مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مگه دوتا شرکت مختلف نیستن که جداگونه هرکدوم گرافیک میسازن ؟
منظورم اینه که قدرت nvidia از Zotac بیشتر نیست ؟
نه nvidia و ati چیپ ست ها را میسازن ولی این شرکت ها از این چیپ ست ها با تنظیمات مختلف و رم و ... و مشخصات مختلف را روی برد خودشون میزنند و به بازار عرضه میکنند

نه ببین nvidia و ati چیپ های گرافیک رو میسازن میدن به سازنده ها مثل bfg evga xfx یا pov بعد اینا میان اون چیپ ها رو تبدیل به کارت میکنن میدن بیرون.
در کل gpu رو nvidia و ati میسازن و سازنده ها میان اونارو تبدیل به کارت میکنن البته خود ati هم کارت میزنه.

ببين كلا دو تا شركت چيپست گرافيكي ميسازند Nvidia و ATI

كه زير مجموعه اين دو تا ميشه همون Geforce و Radeon

بعدشم شركت هايي مثل ZOTAC - BFG - XFX - EVGA - ASUS و ... ميان اين چيپست هارو از Geforce يا Radeon ميخرن و روي برد خودشون ميذارن و ميفروشن ...

بعد اسم كارتي كه اين شركت ها ميدن هم اينجوري ميشه (مثلا)

Geforce - XFX 8800GT 512MB

يا

Ati Radeon - Shapphire HD3870 512MB

دوستان ارزش داره الان 8600 gt رو ارتقا بدم و یه 9600 بخرم یا نه ؟
برای من اومدن گیم روی نرمال هم رضایت بخشه !
...
یه سوال دیگه هم داشتم که ببخشید بی ربطه ولی اینجا زودتر به جوابش می رسم.
من درایور کارت گرافیکم رو دانلود کردم و ران رو زدم و نصبش کردم ... می تونید الان بگید دقیقا باید چی کار کنم و چی رو باید پاک کنم و چه چیزی رو اضافی.
ممنون می شم کامل توضیح بدید.

ببين كلا دو تا شركت چيپست گرافيكي ميسازند Nvidia و ATI

كه زير مجموعه اين دو تا ميشه همون Geforce و Radeon

بعدشم شركت هايي مثل ZOTAC - BFG - XFX - EVGA - ASUS و ... ميان اين چيپست هارو از Geforce يا Radeon ميخرن و روي برد خودشون ميذارن و ميفروشن ...

بعد اسم كارتي كه اين شركت ها ميدن هم اينجوري ميشه (مثلا)

Geforce - XFX 8800GT 512MB

يا

Ati Radeon - Shapphire HD3870 512MB

خیلی ممنون از شما و بقیه دوستان ;):biggrin1:

دوستان ارزش داره الان 8600 gt رو ارتقا بدم و یه 9600 بخرم یا نه ؟
برای من اومدن گیم روی نرمال هم رضایت بخشه !
...
یه سوال دیگه هم داشتم که ببخشید بی ربطه ولی اینجا زودتر به جوابش می رسم.
من درایور کارت گرافیکم رو دانلود کردم و ران رو زدم و نصبش کردم ... می تونید الان بگید دقیقا باید چی کار کنم و چی رو باید پاک کنم و چه چیزی رو اضافی.
ممنون می شم کامل توضیح بدید.
ارزش که داره ولی شما بودجت رو بگو تا بشه بهتر کمک کرد.
شما وقتی میخوای درایور جدید رو نصب کنی اول باید درایور قبلی رو پاک کنی بعد درایور جدید رو نصب کنی بعد از اینکه پاک کردی سیستم رو باید یه بار ریست کنی بعد از اینکه اومد بالا درایور جدید رو نصب کنی که دوباره باید سیستم ریست بشه و بعد از اینکه سیستم اومد بالا دیگه تمومه شما میتونه تنظیمات خودت رو تو ویندوز اعمال کنی مثل رزولوشن یا refresh rate و .......

نسخه های معمولی کارت ها هیچ فرقی با هم ندارن و مشخصاتشون همون مشخصات nvidia هستش .
نه. کارت های استاندارد Zotac مثل کارت 8800 GT ـش هم که غیر Amp هست اورکلاک شدند. یعنی Core clock شون بیشتر از کارت های استاندارده در حالی که خودشون استانداردند! قیمت هاشون هم تازه پایین تره.
خودت نگاه کن مثلا کارت Zotac 8800 GT VS XFX 8800 GT ، هر دو هم با 512 مگابایت حافظه DDR3:
Zotac: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=189
XFX: http://www.xfxforce.com/web/product...800&productConfigurationId=1558705#openLarger
خودت مقایسه کن.

نه. کارت های استاندارد Zotac مثل کارت 8800 GT ـش هم که غیر Amp هست اورکلاک شدند. یعنی Core clock شون بیشتر از کارت های استاندارده در حالی که خودشون استانداردند! قیمت هاشون هم تازه پایین تره.
خودت نگاه کن مثلا کارت Zotac 8800 GT VS XFX 8800 GT ، هر دو هم با 512 مگابایت حافظه DDR3:
خوب ببین خودت میگی فرق داره پس اور شده به حساب میاد یعنی نسخه ی معمولی دیگه نیست و چون zotak این مدل رو جزو نسخه های اور شده به حساب نیاورده یجور زرنگی این شرکت به حساب میاد .

خوب ببین خودت میگی فرق داره پس اور شده به حساب میاد یعنی نسخه ی معمولی دیگه نیست و چون zotak این مدل رو جزو نسخه های اور شده به حساب نیاورده یجور زرنگی این شرکت به حساب میاد .
ولی قیمت هاش با دیگر کارت ها برابره و حتی ارزون تر هم هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or