مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

به این دلیل که وقتی تو یه بازاری مثل اینجا 9600gt 512mb ddr3 هستش با همون قیمت و کارایی (بعضی جاها هم بالاتر) دیگه چرا 240 ؟!
فقط همین.
ممنون
پس با شرایط فعلی و این پاور،جز 9600GT-DDR3 انتخاب دیگه ای ندارم
برای آخرین سوال فقط میخواستم ببینم 1 گیگ هم تو بازار داره و اگه آره قیمتش چه حدوده

ممنون
برای آخرین سوال فقط میخواستم ببینم 1 گیگ هم تو بازار داره و اگه آره قیمتش چه حدوده

اگر 1 گیگ در بازار باشه اون وقت شما می تونی مقدار بسیار کمی 9800gtرا بخری که دیگه 9600 در اون شرایط ارزش خرید نداره!

ضمنا تفاوت خاصی بین 512 و 1 گیگ 9600 نیست! ;)

ممنون
مدلای 1gbش که تو بازار اینجاس اکثرا ddr2 هستن و جدای اینکه کاراییشون پایینتره قیمت بالاتری هم دارن بطور کلی فرقی محسوسی بین 512mb با 1gb تو یه همچین رده کارتایی نیست.(حداقل تو 70 درصد بازیها که اینطوره)

XFX هم یکی از برندای معروف ، معتبر ، یکی از شرکای اصلی nvidia و دشمن خونی evga هستش.:d
و البته FATAL1TY رو هم در نظر بگیر.

جالب شد :d چرا دشمن خونیه evga ؟!؟!؟! :-/
راستی من این آقا پسر گل رو میشناسم اما منظورت چی بود در نظر بگیرمش ؟ :p نکنه رو کارت گرافیک میدنش :">

مدلای 1gbش که تو بازار اینجاس اکثرا ddr2 هستن و جدای اینکه کاراییشون پایینتره قیمت بالاتری هم دارن بطور کلی فرقی محسوسی بین 512mb با 1gb تو یه همچین رده کارتایی نیست.(حداقل تو 70 درصد بازیها که اینطوره)

اگر 1 گیگ در بازار باشه اون وقت شما می تونی مقدار بسیار کمی 9800gtرا بخری که دیگه 9600 در اون شرایط ارزش خرید نداره!
ضمنا تفاوت خاصی بین 512 و 1 گیگ 9600 نیست! ;)
:">میدونم گفتم آخرین سوال:d
ولی : این 9800 از 9600 خیلی قوی تره؟ توان پاور جواب میده؟
خیلی گیج شدم.میخوام قوی ترین گرافیک (Nvidia) رو بدون تعویض پاور بگیرم.
power:430green

جالب شد :d چرا دشمن خونیه evga ؟!؟!؟! :-/
راستی من این آقا پسر گل رو میشناسم اما منظورت چی بود در نظر بگیرمش ؟ :p نکنه رو کارت گرافیک میدنش :">
تو این 2 یا 3 سال شکایتایی که از هم کردن رو بخون جالبه ؟! :d
خوب اینم رو حساب مشارکت با XFX یه حال اساسی به این کمپانی داده.(البته خودش اینو انتخاب کرده بود)
:">میدونم گفتم آخرین سوال:d
ولی : این 9800 از 9600 خیلی قوی تره؟ توان پاور جواب میده؟
خیلی گیج شدم.میخوام قوی ترین گرافیک (Nvidia) رو بدون تعویض پاور بگیرم.
power:430green
نهایت 7 یا 8 درصد با هم اختلاف دارن که میشه با یه اور ساده 9600 رو رسوند به 9800.:d

با سلام
دوستان می خواستم بدونم بین سه تا vga نوت بوک NVIDIA Quadro NVS 5100M و NVIDIA Quadro FX 880M و NVIDIA GT335M کدومو ترجیح می دید (همشون 1 گیگن) و اینارو با چه vga دسکتاپ میشه مقایسه کرد اصلا میشه مقایسه کرد یا نه ؟
ممنون

تو این 2 یا 3 سال شکایتایی که از هم کردن رو بخون جالبه ؟! :d
خوب اینم رو حساب مشارکت با XFX یه حال اساسی به این کمپانی داده.(البته خودش اینو انتخاب کرده بود)

:d

راستی رامین جان اگه این XFX با Nvidia همکاری داره پس چرا سری 400 نداره ؟!؟!؟!؟!؟! :-o

