جاي خاصي كه نه ، ولي چهار راه ولي عصر اونجا ها چند تا بازار هست (بازار رضا ، بازار ايران ، پايتخت و...) اونجا بگردي حتما پيدا ميكني در ضمن اينم يه رم ديگه اگه گير اوردي (بعيد ميدونم) بهترين انتخاب هست و واسه اوركلاك هم بهترين هستجای خاصی را برای خریدش میشناسید؟!
الان قيمت GeForce 8800 GT چنده؟به نظرتون خوبه اينو بگيرم؟
7300 رو 40 تومان بر می دارند ولی اگر بتونی به مصرف کننده بدی بهتر می تونی بفروشیش.سلام به همه دوستان چنتا سوال داشتم لطفا جواب بدین
من یهدونه 7300gt با 100000 تومن پول دارم میخواستم بدونم که اون 7300 چند میشه فروخت و با اون 100 تومن+پول کارت گرافیک چه کارتی گرفت(برای بازی)
اینم سیستمم cpu 3.2
ram 1gig
main bord albateron px945pl
خیلی ممنون
بهتر از برند OC2 BFG یا INNO3D Dیا XFX است؟7300 رو 40 تومان بر می دارند ولی اگر بتونی به مصرف کننده بدی بهتر می تونی بفروشیش.
با 140 تومان هم می تونی ZOTAC 8600GT AMP بگیری که اورکلاک و کارایی خوبی هم داره.
7300gt رو خیلی ازت بر دارن 30 35 تومن که با اون 100 تومن میتونی یه 8600gt برداری برند هم xfx یا inno3d رو میتونی در نظر بگیری.سلام به همه دوستان چنتا سوال داشتم لطفا جواب بدین
من یهدونه 7300gt با 100000 تومن پول دارم میخواستم بدونم که اون 7300 چند میشه فروخت و با اون 100 تومن+پول کارت گرافیک چه کارتی گرفت(برای بازی)
اقا برند his چه جور برندیه خوبه یا نه؟ فقط کارتها ی ati رو میزنه یا nvidia هم داره ؟بعد کدوم شرکت محصولاتشون رو تو ایران گارانتی میکنه اگه میشه ادرس سایتش رو بدید
دوستان من یه 8600 جی تی گرفته بودم ...فقط با اون سه تا بازی رو امتحان کردمو و بعدش دوران رکود گیم و این حرفا...
این اواخر بازی دیرت رو نصب کردم تا یه ذره قدرت گرافیکم رو بسنجم ... بازی رو بدون تغییرات که شروع کردم دیدم شدیدا داره گیر می کنه ... بعد اوردم روی پایینترین درجه گرافیکی که فرقی نکرد و از بعضی جهات بدتر شد ...
...
نمی دونم چرا تصمیم گرفتم درجه تنظیمات رو بذارم بالا و در کمال تعجب دیدم بازی داره روون اجرا می شه ...
من زیاد اطلاعات ندارم کسی می تونه توضیح بده
بله برند عالی هست .بهتر از برند OC2 BFG یا INNO3D Dیا XFX است؟