مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان
من می خوام VGA عوض کنم . کارت فعلیم هم 4850 هست الان موندم بین سری 6000 و GTX 4xx
بعضی جاها شنیدم که vga های ati در یک سری از feature های dx11 مثل tessellation ضعف دارند. ولی هر چی benchmark از بازی های dx11 مثل bad company 2 دیدم ati بهتر از مشابه nvidia جواب داده !!
الان داستان چیه؟؟ من بیشتر برای badcompany 2 و crysis 2 می خوام کارتمو عوض کنم .
الان این قیمتی هم که دوستان از 6870 دادن واقعا" وسوسه کنندس .من gtx 460 از EVGA رو 270تومن قیمت دارم که قطعا" قابل قیاس با 6870 نیست . لطفا" راهنمایی کنید
درود به نظر من همون gtx460 بگیر خیال خودت راحت کن البته منظورم 1gهست

خودم این کارت دارم خیلی خوب تو بدکمپانی فریم خیلی خوبی می ده تو کرایسیس هم مشکلی نداری در ضمن فکر فیزیک انودیا را هم بکن :d

ببخشید این برند Gainward دیکه از کجا پیداش شد ؟؟؟!!! :d:d:d:d (( اولین باری هست که کارتاش رو دیدم تو وب ...)) آیا برند خوب و قابل اعتمادی هست ؟؟؟ :-/:-/:-/((قیمت هاش که خیلی جالبه 480GTX این برند رو نوشته 575 تومان !! :-o:-o))
تو سایت آواژنک کارت های سری SOC یا سوپر اورکلاک رو معرفی کرده ! آیا الان این کارت ها در بازار ایران موجود هستن ؟ برای مثال کارت GV-N470SO-13I

ببخشید این برند Gainward دیکه از کجا پیداش شد ؟؟؟!!! :d:d:d:d (( اولین باری هست که کارتاش رو دیدم تو وب ...)) آیا برند خوب و قابل اعتمادی هست ؟؟؟ :-/:-/:-/((قیمت هاش که خیلی جالبه 480GTX این برند رو نوشته 575 تومان !! :-o:-o))
تو سایت آواژنک کارت های سری SOC یا سوپر اورکلاک رو معرفی کرده ! آیا الان این کارت ها در بازار ایران موجود هستن ؟ برای مثال کارت GV-N470SO-13I

Gainward که یه برند قدیمیه ،اما جدیدا فعالیتش توی بازار جهانی کم شده و خیلی هم نمیشه روی QC محصولاتش حساب باز کرد،مگر اینکه مثل همین کارت 480 مدل مرجع NVIDIA باشه که سازنده ها توی ساخت کارتا نقشی ندارن و با بقیه ی برندا تفاوتی نداره.

کارتای SOC هم کارتای خوبین ،مخصوصا واسه کسایی که می خوان با پول کمتر راندمان بالاتر بگیرن یا OC کنن،البته بستگی به مدلش هم داره.

بازززززززززم سلام

آقا این 5770 رو به من قیمت دادن 230 تومن(HIS):-o، مشکل بودجه به هیچوجه ندارم ولی اصلا نمیخوام پولمو پای کارتی بدم که تا 6-7 ماه دیگه میخوام ولش کنم و برم(برا ادامه تحصیل به قصد هند) البته تا ابد نمیخوام خارج بمونم ولی به هر حال تا 2 سال سیستمم همینجوری میمونه خونه خاک میخوره(بعدشم که دیگه 5770 جز منقرض شده ها میشه)، میخوام قیمت حول و حوش 150 تومن باشه، حالا بازم راهنمایی میخوام ، لطفا/:)

پ.ن: فرشیدجون، عزیزم، منظورم این بود که 5770 که PCI-E 2.0 هست روی یه مینبورده PCI-E 1.0 ماکزیمم کاراییش رو نداره، البته دیگه واسم مهم نیست که 2 هست یا 1، فقط یه راهنماییم کن تا با بودجه ذکر شده برم یه کارت بخرم (دیگه جونم به لبم رسیده، خسته شدم از بس درباره VGA سوال کردم(:|#-o)

آخرین ویرایش:
کارتای ATI سری 5000 توی Tessellation سرعتشون
اما قیمت 6870 با قیمت 460 فاصله ی زیادی دارن،چطوری می خوای بین این دوتا انتخاب کنی؟
خوب تفاوتش 50 تومنه ولی با توجه به این review که پایین گذاشتم 40% قوی تر از gtx 460 هست

اون 460 که شما از evga قیمت داری مدل یک گیگ نیس عزیز
مدل یک گیگش 325 تومنه!

