مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

راهنمایی در خرید کارت ارزان قیمت

من یک کارت گرافیک برای بازی میخای با قیمت در حدود 90 هزار تومن که بیشتر بازیهارو جواب بده cpu pentiom r 4 cpu3.00ghz ram 1.25 هست کارت فعلی من جی فورس7100gsهست دوستان لطفا بهترین کارتو باهمین 90000 تومان بیشنهاد بدن فقط برای بازی بیشابیش ممنون

واقا چجوری من مانیتور دیدم :d هر چی فکر می کنم نمی فهمم !!!!!:d
یه سوال: الان قویترین کارت بعد از 480 چیه ؟
کارت GTX 580 که بزودی به بازار ایران هم میرسه،حدود 20 درصد سریعتره و البته قابل رقابت با کارت دو هسته ای 5970
من یک کارت گرافیک برای بازی میخام با قیمت در حدود 90 هزار تومن که بیشتر بازیهارو جواب بده cpu pentiom r 4 cpu3.00ghz ram 1.25 هست کارت فعلی من جی فورس7100gsهست دوستان لطفا بهترین کارتو باهمین 90000 تومان بیشنهاد بدن فقط برای بازی بیشابیش ممنون

با زیر 100 تومن که نمیشه کارت خوب واسه بازی خرید،اما با 90 تومن می تونی کارت 9600GSO و یا 4670 رو بخری.

Last edited by a moderator:
1. بالاترین کارت گرافیک برای مادربورد ASUS M2NE-SLI چیه و قیمتش در چه حدوداییه؟
2. با بودجه حداکثر 200 تومن چی میشه واسه این مادربورد خرید؟
3. چه برندی بهترینه و چی پیشنهاد میکنید؟

راستی مادربوردم DDR2 هست و تا باس 800 رو ساپورت میکنه

پ.ن: ASUS 8600GTS 256mb دارم که انگار خراب شده:(

آخرین ویرایش:
1. بالاترین کارت گرافیک برای مادربورد ASUS M2NE-SLI چیه و قیمتش در چه حدوداییه؟
2. با بودجه حداکثر 200 تومن چی میشه واسه این مادربورد خرید؟
3. چه برندی بهترینه و چی پیشنهاد میکنید؟

راستی مادربوردم DDR2 هست و تا باس 800 رو ساپورت میکنه

پ.ن: ASUS 8600GTS 256mb دارم که انگار خراب شده:(
1-بالاترین کارتی رو که موجود هست می تونی روش بزاری،فقط به پاورت بستگی داره
2-با 200 تومن میشه کارت 5770 رو بخری،کارت 450 هم هست که البته ضعیفتره
3-برند HIS ،َASUS,XFX و برندای معتبر دیگه رو می تونی بخری.

سلام دوستان امروز رفتم بازار یه مدل جدید از جی فورس دیدم که DDR 5 بود :-o:-/:-o
خواهشان یکم راجب این گرافیک که 1 گیگ هم بود توضیح بدید راسته دروغه اخه میخوام بخرم :d

سلام دوستان امروز رفتم بازار یه مدل جدید از جی فورس دیدم که DDR 5 بود :-o:-/:-o
خواهشان یکم راجب این گرافیک که 1 گیگ هم بود توضیح بدید راسته دروغه اخه میخوام بخرم :d
خیلی وقته اومده که

مدلهای سری 400 از کارتای Nvidia Geforce مثل GTS 450/GTX 460/470/480 همگی DDR5 هستن

ولی فقط به صرف اینکه نوع رم اون کارت گرافیک DDR5 هست دلیل سرعتش نمیشه به هیچ وجه،در درجه ی اول سرعت خود GPU مهمه ،بعد RAM و مشخصات دیگش

• Like
Reactions: Saber
من قصدم اینه که گرافیک بخرم از نوع جیفورسش حالا شما چی پیشنهاد میکنی که خوب باشه ؟ قیمتشم بگو :d

شما بودجت رو بگو ما بگیم که چه بخری خوبه،وگرنه از 80 تومن تا 600 تومن میشه کارت 1 گیگ Geforce گرفت!

آقا من موندم GFORCE بگیرم یا ATI؟ درسته که ATI قویتره ولی میترسم با بازی های مختلف نسازه و هی یه جینگولک بازی در بیاره:d حالا اگه بخوام جیفورس بگیرم کدوم مدل رو برام پیشنهاد میکنید؟ برا ATI چی پیشنهاد می کنید؟ بعدشم میخوام برند ASUS بگیرم لطفا قیمت همین ASUS رو بزارید...................(بودجه حداکثر تا 200 تومن)

M.B: ASUS M2NE-SLI
Power: Green 430W

پ.ن: لطفا راهنمایی دقیق کنید، چون میخوام با این جواب خرید کنم
پ.ن2: فرشید جون کجایی عزیزم، دارم از بی کامپیوتری روانی میشم:d

