مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بچه ها بین 6800XT و 3080 کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
دوستم یک 3080 داره گیگا سه فن مدل گیمینگ ، خودمون 7-8 ماه پیش رفتیم با هم گرفتیم براش ، میخواد بره خارج در نتیجه گذاشته برای فروش و قیمت بدی هم نمیده.
یکدونم 6800XT هست اون ولی هیچ شناختی ندارم ماله کیه یا چیه ، فقط از طرف قدیم خرید کردم میدونم مطمینه.
خودتون پیشنهاد چی دارین ؟ بین 20-30 تومن فرقی نداره.
از خارجم می تونم سری 40 بگیرم ولی اونطوری باید کلا سیستم رو عوض کنم به نظرم ...
3080 کاملا گزینه بهتریه
قیمت هم با توجه به اینکه ماین نشده همون 17-18 ارزش خرید داره

• Like
Reactions: just_p30
3080 کاملا گزینه بهتریه
قیمت هم با توجه به اینکه ماین نشده همون 17-18 ارزش خرید داره

اگر اینطوریه پس داره گرون میده ، چون 19-20 گفت ، کلا الان قیمتا بالاتر نرفته نسبت به 2-3 ماه پیش ؟ چون یادمه دوستم 6800XT خرید 11 تومن ، الان همونجا میده 13.5 ...

دوستان کارت گرافیک ماین شده sapphire 6700xt نیترو پلاس 12 میلیون ارزش خرید داره یا خیر
خودم الان asus rog strix rx 570 4g دارم
نه ارزش خرید نداره باید ۳ تومن بگیری ارزش خرید داشته باشه
مرد حسابی ۱۲ تومن گوشی نمیدن یه کارت میخای بخری ارزش مرزش چیه آکبند این کارت بالای ۳۰ تومنه مفته مفته چک کن ببین ایراد میراد نداره بخر

من پنجشنبه کلا بازار رو زیر و رو کردم ، اول از همه اینکه مثل شهر ارواح شده بود :D من این موقع سال قدیم هم رفتم بازار رضا ، ایرانیان و ... ولی هیچوقت اینقدر خلوت ندیده بودم.دوم اینکه گرافیک آکبند تقریبا خیلی کم بود ، مثل 2-3 سال پیش نبود که بری تو یه مغازه طرف پونصد مدل گرافیک داشته باشه ، هر کسی چندتا مدل محدود داشت همونارو میفروخت.از اون طرف بازار دسته دوم خیلی داغ بود ، حتی چندتا مغازه که قدیم میرفتم و فقط آکبند میفروختن ، گرافیک دست دوم آورده بودن !!! برای AMD اکثرا XFX بودن تک و توک Sapphire هم بود که گرونتر بودن ، برای Nvidia هم اکثرا Palit و Gainward بود که باز تک و توک Zotac هم پیدا میشد که نسبت به اون دوتا گرونتر بود.بقیه برندها توی های اند مثل ایسوز و گیگا و اینا فقط آکبندشون بود.قیمتام نسبت به 3-4 ماه پیش بالاتر رفته بود ، اون موقع دوستم 6800XT خرید 11.5 میلیون الان 6700XT شده اون قیمت !! هر جام میرفتی ، همشون حرفشون این بود که الان مفت شده ، فلان گرافیک رو یک سال پیش (زمان اوج ماین رو میگفتن) میفروختیم 50 میلیون الان با اینکه دلارم بالا رفته میفروشیم 30 میلیون بیاین بخرین :D :))

آخرین ویرایش:
برای کارت 3090 دست دوم 50 تومان زیاده ؟ مثلن رنگ سفید strix .
الان 3080ti برند msi مدل سوپریم که تقریبا در حد 3090 هست رو 28.5 فرموم همسایه میفروختن
3090 هم 35 قیمت داده بودن و ایسوس rog هم 38.5 قیمت خورده بود
بعد هم در جریانی که فن کارتهای سری تاف میگن از rog ها بهتره و فن rog ها بعد چند ماه صدا می افته ( چندنفر این رو تایید کرده بودن خودم تست نکردم )
کارت دست دوم اگر از آشنا نگیری قطعا بدون ماینی هست اصلا هم گول تمیز بودن و برچسب پلمپ و ... رو نخور هرچی کارت دست دوم توی بازاره بین 6 ماه تا 1 سال حداقل ماین شده مگر اینکه کارت گارانتی داشته باشه و ببینی تاریخش از کی شروع شده
اگر قرار به 50 تومن پوله حتما 4070ti نو وردار که یک نسل جلوتری و کارت کم مصرف و خنک تری هم هست و ماینی هم نیست و موقع فروش هم افت قیمت خیلی کمتری داره ( هم جدیدتره هم ماینی نیست )
zotac RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X Graphics Card فروشندگان و قیمت کارت گرافیگ VGA Card

