Morteza-1992
کاربر سایت
نه هرچی شما بگید منم اطاعت میکن.پس حالا که میگی قویتره خوب اونو میگیرمچونكه قويتره.
در همه شرايط. دليل از اين قانع كننده تر؟!
اگر اصرار مي كنيد كه 4670 بهتره پس همون رو بگيريد.
قیمت دقیقشو میشه بگید؟
نه هرچی شما بگید منم اطاعت میکن.پس حالا که میگی قویتره خوب اونو میگیرمچونكه قويتره.
در همه شرايط. دليل از اين قانع كننده تر؟!
اگر اصرار مي كنيد كه 4670 بهتره پس همون رو بگيريد.
خيلي ممنون كه به حرف ما گوش ميكنيد:dنه هرچی شما بگید منم اطاعت میکن.پس حالا که میگی قویتره خوب اونو میگیرم
قیمت دقیقشو میشه بگید؟
ببینید دوست عزیز من که از این جور چیزا سر در نمیارمخيلي ممنون كه به حرف ما گوش ميكنيد:d
قيمتش با توجه به برندهاي مختلف از 95 از 100 تومن متغييره.
مثلا از برند زوتاك 97 تومن، از برند گيگابايت 100 تومن.
یعنی میگی تو هیچکودوم از این کارت ها نمیتونم تنظیمات رو بزارم رو 1920 1080 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ببخشید من این همه سوال میکنم شما چرا میگی 9600 بهتره ؟
میشه یه دلیلی بیاری که منم بفهمم و متقاعد بشم ؟
من الان کارت 8600 GT استفاده میکنم خداییش تا حالا هم چیزی کم نزاشته واسم و کارت خوبیه ولی خوب دیگه باید عوض کنم حداقل بخاطر mafia 2 که داره میاد
فقط یه دلایل خوبی بگید که واقعا بفهمم چرا 9600 بهتره؟
در ضمن قیمت دقیق 9600 ؟
خیلی ممنون دوست عزیز خیلی گلی .فقط سوال قبلی مدل دقیق و اطلاعات کامل این 9600 رو لطف کنید که من برم بخرم؟؟ کودوم برند و مدل دقیق؟اره با این دو تا کارت نمی تونی در همه بازی ها در رزولوشن 1920هست خوب و روان بازی کنی!
ببین شما برای انکه بتوتی راحت و روان بازی کنی باید فریم شما بالای مقدار تعیین شده یعنی 30 به بالا باشه!
شما کاری به مقدار حافظه و DDR3نداشته باش!
شما برات این مهم باشه که من با کدوم کارت فریم بالاتری در بازی ها می گیرم و در نتیجه می تونم روان تر و بهتر بازی کنم!
شما این تست را ببین!
این تست با رزولوشن 1920با 4AA.
بازی COD4!
![]()
شما با 75 فریم خیلی بهتر از 34 فریم می تونی بازی کنی!
ضمنا خیالت هم راحته فریمت زیر 43 نمیاد و اصلا هیچ کندی در بازی احساس نمی کنی!
البته در این بازی منظورمه!
ولی خب در مجموع با 9600 می تونی بهتر بازی کنی تا 4670!
اساتيد عزيز
قيمت تو سايتهايي مثل رايان صبا ارزونتره يا تو مغازه
فرق قدرت يك كارت مشابه با ماركهاي مختلف تو چيه يعني اين اختلاف قيمت باعث اختلاف كارايي هم ميشه
تو كدام بازار تهران همه قطعات و با كمترين قيمت گيرم ميآيد
با كارت 470 مافيا را با چه گرافيكي ميتونم بازي كنم
خیلی ممنون دوست عزیز خیلی گلی .فقط سوال قبلی مدل دقیق و اطلاعات کامل این 9600 رو لطف کنید که من برم بخرم؟؟ کودوم برند و مدل دقیق؟
برند زوتاك رو بگيرين كه ارزونتره و از لحاظ كيفيت فرقي نميكنه. به اين خاطر دو مدل رو گفتم كه در بعضي موارد ممكنه زوتاك پيدا نشه.ببینید دوست عزیز من که از این جور چیزا سر در نمیارم
شما کودوم برند و ...که خوبه و ترجیح میدی بهم بگو
یعنی مدل دقیقشو بگو که من برم بخرم ؟
لطفا مدل کامل و دقیقشو بگید ؟
هر کودوم که بهتره
سلام دوست عزيزاساتيد عزيز
قيمت تو سايتهايي مثل رايان صبا ارزونتره يا تو مغازه
فرق قدرت يك كارت مشابه با ماركهاي مختلف تو چيه يعني اين اختلاف قيمت باعث اختلاف كارايي هم ميشه
تو كدام بازار تهران همه قطعات و با كمترين قيمت گيرم ميآيد
با كارت 470 مافيا را با چه گرافيكي ميتونم بازي كنم
فقط یه چیز دیگه که ممنونمیشم جوابمو بدید این 9600 که گفتید 512 هست؟؟؟برند زوتاك رو بگيرين كه ارزونتره و از لحاظ كيفيت فرقي نميكنه. به اين خاطر دو مدل رو گفتم كه در بعضي موارد ممكنه زوتاك پيدا نشه.
اسم دقيق نيازي نيست و اگر بگيرن 9600 از زوتاك ميخوام فروشنده تقديم ميكنه.
اما اين هم اسم دقيق:
ZOTAC ZT-96TES3P-FSP GeForce 9600 GT 512MB 256-bit GDDR3
سلام دوست عزيز
اون سايت رو كه اصلا نيازي نيست به عنوان ارايه دهنده قيمت مبنا قرار بدين.
توي مدلهاي مرجع(رفرنس) فرقي ندارند. اما اگر جواب كاملتر ميخوايد به اين تاپيك مراجعه بكنيد.
كدوم بازار رو اطلاع ندارم(تهران نيستم).
بازي مافيا هنوز منتشر نشده كه تستهايي در مورد اين بازي صورت بگيره اما با همين كارت گرافيك 470GTX ميشه در رزولوشن 1920*1080 با جزئيات بالا بازي كرد.
فقط یه چیز دیگه که ممنونمیشم جوابمو بدید این 9600 که گفتید 512 هست؟؟؟
مگه 1 gig نیست؟؟؟؟؟؟
یعنی شما میگی من بجای کارت 4670 1gig میخوایید 512 بگیرم البته شما بیشتر میدونید لطفا در این مورد هم منو راهنمایی کنید
حجم حافظه به هيچ عنوان مطرح نيست و پارامترهاي ديگهاي توي قدرت و كارايي كارت از جمله پردازندههاي استريم، فركانسهاي هسته حافظه، اينترفيس حافظه و... تاثير گذار هستند.فقط یه چیز دیگه که ممنونمیشم جوابمو بدید این 9600 که گفتید 512 هست؟؟؟
مگه 1 gig نیست؟؟؟؟؟؟
یعنی شما میگی من بجای کارت 4670 1gig میخوایید 512 بگیرم البته شما بیشتر میدونید لطفا در این مورد هم منو راهنمایی کنید
بله عزيز همون هستپس میگید همون 9600 رو بگیرم؟ من تو سایت انویدیا گشتم منظورتون این هست دیگه:
http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9600gt_us.html
فقط یه چیز این کارتی که میخواهم بخرم آگه میشه پکشو نشونم بدید که اینجا سرم کلاه نره
من تبریز زندگی میکنم و زیاد اینجا نمایندگی آنچنانی نداره
اگه پکشو لطف کنید و نشونم بدید ممنون میشم