مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام به همه
یه کارت گرافیک بین 500-600 تومن بهم معرفی کنید که خیلی قوی باشه. کلا بهترین چیزی که با این مقدار پول میشه خرید چیه؟ قطعات دیگه سیستمم بالاست. از نظر ساپورتش مشکلی نداره.
ممنون

از بین اینا کدوم قوی تره؟

MSI - ATI RADEON R6970
SAPPHIRE HD 6970 2GB
ASUS - GeForce ENGTX570

آخرین ویرایش:
جریان اینه که 460 کاملا قوی تر هست روی کاغذ یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟

480 دیگه به درد نمی خوره 570 معادلش هست به طور تقریبی البته که خیلی بهتره

باید cpu عوض بشه برای همچین کارتی

مرسی از جواب شما
خوب مقایسه کلی با جزئیات که خوندم دیدم تو هرچیزی 550 بالاتره.... البته فک کنم 550 نسخه تی آیه

...:::................
اونوقت 570 قیمتش چنده و همینطور 480؟
و اینکه منظورتون از "باید" عوض شدن سی پی یو همون "بهتر" دیگه؟
چون فکر نیمکنم همچین وی جی ایی مشکلی با این سی پیوی حقیر داشته باشه ها

مرسی از جواب شما
خوب مقایسه کلی با جزئیات که خوندم دیدم تو هرچیزی 550 بالاتره.... البته فک کنم 550 نسخه تی آیه

...:::................
اونوقت 570 قیمتش چنده و همینطور 480؟
و اینکه منظورتون از "باید" عوض شدن سی پی یو همون "بهتر" دیگه؟
چون فکر نیمکنم همچین وی جی ایی مشکلی با این سی پیوی حقیر داشته باشه ها

اینا اعداده پیچیدگی خاص خودشو داره حتما فرکانس بالاتر یا چیزی شبیهش دلیلی بر برتریش نیست 460 بدترین مدلشم از 550 بهتره

480 که دیگه تولید نمی شه باشه هم الکی گرونه روی دست طرف باد کرده قیمت هاش خبر دقیقی ندارم

570 از 450 تا 530 تومن داره بسته به مدل

در مورد cpu هم نه اینکه بالا نیاد اما قدرت کارتت هدر می شه برای 570 که کارایی خوبی بگیری cori5 sandy پیشنهاد می شه

ببخشید من میخوام یه لپ تاپ بگیرم تو تاپیکش هیچکس نیست کمک کنه
مخواستم ببینم این کارت گرافیک Nvidia GeForce GT 555M / 1GB GDDR5 خوبه؟ یکم توضیح بدین اگه امکانش هست

مخواستم ببینم این کارت گرافیک Nvidia GeForce GT 555M / 1GB GDDR5 خوبه؟ یکم توضیح بدین اگه امکانش هست

این تراشه توی مدلای گرافیک لپ تاپ رده ی متوسط به بالا رو داره و راندمان به نسبت متوسطی هم داره.

درود
1ی از آشناها میخواد با نهایت 130 تومن کارت گرافیک بگیره .چی پیشنهاد میکنید؟
من خودم بهش گفتم 1ذره دیگه بزاره روش تا GTS 450 بگیره ولی میگه احتمالا جور نمیشه .
مشخصات دقیق سیستمش رو نمیدونم ، فقط میدونم cpu=dualcore 5200 و رمش هم 2گیگ هست> دیگه باس رمش رو نمیدونم ولی DDR2 هست.
فقط پاور مورد نیاز کارتی رو هم که پیشنهاد میکنید بفرمایید.

بهترین انتخاب 450 گینوارد مدل ddr3 هست

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------

يكي نيست جواب ما رو بدهD:

تفاوت 6790 با 6770 نزدیک 5 درصد هست قیمت پاور کالر 6790 هم 180 هست و 6770 سافایر 175

---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 AM ارسال شده بود ----------

دوستان توجه کنید من الان بیشتر این پست ها رو خوندم متاسفانه خیلی ایراد های علمی میشه گرفت مثل بحث گلوگاه گرافیک
اینها همه به صورت تخصصی در سایت تخصصی www.hotoverclock .com بحث شده
موفق باشید

---------- نوشته در 12:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 AM ارسال شده بود ----------

این چیپ مخصوص لپ تاپ هست و دارای144واحد کودا هست که به 2 صورت ddr3 و ddr5 عرضه شده
که مدل ddr5 اون قدرتی تقریبا معادل 450gt دکستاپ داره البته کمی ضعیفتره

---------- نوشته در 12:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 AM ارسال شده بود ----------

سلام به همه
یه کارت گرافیک بین 500-600 تومن بهم معرفی کنید که خیلی قوی باشه. کلا بهترین چیزی که با این مقدار پول میشه خرید چیه؟ قطعات دیگه سیستمم بالاست. از نظر ساپورتش مشکلی نداره.
ممنون

از بین اینا کدوم قوی تره؟

MSI - ATI RADEON R6970
SAPPHIRE HD 6970 2GB
ASUS - GeForce ENGTX570

اگه با sli مشکلی ندارید sli 2تا 560ti از برند گینوارد قدرتی بیشتر از 580 میده اما اگه مشکل دارید خرید یه 580 از برند گینوارد

آخرین ویرایش:
پردازنده و رم سیستمت خیلی ضعیفن، هر کارتی هم که بگیری اون بازیهایی که گفتی باز از CPU کم میارن، پس زیاد به گرفتن راندمان بالا امیدوار نباش با این سیستم
برای گرافیک هم نهایتش میشه GTX 460 یا 560 معمولی رو توصیه کرد که نه کم بیاره و نه قیمتش خیلی بالا باشه و به سیستم شما هم بخوره.

