مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان گل
راستش یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم راهنماییم کنید
من تقریبا دو سال پیش یه سیستم جمع کردم و ازشم راضی بودم تا اینکه دیروز یهو دیدم که صفحه مانیتور شطرنجی شد بعدش به صورت کاملا افتضاحی در اومد . برفکهای سفید و آبی ..... پر شده بود و نمیزاشت کاری بکنم خیلی سخت دیده میشد بعضی وقتها هم سیستم ریست میشد. با چند تا از دوستام که مشورت کردم گفتن که از گرافیکه.
حالا موندم چیکار کنم؟ یه کارته دیگه بگیرم یا اینکه بدمش گارانتی تعمیرش کنن. به نظر شما تعمیرش کنم یا اینکه یکی دیگه بگیرم اگه یکی دیگه بگیرم چه مارکی و چه مدلی بگیرم: از 40 تا 60 هم بیشتر نمی خوام هزینه کنم نهایتش.......... 80 تومن.
در ضمن سیستمم:
cpu: intel core 2: 2.3
motherboard: asus p5K SE chipset p35 (PCI EXPRSS)
کارت گرافیک خراب: XFX nvidia geforce 8600 gt DDR3 (PCI EXPRESS)
ram 2gig
کلا چیپ Ati بهتره یا nvidia ؟ یعنی منظورم اینه که دنبال کدوم برم ؟ برای مادر برد من که asus p5kse با چیپست p35 و pci express
هست آیا تاثیری داره که کدومشون بهترن؟
ممنونم که انقدر با حوصله جواب آماتورهایی مثل من رو میدین.

user_online.gif
progress.gif

با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان گل
راستش یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم راهنماییم کنید
من تقریبا دو سال پیش یه سیستم جمع کردم و ازشم راضی بودم تا اینکه دیروز یهو دیدم که صفحه مانیتور شطرنجی شد بعدش به صورت کاملا افتضاحی در اومد . برفکهای سفید و آبی ..... پر شده بود و نمیزاشت کاری بکنم خیلی سخت دیده میشد بعضی وقتها هم سیستم ریست میشد. با چند تا از دوستام که مشورت کردم گفتن که از گرافیکه.
حالا موندم چیکار کنم؟ یه کارته دیگه بگیرم یا اینکه بدمش گارانتی تعمیرش کنن. به نظر شما تعمیرش کنم یا اینکه یکی دیگه بگیرم اگه یکی دیگه بگیرم چه مارکی و چه مدلی بگیرم: از 40 تا 60 هم بیشتر نمی خوام هزینه کنم نهایتش.......... 80 تومن.
در ضمن سیستمم:
cpu: intel core 2: 2.3
motherboard: asus p5K SE chipset p35 (PCI EXPRSS)
کارت گرافیک خراب: XFX nvidia geforce 8600 gt DDR3 (PCI EXPRESS)
ram 2gig
کلا چیپ Ati بهتره یا nvidia ؟ یعنی منظورم اینه که دنبال کدوم برم ؟ برای مادر برد من که asus p5kse با چیپست p35 و pci express
هست آیا تاثیری داره که کدومشون بهترن؟
ممنونم که انقدر با حوصله جواب آماتورهایی مثل من رو میدین.

user_online.gif
progress.gif
سلام دوست عزيز
مشكل يا از كارت گرافيك شماست يا پردازنده
با تست كردن هر يك روي سيستم ديگه مي‌شه فهميد كه مشكل از كدام قظعه هست.
اگر گارانتي داره به گارانتي مراجعه بكنيد و از هزينه‌اي كه بابت گارانتي پرداخت كردين استفاده بكنيد.
مدل پاور رو هم ذكر بكنيد.
با فرض پاسخگويي پاور من كارت رادئون 4670 رو پيشنهاد مي‌دم از برند سافاير با قيمت 85 تومن.

انويديا و ATi هم كارتهاي مختلفي توليد مي‌كنند كه با توجه به قيمتي كه دارن مناسب با يك بودجه هستند كه مناسبترين كارت با توجه به بودجه شما كارت 4670 هست. با افزايش بودجه به كارت 9600 از انويديا مي‌رسيم كه كارت قوي‌تر و گرانتري هست و همينطور الي آخر.

با یلام

احتمال اینکه از پردازنده باشه چقدره؟ چون من با کامپیوتر میتونم کار کنم ولی فقط اشکالش اینه که پر از برفک و رنگ با رنگ وجود داره که خیلی سخته باهاش کار کنی؟ در ضمن اگه فن کارت گرافیک کار نکنه ممکنه بازم این مشکل پیش بیاد؟

پردازندم که اصلا گارانتی نداشت. و کارت گرافیکم هم تا اکتبر 2009 وقت داشت.

