مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نظر دوست مون محترمه، ولی به نظر من بهترین بنچ مارک هایی که می تونید پیدا کنید اینجا هستند که طبق اونها 460 کمی قوی تر از 6850 هستش.

در ضمن 460 دست دوم رو بهتون 207 تومن گرون گفتند. نوش خیلی اختلاف قیمتی نداره با این چیزی که طرف داره دست دومش رو میگه.

چطور پس من خودم چند تا سایت بنچمارک هارو دیدم مال 6850 از 460 1 گیگ بالاتر بوده.

اینم نمونش :
http://www.hexus.net/content/item.php?item=27053&page=13
http://www.anandtech.com/show/3987/...renewing-competition-in-the-midrange-market/8

البته یکسری جاها هم 460 بالاتر بوده اما این لینک دیگه میگه که یعنی 6850 خیلی بهتره هم دما هم ولتاژ : http://www.hwcompare.com/8114/geforce-gtx-460-vs-radeon-hd-6850/

این دوستمون هم که میده 207 با پول پست میشه اینقد بعد مدل asus engt460 direct cu هست.نمودونید نوش چنده ؟؟؟؟

چطور پس من خودم چند تا سایت بنچمارک هارو دیدم مال 6850 از 460 1 گیگ بالاتر بوده.

اینم نمونش :
http://www.hexus.net/content/item.php?item=27053&page=13
http://www.anandtech.com/show/3987/...renewing-competition-in-the-midrange-market/8

البته یکسری جاها هم 460 بالاتر بوده اما این لینک دیگه میگه که یعنی 6850 خیلی بهتره هم دما هم ولتاژ : http://www.hwcompare.com/8114/geforce-gtx-460-vs-radeon-hd-6850/

این دوستمون هم که میده 207 با پول پست میشه اینقد بعد مدل asus engt460 direct cu هست.نمودونید نوش چنده ؟؟؟؟
ببینید کارت های AMD و NVIDIA در بازی های متفاوت نتایج متفاوتی از خودشون نشون میدن (هر بازی ممکنه با یک نوع کارت سازگارتر باشه)، ولی لینکی که من براتون گذاشتم مجموعه فریم ریت های بازی های مختلف به صورت کلی رو داره بین گرافیک های مختلف مقایسه می کنه، نه عملکرد کارت در یک بازی و دو بازی رو. البته اگر بازی ها رو به صورت تک تک بخواین ببینین هم از بالای صفحه می تونید بنچ مارک رو عوض کنید، ولی این معتبرترین بنچ مارکه که به مجموع فریم ریت کل بازی ها بر می گرده.

قیمت روز اون کارت رو ندارم، ولی کلا 460 بین 200 تا 250 هستش آکبندش.

سلام من یدونه 5850 دارم که اورش کردم و core کلاکش روی 850mhz و مموری کلاکش 1200mhz هست یعنی مشابه 5870! حالا میخواستم بدونم که آیا ارزش داره که کن این 5850 اور شده رو رد کنم و یدونه 5870 بگیرم؟ یعنی روی فریم ریت بازیها موثر هست ؟ 5870 هم اور میکنم اگر بگیرم.

درود.
دوستان امروز صبح کارت گرافیکم با تیپاکس رسید.
XFX HD6950 1GB DDR5
به سختی درون کیس جاش کردم و فیش هاش هم زدم و بالا اومد و درایو رو نصب کردم بازی BALCK OPS رو اجرا کردم تو رزولوشن 1360 *768 در تنظیمات HIGH عالی بود فقط یه مشکلی هست گاهی اوقات یک لحظه لگ میزنه ولی در حد صدم ثانیه هست و خیلی کمه فقط کنم به خاطر سی پی یوم هست که ضعیفه Q9400.
در ضمن چطور میتونم بفهمم چند فریم میده؟با چه برنامه ای میتونم بچمارک بگیرم؟
ممنون.

درود.
XFX HD6950 1GB DDR5
به سختی درون کیس جاش کردم و فیش هاش هم زدم و بالا اومد و درایو رو نصب کردم بازی BALCK OPS رو اجرا کردم تو رزولوشن 1360 *768 در تنظیمات HIGH عالی بود فقط یه مشکلی هست گاهی اوقات یک لحظه لگ میزنه ولی در حد صدم ثانیه هست و خیلی کمه فقط کنم به خاطر سی پی یوم هست که ضعیفه Q9400.
ممنون.

