مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

عزیز منظور من اینکه مین بور evga نیازی به 3way sli بودن کارت نداره. فقط قابلیت sli داشته باشه. با استفاده از چیپ این مین میتونه 3waysli هم بشه!

عزیز منظور من اینکه مین بور evga نیازی به 3way sli بودن کارت نداره. فقط قابلیت sli داشته باشه. با استفاده از چیپ این مین میتونه 3waysli هم بشه!

میشه یک مدل از این مادربرد رو معرفی کنین (لینک) ... خیلی جالبه ، چون من تا بحال نشنیده بودم .

متشکرم
.:love:

اخه عقل كل وقتي كارتي فقط يك پل sli داشته باشه (مثل 9800GX2 ) چطور ميخواد 3Waysli بشه ....

تازه اين 780 هست يعني الان 790i ultra sli هم اومده

خلاصه اينكه حرفت كاملا غلطه چون فعلا فقط 8800GTX و 8800Ultra و 9800GTX از 3Way sli پشتيباني ميكنند
يعني 2 تا sli bridge دارن

مفهوم شد ؟؟

اخه عقل كل وقتي كارتي فقط يك پل sli داشته باشه (مثل 9800GX2 ) چطور ميخواد 3Waysli بشه ....

تازه اين 780 هست يعني الان 790i ultra sli هم اومده

خلاصه اينكه حرفت كاملا غلطه چون فعلا فقط 8800GTX و 8800Ultra و 9800GTX از 3Way sli پشتيباني ميكنند
يعني 2 تا sli bridge دارن

مفهوم شد ؟؟
چندین بار بت گفتم اینطوری با من صحبت نکن....

خب من هم حرف دوستمون رو تایید میکنم .

شما برای داشتن یک Triple SLI ( همون 3way ) باید دو فاکتور رو به طور همزمان داشته باشین .

اول : مادربردی که از چیپست هایی که این تکنولوژی رو حمایت میکنن استفاده کرده باشه ، و 3 تا SLOT از نوع

PCI-E داشته باشه . ( دقیقا مثل همین مادربردی که شما مثال زدین و البته به هیچ کس خرید اون توصیه

نمیشه ، چون یک تکنولوژی بی مصرفه ! در حالی که 680 و 790 بهتر هستن )

ب : کارت گرافیک شما باید 3way SLI رو ساپورت کنه . به عبارت دیگه به جای یک درگاه SLI ، یک درگاه دیگه

هم داشته باشه . در حال حاضر فقط 3 کارت این تکنولوژی رو دارند . که در پست قبل اشاره کردن بهش .

حالا هر دوی این شروط با هم باید برقرار باشند تا شما بتونین یک 3way SLI داشته باشین .

برای مثال ، اگر شما یک مادربرد 780i و سه کارت 8800GTS داشته باشین ، هرگز نمیتونین 3way SLI داشته

باشین ، علت هم برقرار نبودن شرط دوم هستش .

متشکرم :x

درود .
دوستان مادربورد من GIGA PLS3 945 ddr3 رو پشتیبانی میکنه یا نه و این HD2600مدلاش چند جورند و با همون 150 کدومش پیشنهاد میشه . اگه کارت بهتری هم بود معرفی کنید ممنون میشم .

نه مین شما ddr3 ساپورت نیستش نهایت میتونه 2 گیگ ddr2 533 رو ساپورت کنه.
hd2600 هم xt و pro قیمتشون هم xt از 165 تومن داره تا 185 190 تومن pro هم از 110 تومن داره تا 135 140 تومن. که من هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم میتونی 8600gt بگیری با قیمت پایین تر و کارایی در حد 2600xt (حالا یکم بالا پایین). الان xfx 8600gt تو مایه های 125 130 تومن هستش. (حالا خود دانی)

ZOTAC 8800GT OC HDMI 512MB
کارت خوب که اورلاک شده هم هست.
کاملا تایید میشه این کارت که تازه به بازار اومده توسط شرکت برین پشتیبانی میشه که گارانتی 5 ساله تو ایران رو داراست و تازه وارد بازار ایران شده...
8800 gt زوتک تو مقایسه ها نزدیک 8800 gtx خودش رو نشون داده.

آخرین ویرایش:
کاملا تایید میشه این کارت که تازه به بازار اومده توسط شرکت برین پشتیبانی میشه که گارانتی 5 ساله تو ایران رو داراست و تازه وارد بازار ایران شده...
8800 gt زوتک تو مقایسه ها حتی قویتر از 8800 gtx خودش رو نشون داده.

دوست عزیز حتی 8800GTS -G92 AMP هم تو 50% جاها به 8800GTX نمیرسه چه برسه به 8800GT AMP.
منظورم این نیست که چون zotac هست نمیرسه کلا همه ی برندها اینجوری هستن.
موفق باشی.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز حتی 8800GTS -G92 AMP هم تو 50% جاها به 8800GTX نمیرسه چه برسه به 8800GT AMP.
منظورم این نیست که چون zotac هست نمیرسه کلا همه ی برندها اینجوری هستن.
موفق باشی.

مخصوصا در رزولوشن های بالا که GTX با توجه به میزان RAM و BUS بیشترش یکه تاز

هستش .

اوه دوستان ببخشید.منظورم نزدیک به قدرت 8800 gtx بود.
2000832054435593929_rs.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or