مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ببخشيد كه ميان حرف اين دو استاد مي پرم ولي به نظرتون يكم صميميانه رفتار كنيم درست نيست؟نه سود ATI تو جيب آقا امر مياد نه سود Geforce تو جيب آقا محمد رضا. نميگم درباره ي اين موضوع ها بحث نكنيم فقط ميگم يكم صميمانه و با محبت صحبت كنيم درسته كه همديگرو نمي بينينم ولي نسبت به هم يك احساس عاطفي داريم.در ضمن آقا امير اقا محمدرضا نگفتند كه شمارو بن ميكنند واقعا شما در زمينه ي اطلاعات درباره ي كامپيوتر واقعا عاليه براي فاميل ما فقط آقا امير سيستم پيشنهاد ميدن:love:

ببخشيد كه ميان حرف اين دو استاد مي پرم ولي به نظرتون يكم صميميانه رفتار كنيم درست نيست؟نه سود ATI تو جيب آقا امر مياد نه سود Geforce تو جيب آقا محمد رضا. نميگم درباره ي اين موضوع ها بحث نكنيم فقط ميگم يكم صميمانه و با محبت صحبت كنيم درسته كه همديگرو نمي بينينم ولي نسبت به هم يك احساس عاطفي داريم.در ضمن آقا امير اقا محمدرضا نگفتند كه شمارو بن ميكنند واقعا شما در زمينه ي اطلاعات درباره ي كامپيوتر واقعا عاليه براي فاميل ما فقط آقا امير سيستم پيشنهاد ميدن:love:

شما لطف داری.من کوچیک تمام بچه های سایت هستم.
من ادب رو تو همه پستام رعایت میکنم.کسی از من عمل ناشایستی دیده؟ولی بعضی اوقات پیش میاد که از ادب آدم سو استفاده میشه

من تا حالا به کسی سیستم بدی پیشنهاد دادم؟
یا قطعه ای رو به پیشنهاد من خریدین و ازش راضی نیستین؟
یا با پیشنهاد من پول تون رو ریختین تو آب؟
یا اطلاعاتم ضعیف بوده؟

اگه کسی با من مشکل داره عرض کنه من خودم از سایت برم!!!؟؟؟

بد کردم از کسی برای گفته هاش دلیل خواستم؟بد کردم تمام سوالات بچه ها رو تک تک جواب دادم تا مثلا نگه:فلانی سوال منو تحویل نگرفت؟
من شاید سالی 1 بار(چی بشه 2 بار) بیام بازار تهران,و از بازار دورم.هر چی هم اطلاعات دارم از اینترنته.نه مغازه دارم,نه تو نمایندگی کار میکنم................آخرشم اینطوری با من برخورد میشه(اونم از طرف مدیر انجمن)

بد کردم از کسی برای گفته هاش دلیل خواستم؟بد کردم تمام سوالات بچه ها رو تک تک جواب دادم تا مثلا نگه:فلانی سوال منو تحویل نگرفت؟
سخت نگیر امیر درست میشه.
یکی لطف می کنه و یه کارت گرافیک خوب تو مایه های 250 تا 300 معرفی کنه؟
خوب تو این رنج hd3850 8800gs 9600gt و 8800gt هست که بهترین انتخاب (به نظر من) همون 8800gt هستش که الان xfx 8800gt تو مایه های 280 285 تومن شده با گارانتی سازگار.

یکی لطف می کنه و یه کارت گرافیک خوب تو مایه های 250 تا 300 معرفی کنه؟

در ظمن در هنگام خرید کارت گرافیک چه نکاتی رو رعایت کنم؟
شما ميتوني كارت Zotac 8800 GT رو با قيمت 290 هزارتومان و گارانتي 5 ساله شركت برين رو كه بين المللي است بخري. اگر هم شماره و يا آدرس نمايندگي ها رو خواستي بهم pm بزن...
اين نكته رو بگم كه سرعت كلاك هسته اين كارت 660 مگاهرتز هست كه كاراييش نسبت به ديگر كارت ها خيلي بهتره...

