نه ببین مثلا من میگم در یک سطح یعنی بیای 9600 رو با 8800 و 8600 مقایسه کنی. نیای 9800 gx رو با 8600 مقایسه کنی. افتاد؟یعنی شما میگید که 9600 همینجوری قیمتش بالاتر از 8600 هستش و در کارایی هیچ فرقی ندارن؟؟
اگه اینجور باشه،گرفتن 9600 غیر عاقلانست چون قیمتش واقعی نیست!!
ببین اگه منظورت خریده که با توجه به اینکه 8800 GT ارزون شده و قدرت فوق العاده ای داره ، بهترین انتخابه.صداش اومد ؟نه؟جدی نگیر!
ببین من هنوز در مورد 9600 یا 8800 گیجم!!!نمی دونم ارزش سرمایه گذاشتن رو داره؟؟
آخه من درمورد سری 9 کارت های گرافیک یه چیزایی شنیدمیعنی بین 8800gt و 9600gt میخوای یکی رو انتخاب کنی ؟
منظورت از گیجم چیه میشه بیشتر توضیح بدی ؟
خوب اگه کارت گرافیک در رده های بالا می خوای من Zotac 9800 GX2 و Zotac 9800 GTX Amp رو با 5 سال گارانتی بین المللی پیشنهاد میدم. همچنین برای کارت های زیر این دو سری BFG بهترین انتخابه...سلام .
دوستان من در مورد انتخاب برند كارت گرافيك مشكل دارم ... هميشه شخصاً GigaByte رو انتخاب ميكنم ، اما شنيدم كه كارت هاي ديگه نسبت به قيمتشون خيلي بهترن ... مثلاً EVGA .
خلاصه اگه خودتون العان بخواين يه كارت با nVIDIA GPU's بخريد ، چه برندي رو انتخاب ميكنيد ؟
راستي در مورد سري 9 من فكر ميكنم از لحاظ فني فرق زيادي با سري 8 نداشته باشن و فقط تفاوتشون در سرعت هسته و حافظه ـست . منظورم اينه كه فكر نكنم كسي در صورت خريد يه 8800GT يا GTX در مقابل GPU هاي هم رده اينها در سري 9 كم بياره ... غير از يه چند فريم اضافه تر كه ميشه از اونم چشم پوشيد ... بهتره منتظر سري بعدي nVIDIA GPU's باشيم . چون حداقل در اونها نسخه DirectX به روز شده !
مطمعناً GPU هايي مثل 8800GT حالا حالا ها در اجراي بازي ها با تمام افكت هاي گرافيكي كاربرد خواهند داشت تا زماني كه تكنولوژي گرافيكي جديدي مثل Dx10 در مقابل Dx9 معرفي بشه .