ahmad.sadeqi
کاربر سایت
185000 تومنه GDDR4 هستتو خود جعبش تبدیل داره,نیازی به عوض کردن مانیتور نیست.قیمت HD2600XT رو نمیدونم!DDR4 هستش یا DDR3?
قیمت تقریبی رو بگی میگم تو این رنج چه کارتهای دیگه هم هست.OK>
185000 تومنه GDDR4 هستتو خود جعبش تبدیل داره,نیازی به عوض کردن مانیتور نیست.قیمت HD2600XT رو نمیدونم!DDR4 هستش یا DDR3?
قیمت تقریبی رو بگی میگم تو این رنج چه کارتهای دیگه هم هست.OK>
185000 تومنه GDDR4 هست
شماره تلفن شرکت برین هست : 88603395دوستان عزیز من برای سیستم یکی از دوستان می خواستم کارت گرافیک انتخاب کنم ، 8800GT برند Zotac بهتر هست یا BFG OC2 ... اگر انتخاب های بهتری هم هست که عنوان کنید... راستی این شرکت برین که میگن نمایندگی زوتاک در ایران هست هم اگر شماره تلفنش یا آدرسی دارید ممنون میشم
الان زیر 60 تومن فکر کنم fx5500 رو بتونی پیدا کنی.سلام.
ما می خواستیم یه کارت گرافیک AGP8x موقتی برا 3-4 ماهی بخریم کسی اگه لیست کارت گرافیک های AGP8x با قیمت زیر 60 هزار تومن که بتونه unreal tournament 3 و gears of war و crysis رو با حداقل جزئیات گرافیکی اجرا کنه می خواستیم.
فرقی نمی کنه Ati یا Nvidia باشه.نگران Cpu و Ram هم نباشید.
ممنون لطفا سریع جواب بدید.
با توجه به قیمت ها 8800gt انتخاب بهتری میتونه باشه (به نظر من) الان xfx 8800gt شده 270 275 تومن در صورتیکه 8800gts 512mb از 370 به بالا هستش.راستی یک سوال دیگه اینکه خرید GT به صرفه هست یا GTS های جدید ... اگر قیمت داشتید هم ممنون میشم ...
اگه میخوای oc بگیری که به نظر من bfg بگیر اگه نه که xfx 8800gt با توجه به قیمتش انتخاب عاقلانه ای هستش.دوستان عزیز من برای سیستم یکی از دوستان می خواستم کارت گرافیک انتخاب کنم ، 8800GT برند Zotac بهتر هست یا BFG OC2 ... اگر انتخاب های بهتری هم هست که عنوان کنید... راستی این شرکت برین که میگن نمایندگی زوتاک در ایران هست هم اگر شماره تلفنش یا آدرسی دارید ممنون میشم
دوستان عزیز من برای سیستم یکی از دوستان می خواستم کارت گرافیک انتخاب کنم ، 8800GT برند Zotac بهتر هست یا BFG OC2 ... اگر انتخاب های بهتری هم هست که عنوان کنید... راستی این شرکت برین که میگن نمایندگی زوتاک در ایران هست هم اگر شماره تلفنش یا آدرسی دارید ممنون میشم
اينم رم :پس همون زوتاک 8800 امپ میگیرم براش ... مادربرد هم GA-X38-DQ6 در نظر دارم ، نمیدونمجاش شاید اینجا نباشه اما خواستم نظر دوستان را در مورد مموری هم بدونم که 2 گیگ به صورت 2 تا ماژول 1 گیگ چی بگیرم که مناسب باشه ... باس 1066 باشه
راستی از لحاظ کارایی فکر نکنم مدل GTS جدید جز 5،6 تا فریم بالاتر از GT بهتر باشه ... راستی این مدل زوتاک حدود قیمتاش هم اگر داشتید ممنون میشم بگید
اينم رم :
Corsair XMS2 Xtreme Performance TwinX Matched - Memory - 2 GB ( 2 x 1 GB ) - DIMM 240-pin - DDR II - 1066 MHz / PC2-8500 - CL5
قيمتش حدود 100 تومن ! در ضمن اين رم با مادربورد شما مچ هست
Crucial Ballistix Tracer - PC2 8500 - 2GB Dual Channel (2x1GB) - DDR2 - 1066MHzانتخاب های بهتر از این هم هست ؟