مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلامدوستان من تازه کارم یعنی صفر کیلومتراین کارت گرافیک خوبیه واسه بازی؟HDI 6670 128G 800M DDR 3تا چند سال میشه بازی کرد با این کارت گرافیک؟

نه عزیز، این کارت برای بازی مناسب نیست، حالا اگه مدل DDR5 بود باز میشد به عنوان حداقل کارتی که مناسب بازی هست در نظر گرفت، تازه اونم در تنظیمات متوسط یا پایین ازش استفاده کرد، دیگه برای بازیهای آینده که اصلا نباید روش حساب کرد.

برای یه کارت خوب و با عمر دو سال باید حداقل 250 تومن پس انداز کنی!

سلام
برد هاي biostar بردهاي خوبي هستن؟
بين biostar و Sapphire تفاوت چنداني هست؟
درود بر شما ....
برند Biostar در ایران 2 تا نمایندگی داره .... اینجا ....محصولات این شرکت تو ایران زیاد طرفدار نداره و جزو رده های دومی رو به خودش اختصاص میده...
من به شما برند سفایر رو پیشنهاد میدم..... بردهای با کیفیت تری رو تولید میکنه...

سلام
آقایون من امروز رفتم واسه خرید کارت یه مدل داشت leadtek gtx 465 میگفت 200 تومن.
خواستم بدونم برندش خوبه و کارته در چه سطحی هستش.خودم در نظر داشتم 460 بگیرم این خیلی فرق داره یا نه؟

سلام
خواستم بدونم برندش خوبه و کارته در چه سطحی هستش.خودم در نظر داشتم 460 بگیرم این خیلی فرق داره یا نه؟
درود بر شما....
برند Leadtek جزو برند های خوب بازار هست ....
از نظر قدرتی فرقی بین 465 و 460 نیست .... البته 465 در حدود 1 فریم از 460 در بعضی موارد کمتره در صورتی که مصرف برق بسیار بالاتر و تولید گرمای بیشتری هم میکنه .... به هر حال خرید هیچ کدوم از این کارت ها توصیه نمیشه ... با کمی هزینه بیشتر یک 560 بخر و خودتو راحت کن!
Gainward GTX 560 توصیه میشود.... حدودا 230 تومنه.

سلام
کارت گرافیک هایی که آخرشون پسوند M داره ویژه لپ تاپه؟ GTX 560 M که در مدل MSI GT 683 هست میدونین با چه کارتی واسه DESKTOPهم رده هست؟
می دونین از 6950 ati چه قدر ضعیفتره (از لحاظ سرعت هسته و حافظه و ...)

خب سابق بر این همچین مشکلی وجود داشت که به کیفیت و پایداری درایورهای AMD مربوط میشد و افت فریم و اصطلاحا Stuttering توی کارتای AMD و در بعضی بازیهای خاص کاملا قابل تشخیص بود اما بعد از عرضه ی کارتای سری5000 و بهینه شدن درایورها دیگه همچین مشکلی کمتر دیده میشه

در حال حاضر افت فریم ناگهانی فقط ممکنه در کارتهای دو هسته ای و یا ترکیبهای SLI و CF هم در مدلهای Nvidia و همAMD مشکل محسوب بشه که بخاطر پیچیدگی عملیات پردازش بین GPU ها هست و به اصطلاح بهش Micro Stuttering هم می گن و البته در کارتهای Cross Fire شده بیشتر نوسان داره تا کارتهای Nvidia و در حالت SLI

جدیدترین مطلبی که در این باره مطالعه کردم و ممکنه بکارت بیاد هم اینجاست .
ممنون. اطلاعات و لینک تون عالی بود.

اون کلمه Micro Stuttering رو هم سرچ کردم و یه مقدار دیگه مطالعه کردم و تا جایی که من دیدم این مساله همیشه در مورد شرایط بیش از یک کارت (SLI یا CF) بحث شده که مساله و مشکل من نیست و خیالم راحت شد.

به طور کلی یه بحث هایی هست بین طرفدارهای PC که به دلایلی کارت های NVIDIA رو به طور کلی به AMD ترجیح میدن، و به دلایلی مثل همین که گفته بودم (که حل شد) + فیزیک بهتر در کارت های NVIDIA + این که بعضی ها اعتقاد دارند که کارت های AMD مشکلات سخت افزاری مثل خاموشی ناگهانی مونیتور یا بلو اسکرین و ... بیشتر دارند + مصرف برق عموما بالاتر کارت های AMD نسبت به NVIDIA، کلا چنین نظری در مورد این دو رقیب زیاد شنیده میشه.

علت این سوالات اینه که من یه ارتقا در پیش رو دارم و حسابی بین XFX AMD 6950 HD که با وجود فریم بهتر قیمتش فقط 304 تومنه و MSI Twin Frozr 560 Ti به قیمت 340 تومن حسابی مرددم!
wacsmiley.gif

ممنون. اطلاعات و لینک تون عالی بود.

