460 رو قیمت کردم(پاساژ پایتخت)،768 مگ برند اسوس رو 380 میگفت.یه کم گرون نیست.به 300 نمیرسه یکی بگیریم؟:d
zotac آره منم 290 دیدم ولی اسوس فنم:d
حالا با توجه به برند اسوس قیمت چقدر میرسه؟
جسارت نشه رامین جان ، ولی میشه بگی چرا باید 240 رو فراموش کنم و 9600 بگیرمدرود بر تو :d
خوب با این شرایط همون 9600gt 512mb ddr3 جوابگو هستش. (240 رو به کل فراموش کن)
سلام آقایون گل .بهد از 2 روز تلاش پیدا کردم zotac gts 250
اما یه مشکل بزرگتر پیداشد:
الان شانسی در کیس رو باز کردم دیدم رو پاور من نوشته 330 W
جا خوردم بنظرتون با این واسه gts 250 جواب میده ؟
باید چیکارکنم؟
راهی داره؟
یعنی واقعا هیچی؟؟؟
یه پاور گرین 380 W هم یکی داره میتونم ازش بگیرم اینم جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هیچی رو سیستمم ندارم ها فقط یه برد و یه دی وی دی و هارد همینا برق میگیرن.بنظرتون جواب میده؟
خودت داری میگی مدار رگلاتور ، پس یعنی دیگه برد مرجع نیست و pcb دستکاری شده.اينكه درسته GPU ها مربوط به انويديا و هيچ تفاوتي ندارن، اما مدار رگولاتور ولتاژش چي؟:d
asus کلا با بازار ایران مشکل داره (یا وارد کننده هاش با بازار اینجا مشکل دارن:d) قیمتاش یه 30 40 تایی نسبت به مدلای دیگه بالاتره.(البته در زمینه ی vga)zotac آره منم 290 دیدم ولی اسوس فنم:d
حالا با توجه به برند اسوس قیمت چقدر میرسه؟
چرا جسارت ؟! به نظر من 240 از اول هم یه مهره ی سوخته به شمار میومد ، فقط عرضه شد واسه تکمیل شدن سریه 200 nvidia مثل 465 که اصلا معلوم نیست واسه چی ساخته شده.:dجسارت نشه رامین جان ، ولی میشه بگی چرا باید 240 رو فراموش کنم و 9600 بگیرم
ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنی
چرا جسارت ؟! به نظر من 240 از اول هم یه مهره ی سوخته به شمار میومد ، فقط عرضه شد واسه تکمیل شدن سریه 200 nvidia مثل 465 که اصلا معلوم نیست واسه چی ساخته شده.:d
جسارت نشه به این معنی که بدونی حرفت رو قبول دارم ، اما اگر دوباره سوال می پرسم فقط برای بیشتر دونستن هستچرا جسارت ؟! به نظر من 240 از اول هم یه مهره ی سوخته به شمار میومد ، فقط عرضه شد واسه تکمیل شدن سریه 200 nvidia مثل 465 که اصلا معلوم نیست واسه چی ساخته شده.:d
جسارت نشه به این معنی که بدونی حرفت رو قبول دارم ، اما اگر دوباره سوال می پرسم فقط برای بیشتر دونستن هست
برسیم به سوال ؛ مهره سوخته از چه نظر؟!
فقط از نظر قیمت بالا میگی
یا کمتر بودن قدرت و کارایی نسبت به اون چیزی که در مشخصاتش هست
یا مشکل دیگه ای داره
XFX هم یکی از برندای معروف ، معتبر ، یکی از شرکای اصلی nvidia و دشمن خونی evga هستش.:dحالا گذشته از این حرفها یک سوال هم داشتم ازت عزیز : نظرت راجب به برند XFX چیه ؟
به این دلیل که وقتی تو یه بازاری مثل اینجا 9600gt 512mb ddr3 هستش با همون قیمت و کارایی (بعضی جاها هم بالاتر) دیگه چرا 240 ؟!جسارت نشه به این معنی که بدونی حرفت رو قبول دارم ، اما اگر دوباره سوال می پرسم فقط برای بیشتر دونستن هست
برسیم به سوال ؛ مهره سوخته از چه نظر؟!
فقط از نظر قیمت بالا میگی
یا کمتر بودن قدرت و کارایی نسبت به اون چیزی که در مشخصاتش هست
یا مشکل دیگه ای داره