شما لطف داری.من کوچیک تمام بچه های سایت هستم.
من ادب رو تو همه پستام رعایت میکنم.کسی از من عمل ناشایستی دیده؟ولی بعضی اوقات پیش میاد که از ادب آدم سو استفاده میشه

من تا حالا به کسی سیستم بدی پیشنهاد دادم؟
یا قطعه ای رو به پیشنهاد من خریدین و ازش راضی نیستین؟
یا با پیشنهاد من پول تون رو ریختین تو آب؟
یا اطلاعاتم ضعیف بوده؟

اگه کسی با من مشکل داره عرض کنه من خودم از سایت برم!!!؟؟؟

من شاید سالی 1 بار(چی بشه 2 بار) بیام بازار تهران,و از بازار دورم.هر چی هم اطلاعات دارم از اینترنته.نه مغازه دارم,نه تو نمایندگی کار میکنم................آخرشم اینطوری با من برخورد میشه(اونم از طرف مدیر انجمن)
تمام کار هایی که شما انجام دادی بنده قبلا انجام دادم.
اینگونه مظلوم نمایی از طرف شما خیلی جالب نیست!!
پایین اسم من توجه کن متوجه می شی کی کاربر فعال گرافیک هست.
اگر من ادعایی دارم بی دلیل نیست.
الانم دیر نشده برای اینکه پست هات واقعا آبرو ریزی هست.
یه نگاه بنداز چقدر اشتباه حرف زدی!!
حمایت بی دلدل از شرکت سازگار وقتی حتی 500 تا تک تومانی برات نداره خیلی جالبه.
زمانی که برند های دیگه با همین قیمت دارند کلا ها رو می فروشند!!
همین الان قیمت 8600GT 256 DDR3
در بازار:
MSI 130
ZOTAC 122
ASUS 131
Inno3d 125
XFX 126
Palit 125
EVGA 130
می بین که داری تبلیغ می کنی بجای راهنمایی.
اگر من برند ZOTAC یا BFG رو پیشنهاد می دم چون میدونم که مصرف کننده محصول درجه یک با قیمت مناسب می خواد وگرنه Palit و Inno3d هم هست!!

آخرین ویرایش:
بیشترین قدرت بین این برند ها را کدوم برند داره؟
MSI 130
ZOTAC 122
ASUS 131
Inno3d 125
XFX 126
Palit 125
EVGA 13
من تو اصفهانم اینجا قیمت ها نجومی است:sick:
را میدن 145 هزار تومان:evil:8600GT PALIT
فقط اگه پستم پاك نميشه بگم خواهش ميكنم از اين به بعد هيچكس جواب ديگري رو نده يعني اين بحث رو تمومش كنيد از قديم گفتند دست بالاي دست زياد است
چیزی باید صابت بشه یا نه؟؟؟/حالا خصوصی باشه فرقی نمیکنه اما باید صابت بشه این همه آدم تو یک فروم این را نمیگم کلی میگم میره اطلعاعات رد و بدل کنه نه خودش را الاف کنه

هر کی سوادشو داره خواهشا بی پاسخ نمونه.

دوستان در رابطه با اون لینک zotac که امیر تایکون گذاشته بود:
قابل توجه اعضا:من آدم بیسوادی نیستم که معنی کردن یه جمله ی ساده ی انگلیسی رو ندونم.آقا محمد رضا شما فکر کنم تازه دیپلم گرفته باشی و من مهندس مکانیک هستم و خیلی از کتاب های دوره لیسانسم انگلیسی بوده و این در مقابل اون کتابها این لینک از نظر معنی کردن چیزی نداره.من در رابطه با اون ترجمه کاملا باید بگم که درسته(از کی تا حالا معنی کلمه ی worker شده پرسنل؟)
درسته که برای من هیچ سودی نداره برندی رو معرفی کنم ولی اینم میدونم که برای خیلی ها سود داره.آقای امیر خان با اون پستت خوب مشخص شد که برای کی سود داره.

