مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

پس الان 560 رو بگیرم؟در آینده اگه بخوام ارتقا بدم مشکلی واسم پیش نمیاد؟
اگه قرار باشه تابستون دیگه سیستمم رو یه ارتقاع درست و حسابی بدم تا اون موقع این کارت بروز و قدرتمند برای بازی های اون زمان هست؟
بله خیالتون راحت باشه!

اگه قرار باشه تابستون دیگه سیستمم رو یه ارتقاع درست و حسابی بدم تا اون موقع این کارت بروز و قدرتمند برای بازی های اون زمان هست؟
نه آقا مشکلی نیس خواستی با بقیه پول پاور رو عوض کن.
اصلا شاید واسه ارتقا یه 560 دیگه هم گرفتی که قدرت خوبی میده.

دوست عزیز منم همین سی پی یو شما رو دارم وبا یه اورکلاک کوچیک میتونی سازگاریش رو با گرافیکت بهتر کنی.من که زورم میاد 800 اضافی خرج کنم واسه 5 تا 10 فریم .من 5870 دارم و خیلی هم راضیم.

سلام میخواستم با 300 تومن یه VGA خوب بگیرم. الانم یه 4890 دارم. تو این 1.5 سال به خاطر کنکور یه جورایی از مرحله پرت شدم.
این مدلا مد نظرمه
sapphire 6950 2Gig
sapphire 6870
evga 560 gtx
کدوم بهتره خیلی فرق دارن اینا ؟
4890 خیلی از اینا ضعیف تره ؟

سلام میخواستم با 300 تومن یه VGA خوب بگیرم. الانم یه 4890 دارم. تو این 1.5 سال به خاطر کنکور یه جورایی از مرحله پرت شدم.
این مدلا مد نظرمه
sapphire 6950 2Gig
sapphire 6870
evga 560 gtx
کدوم بهتره خیلی فرق دارن اینا ؟
4890 خیلی از اینا ضعیف تره ؟

به نظر من GTX 560ti رو بگیر ، درمورد sapphire 6950 2Gig هم بدون که توی رزولوشن 1920*1080 عملا VRam ه بالای 1GB تاثیری نداره .چند صفحه ی قبل هم در مورد این که چرا خرید 560ti بهتر از 6950 هست بحث شد(البته در کل انتخاب سلیقه ای هست ، چون از نظر قدرت خیلی به هم نزدیک هستن و 6950 به مقدار خیلی جزیی قوی تر هست ولی خب Physx رو ساپورت نمیکنه).
چون کارت 4890 کارت قوی ای است اگه کمتر از این بخوای بگیری تفاوت زیادی احساس نمیکنی ، البته جدای از سریع تر بودن این کارت نسبت به 4890 ، تکنولوژی ساخت جدید تر داره ، توان مصرفی کمتری داره و کارت بسیار خنک تری هست و همچنین DX11 رو ساپورت میکنه و از نظر قابلیت Overclocking هم فوق العاده است . البته دقت کن که مدل Ti ش رو بگیری ، این مدل با مدل GTX 560 معمولی فرق میکنه. قیمتش هم کمی بیشتر از 300 تومن هست.

آخرین ویرایش:

نه خیالت راحت نباشه مگه ما پیشگو هستیم ممکنه 580 هم اون زمان کم بیاره فعلا که بازی مثل metro در تریلر جدیدش روی سیستم خودشون چند جا کند شد دیگه حالا تابستون دیگه بماند

