مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بیشتر برندای تو بازار معتبر هستن ولی چون بعضی از این برندا رو اسمشو کسی نشنیده فک میکنن فابریک چینِ و gpuهاش هم دست سازه.:d
اينكه درسته GPU ها مربوط به انويديا و هيچ تفاوتي ندارن، اما مدار رگولاتور ولتاژش چي؟:d

آخرین ویرایش:
سلام آقایون گل .بهد از 2 روز تلاش پیدا کردم zotac gts 250
اما یه مشکل بزرگتر پیداشد:
الان شانسی در کیس رو باز کردم دیدم رو پاور من نوشته 330 W
جا خوردم بنظرتون با این واسه gts 250 جواب میده ؟
باید چیکارکنم؟
راهی داره؟

سلام آقایون گل .بهد از 2 روز تلاش پیدا کردم zotac gts 250
اما یه مشکل بزرگتر پیداشد:
الان شانسی در کیس رو باز کردم دیدم رو پاور من نوشته 330 W
جا خوردم بنظرتون با این واسه gts 250 جواب میده ؟
باید چیکارکنم؟
راهی داره؟

نه جواب نمیده
بهتره سیستم رو هم روشن نکنی فعلا با این کارت و پاور
چون ممکنه به قطعاتت صدمه بزنه
راهی جز عوض کردن پاور نداره
---------
میتونی 535 یا 585 در نظر بگیری

یعنی واقعا هیچی؟؟؟ :((:((:((:((
یه پاور گرین 380 W هم یکی داره میتونم ازش بگیرم اینم جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هیچی رو سیستمم ندارم ها فقط یه برد و یه دی وی دی و هارد همینا برق میگیرن.بنظرتون جواب میده؟

یعنی واقعا هیچی؟؟؟ :((:((:((:((
یه پاور گرین 380 W هم یکی داره میتونم ازش بگیرم اینم جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هیچی رو سیستمم ندارم ها فقط یه برد و یه دی وی دی و هارد همینا برق میگیرن.بنظرتون جواب میده؟

نه دوست من همانطور که وحید جان گفت شما باید یک پاور 535به بالا بخرید!چون حتی دی وی دی دی و قطعات جانبی از این قبیل وصل کنی مصرف بالایی ندارند که وقتی قطعشون کنی بتونی یک گرافیک مثلGTS250رو تغذیه کنه! ;)

اينكه درسته GPU ها مربوط به انويديا و هيچ تفاوتي ندارن، اما مدار رگولاتور ولتاژش چي؟:d
خودت داری میگی مدار رگلاتور ، پس یعنی دیگه برد مرجع نیست و pcb دستکاری شده.;)
zotac آره منم 290 دیدم ولی اسوس فنم:d
حالا با توجه به برند اسوس قیمت چقدر میرسه؟
asus کلا با بازار ایران مشکل داره (یا وارد کننده هاش با بازار اینجا مشکل دارن:d) قیمتاش یه 30 40 تایی نسبت به مدلای دیگه بالاتره.(البته در زمینه ی vga)
جسارت نشه رامین جان ، ولی میشه بگی چرا باید 240 رو فراموش کنم و 9600 بگیرم
ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنی
چرا جسارت ؟! به نظر من 240 از اول هم یه مهره ی سوخته به شمار میومد ، فقط عرضه شد واسه تکمیل شدن سریه 200 nvidia مثل 465 که اصلا معلوم نیست واسه چی ساخته شده.:d

چرا جسارت ؟! به نظر من 240 از اول هم یه مهره ی سوخته به شمار میومد ، فقط عرضه شد واسه تکمیل شدن سریه 200 nvidia مثل 465 که اصلا معلوم نیست واسه چی ساخته شده.:d

الان بهت میگم چرا ساخته شده :d از این داستان خودت میگیری : :))
یک بابائی (داداش دوستم) رفته مثلا یک سیستم خفن جمع کنه (به گفته خودش خیلی بارشه و هیچ مشاوره ای نیاز نداره راستم میگه انقدر حرفه ای هست که وقتی از بازار اومد خونه یادش رفته بود پاور بخره :p ) شنیده بود SLI دو 460 حدودا قویتر از یک 480 هست اما اومده تو بازار پیش خودش گفته من که دارم ۳ تاش رو میخرم ، وقتی پشت ویترین مدلی به اسم 465 میبینه پیش خودش میگه این دیگه چیه ؟ حتما این بهتر از 460 هست وقتی ۵ تا بیشتره :)) و تصمیم میگیره از این خرید کنه و از آقای فروشنده مشورت میگیره اونم بهش میگه ما دیگه 460 نمیاریم به علت اینکه 465 معماریه جدیدتر ، مصرف کمتر ، سرعت و قدرتش هم تا ۲۰٪ بیشتر از 460 هست !!!!! :-o
این بابا هم باور میکنه و میره ۳ تا از این کارت میخره بعد اومده به من میگه دیدی داداش از بازار بی خبری اصلا میدونی 465 هم اومده ؟ من رو میگی اول اینجوری :-o و پس از چند ثانیه =))
خلاصه سرت رو درد نمیارم اونجا بود که گرفتم یک هفته ای سوژه خنده داریم :d البته موضوع جالبتر شد وقتی دیدم مادربوردش اصلا جای دوتا VGA بیشتر نداره ! =)) (سوژه خنده به یک ماه آپدیت شد)

آره رامین جون ، انویدیا 465 رو زده که هر چند وقت یکبار همچین یک سر سوزن بخندیم :))

حالا گذشته از این حرفها یک سوال هم داشتم ازت عزیز : نظرت راجب به برند XFX چیه ؟

جسارت نشه به این معنی که بدونی حرفت رو قبول دارم ، اما اگر دوباره سوال می پرسم فقط برای بیشتر دونستن هست
برسیم به سوال ؛ مهره سوخته از چه نظر؟!
فقط از نظر قیمت بالا میگی
یا کمتر بودن قدرت و کارایی نسبت به اون چیزی که در مشخصاتش هست
یا مشکل دیگه ای داره

جسارت نشه به این معنی که بدونی حرفت رو قبول دارم ، اما اگر دوباره سوال می پرسم فقط برای بیشتر دونستن هست
یا مشکل دیگه ای داره

منظور اقا ناظم عزیز این بود که با وجودGTS250و کارت که در رده قیمت زیر200 هستند GT240اصلا ارزش خرید نداره!
و انویدیا فقط برای زیاد کردن سری 200 همیجوری کارت منتشر کرده! :d
الان 465 هم همین حکم را تقریبا داره با وجود 460 و 5850 ارزش خرید نداره!

حالا گذشته از این حرفها یک سوال هم داشتم ازت عزیز : نظرت راجب به برند XFX چیه ؟
XFX هم یکی از برندای معروف ، معتبر ، یکی از شرکای اصلی nvidia و دشمن خونی evga هستش.:d
و البته FATAL1TY رو هم در نظر بگیر.
یا مشکل دیگه ای داره
به این دلیل که وقتی تو یه بازاری مثل اینجا 9600gt 512mb ddr3 هستش با همون قیمت و کارایی (بعضی جاها هم بالاتر) دیگه چرا 240 ؟!
فقط همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or