آقای امیر تایکون شما سوالهایی که پرسیده بودم رو جواب بده بعد بیا بگو کی حالیشه کی حالیش نیست.تو که همه ی پستات BFG و zotac هستش.به این میگی راهنمایی خوب؟
این رو به من ثابت کنین که BFG و zotac تو کیفیت و قیمت و عمل کرد از همه بهترن اگه درست جواب دادین به خدا قسم میخورم از همه معذرت بخوام و برای همیشه از سایت برم......(از این ساده تر دیگه فکر نکنم سوال باشه)

دوست عزیز زود بهم میپرید بابا گفتم بحث این جوری نه این بحث نیست دعواست
درسته که برای من هیچ سودی نداره برندی رو معرفی کنم ولی اینم میدونم که برای خیلی ها سود داره
مثلا کی؟؟؟؟؟باسه ی چی؟
این رو به من ثابت کنین که BFG و zotac تو کیفیت و قیمت و عمل کرد از همه بهترن
اصلا برند فرق زیادی تو قدرت نداره اما تو کیفیت و گارانتی داره تمام بحث الکی ممنوع
معذرت بخوام
همتون باید از هم معذرت بخواین
از سایت برم
منظورتو نمیفهمم اینجا ماله شخص خاصی نیست که بخواد تو رو بیرون بندازه و این دست خودته و باید به میل خودت بری و کلا رفتن و نرفتن تو هم واسه سایت فرقی نداره هرکی دلش بخواد فعالیت میکنه
پایین اسم من توجه کن متوجه می شی کی کاربر فعال گرافیک هست.
اگر من ادعایی دارم بی دلیل نیست.
اون درجه را به تو ندادن تا باش ادعا کنی

دوستان در رابطه با اون لینک zotac که امیر تایکون گذاشته بود:
قابل توجه اعضا:من آدم بیسوادی نیستم که معنی کردن یه جمله ی ساده ی انگلیسی رو ندونم.آقا محمد رضا شما فکر کنم تازه دیپلم گرفته باشی و من مهندس مکانیک هستم و خیلی از کتاب های دوره لیسانسم انگلیسی بوده و این در مقابل اون کتابها این لینک از نظر معنی کردن چیزی نداره.من در رابطه با اون ترجمه کاملا باید بگم که درسته(از کی تا حالا معنی کلمه ی worker شده پرسنل؟)
درسته که برای من هیچ سودی نداره برندی رو معرفی کنم ولی اینم میدونم که برای خیلی ها سود داره.آقای امیر خان با اون پستت خوب مشخص شد که برای کی سود داره.

آقای امیر تایکون شما سوالهایی که پرسیده بودم رو جواب بده بعد بیا بگو کی حالیشه کی حالیش نیست.تو که همه ی پستات BFG و zotac هستش.به این میگی راهنمایی خوب؟
این رو به من ثابت کنین که BFG و zotac تو کیفیت و قیمت و عمل کرد از همه بهترن اگه درست جواب دادین به خدا قسم میخورم از همه معذرت بخوام و برای همیشه از سایت برم......(از این ساده تر دیگه فکر نکنم سوال باشه)
اول اینکه بنده مهندس عمران - عمران هستم از دانشگاه امیرکبیر.
دوم دارای مدرک تافل هستم و بهتر شما معنی اون جمله رو میدونم.( 8 سال تمام زبان خوندم!!)
فکر کردی با 4 واحد زبان خیلی زبانت خوبه.

حالا برسیم به اصل مطلب که چرا برند ZOTAC کیفیت بالایی داره.
این شرکت سازنده بیشترین برد برای شرکت ATI هست.
بله شرکت ZOTAC تمامی برد های شرکت sapphire می سازه.
حتی برای شرکت BFG هم ZOTAC برد میزنه.
این خودش دلیل کافی برای کیفیت محصولات این شرکت هست.