درود ....
دوست عزیز مشکل از کارت یا پردازنده شما نیست ... کلا بازی از بیخ مشکل داره ....
در ضمن این همه بازی بهتر و با گرافیک تر! راستی شما با این کارت نباید زیر رزولوشن 1080 فکر کنی ....
یه برنامه کوچکی هست به نام FRAPS که میتونه در حین اجرای بازی نرخ فریم ها رو به شما نشون بده .... از اینجا بگیرش....
برای گرفتن انواع و اقسام بنچمارک ها میتونی از برنامه های گوناگونی همچون : 3D Mark-Unigine-و حتی از بنچمارک های داخلی خودبازی هایی نظیر Lost Planet,Resident Evil 5 کمک بگیری .... موفق باشی.

---------- نوشته در 01:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:31 PM ارسال شده بود ----------

درود
دوستان من میخوام گرافیک 550 ti رو سیستمم بگذارم، چه جور کارتیه؟

کارت بدی نیست ..... اما در رزولوشن های پایین به درد مخوره .... ماکسیمم 900*1440

سلام من یدونه 5850 دارم که اورش کردم و core کلاکش روی 850mhz و مموری کلاکش 1200mhz هست یعنی مشابه 5870! حالا میخواستم بدونم که آیا ارزش داره که کن این 5850 اور شده رو رد کنم و یدونه 5870 بگیرم؟ یعنی روی فریم ریت بازیها موثر هست ؟ 5870 هم اور میکنم اگر بگیرم.
نه به نظر من ارزش نداره چون اختلاف قیمتش با 5850 بالاس ، حدودا 15 20 درصد سریعتر از 5850 هستش و این 20 درصد ارزش 120 130 تومن (در کمترین حالت و اگه گیر بیاد) رو نداره و همینطور یه کارت از رده خارج به حساب میاد.
ati 5870کارت گرافیک خوبیه؟تا چند سال میشه حساب کرد روش واسه بازی؟
بهتره بگیم کارت خوبی بود (زمان خودش) الان دیگه ارزش خرید نداره با توجه به مشخصات و قیمتی که نسبت به مدلای دیگه داره.
درود
دوستان من میخوام گرافیک 550 ti رو سیستمم بگذارم، چه جور کارتیه؟
خوب حدودا بین gts450 و gtx460 768mb قرار میگیره که تو بازار ما مثل همیشه یه برچسب قیمت فضایی روش خورده شما با همین هزینه میتونی gtx460 768mb یا بالاتر gtx560 رو در نظر بگیری که به مراتب سریعتر از این کارت هستن.

درود.
XFX HD6950 1GB DDR5
ممنون.

رزولوشن 1360*768 ؟ چرا آخه ؟
اون مشکلی هم که دارید مربوط به خود بازی هست ، به کارت و سی پی یوی شما ربطی نداره . البته آخرین کرکی که برای بازی اومد تا حدود زیادی مشکل لگ و افت فریم رو حل کرد و البته فرامونش نکن که حتما باید درایور گرافیک رو به روز کنی.
اون CPU هم اگه اورکلاک بشه توی 95% بازیا مشکلی ندارید و گلوگاه نمیشه.

رزولوشن 1360*768 ؟ چرا آخه ؟
اون مشکلی هم که دارید مربوط به خود بازی هست ، به کارت و سی پی یوی شما ربطی نداره . البته آخرین کرکی که برای بازی اومد تا حدود زیادی مشکل لگ و افت فریم رو حل کرد و البته فرامونش نکن که حتما باید درایور گرافیک رو به روز کنی.
اون CPU هم اگه اورکلاک بشه توی 95% بازیا مشکلی ندارید و گلوگاه نمیشه.
آخه مانیتورم دیگه از این بالاتر رزولوشن نداره:(
الان رفتم با استیم نسخه اورجینال black ops رو 1360 *768 تنظیمات ultera بازی کردن دیدم تقریبا 70 درصد لگ ها رفت خیلی کم دیگه لگ های خیلی کوچیک داره.
یه سوال:میشه وقتی مانیتور رزولوشنش 1360 *768 هست با رزولوشون بالاتر بازی کنی؟

