مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان اين نكته رو بگم كه من فعلا"‌ فقط 1 كارت از دو كارت رو ميخوام بخرم و بعدي رو در آينده وقتي كه ديگه قدرت يكيش كافي نبود.

و مطمئننا" در آينده قيمت كارت دومي كه ميخرم ارزانتر ميشه پس فعلا" فقط بحث سر قدرت و مزايا و آينده نگري براي كراس فاير هست و نه قيمت :-/

پنکه کمتر بچرخ:d

در هر صورت ما اینجا مشاوره میدیم دوستان از کارتشون استفاده کنن
وگرنه اینکه توی زلوشن 2560 کدوم کارت قویتره چه فرقی به حال اینا داره؟
مگه میخوان مسابقه بدن:))
----

شما تا فردا صبح دليل بياري بعضي گرافيك ها براي رزولوشن هاي بالا compatbile هستن و در رزولوشنه هاي پايين تر نسبت كارايي پايين تري دارن انگار داري با در و ديوار صحبت ميكني .

اگرم بهش بگي افزايش رزولوشن به معناي افزايش حجم تعداد dot pitch هاي رد شده از كلاستر هاست كه عموما براي كارتهاي مختلف شكل متفاوتي دارن(اينجا يه صحبتهايي در اين مورد كردم) و لزوما قويتر بودن اون gpu رو اثبات نميكنه بازهم شما ........

بگذريم

واقعا که! :(
انگار باید همه کارت مثل همه باشند معماری و همه چی شون تا مقایسه بشه کرد! :-s
به کی ادم باید بگه معماری Atiبا انویدیا فرق داره اخه!!مگه قرار مثل هم باشن تا مبادا شرایط به ضرر یکی تموم نشه!

هر وقت فهمیدین فرق رزولوشن چیه بعد بگین فلانی پنکه هستش! :))
فکر کنم خواستین کارت ها رو مقایسه کنین این رزولوشن خوبه ها! :))
800X600
که یک موقع فلان کارت بخاطر تکنولوزیش ساختش از رقیبش کم نیاره! :d

تعدادی کارت high-endمقایسه می کنیم مثلا!

800X600

باشه
حالا ما نمیفهمیم رزلوشن چی هست دیگه=((

بحث زیاده اما بهتره دیگه چیزی نگیم که تاپیک شلوغ شه
دوستان خودشون تست ها و بحث ها رو دیدن
قضاوت انتخاب با خودشون
در ضمن ما نگفتیم 600*800 مقایسه کنیم
گفتیم 1080*1920

انگار باید همه کارت مثل همه باشند معماری و همه چی شون تا مقایسه بشه کرد! :-s
به کی ادم باید بگه معماری Atiبا انویدیا فرق داره اخه!!مگه قرار مثل هم باشن تا مبادا شرایط به ضرر یکی تموم نشه!

800X600

امير جان اينجوري كامنت نده برادر من مگه اينجا بلا نسبت كودكستانه كه اينجور بحث ميكني برادر من.

بعدم چرا ناراحت ميشي و به خودت ميگيري اينجوري دلگير ميشي
800X600
امير جان برادر من از اين حرفم دلگير نشيها اما خدايي الان هركي اين پست بخونه فك ميكنه يه بچه دبستاني داره كل كل ميكنه برادر من اينجا يه فروم تخصصيه
دروغ ميگم بگو دروغ ميگي:)

حال شما بفرماييد افزايش رزولوشن چيه وتاثير عملكردش روي GPU هاي نسل جديد هردو رقيب چطوريه وچجوري پردازش ميشه تا ماهم ياد بگيريم(فقط حرف هاي اون پستم و پست ارجائي يعني اين كپي پيست نشه برادر) اينجوري هم اطلاعات ما بالا ميره هم شما يكم روي اين موضوع دقيق تر ميشي

امير جان اينجوري كامنت نده برادر من مگه اينجا بلا نسبت كودكستانه كه اينجور بحث ميكني برادر من.

بعدم چرا ناراحت ميشي و به خودت ميگيري اينجوري دلگير ميشي
امير جان برادر من از اين حرفم دلگير نشيها اما خدايي الان هركي اين پست بخونه فك ميكنه يه بچه دبستاني داره كل كل ميكنه برادر من اينجا يه فروم تخصصيه
دروغ ميگم بگو دروغ ميگي:)

حال شما بفرماييد افزايش رزولوشن چيه وتاثير عملكردش روي GPU هاي نسل جديد هردو رقيب چطوريه وچجوري پردازش ميشه تا ماهم ياد بگيريم(فقط حرف هاي اون پستم و پست ارجائي يعني اين كپي پيست نشه برادر) اينجوري هم اطلاعات ما بالا ميره هم شما يكم روي اين موضوع دقيق تر ميشي

روی حرف خودت کمی فکر کنی به حرف من می رسی!
اگر موضوع کودکستان هست که شما حرفات بیشتر از من نیش و کنایه داره!