اول اینکه بنده مهندس عمران - عمران هستم از دانشگاه امیرکبیر.
دوم دارای مدرک تافل هستم و بهتر شما معنی اون جمله رو میدونم.( 8 سال تمام زبان خوندم!!)
فکر کردی با 4 واحد زبان خیلی زبانت خوبه.

حالا برسیم به اصل مطلب که چرا برند ZOTAC کیفیت بالایی داره.
این شرکت سازنده بیشترین برد برای شرکت ATI هست.
بله شرکت ZOTAC تمامی برد های شرکت sapphire می سازه.
حتی برای شرکت BFG هم ZOTAC برد میزنه.
این خودش دلیل کافی برای کیفیت محصولات این شرکت هست.

اول اینکه من منظورم از مدرک داشتن آدمهایی بود که بتونن راحت اون جمله رو معنی کنن.بحث دانشگاه رو هم وسط نیار ما هم از بد جایی مدرک نگرفتیم ولی اینجا جای کل انداختن دانشگاه نیست.(چون بعضی ها 16-17 سال بیشتر ندارن)
دوما برای اون جایی که به شما تافل داده متاسفم.(من 2 سال در اسکاتلند بودم و بازم میگم که از پس معنی کردن اون دو خط بر میام)

والا اون دو خط رو با همون 4 واحد هم میشه معنی کرد.

من نگفتم بگو zotac یا BFG کیفیتشون خوبه من گفتم ثابت کن از همه بهترن و برای حرفهات هم دلیل بیار(گفتن یه حرف از شما دلیل محسوب نمیشه یه لینکی چیزی بزار تا بفهمیم راست میگی)در ضمن از نظر قدرت هم ثابت کن بهترینن.اگه ایجوریه منم میگم xfx بردهای powrecolor رو میسازه:laughing:(اگه من جوابتو اینجوری داده بودم قبول میکردی؟)
راستی چرا جوابهای سوالاتی که صبح پرسیده بودم رو نمیدی.؟(همشو با دلیل بگو)
همون دو خط رو که گذاشتی بودی معنی کن ببینیم شما چه جوری معنی میکنی.

بله همونطوری که خودت گفتی.سیستمت هم همونی بوده که تو امضاته.:cheesygri
منظورت چیه؟ اگه اینجا دوست نداری بگی پخ کن!
بد کردم تمام سوالات بچه ها رو تک تک جواب دادم تا مثلا نگه:فلانی سوال منو تحویل نگرفت؟
امیر جان بد نکردی...ولی فکر نکن تنها شخصی که این کار رو کرده شما بودی.یه نگاه از اول این تایپیک بندازی بد نیست;)
اینم تست HD2900XT.من که ندیدم جایی عقب بیافته!!!شاید به نظر شما عقبه میفته؟دماشم کاملا عادیه.X1950XTX از 8800GTS 640MB جلو میزن
من راستش حال ندارم دیگه در این مورد بحث کنم!
فقط یه سر هم به بنچهای قدیم www.hardocp.com بزن...الان 1000 تا دلیلم بیارم بازم حرف خودتو میزنی...پس بهتره بحث الکی واسه ی کارتی که دیگه کلا ارزش خرید نداره نزنیم.
نه مغازه دارم,نه تو نمایندگی کار میکنم................آخرشم اینطوری با من برخورد میشه(اونم از طرف مدیر انجمن)
مگه من مغازه دارم؟ یا تو نمایندگی کار میکنم؟
من باهات خوب تا کردم! تا اونجا که خوندم میگی اول AMD بعد ATI و دیدم اصلا بحث منطقی نمیکنی! بعد توقف داری بگم نه دوست عزیز! اول اینتل بعد انویدیا؟
البته اینم بگم من فن هیج کدوم نیستم...توی هر برهه ی زمانی یه محصولی خوب بوده...الان برو پست های قدیمم رو بخون ببین سره این که برد پلیت یا اینو تیری دی هم ارزش خرید دارن چقدر بحث کردم!
ولی پشت بردی بد نگفتم.
محمد رضا از اول طرف بحث من شما نبودی./شما جای اینکه گیر به من بدی و مسخره بازی در بیاری یه لطف کن برای صحبت های امیر تایکون یا خودش دلیل بیاره یا شما!!
منم از اول خودم رو قاطی اون بحث نکردم...و از اول میگفتم تمومش کنین...مسخره بازیم نکردم کاملا جدی بودم!...من تنها چیزی که گفتم این بود که معنی اون جمله کارگر نیست! خودت فکر کن...یعنی چی کارگر داره؟اصلا معنی میده؟دلیل نمیشه ما هر کلمه ای توی انگلیسی دیدم معادلش به فارسی ترجمه بشه...کلا این بردهارو روبات میسازه! و بله همون کارمند هم به نوعی کارگر هستن ولی نه اون کارگری که شما میگی عمله! که روزی 15 تومن میگیره بیل میزنه! بلکه ادمای با سواد! و درس خونده;)
آقا محمد رضا شما فکر کنم تازه دیپلم گرفته باشی و من مهندس مکانیک هستم و خیلی از کتاب های دوره لیسانسم انگلیسی بوده و این در مقابل اون کتابها این لینک از نظر معنی کردن چیزی نداره.من در رابطه با اون ترجمه کاملا باید بگم که درسته(از کی تا حالا معنی کلمه ی worker شده پرسنل؟)
در این مورد بالا توضیح دادم.من اصلا دیپلمم ندارم! رشتمم آشه..
بله بله...خیلییی واسه ی من سود داره! خیلیییی! الانم این کارتی که دارم مفتی اومده دستم!...میخوای فاکتور رو اسکن کنم؟
چون بعضی ها 16-17 سال بیشتر ندارن)
اگر فکر میکنی با این حرفت ناراحت میشم تیرت به سنگ خورد:دی از این حرفا زیاد زدن... میتونی با این حرفت دل گرمی بدی به خودت:cheesygri

