مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

3090 حداکثر 10 درصد بهتر از 3080 12 گیگ ( 6 تا 8 میلیون اختلاف قیمت دارن)
3080 12 گیگ در RT بین 20 تا 30 درصد بهتر
View attachment 295452View attachment 295453

با DLSS اختلاف خیلی بیشتر هم می شه

اینایی که گذاشتی جفتش با RT هست ، تقریبا RT همچنان بولشت ترین چیزی که دارم میبینم ، چند ماه میشه 3080 دارم سر جمع 5 تا بازی خفن بود که RT داشتن درست و حسابی ، بقیشون که هیچی ، سوای اینکه خیلی بازی ها مثل مترو با RT هنوز کلی باگ دارن.
DLSS هم کیفیت رو میاره پایین ، لاقل من که اذیت شدم باهاش و تفاوت برام مشهود بود.

1685655814994.png

تفاوت همونیه که بهت گفتم و 6800XT به 3080 12 گیگ هم ارزش آپگرید نداره.

اینایی که گذاشتی جفتش با RT هست ، تقریبا RT همچنان بولشت ترین چیزی که دارم میبینم ، چند ماه میشه 3080 دارم سر جمع 5 تا بازی خفن بود که RT داشتن درست و حسابی ، بقیشون که هیچی ، سوای اینکه خیلی بازی ها مثل مترو با RT هنوز کلی باگ دارن.
DLSS هم کیفیت رو میاره پایین ، لاقل من که اذیت شدم باهاش و تفاوت برام مشهود بود.

View attachment 295462

تفاوت همونیه که بهت گفتم و 6800XT به 3080 12 گیگ هم ارزش آپگرید نداره.
هدف از ارتقا در این رده چیه ؟ فقط RT :D و گرنه همین RX 6800XT تمام بازی های روز 120 فریم ( حتی بیشتر ) اجرا می کنه

سلام
ارتقاع از gtx 970 با بودجه نهایت 10 تومن :D پیشنهادتون چیه؟
ممنون
3060TI
RX 6700XT ( در RT بین 20 تا 30 درصد ضعیف تر , DLSS هم پشتیبانی نمی کنه در مقابل 12 گیگ VRAM داره )
1686035272828.png 1686035287554.png

سلام بچه ها همگی خسته نباشید.

ارتقا از rx570 4g چی پیشنهاد میدید تا 10 تومن(کارکرده هم فرقی نداره)

با تشکر.

ویرایش=فکر کنم منو یادتون هست که میخواستم با 10100 یه 3060 بگیرم ولی منصرف شدم.

بین ۳۰۸۰ و ۶۹۰۰xt کدوم رو بگیرم؟
خودم نظرم بیشتر روی ۶۹۰۰xt هست
بدون شک با این وضعی که وی رم گیما داره میره بالا عمر 6900xt بخاطر 16 گیگ بودن بیشتر خواهد بود، اگه میخوای چندین سال نگه داری انتخاب منطقی تریه بنظرم، فقط نمیدونم وضعیت درایورای AMD الان خوب شده یا هنوز باگ داره.
بصورت کلی هم فریم دهی خالص 6900xt بیشتره اما اگه ری تریسینگ خیلی مهمه برات لبه ترازو به اون سمت میشه، اگه روی مانیتور بزرگ یا تلویزیون هم بازی میکنی Dlss فاکتور مهمی میتونه باشه.

اگه فقط واسه گیم میخوای که همین موارد بالا اما اگه کارای دیگه مثل رندرینگ و ... تو ذهنت هست بالافاصله AMD رو از لیستت خارج کن :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM and 8030v2
بدون شک با این وضعی که وی رم گیما داره میره بالا عمر 6900xt بخاطر 16 گیگ بودن بیشتر خواهد بود، اگه میخوای چندین سال نگه داری انتخاب منطقی تریه بنظرم، فقط نمیدونم وضعیت درایورای AMD الان خوب شده یا هنوز باگ داره.
بصورت کلی هم فریم دهی خالص 6900xt بیشتره اما اگه ری تریسینگ خیلی مهمه برات لبه ترازو به اون سمت میشه، اگه روی مانیتور بزرگ یا تلویزیون هم بازی میکنی Dlss فاکتور مهمی میتونه باشه.