آخرین ویرایش:
خب من تا 200 تومن میدم برا گرافیک
یه سوا دارم
ایا توی سایت انویدیا میشه درایور ها ی قبلی هم دانلود کرد مثلا ما گذشته ها
شما تا 200 میتونی hd5770 رو در نظر بگیری gts450 هم هست ولی خوب قیمت مشخصی نداره (هنوز بطور انبوه وارد نشده) اگه میتونی صبر کن تا مشخص بشه چجوریاس بعد اقدام به خرید کن.
آقا من موندم GFORCE بگیرم یا ATI؟ درسته که ATI قویتره ولی میترسم با بازی های مختلف نسازه و هی یه جینگولک بازی در بیاره:d حالا اگه بخوام جیفورس بگیرم کدوم مدل رو برام پیشنهاد میکنید؟ برا ATI چی پیشنهاد می کنید؟ بعدشم میخوام برند ASUS بگیرم لطفا قیمت همین ASUS رو بزارید...................(بودجه حداکثر تا 200 تومن)
خوب بهتره بگیم geforce زیر مجموعه nvidia و radeon هم زیر مجموعه ati یا همون amd هستش این از این.
اما در مورد قدرت و کارایی این که بخوایم بگیم ati سریعتره خیلی کلی میشه اینا هر کدوم تو هر سری مدلای مختلفی دارن که الان سریعترین دو هسته ایه و سریعترین کارت جهان (با اختلاف ناچیز) 5970 هستش و سریعترین کارت تک هسته ای هم gtx580 از nvidia هستش.
شما هم تا 200 میتونی hd5770 رو در نظر بگیری یا صبر کنی تا رنج قیمت gts450 مشخص شه بعد اقدام به خرید کنی.
برند asus هم یکی از گرونترین برندای بازار (بهتره بگیم مقام اول رو تو این زمینه بدون شک کسب میکنه :d) یعنی رو مدلی که تو بازار ما هستش یه 40 45 تومنی حداقل با همرده ش تو برندای دیگه اختلاف قیمت داره حالا نمیدونم پافشاری ت رو این برند چه دلیلی داره.
سلام بچه ها!
نظرتون راجبه این چیه که بهم پیشنهاد دادن؟
قیمتشم بگین ممنون میشم!
Geforce 220gt 2gig
شخصا نظری راجب این کارت ندارم حتی فک کردن ش هم واسه روح و جسم ضرره.:d

آخرین ویرایش:
خب من تا 200 تومن میدم برا گرافیک
یه سوا دارم
ایا توی سایت انویدیا میشه درایور ها ی قبلی هم دانلود کرد مثلا ما گذشته ها

خب یکم فضایی نوشتی ،خیلی واضح نگفتی
اما تا 200 تومن می تونی اول از همه کارت 5770 از برند HIS و بعد هم کارت GTS 450 از برند ZOTAC رو بخری

مشکل سایت NVIDIA هم فقط یه آنتی شیلتر یا V P N هست که اگر نمی تونی راش بندازی دیگه باید از خیر بازی کردن هم بگذری!

M.B: ASUS M2NE-SLI
Power: Green 430W

پ.ن: لطفا راهنمایی دقیق کنید، چون میخوام با این جواب خرید کنم
پ.ن2: فرشید جون کجایی عزیزم، دارم از بی کامپیوتری روانی میشم:d

من اینجام عزیزم،می خوای سیستمو بدم اجالتا مشکلت حل بشه؟ ;)
این سوال AMD یا NVIDIA هم واقعا دست کمی از ناسزا نداره عزیز!
اینکه کدوم بهترن دقیقا بستگی به مدل و محدوده ی قیمتی مورد نظر شما برای خرید کارت داره،مثلا برای زیر 200 تومن الان اولویت خرید با کارتای ATI هست،در صورتی که برای بالای 200 بیشتر مدلای NVIDIA پیشنهاد میشه

تا 200 تومن هم که بالاتر گفتم داستانشو

سلام بچه ها!
نظرتون راجبه این چیه که بهم پیشنهاد دادن؟
قیمتشم بگین ممنون میشم!
Geforce 220gt 2gig

راستش مسعود جان صراحتا بگم که این کارت اصلا بدرد بازی کردن نمی خوره و حتی از اون کارت تاریخ گذشته ی خودتم قویتر نیست!!

قبلا هم گفتم بهت،حداقل کارت واسه شما 9600GT DDR3 یا GT 240 1GB DDR5 هست که با 120 تومن میشه خرید و خیرشو دید،دیگه سخته که واسه 20 30 تومن آدم بخواد خودشو اینقد غذاب بده! اونم واسه شما که گیمر حرفه ای هستیو ما اصلا جرات نمی کنیم Invite شما رو توی Steam قبول کنیم!!

دست هر دوتون درد نکنه، میرم واسه خرید ATI HD5770 از برندHIS، فقط میشه مشخصات دقیقشو هم بگید(رم-بیت و...) ممنون میشم عزیزان:) راستی پاورم Green430W هست، مشکلی که پیش نمیاد؟

پ.ن: در مورد سازگاری این کارت هم یه توضیحی لطفا بدید، گفتم چون ATI هست ممکنه با بعضی بازیا ناسازگار باشه:-/ هنوز این مسئله واسم روشن نیست;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or