نسل بعدی گرافیک ها اواخر 2011 یا اوایل 2012 معرفی میشن.

اقا فرشید کدوم کارت رو توصیه بیشتر می کنید که با سیستم من مچ بشه چون مادر برد sli نداره پس کارتی می خوام که کاملا مچ بشه و بهع قول معروف این سیستم رو چندین سال نگه دارم تا موقعی که دیگه بخوام کلی عوضش کنم....
جا برای اضافه کردم رم هم دارم می تونم 4 گیگ کنمش..الان دو گیگ رم خوب دارم با بیس 1024 اشتبا نکنم دوئل چنل بستم برند خیلی خوبی هم هست اسمشو فراموش کردم.
با این وجود کدوم کارت مناسب من هست و مشخصات دقیق کارتو اینکه از چه برندی بخرم منظورم مثلا ایسوز باشه گیگا باشه که قیمتش خوب باشه و کیفیتشم خوب
قیمت هم اگه حدودی بگید ممنون می شم بتونم سبک سنگین بیشتر کنم...
تشکر ...اقا حسین از شما هم تشکر

این چیپ مخصوص لپ تاپ هست و دارای144واحد کودا هست که به 2 صورت ddr3 و ddr5 عرضه شده
که مدل ddr5 اون قدرتی تقریبا معادل 450gt دکستاپ داره البته کمی ضعیفتره

کارم رو تا چه حدی راه میندازه؟
اول واسه کارایه گرافیکی میخوام photoshop 3D max maya
بعد واسه بازی میخوام

کارم رو تا چه حدی راه میندازه؟
اول واسه کارایه گرافیکی میخوام photoshop 3D max maya
بعد واسه بازی میخوام
کار گرافیکی که اول از همه پردازنده ی Core i7 می خواد که داری، البته مدل دسکتاپیش خیلی سریعتر از مدل لپ تاپی هست
برای کارای 3DMAX و Maya همتراشه ی گرافیک شما در حد view port و preview گرفتن مناسبه

اما واسه بازی در حد متوسط هست، اصولا برای این کارا از یه لپ تاپ نمیشه بیشتر از این هم انتظار داشت، لپ تاپی که بخواد واسه بازی همسرعت یه مدل دسکتاپی خودش عمل کنه حدااقل 2.5 برابر قیمت داره.

دوستان توجه کنید من الان بیشتر این پست ها رو خوندم متاسفانه خیلی ایراد های علمی میشه گرفت مثل بحث گلوگاه گرافیک
اینها همه به صورت تخصصی در سایت تخصصی www.xxx.com بحث شده
موفق باشید
ایراد علمی؟! ،شما ایرادهای علمی رو همینجا باید عنوان کنی اگه ایرادی باشه،
در غیر اینصورت نباید به یه فروم دیگه لینک بدی، همین سایت بازیسنتر از هر سایت دیگه ای تخصصی تر برخورد کرده، مطمئن باش.

اقا فرشید کدوم کارت رو توصیه بیشتر می کنید که با سیستم من مچ بشه چون مادر برد sli نداره پس کارتی می خوام که کاملا مچ بشه و بهع قول معروف این سیستم رو چندین سال نگه دارم تا موقعی که دیگه بخوام کلی عوضش کنم....
جا برای اضافه کردم رم هم دارم می تونم 4 گیگ کنمش..الان دو گیگ رم خوب دارم با بیس 1024 اشتبا نکنم دوئل چنل بستم برند خیلی خوبی هم هست اسمشو فراموش کردم.
با این وجود کدوم کارت مناسب من هست و مشخصات دقیق کارتو اینکه از چه برندی بخرم منظورم مثلا ایسوز باشه گیگا باشه که قیمتش خوب باشه و کیفیتشم خوب
قیمت هم اگه حدودی بگید ممنون می شم بتونم سبک سنگین بیشتر کنم...
تشکر ...اقا حسین از شما هم تشکر

من توصیم اینه که کل سیستم رو یک جا عوض کنی، روی سیستم فعلی هیچ چیزی خوب جواب نمیده، روشنه؟
خرید رم اضافه و هر کار دیگه ای بجز خرید یه کارت گرافیک جدید فقط پول حروم کردن هست، تازه کارتی هم که می خری با این هدفه که روی سیستم بعدی هم خوب جوابگو باشه، یکی از همون کارتای 460 یا 560 .