اگه فقط واسه گیم میخوای که همین موارد بالا اما اگه کارای دیگه مثل رندرینگ و ... تو ذهنت هست بالافاصله AMD رو از لیستت خارج کن :D
میخوام native 4K بازی کنم با حداکثر تنظیمات
حالا نهایت 2k با ری تریسینگ
فقط میخوام حتما تنظیمات روی حداکثر و ultra باشه و حتمآ ۶۰ فریم باشه.
ساپورت نرم افزاری انویدیا خیلی بهتره ولی مشکل بزرگش کمبود وی رم هست.
نظر خودم هم روی ۶۹۰۰xt هست.
روی ۵۵ اینچ هم من گیم میزنم معمولا.

از 26 تا 34 تومن چه کارت گرافیک های سری 3000 دسته دو و سالم میشه خرید؟
3090 سالم این قیمت میدن؟

بله ، 3090 تر و تمیز خوب ، حتی Asus Rog یا Giga Arous و ... با همین حدود گیرت میاد.
میتونی آکبند هم ، سری 40 بگیری ، 4070 الان همین حدوداست ، که میشه 2-3 درصد ضعیفتر از 3080 ولی خوب Frame Generator و DLSS 3 داره به جاش. (چرت و پرت ، نظر شخصی)

میخوام native 4K بازی کنم با حداکثر تنظیمات
حالا نهایت 2k با ری تریسینگ
فقط میخوام حتما تنظیمات روی حداکثر و ultra باشه و حتمآ ۶۰ فریم باشه.
ساپورت نرم افزاری انویدیا خیلی بهتره ولی مشکل بزرگش کمبود وی رم هست.
نظر خودم هم روی ۶۹۰۰xt هست.
روی ۵۵ اینچ هم من گیم میزنم معمولا.
6900xt و 3080 عملا از نظر پرفرمنس(Rasterized) یکین، تازه 6900xt یکی دو درصد بهتره :D باز 6800xt هم با 6900xt فرقش خیلی کمه شاید 5%(تو Ray Tracing نمیدونم چقدر باهم فرق دارن ولی قاعدتا به 3080 نمیرسن :D)

ولی از اونجایی که قیمت کارکردشون تقریبا یکیه بین 6800xt و 6900xt هرکدوم کارت تمیزتری گیرت اومد رو بگیر :D(اگر نمیخوای نو بخری)

از اونور کارکرده 3080 بین 3 تا 5 میلیون گرون تره، و 6 گیگ هم کمتر VRAM داره

من خودم چند روزه 6900xt کارکرده گرفتم، واقعا راضیم :D مشکلی از سمت درایور ندیدم، و Adrenaline رو به Geforce Eperience ترجیح میدم :D مسخره بازی اکانت و تحریم اینارو نداره و کلا جمع و جور تره بنظرم، Overlay ـش هم بهتره :D

کارت های نسل 6000 AMD گویا عموما خیلی Coil Whine دارن، که اگه پاورت کیفیت بالا باشه کمتر حس میشه چون بهتر برق رسانی میکنه، واسه 6900xt حداقل 850w باید داشته باشی، اگر با تلویزیون بازی میکنی که از سیستم دوری خیلی صدای نویزش رو نمیشنوی :-"

در مورد Coil Whine تو 3080 اطلاعی ندارم :D

تو Resident Evil 4 Remake تنظیمات همه چی Ultra + RT حدود 14 گیگ VRAM نوش جان میکرد :D(رو 1440p)

پس اگه به فکر Future Proof بودن هستی قطعا 6800xt/6900xt بخر سر VRAM بالاتر

اگر برای بازی میخوای واسه Nvidia عملا فقط داری پول DLSS میدی :-" :D

هرچی به ذهنم میرسید رو گفتم بازم انتخاب با خودته :D

سوال خاصی درمورد 6900xt یا درایور اینا داشتی بپرس بدونم جواب میدم :D

6900xt و 3080 عملا از نظر پرفرمنس(Rasterized) یکین، تازه 6900xt یکی دو درصد بهتره :D باز 6800xt هم با 6900xt فرقش خیلی کمه شاید 5%(تو Ray Tracing نمیدونم چقدر باهم فرق دارن ولی قاعدتا به 3080 نمیرسن :D)

ولی از اونجایی که قیمت کارکردشون تقریبا یکیه بین 6800xt و 6900xt هرکدوم کارت تمیزتری گیرت اومد رو بگیر :D(اگر نمیخوای نو بخری)