پاور من green 530

احتمال اینکه از پردازنده باشه چقدره؟ چون من با کامپیوتر میتونم کار کنم ولی فقط اشکالش اینه که پر از برفک و رنگ با رنگ وجود داره که خیلی سخته باهاش کار کنی؟ در ضمن اگه فن کارت گرافیک کار نکنه ممکنه بازم این مشکل پیش بیاد؟

پردازندم که اصلا گارانتی نداشت. و کارت گرافیکم هم تا اکتبر 2009 وقت داشت.

پاور من green 530
نمي‌شه دقيق گفت ولي احتمالش از كارت گرافيك كمتره.
فن يك قطعه جانبي هست كه موجب خنك‌تر شدن كارت گرافيك مي شه. مهم مدار رگولاتور ولتاژ، پردازنده گرافيكي، خازن‌ها، ماژول‌هاي و به طور كلي مواردي كه روي مدار چاپي قرار دارند هستند.
پاور براي كارت 4670 و بيشتر هم كفايت مي‌كنه.

این 4670 آیا مهمه که برندش چی باشه؟ یا اینکه چند مگابایت باشه؟ مثلا 256 یا 512 و غیره
شما در ابتدا گفتید که رادئون 4670 که قیمتش هم 85 تومنه. حالا اگه برندش چیز دیگه ای بشه آیا تو کیفیت تاثیری می کنه؟
چون تو سایتهای مختلف یه گشتی زدم و دیدم که انواع 4670 با برندهای مختلف و قیمتهای مختلف وجود داره

این 4670 آیا مهمه که برندش چی باشه؟ یا اینکه چند مگابایت باشه؟ مثلا 256 یا 512 و غیره
شما در ابتدا گفتید که رادئون 4670 که قیمتش هم 85 تومنه. حالا اگه برندش چیز دیگه ای بشه آیا تو کیفیت تاثیری می کنه؟
چون تو سایتهای مختلف یه گشتی زدم و دیدم که انواع 4670 با برندهای مختلف و قیمتهای مختلف وجود داره
نه مهم نيست.
دو مدل داره
يكي 512 مگابايت كه من همين رو پيشنهاد مي دم كه ارزانتر هم هست و تفات نسبت به مدل 1گيگاباتي نداره
برند چيزه ديگه‌اي باشه مشكلي نداره فقط Force3D نباشه!
4670 ارزانترين از ارزانترين برند 80 تومن شروع مي‌شه و تا گرانترين برند 100 تومن صعود مي‌كنه. كه من همون برند سافاير رو پيشنهاد مي‌دم كه برند خوبي هست و قيمت معقولي داره

خیلی لطف کردی جناب مهندس LORD 5
حالا فردا یه سری میزنم به شرکت گارانتی اش یه تستی هم اونجا کنم بعدش ببینم چی میگن.
اگه دیدم مشکل از همین گرافیکه و صرف تعمیری هم نداره همین کارت گرافیک 4670 رادئون سافایر 512 mb میگیرم.
بازم خیلی ازت تشکر میکنم. خیلی خوب روشن شدم.:)

خسته نباشید خدمت دوستان و عذر خواهی از رامین عزیز
عذر خواهی به این دلیل که وضعیت به هم ریخته بازار و شرایط بد خودم ، مجبورم کرد همون کارتی رو بگیرم که گفتی فراموشش کن :d
9600 که اصلا نبود 9800 هم اوضاع جالبی نداشت، هیچکدوم از کارت های قوی تر رو هم پاورم جواب نمیداد و نتیجه این شد:
قیمتXFX GeForce GT240 - 1GB - DDR5 /137

و اما سوال
- چطور میشه دقیق بفهمم در یک بازی چند فریم میگیرم؟ میخوام توان گرافیک رو تو بازی های مختلف از نظر آماری تست کنم؟
- قابلیت Nvidia CUDA در مشخصات کارتم هست .اما آیا احتیاج به نصب برنامه خاص و فعال کردن دستی داره یا اینکه خودش هر جا لازم باشه فعال میشه؟
- من تو بعضی بازی مثل Splinter Cell وقتی فیزیک فعال یا غیر فعال هست هیچ تغییری نمیبینم.آیا فقط بازی های خاصی از فیزیک پشتیبانی میکنن یا بخاطر ضعیف بودن گرافیک هست که توان پردازش فیزیک نداره؟
بابت همه زحمات و راهنمایی هاتون ممنون
رامین جان ، این منم :">

