farhad_198262
کاربر سایت
با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان گل
راستش یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم راهنماییم کنید
من تقریبا دو سال پیش یه سیستم جمع کردم و ازشم راضی بودم تا اینکه دیروز یهو دیدم که صفحه مانیتور شطرنجی شد بعدش به صورت کاملا افتضاحی در اومد . برفکهای سفید و آبی ..... پر شده بود و نمیزاشت کاری بکنم خیلی سخت دیده میشد بعضی وقتها هم سیستم ریست میشد. با چند تا از دوستام که مشورت کردم گفتن که از گرافیکه.
حالا موندم چیکار کنم؟ یه کارته دیگه بگیرم یا اینکه بدمش گارانتی تعمیرش کنن. به نظر شما تعمیرش کنم یا اینکه یکی دیگه بگیرم اگه یکی دیگه بگیرم چه مارکی و چه مدلی بگیرم: از 40 تا 60 هم بیشتر نمی خوام هزینه کنم نهایتش.......... 80 تومن.
در ضمن سیستمم:
cpu: intel core 2: 2.3
motherboard: asus p5K SE chipset p35 (PCI EXPRSS)
کارت گرافیک خراب: XFX nvidia geforce 8600 gt DDR3 (PCI EXPRESS)
ram 2gig
کلا چیپ Ati بهتره یا nvidia ؟ یعنی منظورم اینه که دنبال کدوم برم ؟ برای مادر برد من که asus p5kse با چیپست p35 و pci express
هست آیا تاثیری داره که کدومشون بهترن؟
ممنونم که انقدر با حوصله جواب آماتورهایی مثل من رو میدین.
راستش یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم راهنماییم کنید
من تقریبا دو سال پیش یه سیستم جمع کردم و ازشم راضی بودم تا اینکه دیروز یهو دیدم که صفحه مانیتور شطرنجی شد بعدش به صورت کاملا افتضاحی در اومد . برفکهای سفید و آبی ..... پر شده بود و نمیزاشت کاری بکنم خیلی سخت دیده میشد بعضی وقتها هم سیستم ریست میشد. با چند تا از دوستام که مشورت کردم گفتن که از گرافیکه.
حالا موندم چیکار کنم؟ یه کارته دیگه بگیرم یا اینکه بدمش گارانتی تعمیرش کنن. به نظر شما تعمیرش کنم یا اینکه یکی دیگه بگیرم اگه یکی دیگه بگیرم چه مارکی و چه مدلی بگیرم: از 40 تا 60 هم بیشتر نمی خوام هزینه کنم نهایتش.......... 80 تومن.
در ضمن سیستمم:
cpu: intel core 2: 2.3
motherboard: asus p5K SE chipset p35 (PCI EXPRSS)
کارت گرافیک خراب: XFX nvidia geforce 8600 gt DDR3 (PCI EXPRESS)
ram 2gig
کلا چیپ Ati بهتره یا nvidia ؟ یعنی منظورم اینه که دنبال کدوم برم ؟ برای مادر برد من که asus p5kse با چیپست p35 و pci express
هست آیا تاثیری داره که کدومشون بهترن؟
ممنونم که انقدر با حوصله جواب آماتورهایی مثل من رو میدین.