از اونور کارکرده 3080 بین 3 تا 5 میلیون گرون تره، و 6 گیگ هم کمتر VRAM داره

من خودم چند روزه 6900xt کارکرده گرفتم، واقعا راضیم :D مشکلی از سمت درایور ندیدم، و Adrenaline رو به Geforce Eperience ترجیح میدم :D مسخره بازی اکانت و تحریم اینارو نداره و کلا جمع و جور تره بنظرم، Overlay ـش هم بهتره :D

کارت های نسل 6000 AMD گویا عموما خیلی Coil Whine دارن، که اگه پاورت کیفیت بالا باشه کمتر حس میشه چون بهتر برق رسانی میکنه، واسه 6900xt حداقل 850w باید داشته باشی، اگر با تلویزیون بازی میکنی که از سیستم دوری خیلی صدای نویزش رو نمیشنوی :-"

در مورد Coil Whine تو 3080 اطلاعی ندارم :D

تو Resident Evil 4 Remake تنظیمات همه چی Ultra + RT حدود 14 گیگ VRAM نوش جان میکرد :D(رو 1440p)

پس اگه به فکر Future Proof بودن هستی قطعا 6800xt/6900xt بخر سر VRAM بالاتر

اگر برای بازی میخوای واسه Nvidia عملا فقط داری پول DLSS میدی :-" :D

هرچی به ذهنم میرسید رو گفتم بازم انتخاب با خودته :D

سوال خاصی درمورد 6900xt یا درایور اینا داشتی بپرس بدونم جواب میدم :D
یه دونه 6900xt دست دوم اینترنتی خریدم
لامصب اکثر کارتهای دست دوم بازار هم ماین شده هستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه
بدستم برسم بررسی کنم ببینم کامل سالمه یا نه

چند تا فیلم مقایسه دیدم تو اکثر بازیها بدون ری تریسینگ از 3080 قوی‌تر هست ولی ایرادش ری تریسینگ هست که روی ۷۰ تا ۸۰ درصد بازیها پرفرمنس در حد ۳۰۷۰ti پایین میاد
ولی با این حال با ری تریسینگ و روی 1440p
و تنظیمات الترا داره بالای ۶۰ فریم اجرا میکنه که کافیه برای من

برگ برنده بزرگ این کارت ۱۶ گیگابایت بودنشه
۹۰ درصد از بازی‌هایی که مقایسشون رو دیدم همه بالای ۱۰ گیگابایتی تنظیمات الترا و ری تریسینگ وی رم مصرف میکردن روی 1440p native که این خودش عملا نشون میده خریده کارت زیر ۱۲ گیگابایت وی رم هیچ توجیهی نداره .

dlss وfsr هم خوشم نیومد و بنظرم تار میکردن جزئیات تصویر رو و هیچی رزولوشن native نمیشه.
فقط این frame generation انویدیا که با نسل جدید کارتهاش اومده بنظرم جالب اومد که باعث شد فریم سایبرپانک ۲ برابر بشه داخل یکی از ویدئوها.

یه دونه i5 1150 و ۳۲ گیگ رم ۳۲۰۰ دارم فکر کنم براش کافی باشه.
این ۲ سال آخر همه گیمها رو با ps5 رفتم ولی دلم برای جزئیات تا آخر و رزولوشن native بالا همراه با ۶۰ فریم بازی کردن تنگ شده.
دله دیگه نمیشه کاریش کرد.

• Like
Reactions: $aydin$
یه دونه 6900xt دست دوم اینترنتی خریدم
لامصب اکثر کارتهای دست دوم بازار هم ماین شده هستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه
بدستم برسم بررسی کنم ببینم کامل سالمه یا نه
مبارکه، کدوم AIB رو خریدی؟ :D

مهلت تست و مرجوعی اینا داره؟ :D

خیلی جرأت داری آنلاین خریدی :D :D :D

من حضوری گرفتم، ازش پرسیدم "مهلت تست" ـش به این معنیه که اگر مشکل داشت میشه برگردوند گفت نه صرفا اگر با کارت حال نکردی با یک کارت هم رده میتونی عوض کنی :D

ولی خوب تا میشد همونجا تست گرفتم :> حتی ورژن بایوس اینا هم چک کردم

این بخش یکم آف تاپیک میشه تو اسپویلر میذارم :D

متاسفانه این مدل SWFT خیلی ازش اطلاعات کمه و فکر کردم کارت ماین شدست(شاید هم باشه :-")، چون BIOS ـه پرایمری ـش فن ثابت رو 30% میچرخه