*میدونم این سوال رو نباید اینجا مطرح کنم ، اما برای اینکه پست اضافی ندم همینجا اضافه میکنم
-الان که گرافیکم پورت HDMI داره ، ارزش داره که برای کابل HDMI هزینه کنم و آیا کیفیت تصویر و کارایی بالا میره (به نسبت الان که با کابل DVI به مانیتور متصل هست)؟

آخرین ویرایش:
خواهش
یعنی 137 دادی به gt240 ؟! با 10 12 تومن بالاتر میتونستی gts250 بگیری.
با یه برنامه به اسم fraps.
اون یه زبان برنامه نویسی هستش و جزء قابلیتای کارت و فعال یا غیر فعال شدنش دست شما نیست.
درسته تمام بازیها از این قابلیت پشتیبانی نمیکنن.
کدوم ؟ :d
نه فرقی بینشون نیست.

gts250 حداقل پاور 450 میخواست.
(جالبه بگم این 240رو گرفتم موقع نصب دوساعت دنبال محل نصب برقش میگشتم، تازه فهمیدم این طفلی اصلا برق جدا نمیخوره.حالا خودمونیم عجیب نیست؟ حتی 9500 قبلیم یک کابل کوچیک میخورد که احتمالا مال فنش بوده اما این هیچی)
برنامه رو گرفتم اما هیچ خروجی (گرافیکی) نمیده.فقط یک عدد گوشه مانیتور که مثلا برای pop5 زده 30 ( همینه فقط ؟ یا من نتونستم کار کنم)
اونی که خجالت میکشید رو میگفتم:d
ممنون

آخرین ویرایش:
دنبال يه كارت با قيمت حدوداي 100 هزار تومن ميگشتم چششم به يه 4730 برند سفاير افتاد كه قيمتش 95 بود ..ولي جاي دوتا اتصال شش پين داشت ميخواستم ببينم اين كارت با اين قيمت ميارزه و چقدر مصرف پاور داره...؟

دنبال يه كارت با قيمت حدوداي 100 هزار تومن ميگشتم چششم به يه 4730 برند سفاير افتاد كه قيمتش 95 بود ..ولي جاي دوتا اتصال شش پين داشت ميخواستم ببينم اين كارت با اين قيمت ميارزه و چقدر مصرف پاور داره...؟
عزیز به 4670 هم می تونی فکر کنی

عزیز به 4670 هم می تونی فکر کنی

كارايي 4670 كه خيلي كمتر از 4730 هست چطور 100 تومن بدم به 4670 براي خودم هنوز عجيبه چرا اين كارت 4730 دوتا اتصال شش پين داره فقط نميدونم مصرف پاورش چقدر اگه دوستان راهنمايي كنند ممنون ميشم...

كارايي 4670 كه خيلي كمتر از 4730 هست چطور 100 تومن بدم به 4670 براي خودم هنوز عجيبه چرا اين كارت 4730 دوتا اتصال شش پين داره فقط نميدونم مصرف پاورش چقدر اگه دوستان راهنمايي كنند ممنون ميشم...
4730 کارت تقریبا خوبیه ولی مصرفش نسبتا بالاست و یه مقدار هم گرم هست .4670 با برند سفایر رو میتونی 85 پیدا کنی. ولی در کل اگر مصرفش برات مهم نیست 4730 رو انتخاب کن

gts250 حداقل پاور 450 میخواست.
(جالبه بگم این 240رو گرفتم موقع نصب دوساعت دنبال محل نصب برقش میگشتم، تازه فهمیدم این طفلی اصلا برق جدا نمیخوره.حالا خودمونیم عجیب نیست؟ حتی 9500 قبلیم یک کابل کوچیک میخورد که احتمالا مال فنش بوده اما این هیچی)
برنامه رو گرفتم اما هیچ خروجی (گرافیکی) نمیده.فقط یک عدد گوشه مانیتور که مثلا برای pop5 زده 30 ( همینه فقط ؟ یا من نتونستم کار کنم)
اونی که خجالت میکشید رو میگفتم:d
ممنون
خوب اینو منم میدونستم منظورم این بود که با این رقم ارزش خرید نداشت میتونستی فعلا یه 4670 بگیری بعدا پاورو ارتقاء بدی و باقی ماجرا...
مشخصه دیگه 240 ورودی برق نمیخواد ، خودت داری میگی مال فنشه چه ربطی به تغذیه کارت داره ؟ :d
خوب آخه چیزی معلوم نیس !
اون 4730 که دیدی چه برند و مدلی بوده ؟
شما تا 100 میتونی 9600gt 512mb ddr3 رو در نظر بگیری 4730 هم ارزش خرید نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or