اون چیزی که شما فرمودید افزایش رزو لوشن به این صورته که با افزایش رزولوشن بازی gpu به طور عملی تعداد پیکسل هایی که قرار است با هم در نمایشگر با تغیر رنگ به rgb یک قسمت تصویر مثلا 1 سانتی متر مربع از یک بازیرو به نمایش بگذارن کمتر میکنه و همین امر سبب میشن داده هایی که از gpu به اون 1 سانتی متر مربع میرسن براساس رزولوشن هر پیسکلو به ترتیب به rgb تغییر بده یعنی gpu به ترتیب از اولین پیکسل در بالا ترین درایه شروع به دادن اصلااعات تغییر رنگ به نمایشگر میکنه تا اخرین پیکسل

ضمنا شما بگو برای چی منابع معروف از این تست ها می گذارند برای تست کارت های high-end?مثلا می فهمیدند که کارت های فلان در برابر رقیبش بسیار به هم کارایی نزدیکی پیدا می کنند دلیلش چیه؟یا کم میاره برای چیه؟

دیوانه بودند؟! :d

2560-8AA

روی حرف خودت کمی فکر کنی به حرف من می رسی!
اگر موضوع کودکستان هست که شما حرفات بیشتر از من نیش و کنایه داره!

ضمنا شما بگو برای چی منابع معروف از این تست ها می گذارند برای تست کارت های high-end?مثلا می فهمیدند که کارت های فلان در برابر رقیبش بسیار به هم کارایی نزدیکی پیدا می کنند دلیلش چیه؟یا کم میاره برای چیه؟

دیوانه بودند؟! :d

2560-8AA

نه عزيز خدا نكنه من اصلا قصد نيشو كنايه زدن ندارم اما خوب اون پستت بايد بلاخره نقد ميشد برادر گل من از دست ما دلگير نشي;):d
علت اينكه سايت ها در 2560 تست ميگيرن اينه كه خيلي ها شايد مانيتور DELL 3007 WFP يا مثلا zalcom zcm30w داشته باشن كه رزولوشن هايي خيلي بالاتر از fullhd داشته باشه و نياز به كارتهايي باشه كه توي اون رزولوشن كارايي خوبي داشته باشن اونموقع است كه يك اديتور مياد 5970 پيشنهاد ميده و هيچوقت 480 كه 23% توي اين رزولوشن ازش ضعيف تره پيشنهاد نميده اما برعكس وقتي يك نفر مانيتور fulld داشته باشه يك اديتور عاقل هيچوقت 5970 كه توي اين رزولوشن تنها 8% قويتر از 480 هستو پيشنهاد نميده .

اميدوارم حرفام اثر كرده باشه

نه عزيز خدا نكنه من اصلا قصد نيشو كنايه زدن ندارم اما خوب اون پستت بايد بلاخره نقد ميشد برادر گل من از دست ما دلگير نشي;):d
علت اينكه سايت ها در 2560 تست ميگيرن اينه كه خيلي ها شايد مانيتور DELL 3007 WFP يا مثلا zalcom zcm30w داشته باشن كه رزولوشن هايي خيلي بالاتر از fullhd داشته باشه و نياز به كارتهايي باشه كه توي اون رزولوشن كارايي خوبي داشته باشن اونموقع است كه يك اديتور مياد 5970 پيشنهاد ميده و هيچوقت 480 كه 23% توي اين رزولوشن ازش ضعيف تره پيشنهاد نميده اما برعكس وقتي يك نفر مانيتور fulld داشته باشه يك اديتور عاقل هيچوقت 5970 كه توي اين رزولوشن تنها 8% قويتر از 480 هستو پيشنهاد نميده .

اميدوارم حرفام اثر كرده باشه

درسته حرف های شما!
اما خیلی هم دوست دارند علی رغم تبلیغاتی که سازنده های کارت گرافیک ها انجام می دهند روی کارت های HIGH-ENDشون ببین این کارت اصلا چجوریه و کاراییش در بالاترین رزولوشن چیه!چقدر فریم میده!چند درصد اصلا کارت ها در رولوشن های خیلی بالا با هم فرق دارند و....

اقا رامین سرت را درد نمیارم!
این بحث ها کلا زیاد و پیچدیس و انتها شاید نداشته!و خب هر کسی نظری هم داره و نظرشم محترم هست!