ولی به ساپورت خود XFX تیکت زدم که بایوس اصلی رو بفرسته، یه لینک Techpowerup داد که چک کردم توش نوشته "Fan Stop Support" نداره :D کلا کارت عجیبیه ولی راضیم :D رو بایوس سکندری عالی عمل میکنه

حقیقتش اگه طرف اصولی ماین کرده باشه از کارتی که دست گیمره سالم تر نگه میداره :D

چند تا فیلم مقایسه دیدم تو اکثر بازیها بدون ری تریسینگ از 3080 قوی‌تر هست ولی ایرادش ری تریسینگ هست که روی ۷۰ تا ۸۰ درصد بازیها پرفرمنس در حد ۳۰۷۰ti پایین میاد
ولی با این حال با ری تریسینگ و روی 1440p
و تنظیمات الترا داره بالای ۶۰ فریم اجرا میکنه که کافیه برای من
آره در حال حاضر هیچی نیست رو ماکسیمم تنظیمات 1440p نتونه 60 فریم رو بده(بجز Minecraft RT :)) :D)

تازه تهش اگر بازی های آینده خیلی بد Optimize بودن یه FSR 2.0+ میزنی حل میشه

انصافا خیلی FSR پیشرفت کرده الان و تقریبا تو همه بازی ها دارن اضافه میکنن :D

برگ برنده بزرگ این کارت ۱۶ گیگابایت بودنشه
۹۰ درصد از بازی‌هایی که مقایسشون رو دیدم همه بالای ۱۰ گیگابایتی تنظیمات الترا و ری تریسینگ وی رم مصرف میکردن روی 1440p native که این خودش عملا نشون میده خریده کارت زیر ۱۲ گیگابایت وی رم هیچ توجیهی نداره .
منم اول میخواستم 3080 بخرم هرچی تحقیق کردم دیدم نهایت 3 سال دیگه به مشکل VRAM میخورم حتی تو 1440p

پورت ها هم که ماشالا هر روز دارن بدتر میشن :D :D :D

dlss وfsr هم خوشم نیومد و بنظرم تار میکردن جزئیات تصویر رو و هیچی رزولوشن native نمیشه.
فقط این frame generation انویدیا که با نسل جدید کارتهاش اومده بنظرم جالب اومد که باعث شد فریم سایبرپانک ۲ برابر بشه داخل یکی از ویدئوها.
اواخر کار که کارت قبلیم دیگه واسه 1440p جواب نمیداد چندتا بازی رو رو 1080p با Upscaler ـه خود مانیتور Full Screen میکردم، بعد با یه LumaSharpen تاریش کامل از بین میرفت، واسه بازی هایی که FSR/DLSS ندارن خیلی جوابه :D(که میشه بازی های قدیمی تر، جدیدا همه دارن :-" :D)

یه دونه i5 1150 و ۳۲ گیگ رم ۳۲۰۰ دارم فکر کنم براش کافی باشه.
این ۲ سال آخر همه گیمها رو با ps5 رفتم ولی دلم برای جزئیات تا آخر و رزولوشن native بالا همراه با ۶۰ فریم بازی کردن تنگ شده.
دله دیگه نمیشه کاریش کرد.

آره کافیه :D تو 4K که عمرا ولی 1440p تو فریم ریت خیلی بالا شاید Bottleneck کنه، که بازم اگه هدفت 60 فریم ـه اصلا جای نگرانی نیست :D

مبارکه، کدوم AIB رو خریدی؟ :D

مهلت تست و مرجوعی اینا داره؟ :D

خیلی جرأت داری آنلاین خریدی :D :D :D

من حضوری گرفتم، ازش پرسیدم "مهلت تست" ـش به این معنیه که اگر مشکل داشت میشه برگردوند گفت نه صرفا اگر با کارت حال نکردی با یک کارت هم رده میتونی عوض کنی :D

ولی خوب تا میشد همونجا تست گرفتم :> حتی ورژن بایوس اینا هم چک کردم

این بخش یکم آف تاپیک میشه تو اسپویلر میذارم :D

متاسفانه این مدل SWFT خیلی ازش اطلاعات کمه و فکر کردم کارت ماین شدست(شاید هم باشه :-")، چون BIOS ـه پرایمری ـش فن ثابت رو 30% میچرخه

