مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان یک سوال داشتم

این بود که کدوم یک از این کارت گرافیک ها بهتر
geforce 5950
radeon 9550
radeon 9800
یک راهنمای به من بکنید ممنون تون میشم

سلام

من کارت 6800 GT برد ASUS دارم.می خوام یه کارت 7800 با 7900 بخرم.اول اینکه :

ایا پیشنهاد می کنین این کارو بکنم.

اگه اره چی بخرم ؟؟؟

چه بردی ؟؟؟

فعلامن برد Aopen و GainWard و Giga رو گیر آوردم.7800

و Aopen رو 7900 .

قیمت گیگا خیلی پرته.

خوشحال می شم راهنماییم کنین که چه کنم.

احتمالا تا دوشنبه کارتمو می خوام عوض کنم.

خداحافظ

دوستان یک خواهش کوچیک کوچیک
میشه بگید برای بازی کردن X800 خوبه یا 7800؟
و همینطور مدت استانداردی که بازی هارا روان اجرا کنه چقدره؟؟
ممنون

شما زمانی که 6800gt خریدی هیچ شکی نداشتی به دلیل اینکه خبری از Dx بعدی نبود
الان 7800 یا 7900 اون هم 512 کاملا یک ریسک بزرگه
اگر پول به اندازه ای داری که سال دیگه این کارت را کمی قبل از اینکه کارت های Dx10 ساپورت جا بیوفته(احتمالا اواخر سال آینده) با قیمت خوبی بفروشی و کارت Dx10 ساپرت بخری ، خوب این ریسکش خیلی کمتره
این کارت حدکثر تا 1 سال میتونه High End باشه ، با لانچ Dx10 شاید در شرایط Dx9 قدرت خوبی داشته باشه ولی از لحاظ تکنولوژی در آخرین سطح قرار میگیره
اینا به شما اطمینان میدم که با ورود Dx10 حاضر نخواهید بود لحظه ای با تنظیمات 9 بازی کنید

دوستان یک خواهش کوچیک کوچیک
میشه بگید برای بازی کردن X800 خوبه یا 7800؟
و همینطور مدت استانداردی که بازی هارا روان اجرا کنه چقدره؟؟
ممنون

دوست عزیز این سوال مثل این میمونه که بگیم پیکان بهتره یا زانتیا !!!
مشخصه که 7800
البته 7800gt داریم 7800gtx هم داریم که در 2 نوع 256 و 512

آخه یکی از دوستانم که X800 گرفته و ادعا میکنه زمان استاندارد این کارت 5 ساله اما 7800 تا 2 سال دیگه نمیتونه دوام بیاره و بازی هارو کند اجرا میکنه
البته256 7800 Gt

نوشته شده توسط slip_knot:
آخه یکی از دوستانم که X800 گرفته و ادعا میکنه زمان استاندارد این کارت 5 ساله اما 7800 تا 2 سال دیگه نمیتونه دوام بیاره و بازی هارو کند اجرا میکنه
البته256 7800 Gt
دوست عزیز اون دوستتون بازار گرمی کرده مگه نه پر واضحه که 7800 دوام بیشتری میاره چون جدید تره و x800 خیلی قدیمی تر از 7800 هست;)

نوشته شده توسط slip_knot:
آقایون دستتون درد نکنه
راستی قیمت 7800 Gt چنده؟
برای بازی هم خوبه نه؟
قیمتش رو نیمدونم ولی خب این چه سوالیه که برای بازی خوبه یا نه؟ معلومه که خوبه تازه خوب نیست عالیه .:)

خوب حالا که همه رو کمک می کنید من رو هم دوباره کمک کنید. در واقع من یه مشاوره می خوام. فردا برای جمع کردن کیس می رم که همه چیز رو طبق لیست بگیرم. اما امروز یکی از دوستان به من پیشنهاد کارت gs 7300 رو کرد که قیمت 80 تا 120 تومن رو داره. موندم که این کارت رو بگیرم یا همون 7600 gt که قرار بود بگیرم. با توجه به اینکه DX10 رو پشتیبانی نمیکنه. ممنون میشم.

خب مطمئنن 7600 خیلی بهتره شک نکن;) در حال حاضر هم هیچ کارتی dx10 رو ساپورت نمیکنه فکر میکنم بگیری بهرته چون شما میخوای سیستم جمع کنی و باید به فکر حال حاضر باشی:) پس بگیر حالش رو ببر.

نوشته شده توسط gavelock:
خوب حالا که همه رو کمک می کنید من رو هم دوباره کمک کنید. در واقع من یه مشاوره می خوام. فردا برای جمع کردن کیس می رم که همه چیز رو طبق لیست بگیرم. اما امروز یکی از دوستان به من پیشنهاد کارت gs 7300 رو کرد که قیمت 80 تا 120 تومن رو داره. موندم که این کارت رو بگیرم یا همون 7600 gt که قرار بود بگیرم. با توجه به اینکه DX10 رو پشتیبانی نمیکنه. ممنون میشم.
کارت GF 7300 GS کارت خیلی مزخرفیه و تقریبا فرقی با GF 6200 TC نداره . اصلا اون قیمت نمی ارزه .
شما اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی لااقل حدود 140 بده و یه GF 7600 GS 256 MB بگیر . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or