---------- نوشته در 02:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

کارت بدی نیست .... اما پر مصرف و کمی داغه .... معادل اون و البته کمی ضعیفتر کارت هست به نام GTX 560Ti که هم بهینه تره و ارزونتر .... موفق باشی...
یعنی کارت 6950 هم مثل 5870 کارت داغی هست؟
اگه از حداکثر توانش استفاده نکنی و در رزولوشن های پایین بازی کنی بازم داغ میشه؟

سلام به دوستان
من قصد خرید یه کارت دارم که با توجه به قیمت مناسبش
بتونم بازی هایی که داره میاد در رزولوشن 1920*1080 اجرا کنم .
می خوام کیفیتشون مناسب باشه .

خودم از صحبت دوستان تا سقف 250 به کارت 560 رسیدم .
البته امروز شنیدم Zotac gtx470 هم کارت خوبیه .
اما می خوام مطمئن شم .
چندین سال پیش 4850 داشتم و از دمای بالاش و هنگ سیستم واقعا رنج می بردم .
تا اومدم سروقت X360 .
حالا دوباره . . .

سیستمم هم اینه :
cpu : corei5 760
ram : 4GB . 1066 - Geil
main : asus p7p55d
power : green 530

اگه چیزی هست که باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید .
مرسی

یعنی کارت 6950 هم مثل 5870 کارت داغی هست؟
اگه از حداکثر توانش استفاده نکنی و در رزولوشن های پایین بازی کنی بازم داغ میشه؟
این 2 تا کارت از نظر بازدهی ،مصرف و دما تقریبا معادل هم هستن ....
بازی در رزولوشن های مختلف و تنظیمات مختلف میتونه به بالارفتن و یا پایین اومدن کارت موثر باشه ... البته به میزان لود شدن GPU هم میتونه مربوط باشه که اون هم مستقیما به گیم ربط پیدا میکنه .... در کل اختلاف گرمایی آنچنانی در کارت در زمان لود وجود نداره....

---------- نوشته در 03:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:28 PM ارسال شده بود ----------

سلام به دوستان
من قصد خرید یه کارت دارم که با توجه به قیمت مناسبش
بتونم بازی هایی که داره میاد در رزولوشن 1920*1080 اجرا کنم .
می خوام کیفیتشون مناسب باشه .

خودم از صحبت دوستان تا سقف 250 به کارت 560 رسیدم .
البته امروز شنیدم Zotac gtx470 هم کارت خوبیه .
اما می خوام مطمئن شم .
چندین سال پیش 4850 داشتم و از دمای بالاش و هنگ سیستم واقعا رنج می بردم .
تا اومدم سروقت X360 .
حالا دوباره . . .

سیستمم هم اینه :
cpu : corei5 760
ram : 4GB . 1066 - Geil
main : asus p7p55d
power : green 530

اگه چیزی هست که باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید .
مرسی

به هیچ عنوان طرف 470 نرو ... بسیار داغ و پر مصرفه و قدیمی شده .. در ضمن فکر نکنم در بازار موجود باشه ....
پردازنده و میزان حافظه سیستمت خوبه .... در حد بودجت هم کارت خوبی انتخاب کردی ... اما فکر کنم با این کارت در چند بازی کمی اذیت بشی(البته در دقت تصویر 1080).

به هیچ عنوان طرف 470 نرو ... بسیار داغ و پر مصرفه و قدیمی شده .. در ضمن فکر نکنم در بازار موجود باشه ....
پردازنده و میزان حافظه سیستمت خوبه .... در حد بودجت هم کارت خوبی انتخاب کردی ... اما فکر کنم با این کارت در چند بازی کمی اذیت بشی(البته در دقت تصویر 1080).

مرسی امیر عزیز
پیشنهاد خودت چیه؟
نمی خوام خیلی خرج کنم
نهایت همون 250
مسلما از Nvidia باید انتخاب کنم دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or