بله همونطوری که خودت گفتی.سیستمت هم همونی بوده که تو امضاته.:cheesygri
منظورت چیه؟ اگه اینجا دوست نداری بگی پخ کن!
بد کردم تمام سوالات بچه ها رو تک تک جواب دادم تا مثلا نگه:فلانی سوال منو تحویل نگرفت؟
امیر جان بد نکردی...ولی فکر نکن تنها شخصی که این کار رو کرده شما بودی.یه نگاه از اول این تایپیک بندازی بد نیست
اینم تست HD2900XT.من که ندیدم جایی عقب بیافته!!!شاید به نظر شما عقبه میفته؟دماشم کاملا عادیه.X1950XTX از 8800GTS 640MB جلو میزن
من راستش حال ندارم دیگه در این مورد بحث کنم!
فقط یه سر هم به بنچهای قدیم
www.hardocp.com بزن...الان 1000 تا دلیلم بیارم بازم حرف خودتو میزنی...پس بهتره بحث الکی واسه ی کارتی که دیگه کلا ارزش خرید نداره نزنیم.
نه مغازه دارم,نه تو نمایندگی کار میکنم................آخرشم اینطوری با من برخورد میشه(اونم از طرف مدیر انجمن)
مگه من مغازه دارم؟ یا تو نمایندگی کار میکنم؟
من باهات خوب تا کردم! تا اونجا که خوندم میگی اول AMD بعد ATI و دیدم اصلا بحث منطقی نمیکنی! بعد توقف داری بگم نه دوست عزیز! اول اینتل بعد انویدیا؟
البته اینم بگم من فن هیج کدوم نیستم...توی هر برهه ی زمانی یه محصولی خوب بوده...الان برو پست های قدیمم رو بخون ببین سره این که برد پلیت یا اینو تیری دی هم ارزش خرید دارن چقدر بحث کردم!
ولی پشت بردی بد نگفتم.
محمد رضا از اول طرف بحث من شما نبودی./شما جای اینکه گیر به من بدی و مسخره بازی در بیاری یه لطف کن برای صحبت های امیر تایکون یا خودش دلیل بیاره یا شما!!
منم از اول خودم رو قاطی اون بحث نکردم...و از اول میگفتم تمومش کنین...مسخره بازیم نکردم کاملا جدی بودم!...من تنها چیزی که گفتم این بود که معنی اون جمله کارگر نیست! خودت فکر کن...یعنی چی کارگر داره؟اصلا معنی میده؟دلیل نمیشه ما هر کلمه ای توی انگلیسی دیدم معادلش به فارسی ترجمه بشه...کلا این بردهارو روبات میسازه! و بله همون کارمند هم به نوعی کارگر هستن ولی نه اون کارگری که شما میگی عمله! که روزی 15 تومن میگیره بیل میزنه! بلکه ادمای با سواد! و درس خونده
آقا محمد رضا شما فکر کنم تازه دیپلم گرفته باشی و من مهندس مکانیک هستم و خیلی از کتاب های دوره لیسانسم انگلیسی بوده و این در مقابل اون کتابها این لینک از نظر معنی کردن چیزی نداره.من در رابطه با اون ترجمه کاملا باید بگم که درسته(از کی تا حالا معنی کلمه ی worker شده پرسنل؟)
در این مورد بالا توضیح دادم.من اصلا دیپلمم ندارم! رشتمم آشه..
درسته که برای من هیچ سودی نداره برندی رو معرفی کنم ولی اینم میدونم که برای خیلی ها سود داره.آقای امیر خان با اون پستت خوب مشخص شد که برای کی سود داره.
بله بله...خیلییی واسه ی من سود داره! خیلیییی! الانم این کارتی که دارم مفتی اومده دستم!...میخوای فاکتور رو اسکن کنم؟
چون بعضی ها 16-17 سال بیشتر ندارن)
اگر فکر میکنی با این حرفت ناراحت میشم تیرت به سنگ خورد

از این حرفا زیاد زدن... میتونی با این حرفت دل گرمی بدی به خودت:cheesygri
خوب بازم میگم این بحث ها سودی نداره! جز روی هم رو کم کردن که واقعا ارزش داره؟...الان خدای سخت افزار باشین فرقی به حال کسی میکنه؟
فکر نمیکنین تاپیکه مشاوره به اندازه ی کافی به گند کشیده شده؟