آخرین ویرایش:
الان 3080ti برند msi مدل سوپریم که تقریبا در حد 3090 هست رو 28.5 فرموم همسایه میفروختن
3090 هم 35 قیمت داده بودن و ایسوس rog هم 38.5 قیمت خورده بود
بعد هم در جریانی که فن کارتهای سری تاف میگن از rog ها بهتره و فن rog ها بعد چند ماه صدا می افته ( چندنفر این رو تایید کرده بودن خودم تست نکردم )
کارت دست دوم اگر از آشنا نگیری قطعا بدون ماینی هست اصلا هم گول تمیز بودن و برچسب پلمپ و ... رو نخور هرچی کارت دست دوم توی بازاره بین 6 ماه تا 1 سال حداقل ماین شده مگر اینکه کارت گارانتی داشته باشه و ببینی تاریخش از کی شروع شده
اگر قرار به 50 تومن پوله حتما 4070ti نو وردار که یک نسل جلوتری و کارت کم مصرف و خنک تری هم هست و ماینی هم نیست و موقع فروش هم افت قیمت خیلی کمتری داره ( هم جدیدتره هم ماینی نیست )
zotac RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X Graphics Card فروشندگان و قیمت کارت گرافیگ VGA Card
من تایید می کنم چون دوال بال نیستن امپر پایینی هم به نسبت سایزش داره
کلا سری استریکس 3000 به درد نمی خورن سری 4000 هم مالی نیست مخصوصا اینکه به شدن هم گرون تره تم قرمز ابیشم ست کردن کیس سخت می کنه

• Like
Reactions: dooste.man83
من پنجشنبه کلا بازار رو زیر و رو کردم ، اول از همه اینکه مثل شهر ارواح شده بود :D من این موقع سال قدیم هم رفتم بازار رضا ، ایرانیان و ... ولی هیچوقت اینقدر خلوت ندیده بودم.دوم اینکه گرافیک آکبند تقریبا خیلی کم بود ، مثل 2-3 سال پیش نبود که بری تو یه مغازه طرف پونصد مدل گرافیک داشته باشه ، هر کسی چندتا مدل محدود داشت همونارو میفروخت.از اون طرف بازار دسته دوم خیلی داغ بود ، حتی چندتا مغازه که قدیم میرفتم و فقط آکبند میفروختن ، گرافیک دست دوم آورده بودن !!! برای AMD اکثرا XFX بودن تک و توک Sapphire هم بود که گرونتر بودن ، برای Nvidia هم اکثرا Palit و Gainward بود که باز تک و توک Zotac هم پیدا میشد که نسبت به اون دوتا گرونتر بود.بقیه برندها توی های اند مثل ایسوز و گیگا و اینا فقط آکبندشون بود.قیمتام نسبت به 3-4 ماه پیش بالاتر رفته بود ، اون موقع دوستم 6800XT خرید 11.5 میلیون الان 6700XT شده اون قیمت !! هر جام میرفتی ، همشون حرفشون این بود که الان مفت شده ، فلان گرافیک رو یک سال پیش (زمان اوج ماین رو میگفتن) میفروختیم 50 میلیون الان با اینکه دلارم بالا رفته میفروشیم 30 میلیون بیاین بخرین :D :))
برای اینکه روشون خیلی زیاده برداشتن قیمت ها رو فضایی کردن در حالی که بازار جهانیش خوابیده و قیمت ها مفت شدن اما اینجا دارن با دلار 70 یا 100 با قیمت قدیمشونم نه اف خورده هاش می فروشن ملت هم راغب به خرید نمی شن

• Sad
Reactions: Polaris

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or