مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من خیلی تحقیق کرده بودم قبل خرید، تا هنوز یادمه یه سری نکات رو بگم واسه تست شاید یکی بدردش بخوره :D

بررسی فیزیکی قبل از وصل کردن به سیستم:

فن شکستگی نداشته باشه و تعویضی نباشه(عکس کارت رو آنلاین نگاه کنید که فن های اوریجینال روش باشه) با دست هم یکم فن رو بچرخونید مطمئن بشید نرم میچرخه

داشتن "پیچ پلمپ"(یه برچست شرکت سازنده رو یک یا چندتا پیچ پست کارت میزنه که اگه مخدوش شده باشه 99% کارت قبلا باز شده :D)

PCB(برد) خم نشده باشه

فاصله PCB با Heatsink زیاد نباشه(مخصوصا اگر باز شده باشه ممکنه Thermal Pad زیادی قطور گذاشته باشن براش)

پین های PCI-E کاملا سالم باشن

کارت رو تکون بدین که از داخلش صدای قطعه شکسته چیزی نیاد :D

پورت های پشت هم از نظر فیزیکی یه بررسی بکنید بد نیست :D

پین های پاور کاملا سالم باشن، با برق شوخی نکنید کوچکترین مشکلی دیدید نخرید :D

تست بعد از وصل کردن به سیستم:

فن رو دستی رو یه درصد ثابت ست کنید و حدود 10 ثانیه نگاه کنید هیچکدوم از فن ها متوقف یا کند نشن، رو 100% سرعت هم تست بشه بهتره

یه Furmark بذارید حداقل 5 دقیقه ران بشه و فرکانس Core و Memory رو ببینید نزدیک به مشخصاتی که تو سایت کارت زده باشه

دما هم زیر لود کامل ماکسیمم حدود 80 باشه، بالا 80 یعنی خیلی خیلی کار کرده بدبخت :D البته میشه Thermal Paste اینارو عوض کرد ولی نشون دهنده اینه کارت "در حد نو" نیست و یحتمل ماین شده :D :D :D

واسه VRAM هم بهترین تست بازیه :D قشنگ بازی کنید با تنظیمات Stock ببینید Stable باشه و آرتیفکت رو صفحه ظاهر نشه

تست تخصصی VRAM اصلا و ابدا بلد نیستم :D یه برنامه تست بود ولی فقط واسه Nvidia کار میکنه اسمش هم یادم رفته :-s

و در آخر ببینید BIOS دستکاری نشده باشه، معمولا از Techpowerup چک کنید ورژنش با چیزی که تو GPU-Z نشون میده یکی باشه اوکیه :D

این مورد آخر هم میشه BIOS اصلی رو فلش کرد ولی مجددا نشون میده باهاش ماین شده

Coil Whine هم موردیه که ممکنه اذیتتون کنه یا نکنه، مهم اینه طبق تحقیقات به این نتیجه رسیدم که به معنی ایراد داشتن کارت نیست :D

قطعا اینا کافی نیست و باید طولانی مدت تست بشه ولی مقدار خیلی زیادی خیال آدم رو راحت میکنه :>

منم xfx مدل swft گرفتم
https://www.google.com/url?sa=t&sou...EQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw3uKjgQMStb67PzFkmWV37w

این جریان دوئل بایوس یعنی ۲ تا بایوس داره که عین هم هستن مثل مادربردها یا تفاوت دارن داخل کلاک و مقدار مصرف پاور؟

کارتهای ماین شده بیشترین مشکلی که دارن خرابی vram هست
اونم تا موقعی که گیم سنگین باهاش بازی نکنی یا نرم افزاری از تمام vram استفاده نکنه خرابی مشخص نمیشه

مثلا یادمه یه کارت rx580 داشتم تا مصرف ۲ گیگابایت vram اوکی بود ولی به محض اینکه رزولوشن و تنظیمات رو می بردی بالاتر کلا هنگ می‌کرد

۲۴ ساعت مهلت تست داره
تا من تایید نکنم پول به حسابش واریز نمیشه
با واسط خرید زدم
منم تقریبا 4 روزه 5700XT خریدم حقیقا اول در نظر داشتم 6700 یا 3070 بخرم ولی خدایی خیلی واسم زور داشت واسه کارت ماین شده حدود 13 یا 14 تومن پول بدم
وقتی که کارت رسید دستم از بس تمیز و نو بود که واقعا جا خوردم :| با توجه به شناختی که از طرف داشتم و حقیقا هم خودش گفته بود کارت ماین شده هست منم به قصد خرید کارت ماین شده البته همین کارت رو 5500 خریدم که بزرگترین و بهترین نسخه XFX هست
خوب رفتیم برای تست کارت که اولین کاری که کردم GOD 2018 رو دانلود کردم و بله رو حالت اروجینال با رزولوشن 1080 حقیقا بازی رو شخم زد رو 60 فریم بر ثانیه، کیفیت رو بردم بالاتر رو حالت الترا تمام گزینه ها بالا فریم رو هم قفل کردم داخل مبارزه شاهد افت فریم بودم ولی در کل 60 ثابت بود
دومین بازی هم که تست کردم کنترل بود، چون واقعا کنترل برای تست کردن کارت گرافیک بهتر از هر چیز دیگه هست، بازی کنترل رو تا تنظمیات تا اخر بردم بالا، روزولوشن رو هم گذاشتم رو 2K فریم رو 70 بود ، صحنه های مبارزه و تخریب گسترده محیط ها فریم تا 60 هم پایین اومد ولی در کل بازی روان و خیلی راحت اجرا شد

امروز صبح هم بازی FH4 رو دانلود کردم و نیم ساعتی بازی کردم ، بازی رو تنظمیات 1080 و الترا 130 فریم بود :|:| طوری که کارت قبلیمGTX 970 بود این بازی رو رو حالت مدیوم بدون AA تقریبا 50 فریم میاورد !

نکته جالب این بود که کارت من هم دو تا بایوس داره یکی رو 1820 یکی هم بالای 2000 این کارتی هم که دارم قوی ترین کارت 5700XT هست واسه همین هم کلاکش از همه بالا تره ولی تموم بازی های رو بایوس کلاک 1820 تست کردم و نکته جالبتر هم این بود که دما غیر از GOD 2018 رو بقیه بازی ها بیشتر از 60 نرفت و کلا دور فن هم اینقدر کم بود که اصلا هیچ صدایی حس نکردم ! :|

امشب هم بازی های بیشتری دانلود میکنم و تست میکنم و خلاصه اگر این کارت همین طوری بدون مشکل پیش بره نباید در مورد کارت های ماین شده این قدر حساس شد ! البته واقعا این کارتی که من گرفتم واقعا تمیز بود و انگار 3 ماه بیشتر باهاش ماین نشده :/

خدایی پرچمدار 4 سال پیش AMD این طوری قدرتمنده وای به حال 6700 یا 6900XT یا 7600XT :|

دوستان تا مهلت تست هم تموم نشده یک برنامه بگید که بتونم دمای مموری کارت رو هم چک کنم .

دوستان تا مهلت تست هم تموم نشده یک برنامه بگید که بتونم دمای مموری کارت رو هم چک کنم .
فکر کنم نزدیک ترین دمایی که به "دمای VRAM" میتونی چک کنی Memory Junction Temp باشه :D

با HWiNFO64 چک کن

تو GPU-Z هم دمای Hot Spot تقریبا با مموری یکه

خیلی سخت نگیر، این بخش شدیدا داغه، معمولا زیر لود راحت تا 10 درجه بالای دمای خود GPU نشون میده :D

پ.ن: پیوستنمون رو به TEAM RED تبریک میگم :> :D

منم تقریبا 4 روزه 5700XT خریدم حقیقا اول در نظر داشتم 6700 یا 3070 بخرم ولی خدایی خیلی واسم زور داشت واسه کارت ماین شده حدود 13 یا 14 تومن پول بدم
وقتی که کارت رسید دستم از بس تمیز و نو بود که واقعا جا خوردم :| با توجه به شناختی که از طرف داشتم و حقیقا هم خودش گفته بود کارت ماین شده هست منم به قصد خرید کارت ماین شده البته همین کارت رو 5500 خریدم که بزرگترین و بهترین نسخه XFX هست
خوب رفتیم برای تست کارت که اولین کاری که کردم GOD 2018 رو دانلود کردم و بله رو حالت اروجینال با رزولوشن 1080 حقیقا بازی رو شخم زد رو 60 فریم بر ثانیه، کیفیت رو بردم بالاتر رو حالت الترا تمام گزینه ها بالا فریم رو هم قفل کردم داخل مبارزه شاهد افت فریم بودم ولی در کل 60 ثابت بود
دومین بازی هم که تست کردم کنترل بود، چون واقعا کنترل برای تست کردن کارت گرافیک بهتر از هر چیز دیگه هست، بازی کنترل رو تا تنظمیات تا اخر بردم بالا، روزولوشن رو هم گذاشتم رو 2K فریم رو 70 بود ، صحنه های مبارزه و تخریب گسترده محیط ها فریم تا 60 هم پایین اومد ولی در کل بازی روان و خیلی راحت اجرا شد

