ببیثن دوست من دنیا در حال تغییرات هست و آدم باید با تکنولوژی جلو بره الان من وقتی کارت زوتک رو تست کردم دیدم نتیجش عالیه و نکته بعدی حتما باید همیشه یه برند رو بگم؟ شما دستور میدید؟خوب من اینو قبول دارم که کارتهای ZOTAC خوب هستن ..
اما ...
به نظرم پست های شما خیلی بیش از حد یه جوری هستن :cheesygri
یعنی توی یک بازه زمانی کلید میکنین روی یک برند خاص ... یک هفته پیش BFG الان ZOTAc
اما گفتتون رو در مورد شرکت بسته بندی !!! XFX به شدت رد میکنم !!!
اگر قرار باشه یکی مثل XFX بسته بندی باشه و لابد Evga روکش کش ... خب BFG , Zotac
و ... که ...
شما یک سر به فرومهای خارجی بزنین ببینین برند گرافیک ملت ؛ اونجا ، که البته به جای
تبلیغ ، سیستم خودشون رو توی امضاشون میزارن ، چیه !
من تاحالا اون قدری که XFX دیدم ، و Review ازش خوندم ... از مثلا Zotac جز در 2 3 سایت
چیزی نخوندم ...
از یک شرکت بسته بندی بعیده ... ( کلا ASUS و MSI هم لابد تولیدی لباس شویی دارن ! )
http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=33خوب من اینو قبول دارم که کارتهای ZOTAC خوب هستن ..
اما ...
به نظرم پست های شما خیلی بیش از حد یه جوری هستن :cheesygri
یعنی توی یک بازه زمانی کلید میکنین روی یک برند خاص ... یک هفته پیش BFG الان ZOTAc
اما گفتتون رو در مورد شرکت بسته بندی !!! XFX به شدت رد میکنم !!!
اگر قرار باشه یکی مثل XFX بسته بندی باشه و لابد Evga روکش کش ... خب BFG , Zotac
و ... که ...
شما یک سر به فرومهای خارجی بزنین ببینین برند گرافیک ملت ؛ اونجا ، که البته به جای
تبلیغ ، سیستم خودشون رو توی امضاشون میزارن ، چیه !
من تاحالا اون قدری که XFX دیدم ، و Review ازش خوندم ... از مثلا Zotac جز در 2 3 سایت
چیزی نخوندم ...
از یک شرکت بسته بندی بعیده ... ( کلا ASUS و MSI هم لابد تولیدی لباس شویی دارن ! )
8600GTS کارت خوبی هست .سلام دوستان من می خوام کارت گرافیک Elsa 8600 gtx بخرم این مدل کارت گرافیک چطورین اگه می شه یکی توشیح بده؟
مطمئنی ما 8600 GTX داریم؟سلام دوستان من می خوام کارت گرافیک Elsa 8600 gtx بخرم این مدل کارت گرافیک چطورین اگه می شه یکی توضیح بده؟
عزیز اگر پست جنابعالی حرف حساب بود که پاک نمیشد...كي پست من رو تو صفحه قبل پاك كرد ... بايدم پاك كنيد چون حرف حساب جواب نداره :laughing:
حالا چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟PM SPOILER یه جوری بگو چی بود؟؟؟اگه حرف حساب نبود بايد جوابش رو ميداديد :laughing:
اگه حرف حساب نبود بايد جوابش رو ميداديد :laughing: