مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اساتید کارت 6900ایکس تی برای گیم به قیمت 20میل خوب است ؟استوک نیست فقط از پلمپ خارج شده یا استوک 3080تی ای به قیمت 25میل بهتره؟ ممنون میشم نظرات دوستان رو بدونم

سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران
یک کارت گرافیک سری RTX میخوام بگیرم (فقط برای استفاده از Nvidia Broadcast میخوام RTX باشه). و اطلاعات فنی زیادی ندارم.
تا جایی که متوجه شدم، با بودجه حدود و زیر 10 تومن میشه 2060، 2060Super و 3050 گرفت.
کدومش رو توصیه میکنید از لحاظ خرابی کمتر و ارزش بیشتر نسبت به قیمت و ...؟
تا جایی که از چند پست اخیر متوجه شدم برندش خیلی فرق نمیکنه.
برای سلامت کارت، اینکه پلمپ باشه و حداکثر دماش در furmark چک بشه و بالاتر از تست‌هایی که تو اینترنت هست باشه کافیه؟
و اگر نکتۀ دیگه‌ای هم باید مد نظرم باشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاسگزارم

اینقدر قیمت کارت گرافیک رفته بالا که آدم جرعت نمیکنه قیمت‌ها رو نگاه کنه
حالا یه زمانی ماین اتریوم تو بورس بود قیمت‌ها بالا بود الان چرا اینقدر بالاست؟
واقعا خرید کارت دسته دوم هم ریسک داره و شانسیه
بعضیاشون خوب کار میدن بعضیاشون کلی پول میدی به ماه نکشیده vram شون دچار مشکل میشه
گفتم کنار کنسول یه دستی هم سر pc بکشیم عملا با بودجه من تهش شاید بتونم یه ۳۰۷۰ ماین شده بخرم که اونم ۸ گیگه و فایده نداره

بعضیاشون خوب کار میدن بعضیاشون کلی پول میدی به ماه نکشیده vram شون دچار مشکل میشه
گفتم کنار کنسول یه دستی هم سر pc بکشیم عملا با بودجه من تهش شاید بتونم یه ۳۰۷۰ ماین شده بخرم که اونم ۸ گیگه و فایده نداره
دقیقا همین چند روز پیش من تا یک قدمی خرید ۳۰۷۰ رفتم و فقط بخاطر همین 8 گیگ بودنش منصرف شدم یعنی چی 3060 12 گیگ بعد ۳۰۷۰ ۸ گیگ این چه رویه گندی هست ان‌ویدیا راه انداخته😐

دقیقا همین چند روز پیش من تا یک قدمی خرید ۳۰۷۰ رفتم و فقط بخاطر همین 8 گیگ بودنش منصرف شدم یعنی چی 3060 12 گیگ بعد ۳۰۷۰ ۸ گیگ این چه رویه گندی هست ان‌ویدیا راه انداخته😐
والا من با 3070ti تا الان تو هیچ بازی مشکلی نداشتم ازدم همه بازیارو 4k بازی میکنم حتی این آخریه the last of us
اصل قدرت هسته گرافیکه نه حجم الکی وی رم
برای 3060 که نمیتونه از پس 2k بر بیاد براش 6 گیگ هم زیادیشه
یه زمانی 6700xt داشتم که وی رم 12 گیگ داشت ولی نمیتونست فریم خوبی تیو 4k برام بگیره اما چه فایده 12 گیگ
کلا core گرافیک باید قدرت بیشتری داشته
درسته اگه 3070ti ده گیگ می بود بهتر بود اما برای من تا الان هیچ مشکلی نداشت pagefile ویندوزو 30 گیگ کردم دیگه راحت بازی میکنم بدون حتی یک کرش

