مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب معلوم که نمیکنه ولی تا آخرایه تیر قیمتا یه 15 20 تومنی بالا میره و تا مرداد شاید همینجوری باشه در کل اگه میخوای فطعه بگیری به نظر من یا تو این یکی دو هفته ی آینده بگیر یا صبر کن وسطایه مرداد بگیر.
فقط بازم میگم معلوم نمیکنه ممکنه همین فردا هم قیمتا بالا بره.

یکی لطف کنه یدونه از این نمودارهایی که توش قدرت گرافیک ها رو توی برنامه یا بازیه خاصی نشون میده در مورد محصولات zotac و bfg البته در 8800gt به من بده !
متشکرم

سلام
کسی نمیدونه کارت گرافیگ نویدیا با مارک asus کدوم شرکت گارانتی میکنه؟
اگه برات ممکنه ادرس سایت بدید؟
ممنون
کارت گرافیک های asus گارانتیش ویستا پخش رایانه هستش اینم مشخصات :

سایت : http://www.vista-itd.com/Farsi/
تلفن : 02623902000
آدرس (دفتر تهران) : خیابان وزراء ، خیابان 14 ، پلاک 5

کسی قیمت اینو داره ؟
zotac 8800gt amp

کولینگش چطوره ؟ آبیه یا فنه ساده هست ؟
چه طوریه که قدرتش از 8800gts بیشتره؟
کابل HDMI هم داره؟

ممنون

تو چند تا پست بالاتر نوشتم قیمتش 290 تومنه. کولینگش نسبت به بقیه کارت ها بهتره. ولی من پیشنهاد میکنم اگه پول داری BFG 8800 GT OC2 رو بگیری ...320 تومنه.
یه تبدیل Hdmi روی کارت هستش.

تو چند تا پست بالاتر نوشتم قیمتش 290 تومنه. کولینگش نسبت به بقیه کارت ها بهتره. ولی من پیشنهاد میکنم اگه پول داری BFG 8800 GT OC2 رو بگیری ...320 تومنه.
یه تبدیل Hdmi روی کارت هستش.

حتما ... آخه شما همیشه از zotac حمایت میکردی ;)
حالا BFG واقعا آمریکاییه ؟ ... !

حتما ... آخه شما همیشه از zotac حمایت میکردی ;)
حالا BFG واقعا آمریکاییه ؟ ... !
ببین قطعات کامپیوتری عین محصولات خانگی نیستند که جنس های آشغذالش از چین به ایران بیاد. محصولات چینی(قطعات کامپیوتری) که تو چین ساخته میشن جزو بهترین ها بوده و کیفیت فوق العاده ای دارند. به طور کلی 95 درصد قطعات کامپیوتری تو چین ساخته میشه...
:biggrin1:BFG و Zotac جزو برند های با کیفیت هستند! در شرایط مختلف و با توجه به بازار قطعات پیشنهاد میشن.:biggrin1:

8800gt oc2 ارزش 30 تومن اضافه تر از 8800gt amp رو داره ؟ چند درصد بهتره
ببین Amp کمی بیشتر اورکلاک شده و قاعدتا کمی بهتر عمل میکنه. BFG بخاطر گارانتیش من میگم که امروزه خیلی برای قطعات ضروریه. وگرنه از نظر قدرت Amp چیزی کمتر نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or