اون کلمه Micro Stuttering رو هم سرچ کردم و یه مقدار دیگه مطالعه کردم و تا جایی که من دیدم این مساله همیشه در مورد شرایط بیش از یک کارت (SLI یا CF) بحث شده که مساله و مشکل من نیست و خیالم راحت شد.

به طور کلی یه بحث هایی هست بین طرفدارهای PC که به دلایلی کارت های NVIDIA رو به طور کلی به AMD ترجیح میدن، و به دلایلی مثل همین که گفته بودم (که حل شد) + فیزیک بهتر در کارت های NVIDIA + این که بعضی ها اعتقاد دارند که کارت های AMD مشکلات سخت افزاری مثل خاموشی ناگهانی مونیتور یا بلو اسکرین و ... بیشتر دارند + مصرف برق عموما بالاتر کارت های AMD نسبت به NVIDIA، کلا چنین نظری در مورد این دو رقیب زیاد شنیده میشه.

علت این سوالات اینه که من یه ارتقا در پیش رو دارم و حسابی بین XFX AMD 6950 HD که با وجود فریم بهتر قیمتش فقط 304 تومنه و MSI Twin Frozr 560 Ti به قیمت 340 تومن حسابی مرددم!
wacsmiley.gif
اگه میخوای با هر بازی ی سری به سایت AMD بزنی و ی درایور دانلود کنی ! و خودت رو از فیزیک NVIDIA محروم کنی ! و مصرف برق سیستمت بالا تر بره و مجبور بشی باز پاور عوض کنی ! و دچار BLUE SCREEN های پی در پی بشی ! و ...... برو بخر! ولی اگه میخوای سر کیسه رو شل کنی برو سمت NVIDIA ! فیزیک - گرمای کمتر - نویز کمتر - قیمت مناسب تر - مصرف کمتر - درایورهای سازگار با 98 درصد بازیها ! پشتیبانی بازیهای جدید از فیزیک و درایورهای NVIDIA !

سلام به دوستان
یه سوا داشتم خدمتتون
یه 6850 نو بگیرم با قیمت 220 تومن از نظر کارایی و پولی که میدم به صرفه هست با یه gtx 460 asus direct cu دست دوم با قیمت 207 تومن.

بعد این دوستمون که میگه درایورهای ای ام دی مشکل دارن با بازی ها واقعیت داره ؟؟؟ دچار BLUE SCREEN های پی در پی بشی درسته ؟؟؟؟؟

سلام به دوستان
یه سوا داشتم خدمتتون
یه 6850 نو بگیرم با قیمت 220 تومن از نظر کارایی و پولی که میدم به صرفه هست با یه gtx 460 asus direct cu دست دوم با قیمت 207 تومن.

بعد این دوستمون که میگه درایورهای ای ام دی مشکل دارن با بازی ها واقعیت داره ؟؟؟ دچار BLUE SCREEN های پی در پی بشی درسته ؟؟؟؟؟
نمیخوام به اون دوستمون توهین کنم ولی ایشون یک مقدار تعصبی حرف میزنه.
با توجه به لینک زیر 6850 یک مقدار از 460 قوی تر هست و مصرف کمتری هم داره.
http://www.hwcompare.com/8114/geforce-gtx-460-vs-radeon-hd-6850/
من خودم میخواستم یدونه gtx 560 بگیرم اما متوجه شدم با 30 تومن هزینه بیشتر میتونم کارتی حتی قوی تر از gtx 560ti بخرم.و حالا هم کارت 6950 با قیمت 304 تومن سفارش دادم.
در مورد مشکل ها هم بهتره با دوستانی که دارن مشورت کنی و من بعید میدونم به جز ساپورت نکردن فیزیک بقیش صحت داشته باشه.
من خودم یدونه 6950 سفارش دادم 304 تومن قرار فردا برسه

