مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوست عزیز Kain جان:) .
دستت درد نکنه.
من خودم زنگ زدم MSI یعنی نمایندگیش گفت که 7600GS هفته ی دیگه میاد با قیمت پایه ی 140 تومن.
من میخوام یا MSI و یا حتی الامکان EVGA یا BFG.
مخصوصا eVGA که مطمئنم بهترین برنده.
کسی نمایندگی این دو تا کارت رو نداره؟

من میخوام یا MSI و یا حتی الامکان EVGA یا BFG.
مخصوصا eVGA که مطمئنم بهترین برنده.
کسی نمایندگی این دو تا کارت رو نداره؟
بابا لااقل می گفتی BFG بهترین برنده:) البته eVGA هم برد خوبیه.
در مورد نمایندگی باید بگم که در ایران اصلا دور BFG رو خط بکش چون اصلا گیر نمیاد. در مورد eVGA هم اگر گیر بیاری فکر نکنم دارای نمایندگی درست و حسابی باشه!

سلام
بنده در تکاپوی جمع کردن یک سیستم خوف به نسبت پولم هستم. اوهووم

همه چیش جوره. فقط به شدت به دنبال یک مین برد خوب هستم که قیمش بالا صد تومن نره و روش هم بشه Amd 64 Bit 3.0 , 1024 Mb Ram , 7600 Gt و بقیه مخلفات رو نصب کرد. فقط بالا صد تومن نره که دیگه واقعا پول ندارم. اگر یکی از دوستان اطلاعاتی چیزی داره بی زحمت به ما هم بده که من خودم هیچی از مین برد نمی دونم. ممنون

سلام...
یه راهنمایی میخواستم...
شما در کارت های agp تا سقف 150 هزار تومان چه چیزی را پیشنهاد میکنید؟
یه سوال دیگه هم دارم...کارت الان من geforce 2 mx 400 هستش که در قسمت اطلاعات مربوط به آن نوشته bus: AGP 4x...این یعنی اینکه کارتی که agp 8x هست به مادربرد من نمیخوره؟
سپاس.

سلام...
یه راهنمایی میخواستم...
شما در کارت های agp تا سقف 150 هزار تومان چه چیزی را پیشنهاد میکنید؟
یه سوال دیگه هم دارم...کارت الان من geforce 2 mx 400 هستش که در قسمت اطلاعات مربوط به آن نوشته bus: AGP 4x...این یعنی اینکه کارتی که agp 8x هست به مادربرد من نمیخوره؟
سپاس.

اولا که کارت گرافیک شما AGP 4x هست و مادر بردت ممکنه هر مدل از AGP باشه. پس بهتره بری دفتر چه مادر بردت رو بخونی
دوما : کارتهای AGP8x معمولا با اسلاتهای 4x و بعضی مواقع 2x هم سازگار هستند.که می تونی موقع خرید از روی دفترچه یا جعبه یا از توی اینترنت سایت سازنده مشخصات کامل کارت رو بخونی.

من خیلی وقته 5-6 ماهه که سیستم خوب با کارت AGP نبستم ولی فکر میکنم اگر به سیستم شما بخوره یه کارت 6600 و یه 6600gt انتخاب خوبی باشه.

توصیه میکنم تو فکر ارتقا مادر بردت باشی.

نوشته شده توسط amir_amd:
من خیلی وقته 5-6 ماهه که سیستم خوب با کارت AGP نبستم ولی فکر میکنم اگر به سیستم شما بخوره یه کارت 6600 و یه 6600gt انتخاب خوبی باشه.

توصیه میکنم تو فکر ارتقا مادر بردت باشی.

یعنی با توجه به پولی که من برای این کار در نظر گرفتم در میان کارت های sli کارت های خیلی بهتری پیدا میشه؟ فکر کنم با این پول کارت sli 6600 <درست مثل agp> بشه گرفت...بین 6600 agp و sli که فرقی نیست، هست؟
البته شاید با بودجه ی من بشه 7600 gs هم گرفت، ولی 7600 gs خیلی از 6600 بهتره که عوض کردن مادربرد بیارزه؟
در ضمن مادربرد خوب با قیمت متوسط چی پیشنهاد میکنید؟

میگم تفاوت قیمت کارت های یکسان با بردهای مختلف برای چیه؟؟ فقط برای گارانتی؟؟

core clock
memory clock
دما و سیستم cooling
صدا
گارانتی
خروجی های اضافی
و از همه مهم تر اعتبار و معروفیت

یه سوال از آقا احسان

سلام، من عضو جدید بازی سنتر هستم. یه سوال از احسان داشتم. اقا احسان! شما کارتت 7600 GT هست. درسته؟ همون طور که می دونید این کارت با بردهای مختلف فقط دو تا پرت DVI-I داره و پرت D_SUB نداره. می خواستم بدونم که: اولا آقا احسان شما مانیتور CRT دارین یا LCD؟ و اگر CRT دارین چجوری از کارتتون استفاده می کنید؟ با کمک DVI-I/D-SUB Adaptor یا جور دیگه؟ اگر هم LCD دارین لطفا در مورد کارایی، چگونگی استفاده و بازده DVI-I/D-SUB Adaptor توضیح بدین. بعدا می گم که این ها رو برای چی می خوام. منتظرم...

سلام، من عضو جدید بازی سنتر هستم. یه سوال از احسان داشتم. اقا احسان! شما کارتت 7600 GT هست. درسته؟ همون طور که می دونید این کارت با بردهای مختلف فقط دو تا پرت DVI-I داره و پرت D_SUB نداره. می خواستم بدونم که: اولا آقا احسان شما مانیتور CRT دارین یا LCD؟ و اگر CRT دارین چجوری از کارتتون استفاده می کنید؟ با کمک DVI-I/D-SUB Adaptor یا جور دیگه؟ اگر هم LCD دارین لطفا در مورد کارایی، چگونگی استفاده و بازده DVI-I/D-SUB Adaptor توضیح بدین. بعدا می گم که این ها رو برای چی می خوام. منتظرم...
2 تا DVI داره
من CRT دارم 15 قدیمی توی جعبه خودش تبدیل داره و خیلی راحت قابل استفاده هستش

ممنون و یه سوال دیگه ...

آقا فوق العاده ممنون، کمک بزرگی به من کردی. آخه من خودم سیستمم عین مال تو هستش. (البته Ram: Dual 512 Mb DDr 2 667 هستش و مین بردم هم 945P هستش) کارتم 6600 GT هستش. می خوام 1000 تا ارتقاش بدم بکنمش 7600 GT ... یه سوال دیگه... تو بازیهایی که کنسول (~) ندارند مثلا NFS چجوری FPS رو اندازه میگیرن؟ اگر جواب بدین ممنون می شم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• A.M.K

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or