امروز صبح هم بازی FH4 رو دانلود کردم و نیم ساعتی بازی کردم ، بازی رو تنظمیات 1080 و الترا 130 فریم بود :|:| طوری که کارت قبلیمGTX 970 بود این بازی رو رو حالت مدیوم بدون AA تقریبا 50 فریم میاورد !

نکته جالب این بود که کارت من هم دو تا بایوس داره یکی رو 1820 یکی هم بالای 2000 این کارتی هم که دارم قوی ترین کارت 5700XT هست واسه همین هم کلاکش از همه بالا تره ولی تموم بازی های رو بایوس کلاک 1820 تست کردم و نکته جالبتر هم این بود که دما غیر از GOD 2018 رو بقیه بازی ها بیشتر از 60 نرفت و کلا دور فن هم اینقدر کم بود که اصلا هیچ صدایی حس نکردم ! :|

امشب هم بازی های بیشتری دانلود میکنم و تست میکنم و خلاصه اگر این کارت همین طوری بدون مشکل پیش بره نباید در مورد کارت های ماین شده این قدر حساس شد ! البته واقعا این کارتی که من گرفتم واقعا تمیز بود و انگار 3 ماه بیشتر باهاش ماین نشده :/

خدایی پرچمدار 4 سال پیش AMD این طوری قدرتمنده وای به حال 6700 یا 6900XT یا 7600XT :|

امیدوارم فنش حالا حالا ها برات بچرخه

منم اول خواستم ۶۷۰۰xt بگیرم دیدم اوضاع ری تریسینگ خیلی دیگه تر ماله گفتم تا اینجا اومدم بزار ۵ تومن دیگه بزارم روش حداقل یه چیزی بگیرم روانم شاد بشه موقع بازی کردن و کیفیت واقعا فرق کنه با کنسول‌ها

امیدوارم فنش حالا حالا ها برات بچرخه

منم اول خواستم ۶۷۰۰xt بگیرم دیدم اوضاع ری تریسینگ خیلی دیگه تر ماله گفتم تا اینجا اومدم بزار ۵ تومن دیگه بزارم روش حداقل یه چیزی بگیرم روانم شاد بشه موقع بازی کردن و کیفیت واقعا فرق کنه با کنسول‌ها
اگه این کارت تا 6/7 ماه دیگه بدون مشکل واسم کار کرد بعدش 3080 میگیرم :D

این کارتایی که میبنید اینقدر تمیزن تعجب نکنید چون اینارو میشورن با یه چی مثل دستگاه کارواش خونگی بعضیا رو با آب خالی میشورن بعضیام با آب یون‌زدایی شده یا ازون‌دار، که این آخری بعید میدونم ماینر اونم ماینر چشم بادومی جماعت بخواد هزینه کنه آب تمیز برای شست و شوی کارت استفاده کنه.

• Wow
Reactions: Mreza_Dex
یه دونه 6900xt دست دوم اینترنتی خریدم
لامصب اکثر کارتهای دست دوم بازار هم ماین شده هستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه
بدستم برسم بررسی کنم ببینم کامل سالمه یا نه

چند تا فیلم مقایسه دیدم تو اکثر بازیها بدون ری تریسینگ از 3080 قوی‌تر هست ولی ایرادش ری تریسینگ هست که روی ۷۰ تا ۸۰ درصد بازیها پرفرمنس در حد ۳۰۷۰ti پایین میاد
ولی با این حال با ری تریسینگ و روی 1440p
و تنظیمات الترا داره بالای ۶۰ فریم اجرا میکنه که کافیه برای من

برگ برنده بزرگ این کارت ۱۶ گیگابایت بودنشه
۹۰ درصد از بازی‌هایی که مقایسشون رو دیدم همه بالای ۱۰ گیگابایتی تنظیمات الترا و ری تریسینگ وی رم مصرف میکردن روی 1440p native که این خودش عملا نشون میده خریده کارت زیر ۱۲ گیگابایت وی رم هیچ توجیهی نداره .

dlss وfsr هم خوشم نیومد و بنظرم تار میکردن جزئیات تصویر رو و هیچی رزولوشن native نمیشه.
فقط این frame generation انویدیا که با نسل جدید کارتهاش اومده بنظرم جالب اومد که باعث شد فریم سایبرپانک ۲ برابر بشه داخل یکی از ویدئوها.