اگه میخوای با هر بازی ی سری به سایت AMD بزنی و ی درایور دانلود کنی ! و خودت رو از فیزیک NVIDIA محروم کنی ! و مصرف برق سیستمت بالا تر بره و مجبور بشی باز پاور عوض کنی ! و دچار BLUE SCREEN های پی در پی بشی ! و ...... برو بخر! ولی اگه میخوای سر کیسه رو شل کنی برو سمت NVIDIA ! فیزیک - گرمای کمتر - نویز کمتر - قیمت مناسب تر - مصرف کمتر - درایورهای سازگار با 98 درصد بازیها ! پشتیبانی بازیهای جدید از فیزیک و درایورهای NVIDIA !
جالبه بدونید که یکی از عللی که وسوسه شده بودم AMD بگیرم این بود که یکی از بچه های خیلی کاردرست توی استیم تازگی AMD 6870 گرفته بود که خیلی هم راضی بود. همین یک ربع قبل توی استیم باهاش صحبت می کردم می گفت به دلیل مشکلات سخت افزاری مربوط به حرارت بالا کارت AMD رو پس داده و به جاش از فروشنده EVGA 560 Ti گرفته! :دی
نمیخوام به اون دوستمون توهین کنم ولی ایشون یک مقدار تعصبی حرف میزنه.
با توجه به لینک زیر 6850 یک مقدار از 460 قوی تر هست و مصرف کمتری هم داره.
http://www.hwcompare.com/8114/geforce-gtx-460-vs-radeon-hd-6850/
من خودم میخواستم یدونه gtx 560 بگیرم اما متوجه شدم با 30 تومن هزینه بیشتر میتونم کارتی حتی قوی تر از gtx 560ti بخرم.و حالا هم کارت 6950 با قیمت 304 تومن سفارش دادم.
در مورد مشکل ها هم بهتره با دوستانی که دارن مشورت کنی و من بعید میدونم به جز ساپورت نکردن فیزیک بقیش صحت داشته باشه.
من خودم یدونه 6950 سفارش دادم 304 تومن قرار فردا برسه
من امیدوارم کارت شما خیلی خوب در بیاد، ولی موردی که همین بالا نوشتم دومین موردی هستش که کارت ایراد دار از AMD توی محیط اطراف می بینم. کارت 4670 دوستم که دو سال قبل خریدیم براش هم وسط بعضی بازی ها از کار می ایستاد و مانیتور خاموش می شد (در بازی Fallout 3 بعد از 1 دقیقه بازی این طور می شد). ضمن این که توی فروم های خارجی هم نگاه کنید شکایات از این مشکل خصوصا با برند Sapphire خیلی دیده میشه.
میگن اگر AMD می گیرید حتما دو فنه اش رو بخرید، ضمن این که حتما باید کیس تون هم بسیار خنک باشه.
لطفا کارت رسید و تست کردید خبر بدین که از خرید تون راضی بودین یا نه. :)

آخرین ویرایش:
سلام

برندش معمولیه، اما کارت 465 خریدش اصلا توصیه نمیشه، حدود 10 تا 20 درصد از GTX 460 کندتره و مصرفش هم بیشتره، بعدم مدتهاس که تولید نمیشه، این از کجا اومده؟!
فقط کارتهای GTX 460 و 560 توصیه میشه،

سلام
کارت گرافیک هایی که آخرشون پسوند M داره ویژه لپ تاپه؟ GTX 560 M که در مدل MSI GT 683 هست میدونین با چه کارتی واسه DESKTOPهم رده هست؟
می دونین از 6950 ati چه قدر ضعیفتره (از لحاظ سرعت هسته و حافظه و ...)

مدلای لپ تاپ کلا دسته بندی و سرعتشون با گرافیکای دسکتاپ تفاوت داره. اما از لحاظ سرعتی 560M حدود 20 درصد از کارت دسکتاپ GTS 450 ضعیفتره.

سلام به دوستان
یه سوا داشتم خدمتتون

من کارت GTX 460 DDR5 رو توصیه می کنم.
اون داستان درایورهای AMD هم سابق بر این تا حدی صحت داشت اما الان دیگه اونطوری نیست و دوستان اغراق می کنن،اما هنوز درایورهای NVIDIA در پایداری اول هستن با اختلاف کم.

پس این طوری که شما میگی 6850 نو رو بگیرم از 460 خیلی بهتره.
نظر دوست مون محترمه، ولی به نظر من بهترین بنچ مارک هایی که می تونید پیدا کنید اینجا هستند که طبق اونها 460 کمی قوی تر از 6850 هستش.

در ضمن 460 دست دوم رو بهتون 207 تومن گرون گفتند. نوش خیلی اختلاف قیمتی نداره با این چیزی که طرف داره دست دومش رو میگه.

پ.ن: ظاهرا مثل این که قیمت MSI Twin Frozr 560 Ti هم کاهش پیدا کرده و شده 310 تومن! محمود الان خوشحاله!
567t4rvc9jw2fjnp1iqq.gif

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان
من قصد خرید یه کارت دارم که با توجه به قیمت مناسبش
بتونم بازی هایی که داره میاد در رزولوشن 1920*1080 اجرا کنم .
می خوام کیفیتشون مناسب باشه .

خودم از صحبت دوستان تا سقف 250 به کارت 560 رسیدم .
اما می خوام مطمئن شم و بدونم تا کی دووم میاره .
چندین سال پیش 4850 داشتم و از دمای بالاش و هنگ سیستم واقعا رنج می بردم .
تا اومدم سروقت X360 .
حالا دوباره . . .

سیستمم هم اینه :
cpu : corei5 760
ram : 4GB . 1066 - Geil
main : asus p7p55d
power : green 530

اگه چیزی هست که باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید .
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or