مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان قیمت کارت گرافیک به خاطر بازگشایی مدارس و دانشگاه ها ارزون میشه یا گرون؟
من GTX 260 رو یه ماه پیش قیمت گرفتم می داد 195 الی 200 تومان.
ایا این کارت گرافیک قوی و ضعیف داره که قیمتا متفاوتن؟؟؟یا نه یکیه؟
حالا شما که میگی 230 به بالا(چه برندیه؟؟)بهنرین برندشو لطفا معرفی کنین
ممنون

دوستان قیمت کارت گرافیک به خاطر بازگشایی مدارس و دانشگاه ها ارزون میشه یا گرون؟
من GTX 260 رو یه ماه پیش قیمت گرفتم می داد 195 الی 200 تومان.
ایا این کارت گرافیک قوی و ضعیف داره که قیمتا متفاوتن؟؟؟یا نه یکیه؟
حالا شما که میگی 230 به بالا(چه برندیه؟؟)بهنرین برندشو لطفا معرفی کنین
ممنون
کارت 260 دو مدل داره:
یکی GTX 260/192 که حدود 200 تومن هست
یکی GTX 260/216 که حدود 220 تا 230 تومن به بالا هست،از برند ASUS,XFX,MSI

سلام
امروز Zotac GTX260 مدل 192 رو براي يكي از دوستام گرفتم 189,000 تومان
خوب خریدی،قیمت پایش 200 تومن هست.

فقط يه مشكل كه كلاً تو ايران زياد ديده ميشه
وقتي بسته شو باز كرديم چند تا از ملحقات بسته نبود.
aaywy.jpg
البته تو تمام كارت‌هايي كه ديديم اين كمبود وجود داشت. همه مي‌گفتن خود شركت اينجوري سفارش داده. اما نكته جالب اينكه از يه فروشگاه لوازم جانبي تبديل DVI به HDMI رو خريديم 3,000 وقتي نگاش كرديم ديدم روش نوشته ZOTAC‌

آخرین ویرایش:
دیگه اینجور دزدیا از مشتریا عادی شده
واسه منم نداشت

ولی خودمین این کابل کامپوزیته عجل هیولایی
فک کنم اگه الان بخایی همین کابل رو بخری 15 تومن کمتر نتونی پیدا کنی

فقط يه مشكل كه كلاً تو ايران زياد ديده ميشه
وقتي بسته شو باز كرديم چند تا از ملحقات بسته نبود.
aaywy.jpg
البته تو تمام كارت‌هايي كه ديديم اين كمبود وجود داشت. همه مي‌گفتن خود شركت اينجوري سفارش داده. اما نكته جالب اينكه از يه فروشگاه لوازم جانبي تبديل DVI به HDMI رو خريديم 3,000 وقتي نگاش كرديم ديدم روش نوشته ZOTAC‌
نخیر،خود شرکت اینجوری سفارش نداده،وارد کننده یا فروشنده به این روز درآوردنش
عکس بزرگ بازی GRID روی جعبه ی کارت زده شده دیگه،یعنی Optional نیست و باید توی همه ی جعبه ها باشه،شما قبل از خرید چک نکنی بعد از خرید کاری نمیتونی بکنی
از بقیه ی تبدیل ها هم خوششون اومده ،اقدام مقتضی رو بعمل آوردن!

سلام
عکس بزرگ بازی GRID روی جعبه ی کارت زده شده دیگه،یعنی Optional نیست
البته عكس بازي روي جعبه نبود.
ولی خودمین این کابل کامپوزیته عجل هیولایی
ولي اون كابل هم چندان گرون نيست. با 4-3 هزارچوق ميشه خريدش.
ولي مسأله اينه كه براي چيزايي به اين كم‌ارزشي خودشون رو خراب مي‌كنن

سلام

البته عكس بازي روي جعبه نبود.

ولي اون كابل هم چندان گرون نيست. با 4-3 هزارچوق ميشه خريدش.
ولي مسأله اينه كه براي چيزايي به اين كم‌ارزشي خودشون رو خراب مي‌كنن
عکس بازی بصورت برچسب روی قسمت جلوی جعبه زده شده،توی این عکس مشخصه:
show_image_in_imgtag.php
بهرحال بقول شما اینا مهم نیست،مهم نفس کاریه که می کنن،البته توی قیمت نهایی هم تاثیر داره دیگه.

