;)
--------------
4670 فقط مدل ddr3 داره
شما این مدل رو بگیر که سایلنت نیس (کلا دمای هتسینگ سایلنت بالاس)
هم 512 داره و هم یک گیگ شما مدل یک گیگ رو بگیر
یعنی این مدل

POWERCOLOR HD4670 1GB

vga-powercolor-hd4670-1gb-ddr3-agpx-_i53415.jpg

قیمتش هم حدود 88-90 هست;)
و نیازی به تعویض پاور نیس

پ.ن: اگه گیر نیاوردی از هر برندی که ارزونتر بود بگیر
این رده از کارتها برندشون زیاد مهم نیس ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or