به نظر من GTX 560ti رو بگیر ، درمورد sapphire 6950 2Gig هم بدون که توی رزولوشن 1920*1080 عملا VRam ه بالای 1GB تاثیری نداره .چند صفحه ی قبل هم در مورد این که چرا خرید 560ti بهتر از 6950 هست بحث شد(البته در کل انتخاب سلیقه ای هست ، چون از نظر قدرت خیلی به هم نزدیک هستن و 6950 به مقدار خیلی جزیی قوی تر هست ولی خب Physx رو ساپورت نمیکنه).
چون کارت 4890 کارت قوی ای است اگه کمتر از این بخوای بگیری تفاوت زیادی احساس نمیکنی ، البته جدای از سریع تر بودن این کارت نسبت به 4890 ، تکنولوژی ساخت جدید تر داره ، توان مصرفی کمتری داره و کارت بسیار خنک تری هست و همچنین DX11 رو ساپورت میکنه و از نظر قابلیت Overclocking هم فوق العاده است . البته دقت کن که مدل Ti ش رو بگیری ، این مدل با مدل GTX 560 معمولی فرق میکنه. قیمتش هم کمی بیشتر از 300 تومن هست.
ممنون از راهنماییتون پس 560ti میگیرم. چون دل خوشی از کارتای قبلیم ندارم. همشون Ati بودن و داغ میکردن.

سلام.
بنظرتون MSI N580GTX Lightning Xtremeبگریم یا
MSI N480GTX Lightning sli یا ASUS GeForce GTX 580 Direct CU II
قیمت هم بگید:d.

480 که هیچی

580 msi بهترینه الان اما گرونه 780 تومن هست asus هم 700 هست اما بازم پول داری msi بهتره 3 گیگم رم داره

دوستان کسی از قیمت نسبتا دقیق این کارت خبر داره؟
msi gtx n560 TI TWIN frozerII

340

سلام.
بنظرتون MSI N580GTX Lightning Xtremeبگریم یا
MSI N480GTX Lightning sli یا ASUS GeForce GTX 580 Direct CU II
قیمت هم بگید:d.
درود msiکه اصلا فکر نکنم پیدا کنی اگه باشه بالای 770 هست
ولی نظر من رو ایسوس هست
480 که هیچی

580 msi بهترینه الان اما گرونه 780 تومن هست asus هم 700 هست اما بازم پول داری msi بهتره 3 گیگم رم داره

340
نوژن از تو بعدی هست ;) اخه اون 3 گی رم به چه دردیش می خوره :dحالا باز بگه بیشتر اور میشه یک چیزی !

سلام دوستان من یه قیمت گرفتم:
GAINWARD GTX 560 1Gb DDR5
240 هزار تومن
----------------------------------------
EVGA GTX 560 1GB GDDR5
270 هزار تومن
Zotac Geforce GTX 460 1Gb DDR5
200 هزار تومن
خوب حالا نظر من رو 560 هست با توجه به قیمت کم GAINWARD کاراییش چطوره؟
اختلاف 30 تومنی بین دو برند کدوم کارایی بهتری داره؟

---------- نوشته در 09:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:46 PM ارسال شده بود ----------

آقا با 200 تومن چه کارتی رو میشه گرفت که بازیهای جدید رو هم اجرا کنه؟
دوستان این 550GTX ti oc چطوره؟
با توجه به این که من اطلاعات کمی در ضمینه ی کارت گرافیک دارم :d gtx 460 رو پیشنهاد میکنم که همین الان قیمت کردم 200 هزار تومن.
http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=8934

درود msiکه اصلا فکر نکنم پیدا کنی اگه باشه بالای 770 هست
ولی نظر من رو ایسوس هست

نوژن از تو بعدی هست ;) اخه اون 3 گی رم به چه دردیش می خوره :dحالا باز بگه بیشتر اور میشه یک چیزی !

حسین من خودم عشق asus هستم لپ تاپشم دارم اما قبول کن asus توی ایران الکی گرونه تازه 3 اسلاته هم هست هر چی سوکت داری پوشش می ده بعدم طرف خودش xtreme خواسته می تونه lighting بگیره با قیمت 720 از کجا هم معلوم همچین کسی مانیتور 1600*2560 نداشته باشه اون موقع به دردش می خوره:d

بروبچ اورکلاکر :d تورنج 250/270 یا تو این مایه ها چه کارتی پیشنهاد میشه که خدا رم خوشش بیاد :d خودم نظرم رو Evga 560 که حدود 280 قیمتش هست . 6870 هم تو مرحله بعدی یه نیم نگاهی بهش دارم.ممنون میشم یه راهنمایی اساسی (از اینا که طرف کنفیکون میشه) بکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or