مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان
من یه کارت گرافیک خوب با قیمت حدود 120-150 تومان میخواستم بخرم
سیستم من اینه
cpu : Intel e8400 core 2 due
motherboard:Asus P5k se
ram :2gb corsair
آیا لازمه که مادربرد هم عوض کنم یا همین جواب میده ؟

سلام خدمت تمام دوستان
می خواستم یکی از دوستان به من یک کارت گرافیک درست حسابی معرفی کنه در حدود 150 تا 200 تومان
البته من خودم طرفدار کارت ها Winfast بودم اما متاسفانه خیلی سخت گیر میاد دیگه الان توی تهران و نظر دوستان راجع به کارت های EVGA چی هستش؟!
درضمن من این کارت را فقط برای بازی کردن می خوام
ممنون میشم سریع من را راهنمایی کنید واگر کسی تجربه کار با کارت ها معروف دیگه را داره در اختیارم بزارم خیلی خیلی لطف کرده
هم از برند Leadtek(همون Winfast که شما گفتی) و هم برند EVGA موجودن،تازه قیمت مناسبتری هم دارن،من هم کارت GTX 260/192 از برند Zotac رو توی این محدوده پیشنهاد میدم،البته نمیدونم بعد از این همه وقت از عرضه ی این مدلا که دیگه تولید نمیشن این مدلا رو شرکت از کجا آورده
EVGA هم برند معتبری در حد بقیه ی برندهای شناخته شده هست.

سلام
من خودم یه کارت 4670 دارم که تا حالا ازش راضی بودم و تو رزولیشن 1024*768 و 1024*1280تا حالا خوب جواب داده اما تو بازی جی تی ای کم میاره خیلی!! به نظر شما ارزش داره که اونو با 4770 عوض کنم؟؟؟!!!! و در ضمن پردازنده هم 7200@3ghz هستش که فکر کنم یه مقدار ضعیفه واسه موتور این بازی
راجع به CPU که بازی GTA IV با پردازنده های 4 هسته ای خیلی بهتر کار میکنه و کارت 4770 هم سرعت خیلی بیشتری نسبت به کارت 4670 داره و بنظر من با خرید این کارت 1 سال دیگه بیشتر واسه بازیها سیستمت بیمه میشه توی اون رزولوشن.

سلام دوستان
من یه کارت گرافیک خوب با قیمت حدود 120-150 تومان میخواستم بخرم
سیستم من اینه
cpu : Intel e8400 core 2 due
motherboard:Asus P5k se
ram :2gb corsair
آیا لازمه که مادربرد هم عوض کنم یا همین جواب میده ؟
کارت GTX 260/192 رو میتونی بخری که 190 تومن هست حدودا،یا کمتر کارت GTS 250 رو بخری که 175 تومن هست .
احتیاجی هم به تعویض مادربرد نیست.

سلام
4890 خریدم . Asus
نظرتون رو بگین لطفآ
بعد از کجا میتونم مطالبی رو در مورد خنک کردن گرافیک پیدا کنم ؟
چون خیلی گرم میشه و فنش سر و صدا میکنه .

سلام
4890 خریدم . Asus
نظرتون رو بگین لطفآ
بعد از کجا میتونم مطالبی رو در مورد خنک کردن گرافیک پیدا کنم ؟
چون خیلی گرم میشه و فنش سر و صدا میکنه .
ایرادات کارت 4870/4890 دقیقا همینایی هس که گفتی،مخصوصا در مقایسه با همردش که GTX 275 باشه،
اینم نظر ما،قبل از خرید میپرسیدی بهتر بود.
برای خنک کردنش هم باید دور فنش رو با برنامه ی Rivatuner زیاد کنی که البته صدای فنش هم بیشتر میشه.

ایرادات کارت 4870/4890 دقیقا همینایی هس که گفتی،مخصوصا در مقایسه با همردش که GTX 275 باشه،
اینم نظر ما،قبل از خرید میپرسیدی بهتر بود.
برای خنک کردنش هم باید دور فنش رو با برنامه ی Rivatuner زیاد کنی که البته صدای فنش هم بیشتر میشه.
ممنون .
میشه با عوض کردن فنش گرما رو بیشتر بیارم پایین ؟
بک سری فن دیدم که مخصوص 4870 هست با هیت سینک های بزرگ ، میگن به 4890 هم میخوره .
نظرتون چیه ؟