خوب بازم میگم این بحث ها سودی نداره! جز روی هم رو کم کردن که واقعا ارزش داره؟...الان خدای سخت افزار باشین فرقی به حال کسی میکنه؟
فکر نمیکنین تاپیکه مشاوره به اندازه ی کافی به گند کشیده شده؟

محمد رضا من بازم دارم میگم من منظورم از حرفهام شما نیستی فقط میخوام جمله رو یکی برای من معنی کنه:
With 40 SMT lines, 6,000 workers and 100,000 square-feet meter, ZOTAC features a full array of state-of-the-art facilities and machineries
من فقط از شما یکی معنی کردن این جمله ی بالا رو میخوام یکی هم جواب دادن اون چند تا سوال بالا همین.
من بحث رو کشش ندادم و این قصد رو هم ندارم چون برای هیچ کدوممون هیچ سودی نداره.
این چند تا سوال بالا رو درست جواب بدید من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم(فکر کنید من یه کاربر خیلی مبتدی هستم و میخوای اینها رو با دلیل بهم یاد بدی)
موفق باشی.

محمد رضا من بازم دارم میگم من منظورم از حرفهام شما نیستی فقط میخوام جمله رو یکی برای من معنی کنه:
With 40 SMT lines, 6,000 workers and 100,000 square-feet meter, ZOTAC features a full array of state-of-the-art facilities and machineries
من فقط از شما یکی معنی کردن این جمله ی بالا رو میخوام یکی هم جواب دادن اون چند تا سوال بالا همین.
من بحث رو کشش ندادم و این قصد رو هم ندارم چون برای هیچ کدوممون هیچ سودی نداره.
این چند تا سوال بالا رو درست جواب بدید من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم(فکر کنید من یه کاربر خیلی مبتدی هستم و میخوای اینها رو با دلیل بهم یاد بدی)
موفق باشی.
معنی جمله بالا :

با داشتن 40 خط تولید مدار چاپی و 6000 پرسنل در فضای 100000 متر مربع ، شرکت ZOTAC دارای تمامی امکانات و ماشینالات طراحی و ساخت می باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or