اگه پولشو داری یه Zotac 9800 GTX Amp بخر. قیمتش دور وبر 400 هست.سلام به همه
من کارت گرافیکم Gigabyte 8800 GT 512 MB بود که چند وقت پیش سوخت.
الان میخوام کارت گرافیک تازه بخرم ، به نظرتون همین خوبه یا بهتره ارتقاش بدم ؟
BFG 8800 GT OC or OC2 or OCX انتخاب های خوبیند به شرط قیمت.آقا من برای آخرین بار میپرسم ، چون میخوام برم بخرم ؛
بهترین مدله 8800Gt چیه ؟
بهترین مدل 8800 GT توی برند Zotac این مدله!:شما میگی که Zotac خوبه ... دلیلت هم اینه که قدرتش بالاس و ارزون ترم هست
شما بهترین مدل zotac 8800gt رو معرفی کن ... میخوام با bfg 8800gt oc2 یه قیاس بکنم
چون این bfg یه ذره برام گرونه ... من حدود 60-250 تومن پول دارم
صد در صد SLI کن.آقایان گرام با سلام
من یه کارته bfg 8800gt oc دارم با یه مادر بورد xfx 780i به نظره شما یدونه دیگه 8800gt oc بگیرم
sli کنم یا وایسم سری 9 های جدید بیاد؟
ممنون
خوب تفاوت که دارن. به طور مثال کارت Zotac 9600 GT Standard خودش نسبت به حالت پیشفرض چیپ های انویدیا قوی تره چون که سرعت هستش25 مگاهرتز افزایش پیدا کرده! حالا اگه بیایم همین کارت رو با Zotac 9600 GT Amp مقایسه کنیم اینطوری میشه:سلام به دوستان
میخواستم بدونم این کارت هایی که خود شرکتها اور کردن چقدر با معمولیشون تفاوت دارن.مثلا 9600 gt و 9600gt amp چقدر با هم تفوت دارن.اگه میشه قیمت کارت های رو که دربارشون توضح میدین رو بگید.
اگه اون یکی تایپیک سوالتو میپرسیدی من اونجا یه سیستم 1.5 ملیون تومانی نوشتم. همچنین دوستان هم چنین سیستمی نوشتن که به سلیقه خودت انتخاب میکردی ولی به هر حال این سیستم از نظر من خوبه:با یک ونیم تومن چه سیستمی میشه ردیف کرد؟
کارت خوب حداقل 4 گیگ رم.بایه مادر برد خوب...
کلا یه سیستم عالی چهقدر میشه؟
اگه اون یکی تایپیک سوالتو میپرسیدی من اونجا یه سیستم 1.5 ملیون تومانی نوشتم. همچنین دوستان هم چنین سیستمی نوشتن که به سلیقه خودت انتخاب میکردی ولی به هر حال این سیستم از نظر من خوبه:
Cpu: Intel Core 2 Q6600 or E8200
Motherboard: Gigabyte-X38-Ds4
Ram:G.skill 2*2gb 800
Vga: Zotac 9800 Gtx AMP
Hard: samsung 2*160gb Sata2
Power: Green 780b eps
case: lexa blackline