msbazicenter
کاربر سایت
دوست عزيز من نمي گم كه شما كذب ميگين. بلگه منظورم اينه كه ممكنه اون ماهنامه دروغ بگه و اين بررسي هم يك نوع تبليغ محسوب بشه.سلام
قسم ياد ميكنم
اين هم تصاويرش
![]()
![]()
سلام دوستان یک سوال فنی داشتم که خیلی وقته ذهنه من رو به خودش مشغول کرده :
میخواستم یک مقایسه ای بین کارتهای 9600GT و 9600GSO برام انجام بدین و اصلا بگید این فلسفه GSO چی هست ؟
البته لطفا یک مقایسه کلی بین تمامی رده ها از ۵۱۲ تا ۱.۵ گیگی داشته باشید ، ممنون![]()
خوب شما اول بگو چجوری 5870 رو با پاور 400w ران کردی ؟! (کاری به اجرای بازی ندارم)
بعد در مورد physix شما هیچ راهی نداری چون نمیتونی یه کارت nvidia رو در کنار کارت ati راه بندازی تنها راهش تعویض کارت هستش.
شدنش که میشه. در واقع با یه برنامه کوچیک درایور انودیا هک میشه. بچه ها هم تست کردند. ولی ممکنه تو بعضی از بازی هایی که می یاد خوب جواب ندهبعد در مورد physix شما هیچ راهی نداری چون نمیتونی یه کارت nvidia رو در کنار کارت ati راه بندازی تنها راهش تعویض کارت هستش.
بله اینو منم میدونم سرگذشت این قضیه رو هم بارها عنوان کردم ولی الان هیچ راهی نداره ، در ضمن هر درایوری هم قابلیت هک شدن رو نداره یسری درایور خاص و فقط رو win 7شدنش که میشه. در واقع با یه برنامه کوچیک درایور انودیا هک میشه. بچه ها هم تست کردند. ولی ممکنه تو بعضی از بازی هایی که می یاد خوب جواب نده
نه راهش اینه که فقط یه کارت nvidia داشته باشی.(قدیم یا جدیدش مهم نیست)پس تنها راه رسمی که من فیزیک داشته باشم اینه که برم یک کارت قدیمی فیزیکس تهیه کنم
سلام دوباره خدمت دوستان گلم. باز من اومدم :d
اینبار نظرتون رو راجب به برند PNY در سریه GeForce میخوام بدونم ، اینجور که من فهمیدم مثل اینکه فقط این برند هست که کارتهای Nvidia Quadro تولید میکنه ، درسته ؟ اگه اینطوره دلیلش هم بگین.
ممنون عزیزان.![]()
پس با این حساب اگه قرار باشه یک کارت بگیرم ، پچی به نظرت خوب و کافیه ؟