اگه فقط واسه بازی میخوای به نظر من یه کنسول بگیر راحت و بی دردسر اینو دوستانه میگم.
GTX با GT زیاد فرقی نداره چه بسا میشه قدرت GT رو با اورکلاک از GTX هم بیشتر کرد.رامین جان ، زیاد با کنسول حال نمیکنم ...... چون بیشتر با کامپیوتر سر و کار دارم ، ترجیح میدم که یه سیستم خوب هم داشته باشم که راحت بتونم هر بازی ای رو که دوست دارم باهاش اجرا کنم ...
حالا 8800 gt با gtx از لحاظ قدرت چه قدر توفیر داره؟ ... قیمت چطور؟ ...
8800Gt کرایسیس رو با very high چه قدر فریم میده ؟
شرمنده ها ، امروز خیلی اذیتت کردم:blushing:
GTX بستگی به بقیه سیستم مخصوصا CPU داره ولی اگه همه چی خوب باشه 18 الی 25 فریم میده که اون 25 برای کارت های اورکلاک شده مثل Amp و OC2 و ... هست.(که باز هم حدودیه)
من با توجه به اینکه گفتی میخوام کارت بگیرم و نمیتونم سیستم رو ارتقاء بدم پیشنهاد کردم که کنسول بگیری دیگه بر میگرده به نظر خودترامین جان ، زیاد با کنسول حال نمیکنم ...... چون بیشتر با کامپیوتر سر و کار دارم ، ترجیح میدم که یه سیستم خوب هم داشته باشم که راحت بتونم هر بازی ای رو که دوست دارم باهاش اجرا کنم ...
حالا 8800 gt با gtx از لحاظ قدرت چه قدر توفیر داره؟ ... قیمت چطور؟ ...
8800Gt کرایسیس رو با very high چه قدر فریم میده ؟
برند Zotac جزو بهترین هاست...VGA هاي Sapphire . Zodac خوب هستند ؟؟
Zotac همه کارتهای موجود در بازار رو داره. قیمت کارت Zotac 8800 GTS تو ایران 380 هزار تومانه و کارت Zotac 8800 GT هم 270 تومانه.یکی از دوستان من 8800gt elsa 512 mb خرید 390 تومان خواستم ببینم آیا zotak این گرافیکو داره ؟؟
قیمت ؟؟؟
ایا فرقی هم با elsa داره از لحاظ قدرت ؟