ولی به ساپورت خود XFX تیکت زدم که بایوس اصلی رو بفرسته، یه لینک Techpowerup داد که چک کردم توش نوشته "Fan Stop Support" نداره :D کلا کارت عجیبیه ولی راضیم :D رو بایوس سکندری عالی عمل میکنه

حقیقتش اگه طرف اصولی ماین کرده باشه از کارتی که دست گیمره سالم تر نگه میداره :D

آره در حال حاضر هیچی نیست رو ماکسیمم تنظیمات 1440p نتونه 60 فریم رو بده(بجز Minecraft RT :)) :D)

تازه تهش اگر بازی های آینده خیلی بد Optimize بودن یه FSR 2.0+ میزنی حل میشه

انصافا خیلی FSR پیشرفت کرده الان و تقریبا تو همه بازی ها دارن اضافه میکنن :D

منم اول میخواستم 3080 بخرم هرچی تحقیق کردم دیدم نهایت 3 سال دیگه به مشکل VRAM میخورم حتی تو 1440p

پورت ها هم که ماشالا هر روز دارن بدتر میشن :D :D :D

اواخر کار که کارت قبلیم دیگه واسه 1440p جواب نمیداد چندتا بازی رو رو 1080p با Upscaler ـه خود مانیتور Full Screen میکردم، بعد با یه LumaSharpen تاریش کامل از بین میرفت، واسه بازی هایی که FSR/DLSS ندارن خیلی جوابه :D(که میشه بازی های قدیمی تر، جدیدا همه دارن :-" :D)

آره کافیه :D تو 4K که عمرا ولی 1440p تو فریم ریت خیلی بالا شاید Bottleneck کنه، که بازم اگه هدفت 60 فریم ـه اصلا جای نگرانی نیست :D
منم xfx مدل swft گرفتم
https://www.google.com/url?sa=t&sou...EQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw3uKjgQMStb67PzFkmWV37w

این جریان دوئل بایوس یعنی ۲ تا بایوس داره که عین هم هستن مثل مادربردها یا تفاوت دارن داخل کلاک و مقدار مصرف پاور؟

کارتهای ماین شده بیشترین مشکلی که دارن خرابی vram هست
اونم تا موقعی که گیم سنگین باهاش بازی نکنی یا نرم افزاری از تمام vram استفاده نکنه خرابی مشخص نمیشه

مثلا یادمه یه کارت rx580 داشتم تا مصرف ۲ گیگابایت vram اوکی بود ولی به محض اینکه رزولوشن و تنظیمات رو می بردی بالاتر کلا هنگ می‌کرد

۲۴ ساعت مهلت تست داره
تا من تایید نکنم پول به حسابش واریز نمیشه
با واسط خرید زدم

این جریان دوئل بایوس یعنی ۲ تا بایوس داره که عین هم هستن مثل مادربردها یا تفاوت دارن داخل کلاک و مقدار مصرف پاور؟
تا جایی که میدونم 2 تا چیپ EEPROM دارن که هر بایوس رو یکیش ذخیره شده

کارت به کارت فرق داره و تو SWFT والا بررسی نکردم ببینم فرقشون چیه، تنها چیزی که در نگاه اول معلوم بود اینه که پرایمریش حالت فن 0db نداره :D

اینم لینک هاشون، انگار واقعا فقط همون فن فرق میکنه :D(هردوش رو نوشته unverified BIOS file، واسه همین میگم اطلاعات ازش کمه :D)

BIOS پرایمری SWFT(سوییچ سمت چپ)
https://www.techpowerup.com/vgabios/241169/241169
سکندری(سوییچ سمت راست)
https://www.techpowerup.com/vgabios/238949/238949

کنار پورت پاور کارت یه سوییچ کوچیک داره BIOS فعال رو عوض میکنه(سیستم خاموش باشه بعد سوییچ کنی :D)

اینم ساپورت تیکت :D

1687549292184.png

حالا درسته کارت دسته دو بود و از خودم داستان ساختم ولی حداقل باید جواب سلام رو میداد بی ادب :-" :D

کارتهای ماین شده بیشترین مشکلی که دارن خرابی vram هست
اونم تا موقعی که گیم سنگین باهاش بازی نکنی یا نرم افزاری از تمام vram استفاده نکنه خرابی مشخص نمیشه
حالا خوبه دیگه مهلت تست داری قشنگ VRAM رو تست کن کوچیک ترین Artifact رو صفحه دیدی مرجوع کن :D

• Like
Reactions: 8030v2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or