مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کارت zotac 9600 gt amp میتونی بخری که قدرت عالی داره و به صورت سخت افزاری اورکلاک شده...

محسن جان با سلام
حتما شما هم از سایت ......... این اور سخت افزاری رو یاد گرفتی.
همچین چیزی اصلا وجود نداره.اور سخت افزاری دیگه چیه؟:eek:
اگه هم خواستی با دلیل بهت ثابت کنم؟
اونهایی هم که از این جور حرفها مینویسن برای برتر نشون دادن جنسشون نسبت به بقیه رقیبها(چون کم آوردن) مجبورن از این چیزا بگن.
موفق باشی.

به نظر شما با بودجه 220-250 چه کارتی بگیرم .
تو این رنج قیمت hd3850 ، 9600gt و 8800gs هستش که بین اینا 9600gt بهترین انتخابه. من پیشنهاد میکنم شما 25 30 تومن دیگه روش بزاری و یه 8800gt بگیری.
یک سوال برام پیش میاد HD3870 قویتره یا 9600GT در حالت عادی -------- اور شده؟بابنچمارک بگید
میشه گفت در یه حد هستن شاید 3870 کمی بهتر عمل کنه برای اینکه خودت متوجه بشی یه سر به این لینک ها بزن :

http://www.guru3d.com/article/Videocards/501/19/
http://www.guru3d.com/article/content/501/21/
http://www.guru3d.com/article/content/501/23/
http://www.guru3d.com/article/content/501/24/

آخرین ویرایش:
محسن جان با سلام
حتما شما هم از سایت ......... این اور سخت افزاری رو یاد گرفتی.
همچین چیزی اصلا وجود نداره.اور سخت افزاری دیگه چیه؟:eek:
اگه هم خواستی با دلیل بهت ثابت کنم؟
اونهایی هم که از این جور حرفها مینویسن برای برتر نشون دادن جنسشون نسبت به بقیه رقیبها(چون کم آوردن) مجبورن از این چیزا بگن.
موفق باشی.
شما برای مثال کارت های گیگابایت رو دیده باشید کلاکشون بیشتر از حد معموله ولی وقتی حالت پیشفرض کلاک رو میبینی متوجه میشی که کلاک پیشفرض با کلاکی که کارد الان داره برابره . خوب معلوم میشه که تو زمان تولید اورکلاک شده . شما به من ثابت کن ما هم قبول میکنیم....

شما برای مثال کارت های گیگابایت رو دیده باشید کلاکشون بیشتر از حد معموله ولی وقتی حالت پیشفرض کلاک رو میبینی متوجه میشی که کلاک پیشفرض با کلاکی که کارد الان داره برابره . خوب معلوم میشه که تو زمان تولید اورکلاک شده . شما به من ثابت کن ما هم قبول میکنیم....

اول اینکه محسن جان از حرفهام قصد ناراحتی بینمون رو ندارم واگرهم بی ادبی از نظر شما بشه پیشاپیش عذر میخوام.
از صحبتهات خوب متوجه نشدم منظورت چیه!فرمایش شما اینه که کارتها تو حالت Default کلاک بالاتری رو نشون میدن؟

اول اینکه محسن جان از حرفهام قصد ناراحتی بینمون رو ندارم واگرهم بی ادبی از نظر شما بشه پیشاپیش عذر میخوام.
از صحبتهات خوب متوجه نشدم منظورت چیه!فرمایش شما اینه که کارتها تو حالت Default کلاک بالاتری رو نشون میدن؟
بله درسته در حالت default کلاک بالاتری رو نسبت به حالت یک کارت استاندارد مثلا 9600 از خودش نشون میده.

بله درسته در حالت default کلاک بالاتری رو نسبت به حالت یک کارت استاندارد مثلا 9600 از خودش نشون میده.

اگه منظورت از اینکه یه کارت تو حالت عادی کلاک بالاتری رو نسبت به کلاک استاندارد اون کارت نشون میده اور سخت افزاری هستش:eek:باید خدمتت عرض کنم که تمام کارتا از جمله XFX-ASUS-LEADTEK و....... اینجوری هستن.مثلا اگه کارت XFX 8600GT Fatal1ty رو با برنامه GPU-Z مشخصاتشو نگاه کنی در قسمت Default Clock میبینی که مشخصات به صورت 620-850 هست که با استاندارد تعریف شده ی این کارت که 540-700 هست فرق داره.
محسن جان همونطور که بهت گفتم اور سخت افزاری هیچ معنی و مفهومی نداره و همش برای بازار گرمی هستش:cool:
موفق باشی.

اگه منظورت از اینکه یه کارت تو حالت عادی کلاک بالاتری رو نسبت به کلاک استاندارد اون کارت نشون میده اور سخت افزاری هستش:eek:باید خدمتت عرض کنم که تمام کارتا از جمله XFX-ASUS-LEADTEK و....... اینجوری هستن.مثلا اگه کارت XFX 8600GT Fatal1ty رو با برنامه GPU-Z مشخصاتشو نگاه کنی در قسمت Default Clock میبینی که مشخصات به صورت 620-850 هست که با استاندارد تعریف شده ی این کارت که 540-700 هست فرق داره.
محسن جان همونطور که بهت گفتم اور سخت افزاری هیچ معنی و مفهومی نداره و همش برای بازار گرمی هستش:cool:
موفق باشی.
ببین الان مثلا من منظورم از اور سخت افزاری همون کارت های خاص هست که یه تغییراتی توش انجام شده! فاتیلیتی xfx هم یه کارت خاصه که کلاکش بیشتر از استاندارده که ما به این میگیم اور سخت افزاری شده! فاتیلیتی و xxx سری های خاص xfx هستند. amp هم سری خاص Zotac هستش! من منظورم از اور سخت افزاری این بود که کارت هایی که قدرتشون نسبت به استاندارد بیشتره!

