مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

AMP بگير بابا گارانتيش جفتش برين تك هست فقط اون مادامالعمره اين AMP پنج ساله هست...

اخه كي يه كارت رو 5 سال نگه ميداره ؟؟؟ 1 سال نشده ميفروشن همه ... تازه كارت گرافيك مگه اسباب بازي كه خراب بشه اين گارانتي هم سياست بازار هست و گرنه به هبچ دردي نميخوره ...

گارانتي رو مادام العمر كردن چون ميدونن اين قطعه خراب بشو نيست كه نيست

سلام
دوستان 8600gt 256 ddr3 چه مارکی با چه گارانتی بگیرم و چند ؟
من 1شنبه سر سری که قیمت کردم از 90 (ddr2) تا 130 قیمت دادن ! چه بازاریه ! به به !

AMP بگير بابا گارانتيش جفتش برين تك هست فقط اون مادامالعمره اين AMP پنج ساله هست...

اخه كي يه كارت رو 5 سال نگه ميداره ؟؟؟ 1 سال نشده ميفروشن همه ... تازه كارت گرافيك مگه اسباب بازي كه خراب بشه اين گارانتي هم سياست بازار هست و گرنه به هبچ دردي نميخوره ...

گارانتي رو مادام العمر كردن چون ميدونن اين قطعه خراب بشو نيست كه نيست

دقیقا.............

اصلا 5 سال دیگه از این کارت گیر نمیاد که بهت نوشو بدن.
حالا جالب تر از این اینه که مال BFG مادام العمر هست.مثلا اگه شما الان یه 8800GT OC داشته باشی و 20 سال دیگه خراب شه میتونی بری از برین تک نوشو بگیری:biggrin1:(تا 20 سال دیگه شاید 20-25 تا سری روش اومده باشه!!!!)

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان 8600gt 256 ddr3 چه مارکی با چه گارانتی بگیرم و چند ؟
من 1شنبه سر سری که قیمت کردم از 90 (ddr2) تا 130 قیمت دادن ! چه بازاریه ! به به !
میتونی xfx یا inno3d رو در نظر بگیری.

دوتا سوال :
BFG ، (باید یه ذره فارسی تایپ کنم:biggrin1:) 8800GT OCX هم داره ؟
----------
اگه داره قدرت OCX بیشتره یا AMP ؟
اگه نداره قدرت OC2 بیشتره یا AMP ؟
این مدل ocx هم داره که از نظر قدرت میشه گفت در یه حد هستن.

MHandler.ashx

http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtocxfe.aspx

سلامن علیکم
یه سوال
من یه 8800gt oc bfg دارم یه مشتری هم دارم که 280 می خره ازم به نظره شما :
1- بفروشم یه 9800gx2 بگیرم؟
2- وایسم سری 9 های جدید بیاد (GT200) ؟
3- نگهدارم و یدونه 8800 دیگه بگیرم sli کنم ؟
بوجه مهم نیست !!! ولی میخوام با این انتخاب واقعا تغییر رو تو بازیها حس کنم از لحاظ frame rate در حالت high option و high resolution و واقعا 2 3سالی راحت بازی کنم !!!!!

ممنون

آخرین ویرایش:
واقعا که!:sick:
کارت گرافیک XFX GeForce 9800 GX2 Extreme Edition به همراه بازی Call Of Duty 4 داخل جعبش , 480 دلار هست بعد اینجا XFX 8800 ULTRA رو 900 هزار تومن معادل 957 دلار میدن , عجب ها!

P450-9818-main2.jpg

سلامن علیکم
یه سوال
بوجه مهم نیست !!! ولی میخوام با این انتخاب واقعا تغییر رو تو بازیها حس کنم از لحاظ frame rate در حالت high option و high resolution و واقعا 2 3سالی راحت بازی کنم !!!!!
خوب به نظر من 280 واسه فروش 8800gt عالیه ردش کن (به نظر من) و اگه از نظر بودجه مشکلی نداری یه 9800gx2 بگیر بعد هم یدونه دیگه بندازش کنارش و برو فضا.

آخرین ویرایش:
سلامن علیکم
یه سوال

ممنون
اگه مشکل بودجه نداری واستا این GTX 280 بیاد. اون موقع 3way Sli کن تا 6 سال راحت با PC زندگی کن.:biggrin1:

سلامن علیکم
یه سوال

ممنون
من كه سري 9 پيشنهاد نمكنم.بهترين همون sli بگيري اونم 2تا 8800 gt خيلي به صرفه تر و قدرتمندتره

سلامن علیکم
یه سوال

ممنون

مادربوردت چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or