ممنون .
بک سری فن دیدم که مخصوص 4870 هست با هیت سینک های بزرگ ، میگن به 4890 هم میخوره .
نظرتون چیه ؟
بله،ولی عوض کردن فن اون کارتا کار راحتی نیست و باید طبق مستندات تهیه شده انجام بشه که آسیبی به کارت و تراشه ی اصلی نزنه
در ضمن قیمت اون فن ها هم پایین نیست و اگر مدل ارزونش رو بگیری خنک کنندگیش فرقی با فن مرجع نداره

پاورم 300 واته وقبلا 9600 GT داشتم.الان چی میتونم بگیرم با 100-140 که تا 2 سالی بتونم باهاش بازیهارو بیارم بالا
تا دو سال که نمیشه روی کارتی با این قیمت حساب کرد
ولی با 150 تومن میتونی کارت 4770 و با 170 تومن میتونی کارت GTS 250 و با 200 تومن میتونی کارت GTX 260 بخری

اون پاور هم دیگه بدرد نمیخوره و باید که پاور 500 وات به بالا بخری.

کارتهای بالا یا 4870 روی مادربورد GA-MA69G-S3H جواب میده؟آخه رفیقم 4870 گرفت و با پاور 680 گرافیک رو سیستمش نمیکشید و وسط بازیها مینداخت بیرون.مادربوردش این بود: GA-945PLM-S2

دوست عزیز ممنون از پاسخت .
حالا از نظر شما این 4890 که من خریدم بهتره یا BFG GTX 275 OC اورکلاک شده ؟؟؟
و اینکه آیا GTX 275 برند دیگه ای هم با قیمت 280 تومن هست که بهتر باشه ؟ و با پاور من که 585 وات Green هست ساپورت میشه ؟

کارتهای بالا یا 4870 روی مادربورد GA-MA69G-S3H جواب میده؟آخه رفیقم 4870 گرفت و با پاور 680 گرافیک رو سیستمش نمیکشید و وسط بازیها مینداخت بیرون.مادربوردش این بود: GA-945PLM-S2
بله،جواب میده،چرا جواب نده؟
مشکل دوستتون هم ربطی به مادربردش نداشته و پاورش هم زیادی بوده واسه ی کارت،مشکل درایوری داشته احتمالا.

دوست عزیز ممنون از پاسخت .
حالا از نظر شما این 4890 که من خریدم بهتره یا BFG GTX 275 OC اورکلاک شده ؟؟؟
و اینکه آیا GTX 275 برند دیگه ای هم با قیمت 280 تومن هست که بهتر باشه ؟ و با پاور من که 585 وات Green هست ساپورت میشه ؟

خب معلومه،همون کارت GTX 275
شما مدل OC کارت رو 280 تومن سراغ داری؟ ،من تا حالا زیر 290 تومن توی بازار ندیدم.پاورت هم کفایت میکنه.

سلام دوست عزيز
بله مشكلي نيست، به احتمال زياد پردازنده دوست شما ضعيف بوده و كارت گرافيك قدرتش رو به صورت بهينه اجرا نمي‌كرده.
براي اين كارت پاور 535 گرين به راحتي جواب مي‌ده و نيازي هم به خرج اضافه براي خريد پاور نيست مگر اينكه بخواهيد آينده نگري بكنيد.

ممنون .
نظرتون چیه ؟
سلام
فن رو كه نمي‌شه تعويض كرد اما اگه منظور شما كل كولر هست كه مطمئناً دما كاهش قابل توجهي مي‌كنه.
همچنين كولينگ هاي زيادي هم براي هر دو كارت هست و از اين لحاظ مشكلي نيست.
نظر ما هم اينه كه؛ اولاً اون دما مشكلي براي كارت ايجاد نمي كنه... اما اون صدا براي شما مشكل ايجاد كرده كه دو راه پيش روي شما هست:اول اينكه كولينگ رو به كلي عوض بكنيد.
دومين راه:سرعت چرخش فن رو پايين بيارين و در عوض يك فن بلبرينگي و از نوع بي‌صدا يا همون سايلنت به كيس اضافه بكنيد تا كاهش سرعت فن رو جبران بكنه.

تا 170-200 چی پیشنهاد میدید که خنک باشه و اینکه 9600 جواب نمیده برای بازیهای جدید و آینده؟با اومدن کارتهای ATI DX11 دوران کارتهای DX10 به پایان نمیرسه و بازیها چند سال آینده روی DX10 جواب میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MO021
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or