یه دونه i5 1150 و ۳۲ گیگ رم ۳۲۰۰ دارم فکر کنم براش کافی باشه.
این ۲ سال آخر همه گیمها رو با ps5 رفتم ولی دلم برای جزئیات تا آخر و رزولوشن native بالا همراه با ۶۰ فریم بازی کردن تنگ شده.
دله دیگه نمیشه کاریش کرد.
عزیزانی که کارت ۳۶۰ میلیمتری مثل همین xfx 6900 xt سفارش میدن
حواستون به سایز کیستون هم باشه این کارتها تو هر کیسی جا نمیشن
مثل اینجانب یه کیس تو پاچتون نره
رفتم ۴ میلیون دادم کیس تا تونستم این غول بیابونی رو توش جان کنم

آخرین ویرایش:
عزیزانی که کارت ۳۶۰ میلیمتری مثل همین xfx 6900 xt سفارش میدن
حواستون به سایز کیستون هم باشه این کارتها تو هر کیسی جان نمیشن
مثل اینجانب یه کیس تو پاچتون نره
رفتم ۴ میلیون دادم کیس تا تونستم این غول بیابونی رو توش جان کنم
همچنین :))

البته قبل از خرید GPU خودم رفتم کیس خریدم که اگر جا نشد "مهلت تست" نپره :D

مبارکه فنش برات بچرخه :>

سلام
دوستان کارت های سری 40 انویدیا نیازمند پاور 16 پین هستند ؟ یا با 8 پین هم کار میکنند ؟
مثلا 4070 در بعضی سری ها کابل درون جعبش 16 پین هست اگر همین را فقط 8 تاش را وصل کرد یا یه کابل دیگه زد مشکلی پیش میاد ؟
پاوری که 2 کانکتور 6+2 داره کافی هست ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Masood1992sdt
سلام
دوستان کارت های سری 40 انویدیا نیازمند پاور 16 پین هستند ؟ یا با 8 پین هم کار میکنند ؟
مثلا 4070 در بعضی سری ها کابل درون جعبش 16 پین هست اگر همین را فقط 8 تاش را وصل کرد یا یه کابل دیگه زد مشکلی پیش میاد ؟
پاوری که 2 کانکتور 6+2 داره کافی هست ؟
اصلا چنین ریسکی نکن. برق مورد نیاز بهش نرسه داغون میشه کارتت. حتمن ی پاور مناسب تهیه کن.
من خودم چنماه پیش که کارت 2060 سوپرمو خریدم یه پاور ردیف هم گرفتم که با خیال راحت ازش کار بکشم.
تا الانم به هیچ مشکلی برنخوردم خداروشکر و خیلی راضیم از کارتم و عملکردش

• Like
Reactions: pedram_2009
درود وقت بخیر دوستان
من میخوام از این کارت گرافیک های استوک بگیرم که قیمتشون کمتره از کجا توصیه میکنید بگیرم لطفا اگه جای سراغ دارید که خوبه بهم کمک کنید ادرسشو برام بفرستید.
و اگه توصیه ای چیزی هم هست ممنون میشم بهم بگید

درود وقت بخیر دوستان
من میخوام از این کارت گرافیک های استوک بگیرم که قیمتشون کمتره از کجا توصیه میکنید بگیرم لطفا اگه جای سراغ دارید که خوبه بهم کمک کنید ادرسشو برام بفرستید.
و اگه توصیه ای چیزی هم هست ممنون میشم بهم بگید
سلام ،

استوک نگیر چون مشخص نیست برای چه کاری ازش استفاده شده و چه مدت زمانی ، دست دوم ماین شده بگیر ، با مدت ماین کمتر از 1 سال

فقط فروشنده مطمئن پیدا کن که به این مدت زمان کارکردش اطمینان پیدا بکنی

• Like
Reactions: Erebor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or