• Like
Reactions: Paradise Lost
کارت 3080 دست دوم بگیرید با 20 تومن
توی کل دنیا ارزونی شده قطعات اینجا چون مشتری کم شده احمقا فکر کردن با زیاد کردن قیمت می تونن جبرانش کنن
در صورتی که با این کار همون 4 تا مشتریشونم می پرونن
اگه این کار جواب می داد که خارجی ها سریعا این کار می کردن اونم با اون حقوق های بالاشون
من مطمئنم برای حذف بخشی از بازار دست دوم هم همین مافیای اینا سایتی مشابه پرشین تولز بستن احتمالا لیون هم فرومش بسته بشه(بازارچه ش)
اصلا شما بگیرید 3080 ریسک هم داشته باشه 2 تاش باز از قیمت یک 4070TI کمتر می شه سعی کنید دست دوم تمیز بخرید با رعایت نکات مربوطه خیلی ها خریدن هیچ مشکلیم نبوده

سلام. دوستان میخواستم کارت 3060ti بگیرم ولی هرچی که دارم نگاه میکنم بازیهای جدید همه از dlss3 استفاده میکنن و سری ۳۰۰۰ هم که ازش پشتیبانی نمیکنه. میخوام بدونم این بازیها آیا از dlss2 هم پشتیبانی میکنن یا نه ؟ اگر اینجوری باشه خرید سری ۳۰۰۰ فایده ای نداره مسلما (مدلهای پایینش).

سلام. دوستان میخواستم کارت 3060ti بگیرم ولی هرچی که دارم نگاه میکنم بازیهای جدید همه از dlss3 استفاده میکنن و سری ۳۰۰۰ هم که ازش پشتیبانی نمیکنه. میخوام بدونم این بازیها آیا از dlss2 هم پشتیبانی میکنن یا نه ؟ اگر اینجوری باشه خرید سری ۳۰۰۰ فایده ای نداره مسلما (مدلهای پایینش).
بازیایی که از DLSS 3 استفاده میکنن معمولا یک گزینه Frame Generation داخل تنظیمات دارن که اگه سری 4000 داشته باشی اونو روشن میکنی اگه 2000/3000 داشته باشه همون DLSS عادی رو روشن میکنی، جوری نیست که قبلیا رو ساپورت نکنه یا حداقل من ندیدم تاحالا همچین چیزی.
خلاصه نگران اینش نباش.

• Like
Reactions: xxxmah
دوستان بین خرید 3070 و 6700 xt موندم از یک جا قیمت 6700xt از ۳۰۷۰ حدود ۲.۳ تومنی ارزونتره از اون ور ۳۰۷۰ ۲۰ ترافلاپس قدرت داره😐
یک چیز خیلی مهم تر هم باید بدونم این دو تا کارت با پردازنده نسل نهم i3 9100 گلوگاه نمیشن ؟

دوستان بین خرید 3070 و 6700 xt موندم از یک جا قیمت 6700xt از ۳۰۷۰ حدود ۲.۳ تومنی ارزونتره از اون ور ۳۰۷۰ ۲۰ ترافلاپس قدرت داره😐
یک چیز خیلی مهم تر هم باید بدونم این دو تا کارت با پردازنده نسل نهم i3 9100 گلوگاه نمیشن ؟
هر دو کارت رو من داشتم 3070 از اون قویتره اینکه انویدیا خنکتر هستش
آره گلوگاه میشه باید به فکر 10400 به بالا باشی

• Like
من 9100 داشتم. برای یه سری بازی ها تو 60 فریم گلوگاه میشه. یکیش یادمه fh5 بود

• Like
3080 12 گیگ هم زیره 5 درصد فریم بیشتر میده از 3080 در نتیجه نسبت به 6800 آپگرید حساب نمیشه ، فقط همون 3090 مشتی حساب میشه.

3090 حداکثر 10 درصد بهتر از 3080 12 گیگ ( 6 تا 8 میلیون اختلاف قیمت دارن)
3080 12 گیگ در RT بین 20 تا 30 درصد بهتر
1685654733474.png 1685654834734.png

با DLSS اختلاف خیلی بیشتر هم می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or