مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من که میترسم جواب این دوستمونا بدم ، چون تا بیام پست بزنم 10 تا میریزند سرم ایراد میگیرند پس بهتره کس دیگه ای جوابش را بده که دیگه ایراد نگیره کسی
چرا همچين فكري ميكني احسان جان ؟
هر كي ايراد گرفت جوابش با من . خودم حالشو ميگيرم .
( يكي بايد بياد اول از همه حال خود منو بگيره ! :cheesygri )
شما هم سيستم پيشنهادي خودتو بگو . انتخاب با خود ايشون . ;)
ممنون .
سلام راستش من از قیمت قطعات در ایران باون صورت آگاهی ندارم فکر میکنم مصطفی جان (Kain) از همه بیشتر میتونه کمکت کن
نه فرزاد جان . منم قيمت هاي بازار دقيق دستم نيست . هر وقت حالشو داشته باشم برم بازار قيمت ها رو ميپرسم وگر نه منم قيمت هام آپديت شده نيست . ;)

ببخشيد يه چندتا سوال داشتم
من مي خوام كارتم رو عوض كنم و بيش ترين پولي كه مي تونم بذارم 140 تومنه
مي خواستم ببينم به نظر شما بهتره الان بخرم يا صبر كنم تا DX10 بياد؟
چون فكر كنم الان بتونم يه 7600 gs بگيرم.
لطفا كمكم كنين:cheesygri:cheesygri

نوشته شده توسط hitman_bahal:
ببخشيد يه چندتا سوال داشتم
من مي خوام كارتم رو عوض كنم و بيش ترين پولي كه مي تونم بذارم 140 تومنه
مي خواستم ببينم به نظر شما بهتره الان بخرم يا صبر كنم تا DX10 بياد؟
چون فكر كنم الان بتونم يه 7600 gs بگيرم.
لطفا كمكم كنين:cheesygri:cheesygri
اگه الان احتیاج به کارت داری همون 7600 رو بگیر خیلی عالیه ولی اگه میتونی صبر کنی خب صبر کن کارتهایی که دایرکت ایکس 10 رو ساپورت میکنن بیان بعد بگیر اینم نکته رو توجه بکن وقتی که این کارتها بیان قیمتشون بالاتر هستن پس با 140 تومن نیمتونی بگیری!!!

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اگه الان احتیاج به کارت داری همون 7600 رو بگیر خیلی عالیه ولی اگه میتونی صبر کنی خب صبر کن کارتهایی که دایرکت ایکس 10 رو ساپورت میکنن بیان بعد بگیر اینم نکته رو توجه بکن وقتی که این کارتها بیان قیمتشون بالاتر هستن پس با 140 تومن نیمتونی بگیری!!!
منم دردم همينه ديگه . نمي دونم اگه يه خورده صبر كنم مي تونم پول بيشتري بدم يا نه
پس به نظر شما همون 7600 بهترين انتخابمه؟؟
ببينم ati كارتي تو اين قيمتا نداره كه خف باشه؟

نوشته شده توسط hitman_bahal:
منم دردم همينه ديگه . نمي دونم اگه يه خورده صبر كنم مي تونم پول بيشتري بدم يا نه
پس به نظر شما همون 7600 بهترين انتخابمه؟؟
ببينم ati كارتي تو اين قيمتا نداره كه خف باشه؟
اره 7600 خوبه.
در ضمن من تو کار ati نیستم ولی فکر نمیکنم یعنی ندیدم بچه ها بگن کارت ati یی هست که نسبت به کارایش قیمتش خوبه!!!!

من فکر کنم همون Geforce رو بگیر خودم به شخصه اصلا از ATI خاطره خوشی ندارم.130 تومن پول دادم بالای X500 به یه هفته نکشد که رفتم عوضش کردم...در مورد DX10 هم فکر نکنم حالا حالاها پولت برسه بخری.

اولا درمورد radeon كه اصلا خو ب نيست موافقم انگار اصلا كار نميكنه
بعد مگه dx10چجورياست كه گرونه اصلا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما به جای اینهمه عجله یک کمی صبر داشته باشید...تا اومدن پی اس 3 و سری Dx10 چیزی نمونده...
اصلا موضوع فعال شدنش نیست.منم با یه 6600 فعالش کردم ولی حد اکثر FR من بین 13 تا 20 بود.شما با یه 7900 هم بیشتر از 40 یا 50 فرم فکر نکن میتونی بگیری...

آخرین ویرایش:
دمت گم
اقا احسان ميگه كه تو tomb riderنميشه با هيچ كارتي next gen رو فعال كرد
ولي جواب نداد با 7900gtxميشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟
فعال شدنش که میشه...منتها تنها با کارت های High End میتونی با فریم خوب و قابل قبولی بازیش کنی...مثل همون 7900GTX ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or