موفق باشی!

درسته حرف های شما!
اما خیلی هم دوست دارند علی رغم تبلیغاتی که سازنده های کارت گرافیک ها انجام می دهند روی کارت های HIGH-ENDشون ببین این کارت اصلا چجوریه و کاراییش در بالاترین رزولوشن چیه!چقدر فریم میده!چند درصد اصلا کارت ها در رولوشن های خیلی بالا با هم فرق دارند و....

این بحث ها کلا زیاد و پیچدیس و انتها شاید نداشته!و خب هر کسی نظری هم داره و نظرشم محترم هست!

موفق باشی!
درسته خیلی ها میخوان

ولی بچه های اینجا اصلا این چیزا واسشون اهمیت نداره
چیزی که مهمه تعداد فریمی هست که در بازیها میگیرن
چون اگر این چیزا واسشون مهم بود و یا اطلاعی داشتن اینجا مشاوره نمیگرفتن

پ.ن: حالا درسته پیامبر با اون همه علمی که داشتن با همه مشورت میکردن اما به هر حال ایشان پیامبر بوده اند=))

درسته حرف های شما!

موفق باشی!

راستي من الان اين تاپيكو داشتم ميخوندم.

درموردش بايد يكسري توضيحات بدم.دوستان عزيز لطفا اگر تستي رو ميخوان نقل قول كنن از سايتي حتي المقدور با درايور هاي جديد باشه(بارها گفتم اصلادرايور هاي سري 19x.x روي سري 400 stability ندارن)480 بنده با درايور 198.61 در بازي ها مرتب قفل ميكرد و بازيها كلا فريز ميشدن(من موندم سايته چطوري تونستن بنچ بگيرن)

العان درايور كامل 258.96 اومده كه بيش از 20% افزايش پرفورمنس نسبت به 19x.x داشته مثلا فاصله 15% با 5870 رو با درايور هاي جديد به 32% رسوند .

اين اولين ريويو 480 در xbitlabs با نام our first date هست كه با درايور197.21 در كانكولوشن برتري 480 رو تنها 15% عنوان كرده بود.
the new GeForce GTX 480 is an average 5 to 15% faster than the Radeon HD 5870 depending on the specific test, quality mode and resolution. In the individual games we can see both impressive victories and losses

اين هم ريويو 480 در همون سايت اما با درايور جديد تره كه برتري رو 28 تا 32% عنوان كرده.

The GeForce GTX 480 is indeed the fastest single-GPU graphics card, being an average 28-33% faster than the ex-leader Radeon HD 5870

پس دوستا سعي كنند حتي المكان تست هايي با درايور هاي جديد و به روز شده بگذارن.

نكته دوم در مورد تاپيك اينكه 100% واضحه 5850 cross سريع تر از 480 هست .اين يك چيزه واضحه و اصلا روش حرفي نيست و فك نمي كنم كسي اينجا گفته باشه 480 سريع تر از 5850 كراس هست.اما بلاخره دوال gpu هستو مشكلات خودشو داره و پيشنهاد من هميشه تك gpu بوده.

سلام دوستان
آقا یک مشاوره میخوام برای گرافیک
اصلا برام ati یا nvidia بودنش مهم نیست و اینکه توی اخرین ورژن کدوم بهتره
من یک کارت میخوام بین 130 تا 170 تومن که روی یک سیستم جدید ببندم
کارم هم طراحی 3 بعدی دکوراسیون هست
و میخوام علاوه بر مانیتور به یک ال سی دی 40 اینچ فول اچ دی همزمان متصل باشه و با hdmi بهترین کیفیت رو داشته باشم
لطفا اساتید عزیز پیشنهاد بدن
اگه یک کیس کامل تا 700 تومن هم بگید ممنون میشم

سلام دوستان
آقا یک مشاوره میخوام برای گرافیک
اصلا برام ati یا nvidia بودنش مهم نیست و اینکه توی اخرین ورژن کدوم بهتره
من یک کارت میخوام بین 130 تا 170 تومن که روی یک سیستم جدید ببندم
کارم هم طراحی 3 بعدی دکوراسیون هست
و میخوام علاوه بر مانیتور به یک ال سی دی 40 اینچ فول اچ دی همزمان متصل باشه و با hdmi بهترین کیفیت رو داشته باشم
لطفا اساتید عزیز پیشنهاد بدن
اگه یک کیس کامل تا 700 تومن هم بگید ممنون میشم

توی رنج 160-170 بهترین انتخاب gts250 هست

در رابطه با کیس هم به تاپیک مربوطه مراجعه کنید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or