سلام دوست عزيزآقا قيمت زوتاك 470 چند است
كارت گرافيك را خودمان ميتوانيم اور كلاك كنيم يا نه
سلام دوست عزيزدرود به رامین عزیز و دیگر دوستان.
باید عرض کنم من برای خرید کلی سیستم به مشکل خوردم و احتمال داره به این زودی نتونم کل قطعات رو ارتقاء بدم.
و با توجه به راهنمایی هایی که به جناب "Morteza-1992" شد و از اوجایی که تقریبا شرایط مشابه ایشون دارم منم تصمیم به خرید یک ازاین دو کارت گرفتم
GeForce GT240 - 1GB / DDR3
GeForce 9600GT
من قطعات سیستمم رو یک بار دیگه مینویسم و میخوام بدونم اگر از نظر توان پاور به مشکل برنمی خورم یک از این دو کارت رو تهیه کنم و فعلا سر کنم تا بتونم در آینده سیستم رو به طور کلی و البته با مشورت دوستان به یک سیستم عالی برای بازی ارتقاء بدم
Power : 430 Green
main : Gigabyte EP35
cpu :intel core2duo E4600
ram : 4gig
Monitor : LG2261VP
گرافیک فعلی هم
GeForce 9500GT
ممنونم و منتظر و البته شرمنده بخاطر همه زحمت ها
سلام دوست عزيز460 از برندهای معتبر تو بازار اومده؟
قیمت؟
چه پاوری برای حداکثر بار نیاز داره؟
سلام دوست عزيزسلام دوستان من یه سوال دارم
قیمت geforce 260 gtx الان تو بازار چقدره؟و تفاوت قدرت این کارت با کارت geforce 250 gts چه مقداره (ابته برای اجرای بازی )؟
ممنونم![]()
سلام دوست عزيزاساتید power 650 دارم با یه کارت 4890.میخواستم ببینم میتونم یه کارت دیگه بندازم تنگش کراس کنم یا نمیکشه این پاور دوتا کارت رو ممنون.
صد در صد. كارت 240 از كارت 9500 دو برابر قويتر هست.ممنون از جواب و مقایسه مفیدتون
میدونم برای بازی در مانیتور من این گرافیک ها ضعیف هستن و نمیشه انتظار زیادی ازشون داشت
اما اگر به عنوان مثال GT240 رو بگیرم تفاوتش با 9500GT که در حال حاظر دارم اونقدر هست که محسوس باشه و تا حدی بازی ها رو راحت تر اجرا کنم یا نه
سلام دوست عزيز
اكثر برندها اين كارت رو وارد كردن و قيمتش حدود 300 تومن هست.
پاور 600 وات براي اين كارت كفايت ميكنه.
البته پاور Gp585 از گرين هم پاسخگو هست.
نكته ديگه اگر پردازنده شما داراي توان استاندارد بالاي 90 وات باشه بايد پاور بالاي 600 وات تهيه بكنيد.
ممنون!
شما افت قیمت براش تا یکی دو ماه دیگه پیش بینی میکنید؟
یا مثل 5850 یه سیر ثابت خواهد داشت؟
دوستان ميشه بگيد آيا Asus GTX 460 هم تو بازار ديديد يا نه ؟ مخصوصا مدل 1 گيگ رو ؟
اگه ديديد چند بوده ؟
كلا چه برندهايي 460 رو وارد كردند ؟
درود بر تو :dدرود به رامین عزیز و دیگر دوستان.
باید عرض کنم من برای خرید کلی سیستم به مشکل خوردم و احتمال داره به این زودی نتونم کل قطعات رو ارتقاء بدم.
و با توجه به راهنمایی هایی که به جناب "Morteza-1992" شد و از اوجایی که تقریبا شرایط مشابه ایشون دارم منم تصمیم به خرید یک ازاین دو کارت گرفتم
GeForce GT240 - 1GB / DDR3
GeForce 9600GT
من قطعات سیستمم رو یک بار دیگه مینویسم و میخوام بدونم اگر از نظر توان پاور به مشکل برنمی خورم یک از این دو کارت رو تهیه کنم و فعلا سر کنم تا بتونم در آینده سیستم رو به طور کلی و البته با مشورت دوستان به یک سیستم عالی برای بازی ارتقاء بدم
Power : 430 Green
main : Gigabyte EP35
cpu :intel core2duo E4600
ram : 4gig
Monitor : LG2261VP
گرافیک فعلی هم
GeForce 9500GT
ممنونم و منتظر و البته شرمنده بخاطر همه زحمت ها
بیشتر برندای تو بازار معتبر هستن ولی چون بعضی از این برندا رو اسمشو کسی نشنیده فک میکنن فابریک چینِ و gpuهاش هم دست سازه.:d460 از برندهای معتبر تو بازار اومده؟
قیمت؟
چه پاوری برای حداکثر بار نیاز داره؟