مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من گیگا رو 720 قیمت داشتم شما خوب گرفتی ولی پایین تر از این هم تو بازار بود مثل xfx که فکر کنم 655 تومن هستش با گارانتی سازگار یا pny که اونم فکر کنم 650 تومن هستش و .....

یکی از دوستان گفت که باید صبر کنیم تا سری 9 کامل بشه .
منظور چیه ؟ ... یعنی این که سری 9 نخریم ؟ .. یا اینکه قیمت های سری 9 افت خواهد کرد؟
من 8400GS دارم ، حدودا 1 ماهه دیگه هم میخوام یه گرافیک قوی بخرم .
میخوام هم لزوما سری 9 باشه
حدودا هم 300 تومن پول دارم .
پیشنهاد شما چیه؟ ... یه چیزی میخوام بخرم که تا چندین سال خیالمو از لحاظ قدرتش تامین کنه !

نه منظور از کامل شدن واسه این بود که الان سریه هشت دیگه کامل شده و سریه نه تازه 3 یا 4 مدلش اومده بیرون. (از نظر مقایسه گفتم کامل بشه)
خوب تو رنج 300 تومن الان بهترین انتخاب میتونه 8800gt باشه با توجه به اینکه الان رسیده به 270 تومن. (به نظر من) که اگه بخوایم قدرت این کارت رو با بازی های حال حاضر بسنجیم احتمالا یه 2 سالی از پسشون بر میاد.
اگه فقط واسه بازی میخوای به نظر من یه کنسول بگیر راحت و بی دردسر اینو دوستانه میگم.

اگه فقط واسه بازی میخوای به نظر من یه کنسول بگیر راحت و بی دردسر اینو دوستانه میگم.

رامین جان ، زیاد با کنسول حال نمیکنم ... ;) ... چون بیشتر با کامپیوتر سر و کار دارم ، ترجیح میدم که یه سیستم خوب هم داشته باشم که راحت بتونم هر بازی ای رو که دوست دارم باهاش اجرا کنم ...

حالا 8800 gt با gtx از لحاظ قدرت چه قدر توفیر داره؟ ... قیمت چطور؟ ...
8800Gt کرایسیس رو با very high چه قدر فریم میده ؟ :p
شرمنده ها ، امروز خیلی اذیتت کردم:blushing:

رامین جان ، زیاد با کنسول حال نمیکنم ... ;) ... چون بیشتر با کامپیوتر سر و کار دارم ، ترجیح میدم که یه سیستم خوب هم داشته باشم که راحت بتونم هر بازی ای رو که دوست دارم باهاش اجرا کنم ...

8800Gt کرایسیس رو با very high چه قدر فریم میده ؟ :p
شرمنده ها ، امروز خیلی اذیتت کردم:blushing:
GTX با GT زیاد فرقی نداره چه بسا میشه قدرت GT رو با اورکلاک از GTX هم بیشتر کرد.
بستگی به بقیه سیستم مخصوصا CPU داره ولی اگه همه چی خوب باشه 18 الی 25 فریم میده که اون 25 برای کارت های اورکلاک شده مثل Amp و OC2 و ... هست.(که باز هم حدودیه)(ویرایش تو رزولیشن 1024*1280)

آخرین ویرایش:
GTX بستگی به بقیه سیستم مخصوصا CPU داره ولی اگه همه چی خوب باشه 18 الی 25 فریم میده که اون 25 برای کارت های اورکلاک شده مثل Amp و OC2 و ... هست.(که باز هم حدودیه)

cpu م همون طوری که قبلا هم گفته بودم Amd athlon 64x2 +4000 هست .
با 2 تا رم 1 گیگ
میدونم اینجا جاش نیست ، ولی میخوام Cpu م رو اور کنم ، جایی برای آموزش گیر میاد ؟;)

8800Gt کرایسیس رو با very high چه قدر فریم میده ؟
من با توجه به اینکه گفتی میخوام کارت بگیرم و نمیتونم سیستم رو ارتقاء بدم پیشنهاد کردم که کنسول بگیری دیگه بر میگرده به نظر خودت ;) .
خوب در حالت عادی 8800gt یه 10 تا 12 درصدی از gtx ضعیفتر هستش البته gtx قدرت خودشو بیشتر تو رزولوشن های بالا نشون میده.
یه سر به این لینکا بزن خودت متوجه میشی :

http://www.guru3d.com/article/inno3d-geforce-8800-gt-oc-edition-review/7
http://www.guru3d.com/article/inno3d-geforce-8800-gt-oc-edition-review/9
http://www.guru3d.com/article/inno3d-geforce-8800-gt-oc-edition-review/10

و 8800gt هم فکر کنم crysis رو تو رزولوشن 768*1024 نهایت بتونه 17 یا 18 فریم بده .(حدودا)
نه بابا بیخیال

یکی از دوستان من 8800gt elsa 512 mb خرید 390 تومان خواستم ببینم آیا zotak این گرافیکو داره ؟؟
قیمت ؟؟؟
ایا فرقی هم با elsa داره از لحاظ قدرت ؟
Zotac همه کارتهای موجود در بازار رو داره. قیمت کارت Zotac 8800 GTS تو ایران 380 هزار تومانه و کارت Zotac 8800 GT هم 270 تومانه.

ایا فرقی هم با elsa داره از لحاظ قدرت ؟
نسخه های معمولی کارت ها هیچ فرقی با هم ندارن و مشخصاتشون همون مشخصات nvidia هستش .
میشه Zotac رو با nvidia مقایسه کرد ؟
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or