GameKeeper
کاربر سایت
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
مگه دوتا شرکت مختلف نیستن که جداگونه هرکدوم گرافیک میسازن ؟
منظورم اینه که قدرت nvidia از Zotac بیشتر نیست ؟
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟
نه nvidia و ati چیپ ست ها را میسازن ولی این شرکت ها از این چیپ ست ها با تنظیمات مختلف و رم و ... و مشخصات مختلف را روی برد خودشون میزنند و به بازار عرضه میکنندمگه دوتا شرکت مختلف نیستن که جداگونه هرکدوم گرافیک میسازن ؟
منظورم اینه که قدرت nvidia از Zotac بیشتر نیست ؟
نه nvidia و ati چیپ ست ها را میسازن ولی این شرکت ها از این چیپ ست ها با تنظیمات مختلف و رم و ... و مشخصات مختلف را روی برد خودشون میزنند و به بازار عرضه میکنند
ببين كلا دو تا شركت چيپست گرافيكي ميسازند Nvidia و ATI
كه زير مجموعه اين دو تا ميشه همون Geforce و Radeon
بعدشم شركت هايي مثل ZOTAC - BFG - XFX - EVGA - ASUS و ... ميان اين چيپست هارو از Geforce يا Radeon ميخرن و روي برد خودشون ميذارن و ميفروشن ...
بعد اسم كارتي كه اين شركت ها ميدن هم اينجوري ميشه (مثلا)
Geforce - XFX 8800GT 512MB
يا
Ati Radeon - Shapphire HD3870 512MB
ارزش که داره ولی شما بودجت رو بگو تا بشه بهتر کمک کرد.دوستان ارزش داره الان 8600 gt رو ارتقا بدم و یه 9600 بخرم یا نه ؟
برای من اومدن گیم روی نرمال هم رضایت بخشه !
...
یه سوال دیگه هم داشتم که ببخشید بی ربطه ولی اینجا زودتر به جوابش می رسم.
من درایور کارت گرافیکم رو دانلود کردم و ران رو زدم و نصبش کردم ... می تونید الان بگید دقیقا باید چی کار کنم و چی رو باید پاک کنم و چه چیزی رو اضافی.
ممنون می شم کامل توضیح بدید.
نه. کارت های استاندارد Zotac مثل کارت 8800 GT ـش هم که غیر Amp هست اورکلاک شدند. یعنی Core clock شون بیشتر از کارت های استاندارده در حالی که خودشون استانداردند! قیمت هاشون هم تازه پایین تره.نسخه های معمولی کارت ها هیچ فرقی با هم ندارن و مشخصاتشون همون مشخصات nvidia هستش .
خوب ببین خودت میگی فرق داره پس اور شده به حساب میاد یعنی نسخه ی معمولی دیگه نیست و چون zotak این مدل رو جزو نسخه های اور شده به حساب نیاورده یجور زرنگی این شرکت به حساب میاد .نه. کارت های استاندارد Zotac مثل کارت 8800 GT ـش هم که غیر Amp هست اورکلاک شدند. یعنی Core clock شون بیشتر از کارت های استاندارده در حالی که خودشون استانداردند! قیمت هاشون هم تازه پایین تره.
خودت نگاه کن مثلا کارت Zotac 8800 GT VS XFX 8800 GT ، هر دو هم با 512 مگابایت حافظه DDR3:
ولی قیمت هاش با دیگر کارت ها برابره و حتی ارزون تر هم هست...خوب ببین خودت میگی فرق داره پس اور شده به حساب میاد یعنی نسخه ی معمولی دیگه نیست و چون zotak این مدل رو جزو نسخه های اور شده به حساب نیاورده یجور زرنگی این شرکت به حساب میاد .
ّبعله:biggrin1:فقط Clock ratesh تفاوت داره کحه باز خیلیمهمه...فرقشون فقط توی Clock rate اشون هست ؟ ...![]()