درود.
یه سوال فقط واسه افزایش معلوماتم میپرسم.
من امسال یدونه XFX HD6950 1GB خریدم و قصد دارم سال دیگه سیستمم رو یک ارتقاع درست و حسابی بدم.
الان سیستمم اینه:
CPU:Q9400
4 GB RAM DDR 2
POWER 6MEMONEX 600W
M/B:EP45-UD3R
VGA : 6950 1GB
در صورتی که سال دیگه بخوام یه سیستم یا سی پی یو i7 و رم 6 گیگ ببندم cross fire 6950 قدرت قابل قبولی میده؟یعنی یدونه دیگه 6950 بگیرم کراس فایر کنم؟کراس فایرش به اندازه چه کارتی قدرت داره؟اندازه 580 قدرت داره؟یا 6950 رو بفروشم و یه کارت قدرتمند مثل gtx 580 بگیرم؟
ممنون.

آخرین ویرایش:
6950 cf به مراتب قدرت بیشتری از 580 داره فقط باید پاورت عوض بشه

اما اینکه تا سال دیگه چی به صرفه باشه زمان نشون می ده پس هر زمان تصمیم گرفتی برای تعویض بعد اینجا سوال بپرس

درود.
یه سوال فقط واسه افزایش معلوماتم میپرسم.
من امسال یدونه XFX HD6950 1GB خریدم و قصد دارم سال دیگه سیستمم رو یک ارتقاع درست و حسابی بدم.
الان سیستمم اینه:
CPU:Q9400
4 GB RAM DDR 2
POWER 6MEMONEX 600W
M/B:EP45-UD3R
VGA : 6950 1GB
در صورتی که سال دیگه بخوام یه سیستم یا سی پی یو i7 و رم 6 گیگ ببندم cross fire 6950 قدرت قابل قبولی میده؟یعنی یدونه دیگه 6950 بگیرم کراس فایر کنم؟کراس فایرش به اندازه چه کارتی قدرت داره؟اندازه 580 قدرت داره؟یا 6950 رو بفروشم و یه کارت قدرتمند مثل gtx 580 بگیرم؟
ممنون.

کارت6950 فقط یکم از کارت GTX 570 ضعیفتره و در حالت CF قدرتش خیلی بیشتر از GTX 580 و کمتر از GTX 590 هست اما حتما باید یه پاور 800 وات قوی یا بالاتر بگیری، تعویضش هم با 580 ارزش نداره چون به اندازه قوی هست و تفاوتش با 580 از لحاظ قیمتی به اندازه ی تفاوت سرعتشون نیست.

بچه ها یه سوال:

توی اینترنت و بین سخت افزار بازها معروفه که کارت های AMD اگر حتی میانگین فریم شون در بازی ها هم بالاتر باشه، ولی فریم شون ثبات نداره و مثلا یه دفعه وسط بازی یکی دو ثانیه ناگهانی و بی دلیل فریم شون می افته پایین.

جایی رو دیدید تا به حال که بنچ مارکی داشته باشه که این ویژگی رو نمایش بده؟ یعنی مثلا یه بازی رو یک دقیقه روی هر کارتی تست کرده باشند و توی این یک دقیقه در هر ثانیه فریمش رو نوشته باشند؟

اگر همچین جایی رو سراغ ندارید نظر و تجربه شخصی خودتون چیه؟ تایید می کنید این نظر رو؟

بچه ها یه سوال:

توی اینترنت و بین سخت افزار بازها معروفه که کارت های AMD اگر حتی میانگین فریم شون در بازی ها هم بالاتر باشه، ولی فریم شون ثبات نداره و مثلا یه دفعه وسط بازی یکی دو ثانیه ناگهانی و بی دلیل فریم شون می افته پایین.

جایی رو دیدید تا به حال که بنچ مارکی داشته باشه که این ویژگی رو نمایش بده؟ یعنی مثلا یه بازی رو یک دقیقه روی هر کارتی تست کرده باشند و توی این یک دقیقه در هر ثانیه فریمش رو نوشته باشند؟

اگر همچین جایی رو سراغ ندارید نظر و تجربه شخصی خودتون چیه؟ تایید می کنید این نظر رو؟

خب سابق بر این همچین مشکلی وجود داشت که به کیفیت و پایداری درایورهای AMD مربوط میشد و افت فریم و اصطلاحا Stuttering توی کارتای AMD و در بعضی بازیهای خاص کاملا قابل تشخیص بود اما بعد از عرضه ی کارتای سری5000 و بهینه شدن درایورها دیگه همچین مشکلی کمتر دیده میشه

در حال حاضر افت فریم ناگهانی فقط ممکنه در کارتهای دو هسته ای و یا ترکیبهای SLI و CF هم در مدلهای Nvidia و همAMD مشکل محسوب بشه که بخاطر پیچیدگی عملیات پردازش بین GPU ها هست و به اصطلاح بهش Micro Stuttering هم می گن و البته در کارتهای Cross Fire شده بیشتر نوسان داره تا کارتهای Nvidia و در حالت SLI

جدیدترین مطلبی که در این باره مطالعه کردم و ممکنه بکارت بیاد هم اینجاست .

• Like
Reactions: msbazicenter

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or