مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان سلام
یکی از اشناهام می خواد nvidia geforce gtx 275 بگیره
می خواد بدونه که ایا کارت گرافیک جدیدی تو این رده یا بهتر قرار هست بیاد یا نه؟؟؟
تو همین پاییز یا یکی دو ماه دیگه.
ممنون میشم جواب بدبد.
سلام
بهتر كه نيست توي اين رده.
اما جايگزين قرار كه بياد اون هم سري 300 انويديا هست كه اگه صبر بكنه بهتره.
حدود 20 ماه و نيم ديگه مياد.

دوستان سلام
یکی از اشناهام می خواد nvidia geforce gtx 275 بگیره
می خواد بدونه که ایا کارت گرافیک جدیدی تو این رده یا بهتر قرار هست بیاد یا نه؟؟؟
تو همین پاییز یا یکی دو ماه دیگه.
ممنون میشم جواب بدبد.
توی این رده بهترین کارت فعلا همین مدل هست
اما تا حدود 2 ماه دیگه کارتای نسب بعد میان که راندمان خیلی بیشتری نسبت به این کارتا دارن،منتهی قیمتشون هم حداقل در ابتدای عرضه 400 تا 500 تومن هست.

ببخشید که من خیلی سوال میکنم .
میخواستم ببینم تو رنج قیمت 100 تا 150 تومن شما چه کارتی رو پیشنهاد میدید ؟
ati یا nvidia فرقی نداره . خیلی خیلی ممنون .

سلام
نظر دوستان در مورد این BFG GTX275 OC چیه ؟ بگیرم یا نه ؟
بعد بگین که بعد از اینکه این کارت رو خریدم چه چیزایی را باید عوض کنم ؟ چون مثل اینکه پاور خاصی میخواد

تا 110 تومن 9600GT میتونی برداری تا 150 تومن هم بهترین انتخاب Radeon HD 4770 هست

GTX 275 که الان خوب کارتیه از نظر Performance & Price...اما اینم باید در نظر داشت که نسل بعدی کارت گرافیک ها هم در راهه هرچند که تا قیمتشون بخواد تثبیت بشه چند ماهی طول میکشه...بهرحال اگه عجله برای خرید کارت ندارید بهتره پولتون رو ذخیره کنید برای سری 5000 یا GT 300 .

فقط و فقط کارت 4770 که با قیمت 155 تومن موجود هم هست.

سلام
بعد بگین که بعد از اینکه این کارت رو خریدم چه چیزایی را باید عوض کنم ؟ چون مثل اینکه پاور خاصی میخواد
انتخاب خوبیه
شما به یه پاور 500 یا 550 وات به بالا و از یه برند معتبر نیاز داری.

کارت گرافیک club 4670 512mb تو رده ی قیمت خودش (95 تومانه ) کارت خوبیه .؟تو بنچ مارک مجله عصر شبکه که مناسب به نظر میومد میخوام نظر شما رو هم بدونم اگه کارت دیگهای روهم تو ای حدود قیمت بهتر مدونید با ذکر قیمتش معرفی کنید.

کارت گرافیک club 4670 512mb تو رده ی قیمت خودش (95 تومانه ) کارت خوبیه .؟تو بنچ مارک مجله عصر شبکه که مناسب به نظر میومد میخوام نظر شما رو هم بدونم اگه کارت دیگهای روهم تو ای حدود قیمت بهتر مدونید با ذکر قیمتش معرفی کنید.
بهترین کارت توی اون رده 9600GT DDR3 هست،حدود 110 تومن،4670 از این کارت ضعیفتره.
کمتر از این کارت هم برندار

با سلام خدمت دوستان نظر تون دربارهی کارت زیر چیه بعد دو سال هست که بازی نکردم حالا می خوام دوباره شروع کنم BFG 260GTX OC MAXCORE 896MB 55nm هست وبه قیمت 240 هست اور کلاک شده و با دو سال گارانتی ایران و من باید چه پاوری برا این کارت بخرم و چه قیمت هست سیستمم قطعاتش یه کم پایین هست ولی خوبه اسلات پیسی ای اکسپرس داره رام هام هم 4 گیگ هست سی پی یو هم amd 64x2 4800 2.50 گیگا هرتز هست و مادربوردم هم ga-m55s-s3 هست این کارت که به سیستمم میخوره دیگه معرفی پاور فراموش نشه گفته با تیپاکس می فرسم برات

کارت که کارت خوبیه ولی ارزش 240 رو نداره شما میتونی با 220 تومن zotac gtx260/216 رو در نظر بگیری (البته اگه گیر بیاد) یا با همون بودجه یه hd4870 ردیف کنی ، در کل به نظر من یکم بیشتر بذار یه hd4890 بگیر.;)
cpuت هم اگه هر کدوم از این کارتا رو بخوای در نظر بگیری یجورایی کم میاره بخوایم حدودی بگیم یه 20 25 درصد تو gtsx260 ، قدرت کارت رو از دست میدی.;)
پاور هم بستگی داره که کدوم کارت رو بخوایم در نظر بگیریم ولی واسه 260 حداقل یه 500w میخواد که با توجه به سیستمت باید یه پاوری تو همین حدود یا بالاتر در نظر بگیری.;)

کارت که کارت خوبیه ولی ارزش 240 رو نداره شما میتونی با 220 تومن zotac gtx260/216 رو در نظر بگیری (البته اگه گیر بیاد) یا با همون بودجه یه hd4870 ردیف کنی ، در کل به نظر من یکم بیشتر بذار یه hd4890 بگیر.;)
cpuت هم اگه هر کدوم از این کارتا رو بخوای در نظر بگیری یجورایی کم میاره بخوایم حدودی بگیم یه 20 25 درصد تو gtsx260 ، قدرت کارت رو از دست میدی.;)
پاور هم بستگی داره که کدوم کارت رو بخوایم در نظر بگیریم ولی واسه 260 حداقل یه 500w میخواد که با توجه به سیستمت باید یه پاوری تو همین حدود یا بالاتر در نظر بگیری.;)
سلام خدمت دوست خوبم جناب سوپرا من همان gtx260 می خرم حالا یه سی پی یو هم مجبورم بگیرم یه سی پی یو سرعت خوب معرفی کنید باذکر فیمت من یه 240 برا کارت دارم یه 60 برا پاور می خوام بدونم باید چه قدر جور کنم ممنون

سلام .
GTX295 1792MB DDR3 GALAXY VGA تو فافا زده 523 تومن ! این قیمت میارزه یا برد دیگه ای پیدا میشه که ازرزون تر باشه ؟
چه پاوری نیاز داره ؟
این سری جدید کارت گرافیک دقیقا کی میاد ؟ و اینکه بنچی چیزی ازش منتشر شده ؟
مرسی

سلام .
GTX295 1792MB DDR3 GALAXY VGA تو فافا زده 523 تومن ! این قیمت میارزه یا برد دیگه ای پیدا میشه که ازرزون تر باشه ؟
چه پاوری نیاز داره ؟
این سری جدید کارت گرافیک دقیقا کی میاد ؟ و اینکه بنچی چیزی ازش منتشر شده ؟
مرسی
الان دیگه پایینتر از این قیمت هم ارزش خرید نداره
همین کارت ATI 5870 که چن روز دیگه معرفی میشه توی بعضی از بازیها از GTX 295 هم سریعتره یا حداقل ازش کم نمیاره.
کارت 295 پاور 550 یا 600 وات به بالا میخواد.
بنچمارک غیر رسمی ازش اومده اما تا رسمی نشه بهشون استناد نمی کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or