GameKeeper
کاربر سایت
منظورت چقدر پوله ؟ ...با همین مقدار پول هم میتونند یک کارت 9600 GT بخرند.
Nvidia Corp GeForce 8400 GS (512 DDR2اگه ممکنه مشخصات کاملشو ذکر کنید.
منظورت چقدر پوله ؟ ...با همین مقدار پول هم میتونند یک کارت 9600 GT بخرند.
Nvidia Corp GeForce 8400 GS (512 DDR2اگه ممکنه مشخصات کاملشو ذکر کنید.
راستی یه سوال دیگه :خوب بین 3850 و 9600gt بدون شک 9600 بهتره.
الان اکثر کارت هایی که pcie 2.0 هستن pcie ساپورت هم هستن و بدون مشکل روی این مینها کار میکنن که از نظر کارایی هم تفاوت چندانی ندارن.
حداقل به یه 8800 gt نیاز داره برای کار های حرفه ای.راستی یه سوال دیگه :
دوستم تو کار میکسو مونتاژ میخاد رو سیستمش پرو وان نصب کنه بهش گفته بودن که باید کارت گرافیک خر ببندی فک نکنم حتما به گرافیک بالا احتیاج باشه ؟
با به 8600 GT به نظرتون کارش را نمیفته ؟
یا اصلا باید ATI-Radeon بگیره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
حدودا 205 210 تومن البته تا دو یا سه هفته پیش گلسان (گارانتی inno3d) یه مدل از 9600gt هاشو به قیمت 190 تومن میفروخت دقیق یادم نیست.منظورت چقدر پوله ؟ ...
والا من دقیق این مورد رو نمیدونم ولی فکر کنم با یه 8600gt هم کارش راه بیفته.راستی یه سوال دیگه :
دوستم تو کار میکسو مونتاژ میخاد رو سیستمش پرو وان نصب کنه بهش گفته بودن که باید کارت گرافیک خر ببندی فک نکنم حتما به گرافیک بالا احتیاج باشه ؟
با به 8600 GT به نظرتون کارش را نمیفته ؟
یا اصلا باید ATI-Radeon بگیره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
حدودا 205 210 تومن البته تا دو یا سه هفته پیش گلسان (گارانتی inno3d) یه مدل از 9600gt هاشو به قیمت 190 تومن میفروخت دقیق یادم نیست.
اگه در کل حساب کنی همگی در یه سطحن از نظر تکنولوژِی هیچ تفاوتی با هم ندارند به غیر از یک مورد خاص.چرا انقدر سری 9 ارزونه ... مگه نباید از سری 8 اش گرون تر باشه ...:biggrin1:
ببینم میشه این نتیجه رو گرفت که سری 9 از سری 8 قویتره ؟!:confused:
بله سری 9 مسلما قوی تره ولی تکنولوژِی خاصی نداره
نه اینطور نیست اول اینکه سریه 9 هنوز کامل نشده و باید صبر کرد تا مدل های جدیدترش بیاد این مدل هایی هم که اومده باید با هم سطحش تو سریه 8 مقایسه بشه.چرا انقدر سری 9 ارزونه ... مگه نباید از سری 8 اش گرون تر باشه ...:biggrin1:
ببینم میشه این نتیجه رو گرفت که سری 9 از سری 8 قویتره ؟!:confused:
من گفتم در یک سطح.یعنی شما منظورت اینه که برای مثال 8800 GTX ULTRA از 9600 GT ضعیف تره ؟
9600gt با 8800gtx :confused:یعنی شما منظورت اینه که برای مثال 8800 GTX ULTRA از 9600 GT ضعیف تره ؟
در کمترین حالت 30 % هست. 45 تا 100 حالت ایده آله...نه 30 درصد که نیست دیگه در کمترین حالت 45 50 درصد هستش البته به نوع بازی بستگی داره و اکثرا هم بالای 60 درصد کارایی داره.