پ.ن : رامین جان اگه برات مشکلی نیست چندتا لینک فارسی از این جریال گیس و گیس کشیه این دو شرکت بذار که ما که در جریال نبودیم یه چیزایی دستگیرمون بشه :d مثل همیشه یک دنیا ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
راستی رامین جان اگه این XFX با Nvidia همکاری داره پس چرا سری 400 نداره ؟!؟!؟!؟!؟! :-o
داشتن كه داره اما جزء توليد كننده‌گان اصلي نيست. بعد از رفتن XFX به سمت ATI، شايعاتي درباره اختلاف nVidia و XFX سر زبون‌ها افتاد ولي XFX‌اون رو رد كرد. حتي سايت ExPreview تصاوير جعبه‌هاي 470 و 480 برند XFX رو نشون داد اما همه ديديم كه با رونمايي نهايي Fermi، توليد كننده‌گان اصلي اون ASUS،EVGA،PNY،ZOTAC و يه شركت ديگه بود كه يادم نيست.

XFX‌به دلايلي نامعلوم از توليد كارتهاي سري 400 سرباز زد و اين كارتها رو توليد نكرد.
اين خبر با اين تصوير بر روي سايتهاي اطلاع رساني سخت‌افزاري گذاشته شد:
14679_02.jpg

جديدا هم تصاوير مبني توليد كارتهاي رادئون سري 5000 از جانب شركت BFG يكي از توليدكنندگان اصلي انويديا رو شده كه فعلا تاييد يا تكذيب نشدن. اما به شخصه از ديدن اين تصوير حسابي جاخوردم:
104b.jpg

امروز برای خرید گرافیک رفته بودم که 9600 به هیچ عنوان پیدا نشد و 9800 هم که میگفتن از رده خارج شده و مغازه هایی که داشتن قیمت فضایی بود
ولی به اطلاعات سخت افزاریم امروز خیلی اضافه شد که چند نکته مینویسم تا از نظر فنی اطلاعات شما دوستان هم بیشتر بشه
-از فروشنده ای پرسیدم برای بازی های جدید nvidia بهتر جوابگو هست یا ATI ،فرمودند XFX ببر از هر دوتاش بهتره:-o
-از برادری پرسیدم شما فقط ATI داری ، فرمدند خیر ، Radeon هم داریم.
-وقتی از برق مصرف گرافیکی پرسیدم که آیا با توان پاورم سازگار هست یا نه طرف گفت چه ربطی داره آقا ،گرافیک هر چی جدیدتر باشه بهتره و مصرف برقش هم کمتره و در خرید گرافیک جدید نگران پاورت نباشید
-و ....:d
اما در بین همه اطلاعاتی که امروز کسب کردم یک حرف تقریبا بین تمام فروشنده ها مشترک بود ، اونم اینکه مادر برد من فقط PCI Express1 پشتیبانی میکنه ، اگر گرافیک PCI Express2 بگیرم سیستم یا بوت نمیشه یا توان گرافیک هدر رفته و تو بازی به مشکل میخورم
در این مورد چون خودم اطلاع دقیقی ندارم ،ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم

اما در بین همه اطلاعاتی که امروز کسب کردم یک حرف تقریبا بین تمام فروشنده ها مشترک بود ، اونم اینکه مادر برد من فقط PCI Express1 پشتیبانی میکنه ، اگر گرافیک PCI Express2 بگیرم سیستم یا بوت نمیشه یا توان گرافیک هدر رفته و تو بازی به مشکل میخورم
در این مورد چون خودم اطلاع دقیقی ندارم ،ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم
كاملا غلط هست اين مورد.
البته در كارتهاي حرفه‌اي تا حدودي صدق مي‌كنه. مثلا كارت 480 و 5970 كه تقريبا از تمامي پهناي باند اين اسلات‌هاي استفاده مي‌كنند.

سلام
جديدا هم تصاوير مبني توليد كارتهاي رادئون سري 5000 از جانب شركت BFG يكي از توليدكنندگان اصلي انويديا رو شده كه فعلا تاييد يا تكذيب نشدن. اما به شخصه از ديدن اين تصوير حسابي جاخوردم:
تا جايي كه خبر دارم، BFG كلاً بازار End-user رو تو زمينه كارت گرافيك رها كرده.
يه نكته جالب؛ مجله عصر شبكه تو شماره 109 خودش يه كارت 480 از برند XFX رو بررسي كرده كه ظاهراً شركت سازگار اون رو براي تست بهشون داده.

سلام

تا جايي كه خبر دارم، BFG كلاً بازار End-user رو تو زمينه كارت گرافيك رها كرده.
يه نكته جالب؛ مجله عصر شبكه تو شماره 109 خودش يه كارت 480 از برند XFX رو بررسي كرده كه ظاهراً شركت سازگار اون رو براي تست بهشون داده.
حتما همون رو هم شركت سازگار درست كرده:d
اين سايت XFX خبري از سري 400 انويديا توش نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or