کلا nvidia واسه دایرکس 11 بهتره اون تست هایی هم که شما دیدی قطعا بازی در حالت دایرکس 11 نبوده
نه دوست من 1 gig بود اگه خواسی بخری یه مغازس تو پایتخت طبقه ی اول اون ته که فقط هم EVGA کار می کنه منم خودم تعجب کردم قیمت خوب می ده ولی اون قدرم ارزون نیست چون قیمت دلاریش الان 180 هست
اون review هم dx11 هست
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6850-6870-review/14

بازززززززززم سلام

آقا این 5770 رو به من قیمت دادن 230 تومن(HIS):-o، مشکل بودجه به هیچوجه ندارم ولی اصلا نمیخوام پولمو پای کارتی بدم که تا 6-7 ماه دیگه میخوام ولش کنم و برم(برا ادامه تحصیل به قصد هند) البته تا ابد نمیخوام خارج بمونم ولی به هر حال تا 2 سال سیستمم همینجوری میمونه خونه خاک میخوره(بعدشم که دیگه 5770 جز منقرض شده ها میشه)، میخوام قیمت حول و حوش 150 تومن باشه، حالا بازم راهنمایی میخوام ، لطفا/:)

پ.ن: فرشیدجون، عزیزم، منظورم این بود که 5770 که PCI-E 2.0 هست روی یه مینبورده PCI-E 1.0 ماکزیمم کاراییش رو نداره، البته دیگه واسم مهم نیست که 2 هست یا 1، فقط یه راهنماییم کن تا با بودجه ذکر شده برم یه کارت بخرم (دیگه جونم به لبم رسیده، خسته شدم از بس درباره VGA سوال کردم(:|#-o)
ظاهرا هنوز خودتم تصمیم نگرفتی می خوای چیکار کنی
اصلا من میگم بی خیال کارت شو پولا رو نگر دار 3 سال دیگه که اومدی کارت بخر،اگه می خوای بری پس دیگه کارت خریدن چیه،اگرم می خوای توی این مدت بازی کنی که گفتم چی بگیری،حالا 20 30 تومن کمتر بیشتر چه فرقی می کنه
با 150 تومن در بهترین حالت میشه GTS 450 یا GTS 250 خرید،حالا خود دانی.

یه سایت درست و حسابی معرفی کنید که قیمتا رو به روز نشون بده
توی ایران بدلیل اینکه هنوز تجارت و خرید اینترنتی قانونمند نشده و رواج پیدا نکرده،نمیشه روی قیمت سایتهای معدودی هم که فعالیت قطعات دارن حساب کرد،
بنابراین باید از همون گزینه ی جستجوی همیشگی در Google استفاده کنی.

ممنون از آقا رامین که در ویرایش پستا کمکم می کنن.

آخرین ویرایش:
درود دوستان یک فکری داشتم داشتم می خواستم با شما در میان بزارم
من gtx460 1gدارم می خوام اعدد دیگه هم بگیرم و sli :dکتم می خوام ببینم که حدود چقدر قدرتش زیاد می شه کسی این کار کرده البته خودم یک چیزه های میدونم
در ضمن می خوام بدونم قدرت 2 تا gtx460 1g حدودا چقدر هست ممنون
اگه بنچمارک sligtx460lgرا هم از چند تا بازیمخصوصا کرایسیس ومترو و تریدی مارک ونتیج را هم پیدا کردید ممنون می شم

من gtx460 1gدارم می خوام اعدد دیگه هم بگیرم و sli :dکتم می خوام ببینم که حدود چقدر قدرتش زیاد می شه کسی این کار کرده البته خودم یک چیزه های میدونم
اگه بنچمارک sligtx460lgرا هم از چند تا بازیمخصوصا کرایسیس ومترو و تریدی مارک ونتیج را هم پیدا کردید ممنون می شم

sli کردن 460 یکی از عاقلانه ترین کارای ممکنه:d

قدرتش خیلی بالاتر از 480 میشه و کلا اگه بودجه داری حتما sli کن که عالی میشه;)

اینم توی مترو 2033

metro_2033_1920_1200.gif

اینم 3dmark

3dmark06_1920_1200.gif

شما اول می گفتی مادربردت SLI ساپورت می کنه یا نه
اگر می کنه که خب چون یه کارت 460 داری،یه دونه دیگه هم بخری بهترین کارو کردی

در ضمن پاورت هم باید مناسب باشه،یه 650 وات توصیه میشه

شما اول می گفتی مادربردت SLI ساپورت می کنه یا نه
اگر می کنه که خب چون یه کارت 460 داری،یه دونه دیگه هم بخری بهترین کارو کردی

در ضمن پاورت هم باید مناسب باشه،یه 650 وات توصیه میشه
نه sli ساپورت نمیکنه دارم عوضش می کنم چی پیشنهاد میکنید
در ضمن پاور 650 به نظرم خیلی کم باشه :d

سلام فرشید جان.

خبری از GTX 580 نشد ؟ اومد تو ایران ؟ اگه آره قیمتش رو بگو لطفا.

بعد الان GTX 480 من رو که بیشتر از یک ماه هست خریدم چقدر میخرن ؟

sli کردن 460 یکی از عاقلانه ترین کارای ممکنه:d

قدرتش خیلی بالاتر از 480 میشه و کلا اگه بودجه داری حتما sli کن که عالی میشه;)

اینم توی مترو 2033

metro_2033_1920_1200.gif

اینم 3dmark

3dmark06_1920_1200.gif
ممنون وحید از بابت بنچمارک ها
راستی برا تو توی مترو کمترین فرمت چقدر هست !!!!:-/ یعنی زیر 30 هم میاد تو حالت sli 460
مادربورد چی پیشنهاد میکنی زیاد گرون هم نباشه ولی خوب باشه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or