Zotac 8800 GT Amp قیمتش 290 تومنه. Zotac 9800 GT نداریم اون Zotac 9800 GTX هست. قیمتش 380 تومنه. اگه مشکل بودجه نداری 9800 انتخاب خوبیه...zotac 8800gt amp و 9800gt amp چنده كدوم بصرفه تره ؟
سلام
کسی نمیدونه کارت گرافیگ نویدیا با مارک asus کدوم شرکت گارانتی میکنه؟
اگه برات ممکنه ادرس سایت بدید؟
ممنون
کارت گرافیک های asus گارانتیش ویستا پخش رایانه هستش اینم مشخصات :سلام
کسی نمیدونه کارت گرافیگ نویدیا با مارک asus کدوم شرکت گارانتی میکنه؟
اگه برات ممکنه ادرس سایت بدید؟
ممنون
تو چند تا پست بالاتر نوشتم قیمتش 290 تومنه. کولینگش نسبت به بقیه کارت ها بهتره. ولی من پیشنهاد میکنم اگه پول داری BFG 8800 GT OC2 رو بگیری ...320 تومنه.کسی قیمت اینو داره ؟
zotac 8800gt amp
کولینگش چطوره ؟ آبیه یا فنه ساده هست ؟
چه طوریه که قدرتش از 8800gts بیشتره؟
کابل HDMI هم داره؟
ممنون
تو چند تا پست بالاتر نوشتم قیمتش 290 تومنه. کولینگش نسبت به بقیه کارت ها بهتره. ولی من پیشنهاد میکنم اگه پول داری BFG 8800 GT OC2 رو بگیری ...320 تومنه.
یه تبدیل Hdmi روی کارت هستش.
ببین قطعات کامپیوتری عین محصولات خانگی نیستند که جنس های آشغذالش از چین به ایران بیاد. محصولات چینی(قطعات کامپیوتری) که تو چین ساخته میشن جزو بهترین ها بوده و کیفیت فوق العاده ای دارند. به طور کلی 95 درصد قطعات کامپیوتری تو چین ساخته میشه...حتما ... آخه شما همیشه از zotac حمایت میکردی
حالا BFG واقعا آمریکاییه ؟ ... !
ببین Amp کمی بیشتر اورکلاک شده و قاعدتا کمی بهتر عمل میکنه. BFG بخاطر گارانتیش من میگم که امروزه خیلی برای قطعات ضروریه. وگرنه از نظر قدرت Amp چیزی کمتر نداره.8800gt oc2 ارزش 30 تومن اضافه تر از 8800gt amp رو داره ؟ چند درصد بهتره