مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
آیا force 3d 4870با چبپ ati و حافظه 1g برند معتبری است؟
واینکه قیمت این کارت حدودا چقدر است؟

اگر يه سر به سايت هاي معتبر بزني ميبيني كه هيچ award يا review نداره
من خودم 3 ماهه يه 4870 powercolor گرفتم 1 گيگابايت overclock edition با خنك كننده حرفه اي zerotherm در ضمن سيستم تغذيه كارت 4+1 فاز كه خوراك over clock
تو تمام سايت ها review و award داره من خريدم 270 الانم مي خوام بفروشمش
اگر كسي خواست اين شماره موبايلم: 09121727703 قيمت: 200 مقطوع با 10 تا گيم
راستي crysis warhead رو 1080* 1920 با 8x aa خيلي راحت اجرا ميكنه

با سلام خدمت دوستان عزیز خسته نباشید کارت گرافیکgtx270 مارک لیدتک را به من 300 قیمت دادند قیمتش همین هست یا نه از این ارزون تر یا در همین قیمت چه برندی را پیشنهاد میدید ممنون

سلام
آیا force 3d 4870با چبپ ati و حافظه 1g برند معتبری است؟
واینکه قیمت این کارت حدودا چقدر است؟
کارتای 4870 اصلی رو فقط یه کارخونه واسه برندای مختلف زده ،بنابراین از نظر کیفی بین برندا آنچنان تفاوتی نیست،
قیمتش هم نباید بالای 200 تومن باشه الان.

با سلام خدمت دوستان عزیز خسته نباشید کارت گرافیکgtx270 مارک لیدتک را به من 300 قیمت دادند قیمتش همین هست یا نه از این ارزون تر یا در همین قیمت چه برندی را پیشنهاد میدید ممنون
کارت GTX 275 از اون برند رو میتونی با همون قیمت تهیه کنی و توی اون محدوده بهترین انتخاب هست.

من می خواستم کارت گرافیکم رو بفروشم ، می خواستم ببینم چقدر میخرن و چی بعدش بگیرم و قیمتش چنده :
الان یک 280 پوینت آف ویو دارم ، می خوام 295 بگیرم ...
اصلا اندویدیا بگیرم یا ati ؟

کسی کارتش رو آپگرید میکنه که سیستمش توانایی اجرای بهینه ای بازی ها رو نداره
ولی شما که داری از کارت پرقدرت 280! استفاده میکنی اصلا آپگرید کردن معنی نداره، به قول دوستمون یعنی یه ضرر!

من می خواستم کارت گرافیکم رو بفروشم ، می خواستم ببینم چقدر میخرن و چی بعدش بگیرم و قیمتش چنده :
الان یک 280 پوینت آف ویو دارم ، می خوام 295 بگیرم ...
اصلا اندویدیا بگیرم یا ati ؟
شما بجای خرید کارت 295 بهتره تا دو ماه دیگه صبر کنی،کارتای سری G300 از Nvidia که رسید یه کارت جدید DX 11 بخری که از 295 هم انتخاب بهتریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or