یه گرافیک متوسط gddr3 برای بازی کردن re5 و cod mw2 بهم معرفی کنید و قیمت هم بدید لطفا

راستی این 5870 عجب خریه مشخصاتش رو کسی میدونه ؟؟؟

یه گرافیک متوسط gddr3 برای بازی کردن re5 و cod mw2 بهم معرفی کنید و قیمت هم بدید لطفا

راستی این 5870 عجب خریه مشخصاتش رو کسی میدونه ؟؟؟
گرافیک متوسط از نظر رده بندی فنی میشه کارتی مثل GTS 250یا ATI 4770 که واسه این بازیها تا رزولوشن یه مانیتور 20 یا 22 اینچ هم کفایت میکنه. قمتشون هم بترتیب 155 و 175 تومن هست.

کارت 5870 هم پریروز معرفی شد چیا رو میخوای بدونی؟
سرعتش بیشتر از کارت 4870X2 و یه مقدار کمتر از کارت GTX 295 هست.
کسی هم بخواد بخره میتونه سفارش بزاره که براش خریداری بشه.

سلام خدمت تمام دوستان
می خواستم یکی از دوستان به من یک کارت گرافیک درست حسابی معرفی کنه در حدود 150 تا 200 تومان
البته من خودم طرفدار کارت ها Winfast بودم اما متاسفانه خیلی سخت گیر میاد دیگه الان توی تهران و نظر دوستان راجع به کارت های EVGA چی هستش؟!
درضمن من این کارت را فقط برای بازی کردن می خوام
ممنون میشم سریع من را راهنمایی کنید واگر کسی تجربه کار با کارت ها معروف دیگه را داره در اختیارم بزارم خیلی خیلی لطف کرده

سلام خدمت تمام دوستان
می خواستم یکی از دوستان به من یک کارت گرافیک درست حسابی معرفی کنه در حدود 150 تا 200 تومان
البته من خودم طرفدار کارت ها Winfast بودم اما متاسفانه خیلی سخت گیر میاد دیگه الان توی تهران و نظر دوستان راجع به کارت های EVGA چی هستش؟!
ممنون میشم سریع من را راهنمایی کنید واگر کسی تجربه کار با کارت ها معروف دیگه را داره در اختیارم بزارم خیلی خیلی لطف کرده
سلام دوست عزيز
بهترين انتخاب با اين قيمت، كارت 260GTX البته از نوع 192 هستش.
برند eVGA و برند زوتاك انتخاب‌هاي خوبي هستن و در كيفيت اين دو برند شكي نيست.

سلام
من خودم یه کارت 4670 دارم که تا حالا ازش راضی بودم و تو رزولیشن 1024*768 و 1024*1280تا حالا خوب جواب داده اما تو بازی جی تی ای کم میاره خیلی!! به نظر شما ارزش داره که اونو با 4770 عوض کنم؟؟؟!!!! و در ضمن پردازنده هم 7200@3ghz هستش که فکر کنم یه مقدار ضعیفه واسه موتور این بازی

سلام خدمت تمام دوستان
خوب winfast برند چندان معتبری در کنار بزرگانی مثل inno3d , zotac , xfx , bfg , evga و... نیست ، در کل تا 200 انتخاب شما محدود به چند مدل هستش مثل zotac gtx260 یا یکم بالاتر در حد 25 تومن hd4870.;)
که خوب این دو مدل یه پاور درست و حسابی هم میخوان.;)
سلام
من خودم یه کارت 4670 دارم که تا حالا ازش راضی بودم و تو رزولیشن 1024*768 و 1024*1280تا حالا خوب جواب داده اما تو بازی جی تی ای کم میاره خیلی!! به نظر شما ارزش داره که اونو با 4770 عوض کنم؟؟؟!!!! و در ضمن پردازنده هم 7200@3ghz هستش که فکر کنم یه مقدار ضعیفه واسه موتور این بازی
نه به هیچ عنوان ارزش نداره البته این نظر منه ، چون نهایت اختلافش با 4670 در حد 6 یا 7 فریم هستش که به نظر من این ارزش 45 50 تومن بالاتر رو نداره.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or