توي تاپيك مشاوره خريد كارت گرافيك صحبت در مورد برند پليت شد و من هم تصميم گرفتم يك مقايسه كوتاه بين اين برند با برند زوتاك انجام بدم تا مشخص بشه كه برند پليت برند چندان مرغوبي نيست.
از طرفي هم تاپيك شلوغ نشه و همچنين افراد بيشتري استفاده بكنند.
اين حرف من رو در ابتداي تاپيك داشته باشيد:
طور كلي تفاوت چنداني بين برندها وجود ندارد. ولي در بين شركتهاي توليدي شركتهاي هستند كه قطعات آنها ارزش خريد ندارند.
مقايسهاي هم كه ميشه با توجه به شواهدي هست كه بدست آمده و به طور عملي تستي صورت نگرفته، اما مقايسه در شرايط يكسان و با دليل و مدرك برتريها بيان ميشود.
پليت شركتي با سابقه 12 ساله و شركتي الماني با كارخانهاي در چين. سطح فروش: جهاني
زوتاك شركتي با سابقه شش ساله و واقع در هنگكنگ و با شعبي در شمال آمريكا، اروپا و آسيا. سطح فروش: جهاني
مقايسه بين اين دو كارت هست:
Palit GeForce GTX 460 Sonic Platinum 1 GB
با قيمت 249 دلار
ZOTAC GeForce GTX 460 1 GB
با قيمت 229 دلار
كاملا معلومه كه كارت اول غير رفرنس و كارت دوم رفرنس هست.
اين هم GPU-z :
پليت
زوتاك
ميزان افزايش پرفورمنس در اوركلاك:
نتيجه:
كارت زوتاك توانايي اوركلاك بيشتري دارد، با وجود اينكه كارت رفرنس هست و در تستها كمي ضعيفتر از كارت پليت، اما بايد توجه داشت كه مدل رفرنس با مدل غير رفرنس مقايسه ميشود.
تفاوت دمايي دو كارت:
پليت:
زوتاك:
در بهترين شرايط كارت پليت دو درجه خنكتر از كارت مرجع زوتاك هست. اما مسلما دو درجه قابل چشم پوشي هست و ارزش 20 دلار اضافي را ندارد.
توان مصرفي:
اما ميرسيم به قسمت جالب:
مسلما اين كارت ATi نيست! بلكه همون كارت 460 هست! در مورد PCBكارت اطلاعي ندارم اما من چشمم آب نميخوره.
در هر حال ميشه كولينگ رو مقايسه كرد.
البته اين يك قطعه هم هست!
نا گفته پيداست كه كولينگ كارت زوتاك علاوه بر خنك سازي پردازنده، ماژولهاي حافظه، ماسفت و خازنها رو هم خنك ميكنه. و از طرفي چهار پايپ به طور مستقيم با پردازنده در تماس هستند. اما كولينگ پليت تنها بر روي پردازنده قرار ميگيره و دو پايپ اون هم به طور غير مستقيم با پردازنده در ارتباط هست.
ظاهر دو كارت:
از نظر من(شايد هم خيليها!) ظاهر كارت زوتاك قابل قبولتر و با ابهتتر هست.
هدف از انجام مقايسه اين بود كه افرادي كه قصد خريد كارت گرافيك دارن به هر برند اعتماد نكنند.
برندهاي مرغوب انويديا تعدد زيادي دارن، از جمله:
MSI ، ASUS ، ZOTAC ، BFG ،Gigabyte ، EVGA ، PNY
پس در نتيجه نه من طرفدار برند خاص هستم و نه حرفم سر برند هست. بلكه فاصله گرفتن افراد كم اطلاع از برندهاي نامرغوب و انتخاب كارت گرافيكي بهتر و بدون مشكل در آينده هست.
البته بايد اين رو هم در نظر گرفت كه همين برندهاي مرغوب از برندهاي نامرغوب قيمت به مراتب بالاتري دارند كه برميگردد به سو استفاده بعضي از فروشندگان.
از طرفي هم تاپيك شلوغ نشه و همچنين افراد بيشتري استفاده بكنند.
اين حرف من رو در ابتداي تاپيك داشته باشيد:
طور كلي تفاوت چنداني بين برندها وجود ندارد. ولي در بين شركتهاي توليدي شركتهاي هستند كه قطعات آنها ارزش خريد ندارند.
مقايسهاي هم كه ميشه با توجه به شواهدي هست كه بدست آمده و به طور عملي تستي صورت نگرفته، اما مقايسه در شرايط يكسان و با دليل و مدرك برتريها بيان ميشود.
پليت شركتي با سابقه 12 ساله و شركتي الماني با كارخانهاي در چين. سطح فروش: جهاني
زوتاك شركتي با سابقه شش ساله و واقع در هنگكنگ و با شعبي در شمال آمريكا، اروپا و آسيا. سطح فروش: جهاني
مقايسه بين اين دو كارت هست:
Palit GeForce GTX 460 Sonic Platinum 1 GB
با قيمت 249 دلار
ZOTAC GeForce GTX 460 1 GB
با قيمت 229 دلار
كاملا معلومه كه كارت اول غير رفرنس و كارت دوم رفرنس هست.
اين هم GPU-z :
پليت

زوتاك

ميزان افزايش پرفورمنس در اوركلاك:

نتيجه:
كارت زوتاك توانايي اوركلاك بيشتري دارد، با وجود اينكه كارت رفرنس هست و در تستها كمي ضعيفتر از كارت پليت، اما بايد توجه داشت كه مدل رفرنس با مدل غير رفرنس مقايسه ميشود.
تفاوت دمايي دو كارت:
پليت:

زوتاك:

در بهترين شرايط كارت پليت دو درجه خنكتر از كارت مرجع زوتاك هست. اما مسلما دو درجه قابل چشم پوشي هست و ارزش 20 دلار اضافي را ندارد.
توان مصرفي:

اما ميرسيم به قسمت جالب:

مسلما اين كارت ATi نيست! بلكه همون كارت 460 هست! در مورد PCBكارت اطلاعي ندارم اما من چشمم آب نميخوره.
در هر حال ميشه كولينگ رو مقايسه كرد.

البته اين يك قطعه هم هست!

نا گفته پيداست كه كولينگ كارت زوتاك علاوه بر خنك سازي پردازنده، ماژولهاي حافظه، ماسفت و خازنها رو هم خنك ميكنه. و از طرفي چهار پايپ به طور مستقيم با پردازنده در تماس هستند. اما كولينگ پليت تنها بر روي پردازنده قرار ميگيره و دو پايپ اون هم به طور غير مستقيم با پردازنده در ارتباط هست.
ظاهر دو كارت:

از نظر من(شايد هم خيليها!) ظاهر كارت زوتاك قابل قبولتر و با ابهتتر هست.
هدف از انجام مقايسه اين بود كه افرادي كه قصد خريد كارت گرافيك دارن به هر برند اعتماد نكنند.
برندهاي مرغوب انويديا تعدد زيادي دارن، از جمله:
MSI ، ASUS ، ZOTAC ، BFG ،Gigabyte ، EVGA ، PNY
پس در نتيجه نه من طرفدار برند خاص هستم و نه حرفم سر برند هست. بلكه فاصله گرفتن افراد كم اطلاع از برندهاي نامرغوب و انتخاب كارت گرافيكي بهتر و بدون مشكل در آينده هست.
البته بايد اين رو هم در نظر گرفت كه همين برندهاي مرغوب از برندهاي نامرغوب قيمت به مراتب بالاتري دارند كه برميگردد به سو استفاده بعضي از فروشندگان.