ببین الان مثلا من منظورم از اور سخت افزاری همون کارت های خاص هست که یه تغییراتی توش انجام شده! فاتیلیتی xfx هم یه کارت خاصه که کلاکش بیشتر از استاندارده که ما به این میگیم اور سخت افزاری شده! فاتیلیتی و xxx سری های خاص xfx هستند. amp هم سری خاص Zotac هستش! من منظورم از اور سخت افزاری این بود که کارت هایی که قدرتشون نسبت به استاندارد بیشتره!

پس خواهشا اون لفظ سخت افزاری رو به کار نبر چون با این وضع تمام برندها از این کارتها دارن.

موفق باشی.
شما اول اطلاعاتت رو بروز کن بعد به کسی پیشنهاد بده.
من نمی دونم این همه فرد بی اطلاع چطور به خودشون اجازه میدن که اظهار نظر کنن.
دوستان اگر اطلاعات کافی ندارند حرف نزنند.
اورکلاک سخت افزاری وجود داره و من بعنوان فردی آگاه تایید می کنم شرکتی مثل XFX تمام کارت هاش رو اورکلاک نرم افزاری میکنه در حالی شرکت ZOTAC تمام اورکلاک هاش سخت افزاری هست.
شرکت XFX از خودش کارخانه نداره و شرکت بسته بندی هست!!
در حالی شرکت ZOTAC متعلق به کارخانه PCP یکی از بزرگترین تولید کنندگان کارت های گرافیک ATI و NVIDIA می باشد.
شرکت ZOTAC با داشتن بیش از 6000 هزار پرسنل قدرت خود را در عرصه رقابت نشان داده و با داشتن گارانتی 5 ساله کیفیت محصولات خود راتضمین می کند.

منبع
http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=33

خيلي مشتاقم ، اساتيدي كه ميدونن اوركلاك سخت افزاري چيه واسه ما يه توضيح مختصر بدن كه ما ملتفت بشيم ! خدا پدر اون كه اوركلاك سخت افزاري رو اختراع كرد بيامرزه ديگه نميخواد بريم 9800GX2 بخريم!

كارت 5200FX رو ميديم بقالي سر كوچه برامون اوركلاك سخت افزاري كه بكنه قدرتش ميشه دو برابر GX2 ، واقعا چيز خوبيه!:)

Hi
فعلا که xfx پر فروشترینه و zotac هم هیچ حرفی جلوش برای گفتن نداره.
راستی اگه میشه برای اینکه xfx کارخونه نداره دلیل بیار......همچنین برای اور سخت افزاری.............
واسم pm بده منتظرم.
منم بدم نمیاد بفهمم چون میخوام سیستمم را ارتقاع بدم

اگه می شه قیمت evga9600 را بگید عجله دارم.
با تشکر
شما چرا چنین کارتی میخری که گارانتی خوبی در ایران نداره؟آیا خودت کارتتو تضمین میکنی؟
نظر من اینکه کارت های BFG رو بخر که گارانتی مادام العمر شرکت برین رو داره و در جهان هم معتبره....

خوب من اینو قبول دارم که کارتهای ZOTAC خوب هستن ..

اما ...

به نظرم پست های شما خیلی بیش از حد یه جوری هستن :cheesygri

یعنی توی یک بازه زمانی کلید میکنین روی یک برند خاص ... یک هفته پیش BFG الان ZOTAc

اما گفتتون رو در مورد شرکت بسته بندی !!! XFX به شدت رد میکنم !!!

اگر قرار باشه یکی مثل XFX بسته بندی باشه و لابد Evga روکش کش ... خب BFG , Zotac

و ... که ...

شما یک سر به فرومهای خارجی بزنین ببینین برند گرافیک ملت ؛ اونجا ، که البته به جای

تبلیغ ، سیستم خودشون رو توی امضاشون میزارن ، چیه !

من تاحالا اون قدری که XFX دیدم ، و Review ازش خوندم ... از مثلا Zotac جز در 2 3 سایت

چیزی نخوندم ...

از یک شرکت بسته بندی بعیده ... ( کلا ASUS و MSI هم لابد تولیدی لباس شویی دارن ! )

در مورد OC سخت افزاری ...

والا تا اون جایی که اطلاعات حقیر اجازه میده ... من تابحال ، ندیدم که در Shader ... Pipline... GPU ... Bus

و سایر موارد با هم فرق داشته باشند از نظر سخت افزاری ..

اما نکته ای که هست ... سیستم خنک کننده ی این کارتهاست ...

دو سری OC کنده کارخونه ای داریم ... سری اول ، سیستم خنک کننده رو دست نمیزنن ( که اکثرا هم همین

طوری هستن )

و سری دوم اونهایی هستن که با توجه به OC که روی کارت انجام دادن مبادرت به بهبود سیستم خنک کننده

کارت میزننن ... و بسیار هم محدودا ... خب من اینو اسمش رو میزارم OC سخت افزاری

( همچین موردی رو در مورد Q6600 Intel هم داریم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or